Kotimaa Maahanmuutto Politiikka

Laittomasti maassa oleskelevien terveydenhuolto turvataan lakimuutoksella

Hallitus on antanut esityksen, jolla on tarkoitus oikeuttaa laittomasti maassa oleskelevat saamaan tiettyjä välttämättömiä kiireettömiä terveyspalveluja kiireellisen hoidon lisäksi. Hallituksen esityksen mukaan muutos vastaisi kansainvälisten sopimusten velvoitteisiin. Lain on tarkoitus astua voimaan ensi vuoden alusta.

Ihmisoikeussopimusten valvojat ovat kiinnittäneet huomiota siihen, ettei Suomen nykyinen lainsäädäntö riittävällä tavalla takaa henkilöiden terveyttä koskevaa oikeutta.

Lakiin ehdotettavalla muutoksella turvattaisiin nykyistä paremmin Suomea sitovien ihmisoikeussopimusten ja kansallisen perustuslain velvoittama oikeus välttämättömään huolenpitoon ja riittäviin terveyspalveluihin.

Esityksen mukaan aikuisilla henkilöillä olisi oikeus saada tiettyjä välttämättömiä kiireettömiä terveyspalveluja kiireellisen hoidon lisäksi. Näiden tarpeen ja palvelujen välttämättömyyden arvioisi aina terveydenhuollon ammattihenkilö potilaan yksilöllisen tilanteen perusteella ottaen huomioon hänen terveydentilansa ja Suomessa oleskelunsa kesto.

Välttämättömäksi hoidoksi voitaisiin katsoa esimerkiksi raskauteen ja synnytykseen liittyvät palvelut, tietyt pitkäaikaissairauksien hoitoon liittyvät palvelut sekä tietyt tartuntatautien takia tarvittavat terveystarkastukset, rokotukset ja hoito.

Alaikäisillä olisi oikeus saada terveydenhuollon palvelut saman laajuisina kuin niillä alaikäisillä, joilla on Suomessa kotikunta.

Hoitoa saavat henkilöt vastaisivat ensisijaisesti itse kaikista hoidosta aiheutuneista kustannuksista. Toissijaisesti valtio korvaisi kustannukset asiakasmaksun ylittävältä osalta hyvinvointialueille.

Arvion mukaan Suomessa oleskelee noin 3 000–6 000 paperitonta tai paperittoman kaltaisessa tilanteessa olevaa henkilöä

Esitys koskisi henkilöitä, jotka oleskelevat Suomessa ilman oleskelulupaa tai viisumia sekä henkilöitä, jotka ovat Suomessa tilapäisellä oleskeluluvalla ilman kotikuntaa. Esitys koskisi myös EU- tai ETA-valtion ja Sveitsin kansalaisia, joita ei ole vakuutettu toisessa EU-maassa tai joilla ei ole kotikuntaa Suomessa, sekä näiden perheenjäseniä.

Esitys ei koskisi Suomessa lyhytaikaisesti oleskelevia henkilöitä eikä henkilöitä, jotka matkustavat Suomeen yksinomaisena tarkoituksena käyttää täällä terveyspalveluja.

69 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Ja meillä on varaa eikö niin ?

John Quiman

Poliitikkojen mielestä Suomella on varaa aina kunnes lompsastasi ei enää löydy mitään otettavaa.

Timppis

Hammas lääkäriin on sitten yli vuoden jonot.kiva kiva.

Kata

Minulle sanoi hammaslääkäri kun laittoi väliaikaisen paikan lohjenneen tilalle:”Mene yksityiselle,ei se paljon maksa”….Suutuin ja menin ja korjautin 7 muuta hammasta,vain 1200e.
Eläkeläiselle iso summa,hammaslääkärille taskurahaa?

Ei siinä mittään mutta paljon oli odotushuoneessa haavottuvaisia,,,, 🙁

Totuus esille

Tiukasti sensuroidun valtaVALEmedian aivopesemät hyödylliset idiootit eivät näe, että meillä valtaa pitävät kansanpetturit ja maanpetturit: Klaus Schvabin tallin ”nuoret leijonat”, bilderbergit, vapaamuurari-satanistit ym. selkärangattomat, vailla omaatuntoa olevat psykopaatit, joille oma etu käy yli kaiken muun ja heille myös ”oma kansa ensin on väärin” kuten eräskin tappurainen paljasti.

