Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Lapsen pahoinpitely käräjillä – syyte hylättiin

Kuva: Pixabay.

Syyttäjä on vaatinut rangaistusta Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudelta viiden lapsen isälle 6-7 vuotiaan poikansa pahoinpitelystä. Pahoinpitelyn on kerrottu tapahtuneen kuluvan vuoden maaliskuussa, jolloin poika on kertonut opettajalle koulussa isän lyövän häntä ja hänen sisaruksiaan.

Pojan ja afrikkalaistaustaisen perheen neljän muun  lapsen äiti on todistanut miehensä puolesta ja kertonut, että mies ei ole koskaan lyönyt lapsiaan.

Syytettä tukevana näyttönä on esitetty lapsen oma kertomus. Syyte on hylätty.

Valtion varoista maksetaan isän edunvalvojan sijaiselle asianajaja Pauliina Kivelle palkkiota 3.212 euroa ja arvonlisäveroa 770,88 euroa, yhteensä 3.982,88 euroa, joka määrä jää valtion vahingoksi.

Valtion varoista maksetaan lapsen avustajalle OTM Ulla Rannikolle palkkiota 1.127,50 euroa, arvonlisäveroa 270,60 euroa, yhteensä 1.398,10 euroa, joka määrä jää valtion vahingoksi.

27 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jarno Lehmussalo

Onko tässäkin tapauksessa. Uhri ei vastustanut.

Jone

Totta. Suomen idioottilain mukaan, jos puukko kurkulla raiskattu ei pane vastaan syylinen on raiskattu itse.

Löhveni

Lapsen kulttuuri rikastui

Ilkka Forsten

Kun hottentotti Isä hakkaa lastaan, kelpaa hottentotin vaimo todistajaksi ettei asia pidä paikkaansa, mutta jos valkoista isää syytetään samasta asiasta, ei valkoinen vaimo riittä todistajaksi. Lastensuojeluvirasto loikkaa heti kehään, vaatii kovaäänisesti huostaanottoa, ja tuntuvaa rangaistusta oletetuksellisesti erittäin väkivaltaiselle isälle.

Kun muhmetti opettaa moskeijassa miten pitää oikeaoppisesti lyödä vaimoa, nauraa valtakunnansyyttäjä kitarisat lepattaen tälle hauskalle vitsille. Kun suomalainen sanoo jossakin vaiheessa baari-iltaa että muijakin olisi vähän opetuksen tarpeessa, rientää virkavalta oven taakse ehkäistäkseen ennalta vakavan perheväkivallan.

Kun jihadisti julistaa pyhää sotaa ja kertoo valloittavansa suomen, se on islamilaista retoriikkaa joka tunnetaan värikkyydestään, mutta jos suomalainen ilmoittaa että alan olemaan kyllästynyt tähän kommunistiseen EU järjestelmään, saadaan kutsu tulla kuulusteluihin valtiovaltaa vastaan suunnitellusta terrori-iskusta.

Jos Muhamad julistaa että kaikki kristityt ovat alinta kastia, sitä pidetään oikeaan osuneena arviona, mutta jos sanot että islam aiheuttaa asenteellaan ongelmia, olet niin umpirasisti ja toiseuttaja, että saat sakot toista kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Saat heittää Raamatun nurkaan, mutta Koraania et saa. Saat siteerata koraania, mutta raamattua et saa.

Saat vedota profeetan oppeihin, ja määritellä koska niitä tulee jokaisen seurata, mutta jos sanot että kristinuskossa ei päde samat säännöt, tulet profiloineeksi toista uskonsuuntaa josta seuraa tuntuvat sakot.

HYVÄ SUOMI HYVÄ EU !

Jarno Lehmussalo

Kun Allah saapuu kaupunkiin. Juiselta, olikohan vuosi 2003.
(308) Kun Allah saapuu kaupunkiin – YouTube

Ilkka Forsten

” Se soluttautuu vihreisiin ja pariin demariin..” Kyllä, sieltä se on lähtöisin mutta sen, ja tämän ajan erona on ettei nyt enää saisi laulaa ihmisten tietoisuuteen mitä ilmeisintä faktaa.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Tuo biisi oli kuin ennustus ja kävi vielä toteenkin.

Kata

Niin ja olen varma että eräs suuri kirjalija joka heitti Raamatun lattialle suorassa lähetyksessä ei edes uskaltaisi tehdä samaa korraanille.
Ei ole palleja siihen…

Ilkka Forsten

Toinen julkimo, Jone ” ruuhkatukka ” Nikula kävi potkimassa Jeesus-bussin kylkiä, mutta ei häntä ole nähty moskeijan ovia potkimassa, kova jätkä… Sitten on olemassa ne oikeasti rohkeat kuten Rasmus Paludan, joka poltteli koraaneita Tukholman minareettigetossa ja sai sandaalijalkaiset hermostumaan.

Kata

Juu siinä paraskin lässyttäjä,todellakin ”ruuhkatukka”ja eikös hän todennut jotain todella pösilöä pelon kohtaamisesta kun jossain lähetyksessä tyttö kertoi miten hänelle kävi….yök.

Luulin aikoinaan että Jone on metallimies mutta ei se ole kuin pikku potkuraivaroija.Ugh hurjaa!

