Kotimaa

Kansallismielisten liittouma: Operaatio Kotkanpesä -hanke etenee

Kuva: Kansallismielisten liittouma

Keräys kansallismielisten järjestöjen ja yksityishenkilöiden yhteisen kiinteistön hankkimiseksi käynnistyi syksyllä 2021.

Oman kiinteistön hankinnalla torjutaan nykyisin aktiivisesti harjoitettua kansallismielisten systemaattista syrjintää, joka näkyy esimerkiksi vuokratilojen omistajien maalittamisena, joka heikentää omistajan halua vuokrata tilojaan kansallismielisille.

Hankittava kiinteistö on entisen koulun tai kylätalon tyyppinen mahdollisesti kunnostusta kaipaava rakennus, joka sijaitsee maantieteellisesti keskeisellä paikalla maaseudulla. Hankkeessa on mukana motivoituneita osaajia eri aloilta, mutta remonttitalkoissa, ja ennen sitä kampanjoinnissa riittää tekemistä uusillekin asiasta innostuville.

Kiinteistön ylläpitokustannuksien kattamiseksi tiloja vuokrataan muille kansallismielisille yhdistyksille ja yhteisöille käytettäväksi yleishyödylliseen toimintaan.

– Keräys lähti erinomaisesti käyntiin viime syksynä. Sen jälkeen on ollut hiukan hiljaiseloa muiden kiireiden vuoksi, mutta nyt ollaan taas aktivoiduttu suunnittelemaan hanketta eteenpäin. Kannatustuotteiden myynti alkaa lähiaikoina ja hyväntekeväisyystapahtumakin on suunnitteilla. Kyllä siellä useita tuhansia on jo kasassa, vaikka tiedottaminen on ollut vähäistä viime aikoina, sanoo Kansallismielisten liittouman puheenjohtaja Terhi Kiemunki.

Lisätietoja:
Liittouma@protonmail.com

Maksutiedot keräykseen osallistumiseksi:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Lupanumero: RA/2021/1043

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilmari

Jos keräys onnistuu, kuka omistaa kiinteistön?

juha II

”Kotkanpesä.”

Aika uskalias nimi valinta, jota olisi pitänyt vältää, sillä punavihreät sekopäät saavat ”myrskyn vesilasiin!, vaikka mistä. Sinällään minua ei häiritse tuo nimi, mutta on paljon ihmisiä, jotka silkan WWII:n sotapropagandan ja voittajanhistorian jäljiltä silmät ”harittavat” pahemman kerran.

Harri

Toisaalta eipä tätä rakennusta niille punavihreille olla hankkimassa.

Pertsa

Pistin jo viiskymppiä,eivät tätä maata punaviherpaviaanit hallitse.

Tomppa

NImi on harkittu temppu Kiemungilta, joka kuuluu ns. puhdistusliittoon eli toimijoihin, joiden tehtävänä on saada kansallismielisyys näyttämään typerältä ja lapselliselta toiminnalta, johon kenenkään ei kannata lähteä mukaan. Eduskunnassa samaamyyräntyötä tekee toinen puhdistusliittolainen Juha Mäenpää. Alla olevassa kuvassa Mäenpää on toinen vasemmalta ja Kiemunki kolmas vasemmalta.
https://imgur.com/xxJcVQZ

Tomppa

Mimen Kotkanpesä takana on tämä joukko piilokommunisteja, jotka haluavat sabotoida kansallismieliset hankkeet heti alkuunsa.
https://imgur.com/xxJcVQZ

Uusimmat uutiset