Totuus esille

He mm. ajavat liittovaltioidun EU-diktatuurin ja edelleen Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian asiaa. Suomalainen kansallisvaltio ja suomalaisten kansallinen identiteetti on siinä eräs este ja siksi he toivottavat tänne ylenpalttisen tervetulleiksi mm. ihmissalakuljettajien ja megabanksteri Rotschild-agentti Soroksen tukemien ”hyväntekeväisyys”-järjestöjen tänne Välimeren yli laivaamat mustat lemmikkinsä. Talousasiantuntija Sauli Vahteran laskelmien mukaan noiden ja muiden heidän muukalais-lemmikkiensä loisimista rahoitetaan yli kolmella miljardilla eurolla vuodessa – suomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ulkomaanvellalla – ei ole vielä löytynyt sellaista taikuria, joka tekee kieli-, luku- ja kirjotustaidottomista lammaspaimenista ja kamelikuskeista korkean teknologian osaajia, joiden perään niin kovasti huudetaan, tosin aivan oikeutetusti.
En tarkoita Ukrainasta tulleita TODELLISIA PAKOLAISIA!

Lare

Joo, muualta tulleet ensin, oman maan kansalisille aivan sama. Menkööt kantasuomalaiset eläinlääkärille tai puoskarille tai ihan minne haluavat. Pääasia, että pakolaisia otetaan maahan levittämään tubia ja apinarokkoa ja sitten hoidetaan kalliisti täällä suomessa, vai mikä p..kamaa tämä nyt onkaan?

John Quiman

Entäs suomalaisen oikeudet heidän maissaan? Kadulle kuolet, jos ei ole vakuutusta.

Tuollaisia hoitosopimuksia tehdään maiden välillä kyllä, mutta sitten se toimii molemmin puolin.

Tämä on sitä suvakkien hinkua täyttää maa millä keinoin tahansa mahdollisimman eksoottisilla tapauksilla ja vieläpä elättää ne. Ei ole mitään rajaa keinoille.

Tällä varmistetaan, että kuka vaan tummempi maahan tulee, saa pysyvän luvan oleskeluun, vaikka ei saisi oleskelulupaa.

Koettaisipa vaikka filippiiniläinen jäädä maahan ilman oleskelulupaa, niin kyllä tulisi lähtö pikaisesti. Vaan ei tule, jos tapaus on suvakkien lemmikki lähi-idästä tai aharikasta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
juu

Mä käyn välillä seurakunnan ruokajakelussa, kun välillä ei yksinkertaisesti ole rahaa eikä mitään syömistä
No kuiteskin reilu kuukausi sitten mun edellä vanha mummo oisko ollut 80-90-vuotias pyörtyi.
Kaikki vaan käveli ohi olin ainoa joka sitä mummoa jäi auttamaan. Yks nainen sentään soitti ambulanssin mutta sen tulo kesti melkeen tunnin helsingissä.
Mä luulin että se mummo kuoli mun syliin, mutta onneks siitä tokeni.
Mutta pointti se että voitas pikkuhiljaa lopettaa puhuminen hyvinvointivaltiosta.

John Quiman

Jo sillä perusteella, että mielialalääkkeitä napostellaan suuria määriä, voi todeta, että hyvinvointi on juhlapuheiden harhaa.

Tosin, eivät ne mielialalääkkeet ketään paranna, ne vain tukahduttavat pahoinvoinnin syytä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
juu

Kyllä ne mutkin aikanaan pakotti ottamaan reseptin mielialalääkkeisiin.
Otin vain että pääsin eroon niistä, yhtä ainutta pilleriä en koskaan syönyt 😀
Mutta varmaan jossain tiedoissa se lukee että olisin niitä käyttänyt.
Ja syy sillon oli unettomuus.

Kata

Kyllä,limbiseen järjestelmään saa pilleriapua mutta muu apu onkin sitten sitä sun tätä eli ihminen istuu vahanaamaisena tuijottaen eteensä,tuntematta mitään.

