Kotimaa Politiikka Uutiset

Liike Nyt: Vallan väärinkäyttö loppuu nyt!

Kansanedustaja Harry Harkimo Liike Nyt, Eduskunnan kuva-arkisto

-Kokoomuksesta lähdin pois, koska siellä päättäjät mahtuvat yhteen tilataksiin. Haluan muuttaa tapaa tehdä päätöksiä ja siksi olin perustamassa Liike Nytiä. Nyt on vuorossa seuraava vaihe. Otamme seuraavan askeleen ja todella kovan haasteen. Haluamme taistella vallan väärinkäyttöä vastaan, sanoo Liike Nytin puheenjohtaja, kansanedustaja Harry Harkimo.

Harkimon mukaan kaikki vanhat puolueet ovat saamapuolella eikä kukaan puutu, kun kaikki hyötyvät. Vanhat puolueet ovat luoneet järjestelmän ja pitävät siitä kiinni.

-Tämä ärsyttää ihmisiä todella paljon eikä se ole mitenkään oikeudenmukaista. Vai mitä mieltä olette poliittisista virkanimityksistä, poliitikoista S-ryhmän hallintoneuvostoissa, ay-liikkeen omistaman pörssiyrityksen verovapaudesta, ministerien avustajista lobbareina tai Veikkauksen avustuksista puolueita lähellä oleville järjestöille? Ja paljon muuta. Lista on pitkä, liian pitkä. Minusta ne ovat kaikki aivan puhdasta vallan väärinkäyttöä, Harkimo sanoo.

Harkimon mielestä tuorein ja räikein esimerkki on, kun pääministeri Sanna Marinin lähin avustaja, valtiosihteeri Mikko Koskinen loikkasi viestintätoimisto Tekirin johtavaksi asiantuntijaksi. Myös lääkefirmat hakevat lobbareita. Pääministereitä Rinne ja Marin avustanut Dimitri Qvintus siirtyi aiemmin ja pääministeri Juha Sipilää avustanut Eeva Kärkkäinen juuri nyt.

Harkimon mukaan näille kaikille on pakko tehdä jotakin ja Liike Nyt ottaa haasteen vastaan.

-Meillä puhutaan maan tavasta ja liikutaan harmaalla alueella. Vallan väärinkäyttö loppuu nyt, Harkimo lupaa.

Liike Nyt ja puheenjohtaja Harkimo haluavat nostaa vallan väärinkäytön puheenaiheeksi ja pitävät aihetta yllä sosiaalisen median kanavissa ja blogi-kirjoituksissa.

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Liike, Nyt lopetuspiikille

Harkimo on ajanut rokotuksia, passeja ja korona agendaa ihan täysillä. Eli ei sovi yhteistyökumppaniksi VKK:n tai Sinimustan liikkeen kanssa.
https://www.magneettimedia.com/39222-2/

Jussi Hämäläinen

Vennamolla oli tapana puhua samanlaista paskaa. ”Rosvot kiinni!” toisteli Vennamo jatkuvasti. Kuitenkaan tämä tullineuvos ja lakitieteen lisensiaatti ei tehnyt yhtä ainutta tutkimuspyyntöä rosvojen kiinni saamiseksi.
Odotankin Harkimon nyt tekevän edes muutaman tutkimuspyynnön joistain konkreettisista tapauksista. Tai edes käyttävän muita lain ja tapojen tarjoamia vaikutuskeinoja korruption ja vallan väärinkäytön ehkäisemiseksi. Jos niitä ei tule, on tuo Harkimon ulostulo pelkkää paskaa sekin.
Adjö, Harry.

Tyrsky

Harkimo tietää saavansa vapaamuurarit peräänsä, jos pureutuu yksittäisiin tapauksiin. Siksi tarvitaan ensin asenneilmaston muutosta (asenneilmastonmuutosta?).

