Kotimaa Politiikka

Lakialoite koronapassin poistamiseksi

Kansanedustaja Juha Mäenpään (ps) lakialoite laiksi tartuntatautilain muuttamisesta ja väliaikaisesta muuttamisesta on tänään lähetekeskustelussa eduskunnan täysistunnossa.

Aloitteessa esitetään kumottavaksi tartuntatautilakiin lisätty väliaikainen 58 i § ”EU:n digitaalisen koronatodistuksen kansallinen käyttö” ja poistettavaksi siihen tehdyt viittaukset muualta laista.

Valtiosääntöasiantuntija ja Itä-Suomen yliopiston sosiaalioikeuden yliopistonlehtori Pauli Rautiainen on vaatinut Twitterissä 2.2.2022, että mikäli valtioneuvosto ei tuo viipymättä TTL 58 i §:n (koronapassin) kumoamista eduskuntaan, tulisi kansanedustajien saattaa asia vireille lakialoitteella. Hän perusteli vaatimuksiaan sillä, ettei perusoikeusrajoituksen hyväksyttävyys täyty.

Katso asian käsittely eduskunnan täysistunnossa tästä.

27 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Itävallassa meneekin kansalla mukavasti: koko aikuisväestön on pakko rokottautua. Rokottamattomille mätkitään tuntuvia sakkoja ja poliisit ovat kaduilla tarkastamassa rokotustodistuksia.

Ottiatuota...

Olisi ehkä kannattanut tehdä aloiet rokotepassin estämiseksi.

Juha

Nats!passi on pysyvä alistuskeino. Terveyden kanssa sillå ei ole mitään tekemistä. Tässä linkissä passiin kerättäviä tietoja jos ketä kiinnostaa

https://truth11.com/2021/11/24/whistleblower-has-just-sent-in-a-leaked-internal-document-from-the-canadian-immunization-registry-look-at-how-much-data-they-are-collecting-on-people/

Mutta tätähän kokoomuksen apupuolue persut ovat kannattaneet perustuslakivaliokunnassa, joten mitä siinä Mäenpää rypistelee kun löysät on housuissa.

Kata

Vuoden 2018 kaikille kansanedustajille tehdyssä kyselyssä 85 prosenttia kansanedustajista säilyttäisi perustuslakivaliokunnan ja vain 9 prosenttia haluaisi perustuslakituomioistuimen Suomeen. Perustuslakivaliokuntaa tukivat yksimielisesti keskustan, SDP:n, vihreiden ja vasemmistoliiton kansanedustajat. Lännen Median kyselyyn vastasi 108 kansanedustajaa.

Että Juha voisi keskittyä oleelliseen eikä omiin tunnekuohuihinsa.Miksi nuo porukat ei halua Perustuslakituomioistuinta?
That’s the QUESTION!

John Quiman

Eivät tietenkään halua jotain perustuslakituomioistuinta, koska se olisi heidän mielestään heidän toimintavapaudelleen haitta. On helpompaa toimia, kun omalla porukalla päätetään, että mikä on perustuslain mukaista ja mikä ei.

Kata

Tämä!Irvikuva perustuslaista kun nämä huseeraa.Anttikin pääsee aina pj:ksi,oli sitten mitä tahansa takana….uskomatonta.

John Quiman

https://mvlehti.net/2022/02/10/sauli-niiniston-ja-krista-kiurun-lakimuutos-havetkaa-mielipide/
Varautuvat näköjään tulevaisuuteensa nuo kansaa huijanneet.

https://mvlehti.net/2022/02/10/en-suostu-vaikenemaan-omicron-muunnoksen-loytanytta-tohtoria-painostettu-salaamaan-viruksen-lievyys/
Ja huijaamista pyritään tekemään kansainvälisellä tasolla, kun omikronin lievyyttä pyritään salaamaan.

https://mvlehti.net/2022/02/10/seitseman-ystavaani-jo-kuollut-naihin-piikkeihin-thomas-kamper-koronatyrannian-vastaisessa-mielenosoituksessa-video/
Kuolema ei ole tavattoman harvinainen krokotusten seuraus, mutta niinpä vaan laittomasti niihin pyritään painostamaan.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Yhä on uskovia näihin jabbeihin….kun ”mulle ei tullut mitään” vaikka kertoisi sen mitä on tullut niin monelle..Ja tietoa siitä on kyllä saatavailla.

John Quiman

”mulle ei tullut mitään” – siis vielä. Joku patologi oli tutkinut sydänvikoihin kuolleita ja nähnyt kudoksista, että niillä oli rokotteen tekemät tuhot sydämessä ja siihen liittyvissä kudoksissa. Eivät kuitenkaan olleet mitä ilmeisimmin raportoidut rokotehaittoina.