Joillekin nuo pillerit laukaisee psykoosin…mutta esim Yhdysvalloissa käyttö vain lisääntyy…

https://www.instagram.com/reel/Cg7t6OHjnE5/?utm_source=ig_web_copy_link

Ja sitten Nänsi kaivaa kuoppaa Kiinaan asti…ei juma… 😀 Mitään ei oo ottanu vaikka kommenteissa on kyllä taas viittauksia….

John Quiman

Jostain lukenut, että esim. kouluampujista suurin osa olisi käyttänyt mielialapillereitä. Joidenkin mukaan ne lääkkeet ovat iso syy pimahtamisille.

En voi tuosta varmuudella sanoa, mutta epäilen syvästi, että tuossa voi olla perää.

Kata

Samaa olen lukenut,myös muistaakseni toinen näistä meänkin tapauksista.
https://sic.fimea.fi/3_2014/psyykkiset_oireet_laakkeiden_haittavaikutuksina

Muutamia tuossa.Ja kuinka moni jää koukkuun vaikka voisi jo lopettaa lääkkeen….Toki monelle on apuakin mutta…onko niin tarkkaa tutkintaa esim avohoidossa…ja miten käytetään,kuka valvoo.
Ei kai kukaan jos yksinasuva ihminen.

Kata

Voi kiesus sentään,näin tässä maassa ”ihmisoikeudet” kantaväestölle pelaa!Aivan käsittämätöntä ja jos mikä niin tämä on sitä syrjintää pahimmillaan!##########%&/&%¤#!!!!
Totta,tämä on hyvinvointivaltio vain oleilijoille.

Kiitos että jäit auttamaan.Tuokin on ilmiö tänään….mitään yhteisöllisyyttä ei ole enää kun muistan esim. lapsuuteni naapuriapua ym.
Ei jäänyt vanhus makaamaan lattialle.Jos ei näkynyt vaikka vettä hakemassa(joo oli kaivot!!) niin mökin ikkunasta ensin kattoon mikä hätänä.
Ja se ei ollut Sippilän maitokyselyä vaan oikeaa apua jos tarvitsi.Ovet olivat auki silloin.

juu

Mulla on paha uniapnea, joka ei johdu lihavuudesta vaan palleatyrästä ja jatkuvasta ruokatorven tulehduksesta.
Olen yli 3-vuotta yrittänyt hakea tutkimuksiin sen uniapnean takia, ei pääse ja pahimmillaan ne nauraa kun yrität selittää asiaa.

John Quiman

Värjää tukka mustaksi, kasvata mustaa partaa, hanki vahva rusketus ja muuta nimesi Abdullahpullahiksi ja mennessäsi vastaanotolle kerro olevasi 15-vuotias. Johan tulee palvelua.

juu

Mun parta on valkonen kun joulupukilla, pitäs varmaa sekin sitten värjätä 😀

John Quiman

Joo, värjätä pitää. Tarkista ennen vastaanotolle menoa, että parran juuretkin ovat mustia, eikä kasvaneella parralla ole valkoisia juuria.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Mistä sandaali puristaa, siitä se on kiinni.

Kata

https://www.foxnews.com/politics/first-texas-bus-migrants-arrives-nyc?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-28772318&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

”Pikku pojankoltiaiset”saapuvat New Yorkiin.Oli siellä yksi nainenkin ja lapsi.Miettikää mitä seuraamuksia on kun äijät lähtee maailmalle ja se loppuväki jää joka puolella omilleen…?Mitä se tarkoittaa meille vastaanottomaille…syntyvyys kasvaa aa että eikö? 😀 On niitä alttiita kuten tuossa videossakin niin ihanasti otetaan vastaan.Voi hitto ja keski-ikäistä ukkoakin mutta niin tullaan vokkiin ja aletaan kuulemma ”töihin” ja niin ne alkaakin,moni kuten meilläkin,halvalla ja pimeästi!Takuulla niin!
”Laittomat” siellä sun täällä valtaavat maan ja niin käenpoikasia elätetään….hamaan tappiin.Kirjaimellisesti varmaan :D…
Mutta jenkeissä tuskin on bemari alla kohtapuoliin!

John Quiman

Lisää vaan noita kaikkiin demokraattien hallitsemiin kaupunkeihin. Itse asiassa ne voisi kaikki kuskata tilaajille.

