Kotimaa

Koronarajoituksia vastustetaan neljässä eri kaupungissa ympäri Suomen lauantaina

Kiristyviä koronarajoituksia vastustetaan Suomessa neljässä eri kaupungissa mielenosoitusten muodossa lauantaina. Mielenosoituksia on Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä.

Mielenosoittajien mukaan koronarajoitukset ovat epäloogisia ja ne tuhoavat enemmän kuin parantavat. He myös kyseenalaistavat globaalien lääketeollisuusjättien hyväntahtoisuuden.

Helsingissä mielenosoitus kokoontuu Senaatintorilla kello 14. Se siirtyy siitä kulkueena rautatientorille, jossa alkaa virallinen ohjelma puhujineen sekä artisteineen. Helsingin mielenosoitukseen on järjestäjien mukaan tulossa useita bussilastillisia ihmisiä pitkin suomea. Pelkästään busseista on varattu heidän mukaan paikat 600-700 hengelle. Tapahtumasta tulee siis luultavasti Suomen mittakaavassa iso mielenosoitus.

Jyväskylässä tapahtuma kokoontuu Kirkkopuistossa kello 13.30. Se liikkuu siitä Kauppatorille, jossa ohjelma päättyy kello 17.

Oulussa kokoontuminen on Rotuaarilla kello 13. Tapahtuma ei ilmeisesti sisällä kulkuetta, eli ohjelma on kokonaisuudessaan Rotuaarilla. Se päättyy kello 16.

Rovaniemellä mielenosoitus kokoontuu Lordi-aukiolla kello 13. Paikalla pidetään puhe sekä avoin mikki halukkaille puhujille.

40 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Hurrataan yhdessä. Nyt tanskassa on uusi omikronmuunnos ja ruotsissakin yksi lisää. HUVA HUVA, lisää piikkejä, lisää piikkejä, lisää piikkejä, teillä on vielä liian hyvä immuunivaste. Kuka vielä uskoo että rokotteet ei tuota tätä ongelmaa ?

Kata

https://www.instagram.com/p/CZDU04RscZC/?utm_source=ig_web_copy_link

Kuten billi sannoo niin kivat meille kaikille…ihan tuo suoraan kertoo miten tullee lissää rahhaa.

ike

Tiettyjä muutoksia haluasin tehdä näihin kommetteihin, tapoihin joita niitä kontrolloidaan. En nyt oikein tiedä onko mukana jokin ulkoinen vaatimus mutta lehti ei enää ole entisensä. Näin maailam etenee.

Lieväasteinen

Ja Quiman vielä katosi jonnekin.

Kata

Niinpä…. 🙁

Ilkka Forsten

Kyllä se sieltä takaisin tulee.

ike

Myös kaipaan. Terävää analyysia.

Ilkka Forsten

Annan yhden neuvon. Jätä se ” naamakirjan ” kautta kommentointi ja siirry vaikka Googlen kautta kommentoijaksi. Veikkaan ettei lehti tee niitä alituisia hyllytyksiä vaan se alusta miltä kommentoit.

Minä hylkäsin ” sukkerperin ” tooran, ja en kadu yhtään valintaani. Siellä ei voinut lopulta sanoa mitään, suvaitsevaisia kun ovat.

Totuus esille

Globalisti-rikollisten kontrolloiman valtaVALEmedian, varsinkin Brysselin Pravdan moninkertaisesti kiroama ja pannaan julistama Magneettimedia on julkaissut eläkkeellä olevan lääkärin Vesa-Ilkka Laurion artikkelin korona-”rokotteiden” sisällöstä ja TODELLISESTA tarkoituksesta:
https://www.magneettimedia.com/varoitus-rokotteiden-paatavoitteet-ovatkin-grafeeni-tappaminen-ja-kayttojarjestelman-asettaminen/

Ilkka Forsten

Kahdesta asiasta olen varma. Koronapassin tulosta ja NATO jäsenyydestä, mutta siitä natojäsenyydestä en ole ihan varma.
-Mukaelma Albert Einsteinin lauseesta koskien avaruuden äärettömyyttä ja ihmisten rajatonta tyhmyyttä-

Kata

No sannahan sanoi ettei hänen valtakaudellaan ole natoon liittymistä tulossa…enkuksi sanoi ja vähän takelteli mutta kuitenkin….menikö pressan ohi mutta eihän se mittään….