Jussiboy

Mitä helekutin sankarillista paludanin teoissa on? Ei mitään. Ja missä niitä raamattuja on vastavuoroisesti poltettu? Paludanin teot eivät ole edes poliittisia kannanottoja vaan selvää piruilua vain.

John Quiman

Kyllä ne ovat poliittisia kannanottoja, mutta islammyönteisyyden ollessa vahva, ei sitä tietenkään halua ymmärtää kuin väärin.

Yksi välitön hupaisa seuraus niistä oli oikeauskoisten raivo, joka kertoi paljon heidän luonteestaan ja siitä, miten yhteensopimattomia kiihkoilijoita he ovat Euroopassa.

Raamattuja ei kannata poltella, koska jos polttelee, ei siitä kukaan ole kiinnostunut sen enempää kuin koivuhalkojen polttelusta. Eikä islamin vastustamiseen liity mitenkään Raamattujen polttelu. Ei tarvita mitään tasapuolisuutta mielipiteen ilmaisuun.

Jukka

Kantasuomalaisilla ja tulijoilla, varsinkin tietyn uskonnon harjoittajilla, on samat lait, mutta tulkinta aivan eri!

Ilkka Forsten

” Jos laki rikollisille ja lainkuuliaisille kansalaisille on sama, silloin laki on pas***a.”

-Wyatt Earp-

John Quiman

Ruotsissa muslimit pitävät kovaa mekkalaa nykyisin noista lasten huostaanotoista. He sanovat, että ruotsalaiset varastavat muslimilapsia.

:::

Syyttäjä on siis epäpätevä. Syyttäjän on tiedettävä ennalta jos näytöt ovat olemattomat ja tuomio erittäin epätodennäköinen.
Syyttäjällä kulkee sama liksa. Ei tartte huolia, sen kun valkkaa keissin minkä minäkin päivänä herättää tunteet.

Tane

Miten lapselle käy nyt kun sekä isä että äiti on lasta vastaan?Nyt se höykkyytys vasta alkaa ja opettaja on osasyyllinen. Olisi ensin ottanut asioista selvää ennenkuin tekee rikosilmoituksen.

Sari Saarela

Jos olisi ollut kantalainen, niin tuomio olisi ollut satavarma.

otto suni

Näin on!

puhe ei vaan riitä

On tietenkin hyvä asia että ruumiillinen kuritus kriminalisoitiin Suomessa vuonna 1984.

Siinä samalla kuitenkin katosi huoltajan ja viranomaisen l a i l l i n e n oikeus kurittaa
r i k o k s e e n syyllistynyttä 7 – 15 vuotiasta lasta ja nuorta.

Nyt sitten kärsitään sen seuraksista kun tuon ikäisille ei saa tehdä ”mitään”.

Nykyään ei saa ilmeisesti pamputtaa edes purevaa ja potkivaa aikuista vankia.

puhe ei vaan riitä

Kyseessä on ilmeinen kaksoisstandardi, sillä sotilailta ei ole kuitenkaan kielletty ihmisen ampuminen.

Tuumailija

Kaverille sattui samankaltainen tapahtuma. eskarissa tädit olivat saaneet lapsen kertomaan että isi oli antanut joskus yhden luunapin siitä syystä että ei uskonut olla koskematta kuumaan kattilaan.
Kiltit tädit ilmoittivat välittömästi lastensuojeluun ja ei kun haaste käräjille tuli pahoinpitelystä!
”Toiviaisen sisko” oli ajamassa asiaa kunnan puolesta ja vaati ehdotonta vankeutta 1/2 vuotta sekä muutaman tonnin sakkoja.
Kaverikin puolustautui käräjillä että kumpi tässä nyt olisi ollut se parempi tie, antaa kaataa päälleen kuumaa soosia ja lopunelämäänsä kärsiä palovammojen hoidosta, vaiko se että oppii pienen näpäytyksen kautta olla koskematta liedellä oleviin astioihin?

Käräjäoikeuden tuomarikin puolsi, että kyllä se väkivalta on paljon pahempi.

Mutta jos henkilö olisi ollut korkeakoulutettu raketti-insinööri aka ikuinen työvoimareserviläinen savannilta (kuten artikkelin tap.), olisi asia painettu villaisella ja sanottu päälle soosoo.

Jussiboy

Tämä oli huumoria mutta huonoa sellaista. Kirjoita parempaa.

murre riepunen

Rahastuksen makua, murjaanin koko pesue juonessa mukana, sekä kotimaiset rahanahneet avustajat lypsävät hölmölää.

Huru-ukko

Äitiä on sen verran puristettu rokkatorvesta että moinen todistelu on saatu. Ja samalla uhattu, että jos kerrot kuten asia on, et enää näe lapsiasi, etkä kyllä mitään muutakaan. Kas kun jos ”lauluvarsi” on poikki halal-sääntöjen mukaan loppuu näkeminen ja kaikki muukin. Allahu ja jotain sellaista. Oikeampi olisi allahu on täyttä .askaa.

oikeus ja kohtuuttomuus

(Demla)hyeenat saanevat tulijat tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Kata

Totta.Voi tuhannen tuhatta libidokunia ..😠

Kansalaisen verkkokauppa