Kotimaa Rikos

Korsossa 12.10. tapahtuneeseen vakavaan väkivallantekoon vangittu

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Itä-Uudenmaan poliisi otti tämän viikon tiistaina 18.10.2022. yöllä kiinni Vantaalla miehen, jonka epäillään syyllistyneen viime viikon keskiviikkona 12.10. Korsossa tapahtuneeseen vakavaan väkivallantekoon.

– Epäilty tekijä on vangittu tänään Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin tapon yrityksestä, kertoo rikoskomisario Mikko Minkkinen.

Tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa.

Poliisi

Kansalainen uutisoi aiemmin aiheesta:

Poliisi pyytää havaintoja Korsossa 12.10. vakavaan väkivallantekoon epäillystä henkilöstä

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Pesunkestävä keeneri

Oliko taas näitä marakatteja? Yksi apinahan toimitetaan hullujenhuoneelle tutkimuksiin 13-vuotiaan tytön raiskauksesta. Ilveili turpavärkillä ja aikoi päätään oikeudessa.

Jukka

Tottakai marakatti aukoi ja oikoi päätään. Olemme kuulemme oikeusvaltio. Ja marakattejahan riittää maailman ääristä, koska yhteiskuntamme päättäjät niin haluavat piittamatta vähääkään kansalaisista.

vesku

mätää on , ja paljon tässä hyvinvointi-yhteiskunnassamme,,,,ja se näkyy jo nuorten naisten kropasssa,,,,,kepapin riekaleita ja pitsan kulmilla , hampurilaisilla on elimistö täytetty vuosia,,, se näkyy rasvaleukoina, paksuina käsivarsina, sekä reisinä , jotka ovat kuin ratapölkyt,,,,