Ilkka Forsten

Ja demariproffa on taas valittu selittämään julkisuuteen ettei mitään mennyt protokollan suhteen väärin. Mitäs sitä nyt pikkuseikkoihin takertumaan.

ike

Ivan Puopolo sanoi haastattelussaan että olisikohan hyvä että poliitikot puhuisivat omalla kielellään haastattelussa, niin ainakin tekevät monissa muissa maissa. On selvää että esimerkiksi Marin ei puhu niin hyvää englantia että siinä ainakaan mitkään hienot painotukset tulisivat esille. Meillä on valan tehneet tulkit ja kääntäjät sitä varten, tiedän toki että muunkinlaisia tulkkeja käytetään, etenkin tuolta ”tuntemattomista” maista tulleiden tulkkaukseen mutta en pane sille paljon painoa. Täytyisi joku linja säilyttää myös tässä asiassa muuten emme todellakaan tiedä mistä ja miten nämä käännökset ovat syntyneet. Nyt emme edes tieä mitä poliitikkomme ovat puhuneet. Voihan sitä yrittää kaivaa ulkomaisesta mediasta. No eivät kai ymmärrä nyansseista kotimaankaan kielellä, miten sitten jollakin muulla kielellä.

Ilmari

Hyvä jos molemmat tulee.

Ilkka Forsten

Siis demariproffa ja väärä protokolla…?

lets see

mitään rokote pakkoaj ei ole eikä tule tähän maahan

Ilkka Forsten

Itävaltaan tuli..Aatu, missä oletkaan palaa valtaan.

Totuus esille

Suomen satanisti-hallituksen natsipassi.

Totuus esille
juu

Ja täällä suunnitellaan edelleen passia joka ei liity koronaan ja terveyteen mitenkään.
Nimi ”rokotepassiksi” ja sitten se onkin pysyvä hallintaväline johon voidaan lisätä mitä tahansa vaatimuksia tai menettää vapautensa.
Sehän on jo myönnetty että ne rokotteet ei estä yhtään omikron tartuntaa, taitaa olla jopa päinvastoin kun tilastoja katsoo.

Usko Vahvanen

Tiedän yhden tehostetunpalvelun yksikön, jossa eräällä osastolla lähes kaikki hoitajat saaneet positiivisen korona näyte tuloksen, vaikka ovat kolmesti rokotettuja. Myös hoidettavilla korona tartuntoja. Yhdellä rokottamattomalla hoitajalla negatiivinen tulos, vaikka käynyt testeissä useamman kerran. Nyt helmikuussa tältä terveeltä hoitajalta loppuu työt ja palkanmaksu, eikä ole oikeutta työttömyyskorvaukseen. Mutta ei kuulemma ole pakko rokottautua… Onko kiristystä?

Kata

Näin menee asiat nyt länsimaissa…ei yksin meillä.Kun on pakkotoimet, ei muusta kyse.Vallasta….https://www.instagram.com/p/CZA2tGHscPg/?utm_source=ig_web_copy_link
Mutta Irlantikin on lähes vapaa rajoituksista mutta meillä…kiilusilmät ei luovuta.

murre riepunen

Rokotuspakkoa rokotefirmojen kätyrit ajavat vimmalla, ettei vaan tämän komission johtajan ursula leyenin ukko ole erään lääkefirman johtoportaassa huseeraa, kätyreitä löytyy vaarmaan lähempääkin, median rummuttaessa roketteiden hyödyistä, haittavaikutuksista ei juurikaan saa manita.

ike

Juuri näin. Jos yrittää niin sensuuri iskee.

Tuumailija

Kun ajatellaan sitä, paljonko rahaa liikkuu mediatuotajille jotta nämä sensuroisivat kaikin keinoin rokotteiden negatiivisuudesta kertovia viestejä, podcasteja yms. Ja tietysti perinteiselle medialle, jotta nämä sekä näiden toimittajat pysyvät narratiivissa.

Aivan oma tarinansa on sitten lääkäreiden voitelu ympäri maailmaa, mustamaalaaminen korkeasti akateemisesti ja pitkän työuran tehneitä, arvostettuja ammattilaisia vastaan. Siinä ei puhuta satasista saati tuhansista.