Kata

Myokardiitti tai jättää lähes aina jälkensä ja se arpeutuma ei ole sydänlihasta vaan paljon heikompaa kudosta.Seurauksia ollut ilmeisesti maailmalla….
Jo 12v tällaista..aivan hirveää.

seant

Jostain luin, että Eu jatkaisi korona passin voimassaoloa ensi vuoden kesäkuuhun, maat saa päättää sen käytöstä. Eli matkustajille tämä voi tuottaa ongelmia, maa joka vaatii, niin matkustajan pitää vain sen takia ottaa rokotus, jota ei tarvitse.

John Quiman

Tervetuloa maahamme, kunhan otat ensin myrkkypiikit sekä sen haitat nyt ja tulevaisuudessa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

https://www.instagram.com/tv/CZw68gApBlo/?utm_source=ig_web_copy_link

Ja sitten noiden hihhulien pilkka osuu omaan nilkkaan ja hups..kaikki nauraa kun kallo murtuu…huhuh…ei sitte ollutkaan esitystä.Nauru loppui…

John Quiman

Noita krokotefaneja on kupsahdellut tuon tuostaan. Vaan ei ole valtamedia niistä kiinnostunut. Mahtaa toimittajilla omatunto alkaa jossain vaiheessa tilttaamaan, kun tietävät, että huijaavat kansaa krokotemyöteisyyteen olemalla kertomatta niiden haitoista. No, ehkä niillä ei enää ole omaatuntoa, mutta median tehtävänä, myös valtamedian tehtävänä pitäisi olla tiedottaa puolueetomasti. Nämähän tiedottavat vain agendansa hengessä, eikä tiedonvälityksellä ole heidän mielestään muuta tehtävää.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Ruupo Kustaa

Lakiasioista tiedän sen verran, että lautapojasta tulee isona lautamies

Tuumailija

Monella tuomarilla on isukki pakottanut lukemaan lakia, vaikka rahkeet eivät riitä kuin rimapojan ammattiin. Vapaa lainaus elokuvasta Siivoton Juttu.

Ilkka Forsten

Ja lättäjalasta laivaston mies. Suureksi eduksi luetaan myöskin mahdollinen puupää. Näin ei matruusi huku vaikka pyllähtäisi reelingin yli, ja hän kykenee lättäjaloillaan polkemaan vettä kuin sorsa, jolloin pelastusoperaatiosta tulee vähemmän kiireellinen.

Tuumailija

Eikä haittaa vaikkei ehdi, merkitään karttaan vain uusi reimari reitille, lokit kyllä kakkii sen valkoiseksi ajan myötä.

John Quiman

Suoritin asevelvollisuuden laivastossa. Ei ole lättäjalkoja, mutta puupäästä en ole varma. Koska radistina oleminen onnistui, ei ehkä ole puupäätä, ainakaan hyvin kovaa sellaista.

Ilkka Forsten

Tässä maassa ei täyty mikään muukaan lakiin perustuva menettely, mutta hyvä että edes yhteen niistä puututaan.

John Quiman

On aika ihmeellistä, että nykyisin eduskunta pyyhkii laeilla takapuoltaan, mutta on tiukkana siitä, että lakeja on ihmisten noudatettava, myös niiden laittomia lakeja.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

https://www.instagram.com/tv/CZyEO48jsUr/?utm_source=ig_web_copy_link

Nämä tekevät oikeaa kansalaistottelemattomuutta.Koska me kun tiedämme nämä lakien ylikävelemisen…?

John Quiman

Juu, kantavat polttoainetta rekoille, vaikka poliisi siitä sakottaa ja on sen kieltänyt. Poliisi vieläpä pölli ison polttoainerän, mutta joutuu nyt kuitenkin palauttamaan sen sinne, mistä sen ottikin. Taisi olla tuomarin päätös, jos oikein muistan. Poliisi siis toimi laittomasti eli mielivaltaisesti.

Kata

Niinpä…tähän on tultu vaikka trydde itkee demokratian rikkomista….miten nuo kehtaa?

John Quiman

Trudeau ei välitä demokratiasta vähääkään, eikä laeistakaan. Hän painostaa väkisin läpi kroronanaohjelmaa, johon ohjeet tulevat ”nuorten maailman johtajien kerhon” pääkonttorilta.

Kata

Siellä olis kiva olla vaikka kopparina kuuntelemassa mitä lätinää heihin tumpataan ja uskotellaan että nämä ”nuoret huiput” johtavat kohta meitä kaikkia…ja sekin on utopiaa, niin ei käy vaan hyödylliset tumpelot saa lähteä.

John Quiman

Vaan ne eivät johda, koska heitä johdetaan ja he ovat vain niitä kuuluisia hyödyllisiä itiootteja schwappikerhon komennuksessa.

Uusimmat uutiset