Hh55

Vallan väärinkäyttö kuulostaa jotenkin liian pehmeeltä, koska todellisuudessa kyseessä on korruptio, kansan petos, valtio petos, jopa kansanmurhaksi luokiteltavia tekoja. Mutta hyvä jos ”puuttuu”

Ilkka Forsten

Nytkö jo ?

I'm only assking

Demokrstiassa valta kuuluu kansalle. Siksi yleisen mielipiteen ohjailu on niin tärkeää. Kun seuraa valtamediaa, huomaa kuinka uutisointi on fokusoitu koronan ympärille tavalla tai toisella. Ja kuinka vahvasti korona ohjaa ihmisten käyttäytymistä Jopa vinkuheinät ovat sormi pystyssä huomauttamassa maskin puuttumisesta. Jos samalla päättäväisyydellä kansan mielipidettä ohjattaisiin mihin tahansa oikeaan asiaan, vaikka juuri Harkimon mainitsemaan korruption kitkemiseen, EU-eroon tai ainakin selkärankaisempaan EU-jäsenyyteen tai hyvinvointi- ja oikeusvaltion säilyttämiseen, tämä kaikki olisi tapahtunut. Korona on osoittanut, että ihmisillä on tahtoa, voimaa ja he kykenevät vaikka mihin. Ongelma piilee vain siinä, että he luovuttavat ohjakset muille.

Sinänsä koronaviruksen aiheuttama lentsu on todellinen, mainittu jopa 90-luvun oppikirjoissa. Mutta sen torjunta taas on toisesta maailmasta.

abc

Samanlainen kaksinaamainen, kuin muutkin.

Pöhöyttynyt naama

Juuri näin. Harkimolla olisi ollut aikaa näyttää kyntensä jo 30 vuotta. Niin kauan se on syönyt päättäjien kanssa samoissa pöydissä. Mutta ei. Aina on raha ratkaissut. Nimittäin se raha jonka Harry on saanut kaikista metkuistaan.

Harry on RKP:n edustaja ja tuota turpeaa kasaari-naamaa katsellessa yhdessä historiansa suur-tekojen lomassa, koko ajan vain vahvistuu käsitys siitä että ei se ainakaan suomalaisen työväestön tai suomalaisten etuja aja. Jos ajaisi, niin se olisi hyväksynyt puolueen jäseniksi kaikki halukkaa eikä seulonut vain ”parempiosaiset”.

Että onkin otsaa tulla tuollaisia väittämään. Tai siis… Onhan sillä nimenomaaan otsaa. Vert. englantilainen sananlaski ”Look how time and hearline goes”.

Minuhe Kerettiläinen

Luotan Harkimoon, hänen puheistaan huolimatta, yhtä paljon kuin autokauppiaaseen. Hyvää joulun aikaa kaikille.

EU myönteinen

Tosin Liike Nyt ilmoittaa olevansa kuitenkin EU myönteinen puolue.

Timppis

Maantapa.vai olisiko korruptio oikea sana

Tuumailija

Liike Nytin olisi hyvä vahvistaa yhteistyötä VKK:n kanssa, heillä on yhteneväisiä suuntia. Kaikkien kansallismielisten puolueiden pitäisi tukea toisiaan, saman asian tiimoillahan tässä ollaan, näin olisi mahdollista nostaa oikea oppositio eduskuntaan ja tasoittaa tällä mielivallan käyttöä jota valtapuolueet toimittavat nyt enemmistöllä.

Puolueeton

Oppisitio voisi muodostaa vaaliliiton, jolloin paikkoja tulisi huomattavasti enemmän. Listat tulisi miettiä yhteisellä sopimuksella, jotta paikkojen jako menisi suurin piirtein oikein.
Harkimon tekstissä oli kuvattu hallinnon pahat virheet, joiden seurauksena yhteiskunta toimii huonosti. Virkamiehet on valittu poliittisin perustein ei sen perusteella, että hallitsevat ja osaavat työnsä.