Kata

Toivottavasti Texas tekee sen! 😀

Telluksen tallaaja

Jos kyseessä on fyysinen kastraatio, niin siitä vaan.

tylsä pää

Yhä useammalle alkaa valjeta että kemumigraation syynä EI ole meidän poliitikkojen hyväuskoisuus tai tyhmyys.
Kyllä punagröönatkin ymmärtää että Suomea tässä kupataan.

Taustalla ovat YK:n globalistiset tavoitteet yhteiskuntien välisten elintasoerojen pienentämiseksi. (kts, ”Agenda 2030”)

Sen saavuttamiseksi on paljon helpompi köyhdyttää vauraita maita kuin vaurastuttaa köyhiä maita.
Suuryrityksien intressi on palkkatason aleneminen.
Muslimimaiden intressi on Islamin levittäminen.

Kata

https://www.foxnews.com/us/illinois-daycare-worker-tests-positive-monkeypox-children-other-staff-potentially-exposed

Totta puhut….Juu tästäkin tulee vielä syksyllä pikku riesa ja eiku immeiset kämppiinsä ei tartte tehä töitä!Silloin köyhtyy taatusti jossain vaiheessa ja on armopaloja vailla.”Kyllä herra,kiitos armon rouva”… on tää sekoa.

Paroni-torpparit saa uuden alun.

Ja midterm-vaalit lähestyy jenkeissä joten tottakai pitää olla ballot vaalit taas…

Naapurisankkeri

Nimi ”apinarokko” pitäisi kuulemma muuttaa kun se on muka leimaava.
(aiheuttanee assosiaatioita erään suuren apinamantereen ihmisväestöön)

Olisko esimerkiksi ”suklaa-allergia” muka yhtään sen parempi ?

Kata

😀 Jooo kyllä kaikki pitää canceloida ettei käy kuin vanhalle britille taannoin että polliisit vei kun joku oli pahoittanut mielensä sen paapan kommenteista somessa.

Miten nuo nyyhkyt kestäisi vaikka sodan tai nälänhädän…pahoittaisi mielensä mutta kuka pidätetään sen takia sitten niin?

Surkeaa on ihmiskunta nyt.

Naapurisankkeri

Kun vertaa ilmastonmuutoksen ennusteita meneillään olevaan maakaasupaniikkiin ja kivihiilihinkuun, tuntuu siltä että sitä nälän ja sotien turnauskestävyyttä tullaan isosti koettelemaan vielä nykyisin elävien ihmisten aikana.
Miljardien ihmisten tulenkäytön aiheuttama osuus nykyisestä ilmastonmuutoksesta on päässyt jo peruuttamattoman suureksi.

Telluksen tallaaja

Katsoppa Steve Lehdon youtube kanavalta, miten ihmiset loukkaantuvat.
10v tyttö vietiin käsiraudoissa, kun oli tehnyt piirroksen kiusaajastaan. Ilmiantajana täysin sivullinen henkilö.
Niiiiiiiin herkkiä

Kata

Ihan sekoa,kaikesta loukkaannutaan huiiiiii…tuolla oli muitakin hyviä videoita.

John Quiman

Minä en löytänyt tuollaista videota. On aika paljon ja vähän sekava lista.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=mlST2um30a0

Hain tuolla miehen nimellä ja Police arrest 10 year old girl.Oli jo vanhempi video mutta karseaa.Kiusaaja on parempi….

John Quiman

Kiitos avusta. Vihdoin oli aikaa katsoa tuo video kokonaan. On kyllä melkoista painajaisunta koko touhu. Täysin älytöntä. Veikkaan suurella varmuudella, että poliisin soittanut vanhempi on demokraatti, vieläpä leftisti.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Ole hyvä!
Ei epäilystäkään etteikö ollut demopelle.Uskomatonta touhua.

Timppis

Oisko ruskeanreijänritarirutto oikea anal-lyysi.

Ilkka Forsten

” Lakuallergia, toppahuulityrä, luiskaotsasyfilis, puikulapääpandemia, huntuhämäryys, sandaalikihti, turbaanihilse, kyttyräpukamat, peräreikäkaries, synnynnäinen-värivaurio, melahiertymä, lapiokammo ja mitään tekemättömyydestä johtuvat vierotusoireet. ”

Käyttäkämme näitä ilmaisuja, ne EI liity mihinkään heimoon, lahkoon, rotuun tai sukupuoleen, mutta jostain syystä ne kuvaa aika hyvin sitä mitä apinarokkokin.

