Kotimaa Uutiset

Kansallismielisten liittouman seminaari ”Operaatio Kotkanpesä” Turun seudulla elokuussa

Kuva: pixapay

Kansallismielisten liittouma järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen Operaatio Kotkanpesä -seminaarin 20.8. klo 15 alkaen Turun seudulla. Ohjelmaan sisältyy puheita aiheesta ”Kansallismielisten oma infra”, sekä vapaamuotoista ohjelmaa, saunomista ja verkostoitumista. Seminaaritiloissa on mahdollisuus yöpyä.

Koko paketin hinta on 30 euroa sisältäen ateriat (päivällinen, iltapala ja sunnuntain aamiainen). Ilmoittaudu maksamalla 30 euroa tilille FI13 4500 0010 1552 70 Saaja: Kansallismielisten liittouma ry, laita viestikenttään osallistujien nimet, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Näin varmistat, että saat myöhemmin lisätiedot ja ohjeet.

MIKÄ ON OPERAATIO KOTKANPESÄ?

Kansallismielisten Liittouma on aloittanut rahankeräyksen hankkiakseen yhdistykselle oman kiinteistön, jota vuokrattaisiin kaikille kansallismielisille yhdistyksille, joilla on vaikeuksia löytää tiloja toiminnalleen.

Suomenmielisten on yhä hankalampi löytää sopivia vuokratiloja tapahtumiinsa. Oman kiinteistön hankinnalla torjutaan nykyisin aktiivisesti harjoitettua kansallismielisten systemaattista syrjintää, joka näkyy esimerkiksi vuokratilojen omistajien maalittamisena, joka heikentää omistajan halua vuokrata tilojaan kansallismielisille.

Hankittava kiinteistö on entisen koulun tai kylätalon tyyppinen mahdollisesti kunnostusta kaipaava rakennus, joka sijaitsee maantieteellisesti keskeisellä paikalla maaseudulla. Hankkeessa on mukana motivoituneita osaajia eri aloilta, mutta remonttitalkoissa, ja ennen sitä kampanjoinnissa riittää tekemistä uusillekin asiasta innostuville.

Kiinteistön ylläpitokustannuksien kattamiseksi tiloja vuokrataan muille kansallismielisille yhdistyksille ja yhteisöille käytettäväksi yleishyödylliseen toimintaan.

Mikäli keräys epäonnistuu ja kiinteistö jää hankkimatta, tulemme antamaan kaikki kerätyt varat takaisin lahjoittajille ja mahdollisen ylijäämän tulemme käyttämään kansallismielisen toiminnan tukemiseen.

 

Lisätietoja:
Liittouma@protonmail.com

Maksutiedot keräykseen osallistumiseksi:

Tilinumero: FI37 3939 0062 7972 61
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Lupanumero: RA/2021/1043

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Eka Kettunen

Hyvä uutinen ! Toivottavasti tämä hieno toiminta laajenee myös muualle maahan. Nimiksi ehdotan seuraaville Haukanpesä, Pääskynpesä, Tikanpesä jne. lintuteeman mukaan nimeäminen ei olisi lainkaan pöllömpi ajatus.

Ilmari

Ei tässä ole kyse lintuteemasta. Kotkanpesä oli Hitlerin bunkkerin nimi ja siitä tämä on otettu.

Hei Me Heilataan Taas

Jos tapahtumiin liittyy runonlausuntaa ja pystypainia osallistun. Ja tuo seminaarin nimi on aivan huikea.

Kesäkissa

Muuten hyvä mutta oliko nyt ihan pakko nimetä operaatio ”Kotkanpesäksi”?!! Tuo on taas syöttö suoraan vastustajien lapaan. Ihan kuin kansallismielisiä ei jo valmiiksi pidettäisi tarpeeksi nasseina ja uunittajina. 🤦‍♀️

Terhi Kiemunki

Oli. Niin kauan kuin leimoja pelätään, niin niitä tulee. Mihin se leima vaikuttaa?

Eetu

Leimoja tulee, vaikka niitä ei pelkäisikään. Leimat vaikuttavat siten, että normikansalaiset eivät kannata sellaista puoluetta, jonka valemedia toistuvasti aiheettakin leimaa fasisteiksi, rasisteiksi ja kaiken sortin kamaluuksiksi

On kertakaikkisen tyhmää tarjota valemedialle uusia aiheita lyödä äänestäjiä/kannattajia karkottavia leimoja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Eetu
Bling Bling

Kotkanpesä on hyvä nimi projektille, se karsii jyvät akanoista.

Eetu

Luulisin persujen olevan tyytyväisiä, että mielenterveyspuolueet imevät puoleensa ne pahimmat änkyrät ja hörhöt.