Tällaiseen peittelyyn ja muuhun masinointiin uhrataan enemmän aikaa, vaivaa ja resursseja kuin siihen että tutkittaisiin asiaa/ongelmaa mahdollisimman objektiivisesti yhteistyössä, yhdistettäisiin eri tieteenalojen voimavaroja.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija
ike

Eipä kukaan ole ajatellut, rokotuspakostakin kun puhutaan, jos tuollaista vaaditaan tulisi jokaisen ihmisen vaatia että kaikki haittavaikutukset korvataan rokoteyhtiöiden toimesta. Ei ole oikein että haittavaikutuksien korvaus jää suomessa valtiolle (veronmaksajille). Jokainen vaan mukaan sopimuspaperi ja jos ei löydy henkilöä jolla on oikeus allekirjoittaa niin jokaisen tulisi osata vetää johtopäätökset. Tuossakin yksi karsomisen arvoinen linkki:https://mvlehti.net/2022/01/19/koronarokotteet-merkitty-myrkyllisyyden-mukaan-osoitus-tekojen-rikollisuudesta-ja-tahallisuudesta/

Kata

Juu nää virmat veti heti vastuun pois itseltään 2020…kyllä ne tiesi mikä on kokeellinen jabbi.

Rembo

Näinhän siinä kävi – ostajavaltiot, käytännössä rokotteen ottajat, ovat sen sopimuksen mukaan vastuussa mahdollisista rokotehaitoista. Kumma juttu, ettei ihmisten hälytyskellot soineet tuossa vaiheessa. No tuskin tavan tallaajat edes tiesi tuosta rokotefirmojen vastuuvapaudesta. Media onnistui viemään kansoja kuin lampaita narussa.

Kata

Sehän se..ihmiset ovat yleensä liian passiivisia ottamaan mistään selvää..itsesuojeluvaisto on kehittymätön.

Jussiboy

Sinulla on ylikorostunut itsesuojeluvaisto, vetoat vain hyvin heikkoihin argumentteihin useimmissa kommenteissasi.

Kata

😀 Voi hellanlettas sait minut nauramaan,kiitos! 😀

Tuumailija

Tuonne pitää osallistua, kun on omalla paikkakunnalla.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

200km. Torilla tavataan .

Ilkka Forsten

Noin pitkä tori kyllä ohittaa mennen tullen punaisen torin.

Kata

😀 Kiitos ko nauratti taas… 😀

Ilkka Forsten

Asun Timbuktussa, kapinoin sitä vastaan ettei meidän kotikuntaan ole tulossa mielenilmausta. Tämä on sietämätöntä.

Tuumailija

Kaikilla kun ei ole varaa ylellisyyksiin kuten bussi-/junamatkaan, joten sekin vähä osallistuminen on suotavaa kun tulee kävelymatkan päähän tahi oman kunnan alueelle/läheisyyteen.

Tietty sitä kulkisi pitkin maita ja mantuja vaikka missä tapahtumissa, jos bensat, talvirenkaat, dieselverot kustannettaisiin ja päälle laitettaisiin hieman eväsrahaa, kuten eräille ”vähemmistöille” on suotu.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija
Ilkka Forsten

Mitä siis pitää tehdä ? Vaihtaa heimoa joista ei ole puutetta tämänpäivän suomessa. Hagertista hottentottiin, kyllä se siitä.

Tuumailija

Se pitäisi tehdä, että toteutettaisiin yhdenvertaisuuslakia kirjaimellisesti, eikä annettaisi toisille kahmalokaupalla ilman vastinetta tahi niin että kaikille saman verran samalla kahmalolla.
Kaikkein paras olisi hagerttien kohdalla ottaa käyttöön ruotsin kuninkaan määräämä laki vuodelta 1637 ja muut kakanväriset pakoloiset palautettaisiin sinne mistä tulivat.

Työnantajien ja -tekijöiden maksamat sosiaalimaksut korvamerkittäisiin (kuten moni muukin ”veroluonteinen” maksu) ja ohjattaisiin sinne mihin sen nimikekin viittaa, käytetäisiin tukemaan sosiaalisesti ahdingossa olevia kantaväestön henkilöitä sekä parannettaisiin teveydenhuollon toimivuutta.

Ilkka Forsten

Se mistä ei kukaan uskalla puhua sanaakaan on ruotsinvaltaan liittyvä vaihe, kun hagerteista maksettiin tap***orahaa siinä missä muustakin hatalliseksi koetusta.