Kata

😀 Kyttyräpukamat…lapiokammo… 😀

tylsä pää

Tuoltahan sitä Suomenkin ansalankaa kiristetään:

https://euaa.europa.eu/sites/default/files/EASO-Asylum-Report-2021-Executive-Summary_FI.pdf
Sitäpaitsi matupainekattila tulee possahtamaan ihan ydinpommin veroisesti, sillä meneillään oleva maakaasujahti ja kivihiilihinku näyttävät polkevan ilmastotoimet jalkoihinsa kunnes on jo liian myöhäistä.

Kolmossivun tyttö

Vaikuttaa siltä, että Suomeen ollaan kiivaalla tahdilla rakentamassa rinnakkaistaloutta ja samalla -yhteiskuntaa. Jo nyt laittomasti maassa olevilla on oikeus kunnan/kaupungin vuokra-asuntoon sekä toimeentulotukeen. Alla olevasta Ivan Puopolon jakamasta Mikko Paunion kirjoituksesta käy ilmi, että heillä on oikeus muuhunkin. Ainakin heillä on pimeitä tuloja. Oma työni sivuaa vähän tätä ilmiötä ja kuvio menee kutakuinkin niin, että tulijalla in 2 – 3 tiliä, joista yhteen tulee toimeentulotuki ja toiseen palkka. Sosiaalitoimistolle ilmoitetaan vain tileistä toinen, jonka saldo pidetään sellaisena, ettei se tukeen vaikuta.

https://puopolo.fi/sensuuri-iski-liian-anteliasta-sosiaaliturvaa-kritisoinut-teksti-lahti-uudesta-suomesta/?fbclid=IwAR2ajRJrI_hoH3xzTZMqq-w0a4elzW1PahqLw9FGKOnhAIVsN9I6D6Bt62Q

Kata

Nyt taas vitautas niin perkuleesti!Ja mummot makaa lattialla ilkosillaan päiviä ellei kauemminkin kun ei uskalla/osaa pyytää apua kun ei ole rahaa!

Ja autokauppias ei tunne muuta kuin rahantulon….tällainen maailmamme on….kiitos vihervasemmiston.

Eka Kettunen

Puopolon julkaisemaan juttuun viitaten olen tässä itsekin ihmetellyt samaa ja ihan vain katsomalla autojen myyntilmoituksia joissa on nimi mainittu. Kyseessä eivät ole mitkään tonnin rottelot, vaan ihan jotain muuta. Kaikkea sitä Kelan tarjoaman ilmaisen ajokortin lisäksi kustannetaankin meidän veronmaksajien rahoilla.

Kolmossivun tyttö

Tuosta ajokorttiasiasta: v 2018 ajorttiuudistuksesssa pakollisten ajotuntien määrä väheni 29 tunnista 13:een. Autokoulujen pienin paketti noine 13 h:een maksaa kuitenkin samat vähän alle 900 e kuin vuosituhannen alussa. Tulijat ottavat yleensä tuon minipaketin koska ovat jo kotimaassaan ajaneet kamelilla. Vuoden 2018 ajokorttiuudistus oli tarkoitettu nimenomaan maahanmuuttajia varten. Tiedän tämän, kun suoritin ajokortin ihan vasta näin varttuneena ja jouduin ottamaan lisätunteja.

Kata

Voi kiesus sentään tätä hulluutta!Ja woket silti parkuu ihmisoikeuksien puutteesta SuomessaKIN! Nyt ruma sana sanotaan niinkuin se on! =)(&&&%¤#¤”#¤%%%&&!!!! 🙁

Tuumailija

Puhumattakaan siitä että näile hankitaan vielä ajoneuvo miel. dieseli ja siihen sitten kustannetaan kaikki kulut kuten vakuutukset (täyskasko)+verot, renkaat, huollot etc.

Muutenkin laskenut kantaväestönkin kohdalla tuo liikennekäyttäytyminen juuri ”oma”opetuksen vuoksi, näille tuisteille vielä on sorvattu helpotettu ja tiivistetty ”oppi”määrä.

