Kotimaa

Kansalainen toivottaa hyvää äitienpäivää suomalaisille äideille!

Kuva: Terhi Kiemunki
6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jusa

Transäideille myös onnittelut. Samalla onnittelut Suomen feministihallitukselle joka on tuhoamassa perheen ja kaiken muunkin. Naisia ei olisi koskaan saanut päästä päättämään asioista, näin se on nähtävä.

Rudi

Joskus 60-luvulla ja vielä 70-luvullakin kouluissa järjestettiin äitienpäiväjuhlia joihin koululaiset esittivät onnentoivotuksia äideille omilla ohjelmanumeroillaan. Taitaa olla kadonnutta kansanperinnettä, ainakin kaupungeissa?

Puolueeton

Läntinen maailma on muuttunut luonnottomaksi. Nykyajan lapsen toinen vanhempi ei ole äiti eikä isä vaan ihminen, joka juottaa vauvalle ihmismaitoa. Tällaisen perheen pihassa tepasteleva lintua voi toistaiseksi kuvata sanalla kana tai kukko.

Kata

Kiitos paljon,samoin toivotan!<3

finne igen

On hienoa vielä saada onnitella Äitiä edes tällä saitilla sillä Marinismin mukaan isää ei tarvita ja sukupuolineutraalius on tärkein asia. Äiti synnyttää lapsen ja lapsen sukupuoli nähdään heti syntymän jälkeen, lapsi on joko tyttö tai poika. Woke-kultin mukaan se voi olla peräti 399 eri mahdollisuutta ja mies voi olla äiti ja nainen isä!
Hyvää Aitien Päivää kaikille äideille!
finne igen

John Quiman

Oli tuo elämä ennen helppoa, kun äiti oli äiti ja isä oli isä. Nykyään ei enää tiedä mikä on mikä vai onko mikään mikään, vai onko se sittenkin jotain, vaan kukaan uskalla arvata mitä, koska väärästä arvauksesta saa pitkin korvia, lähtee työpaikka ja lapsetkin otetaan huostaan.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman

Uusimmat uutiset