Suomalaiselle sanotaan kelan luukulla, kun menee ajokorttitarkastuksen laskua esittämään että eivät maksa koska ajokortti ei ole välttämätön suomessa (ainakaan romaneilla).

Muualta tulleet ovat huomattavasti tasavertaisempia kuin oma kansa, mutta taasen kansahan on nämä päättäjät valinneet ja eriarvoisuuteen hiljaisuudessa taipuneet, vastarintaa yrittävät leimataan nasseiksi, razisteiksi yms.

juu

Mä olen ikäni masanut , enkä pääse mihunhään

Puolueeton

Siinä mielessä hyvä ajatus, koska 2015 pakolaisten tulo aiheutti selvää kuolleisuuden lisääntymistä Suomessa. (ilmenee viikkokuolleisuustilastoissa) Ehkä hallituksella onkin hyvä mielessä, suunnitelmalla suojellaan suomalaisia vaikka sitä ei voi julkisesti sanoa.

Kolmossivun tyttö

Näkyykö niissä tilastoissa, kuolivatko ylikuolleet AIDS:iin, ebolaan, apinarokkoon tai outoon eksoottiseen tautiin vai väkivaltaisesti. Vai traumaperäiseen stressireaktioon. Äitini ainakin sai ananasten alkaessa vyöryä rajan yli viimeksi mainitun ja eli vajaat 4 v. Olen varma, että invaasio vaikutti häneen ja moneen muuhun, jotka ovat maata sotien jälkeen rakentaneet.

Perusterveydenhoito laittomille ei suojele meitä islamilta, kulttuurin hajoamiselta, talouden köyhtymiseltä, turvattomuudel4a, apatialta ja väkivallalta.

Kata

Olet niin oikeassa!

Puolueeton

Ei ole tietoja, kun kuolleisuutta ei ole tuki[tai tai tulokset salataan. Lehtitietojenkin mukaan tulokkaat toivat uusia tauteja, jotka nostivat suomalaisten sairastumista.
Eoroppalaisten siirtolaisten tuomat taudit vähensivät Amerikan mantereen väkilukua jopa kolmasosaan joillakin alueilla.

Kolmossivun tyttö

Ainakin antibiooteille resistentistä tuberkuloosista puhuttiin muutama vuosi sitten. Levittäjät olivat tummaihoisia afrikkalaisia.

juu

Jos olisin”salaliittoteoreetikko” niin uskoisin että tämä ylikuolleisuus liittyy rokotteisiin.
Ainakin ajallisesti se on täysin selvää että se liittyy niihin.

Kolmossivun tyttö

En sitä epäile. Varmasti vaikutusta on ollut pitkään eristettynä olemisella ja pelkopropagandalla. Molemmat kuormittavat psyykkisesti ja alentavat vastustuskykyä. Toisaalta ihmisillä on taloudellisesti vaikeaa ja näköalatonta. Uskon, että oman käden kautta menijöiden määrä on lisääntynyt. Nimimerkki Puolueetonkin on varmasti oikeassa eksoottisten tautien suhteen. Ja tauteja levitetään myös osana biologista sodan käyntiä tahallaan.

Rudi

Seuraavaksi kuulemme: Laittomasti maassa olevien sekä kaikkien heidän sukulaistensa terveys on turvattava, olemmehan vauras maa.

Nationalisti

On tämä nyt j*malauta, laittomasti maassa olevat pitäisi pyrkiä normaalissa valtiossa poistamaan maasta niin pian kuin mahdollista, mutta tässä kommunistivaltiossa tehdään kaikki mahdolliset temput, jotta rikollisesti maassa oleskelevat saavat jäädä suomalaisten maksajien rahoittamien palvelujen äärelle.
Suomalainen jonottaa hoitoon jopa yli puoli vuotta, mutta sitten samaan aikaan ollaan tarjoamassa kaikille läpsyille palveluja, joihin on muutenkin kohtuuttomat jonotusajat. Kannattaisiko vähän miettiä, keitä äänestetään tekemään näitä umpivammaisia päätöksiä?

Aina vedotaan joihinkin ”kansainvälisiin sopimuksiin”, niistä sopimuksista täytyy päästä irti!
Ainoana poliittisena vaihtoehtona näen SML:n äänestämisen tulevissa vaaleissa.

Ainoa vaihtoehto

Täältä tulee kanssa ääniä SML:lle.

Jegros

Miten niistä voi päästää irti jos ei ole allekirjoitettukaan, ja sitten mitten sulla on varaa tuollaista heittää kun olet täällä kovaan ääneen puolustanut YAA-sopimusta ja kaikkia mahdollisia paavo väyrysen ratifiomia ”puolueetomuus”sopimuksia venäjän kanssa ja todennut sitä kunniottamattomat suomalaiset maanpettureiksi(oman venäjäsi) ja se, että mainostat sinimustaa liikettä on aika iso meriitti liikkeelle sen puolesta, että se tekee hyvää työtä venäjän edun kannalta.

Eka Kettunen

Demarivetoisella hallituksella on aivan väärä suunta, sen sijaan, että se ryhtyisi toimiin laittomasti maassa olevien poistamiseen maasta, niin se haluaakin tarjota lisää palveluja näille. On meillä idioottimaisuus huipussaan, se vetää vertoja jo Hölmölän väen älynväläyksille.

Ongelman ratkaisemiseksi olisi jo korkea aika perustaa niitä palautuskeskuksia mahdollisimman kauas asutuksesta ja sieltä voisi sitten täysin vapaaehtoisesti poistua vain ja ainoastaan kotimaahansa.

murre riepunen

Kas…kas apinarokkoahan sieltä seilaa….

Matti Kanerva

Musta Surma on taas rantautunut eurooppaan…

Timppis

Galvanointi auttaa

Jukka

Uskomatonta hölmöilyä hallitukselta, mutta sehän onkin vihervassarihallitus. Tämäkin ”uudistus” on kutsuhuuto ympäri maailman. Ja tulijaa riittää. Turha kuvitella, että paperittomat siis lakia rikkovat, laittomasti maassamme olevat, maksavat itse yhtään mitään hoidoistaan. Maksuosoite on valtio siis me veronmaksajat. Vieläkö pitää kestää tätä hallitusta!?

Kata

”Perustuslain velvoittama oikeus välttämättömään huolenpitoon ja riittäviin terveyspalveluihin…” Just tämäpä tämä ja kukas tämän muutoksen sai Perustuslakiin aikaan?
On se perskutarallaa ihqua,ihmisoikeus ja silleen vaikka tuokaan surullinen ja suututtava tapaus ei ole taatusti poikkeus tässä maassa!”Ihmisoikeus” kun vanhus tuossa tilassa kysyy paljonko se hoito maksaa…Tippa tuli silmiin ei voi mittään.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6d8e9a67-0fd3-49a0-93ee-801cc364dc50

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
otto suni

Pitäähän näille nuorille urhoille opettaa myös yleiset hygieniavaatimukset jotta ”rakkauden soturit” eivät tartuta muuta kuin siementä! On se vaan niin ihanaa olla hoitoalalla töissä kun ei tarvitse niitä 85 v vanhuksia enää hoidella kun ne jo kuolevat kotiensa lattioille!

Kata

On se tosiaan…mutta sivistysvaltion meininkiä tämä ei ole!

John Quiman

Hieman eri asenne suomalaisella vanhuksella vaivaksi olemisesta, vaikka on ikänsä elänyt Suomessa ja maksanut oikeuksistaan. Niitä maahantulijoita riittää, jotka ottavat kaikki edut vaikka tuplana ja vieläpä hymy naamallaan. Suavkit sen kuin auttavat saamaan vielä ,lisää etuja ja jakavat rakkauttaan tulijoille. Suomalaiset saavat suvakkien mielestä maksaa laskut, ei muuta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Suvakkien lohkolämmitin on kaput….. 🙁

Jukkisnurmes

https://imgbox.com/8xHEyPrA
Lämpöasu by Moktar.Gubta s24

Juha

Kyllä nyt on hienoa olla hoitoalalla töissä:
– lomarahat
– kiky tunnit
– sote uudistus
– vuokratyövoima
– korona kaaos
– rokotepakko
– hoitajapula
– palkan maksun sekavuudet (Hki)
ym.

Jaksuhaleja hoitsuille.. en vie korujanne.

Uusimmat uutiset