Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Ruotsin pääministeri: Maahanmuuttajien integrointi on epäonnistunut ja ruokkinut jengirikollisuutta Ruotsissa

Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson sanoi torstaina käynnistäessään joukon aloitteita järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaan, että maahanmuuttajien integrointi on epäonnistunut ja ruokkinut jengirikollisuutta Ruotsissa.

Monet ruotsalaiset järkyttyivät aiemmin tässä kuussa, kun väkivaltaisissa mellakoissa loukkaantui yli 100 poliisia. Väkivalta puhkesi sen jälkeen, kun ruotsalais-tanskalainen poliitikko Rasmus Paludan poltti Koraanin mielenosoituksessa ja ilmoitti polttavansa niitä lisää useilla maahanmuuttajien hallitsemilla alueilla.

Andersson syytti rikollisia ja sanoi, että sekä islamismin että äärioikeiston oli annettu edetä Ruotsissa epätavallisen avoimesti.

”Segregaation on annettu mennä niin pitkälle, että meillä on rinnakkaisia ​​yhteiskuntia Ruotsissa. Elämme samassa maassa, mutta täysin eri todellisuuksissa”, Andersson sanoi tiedotustilaisuudessa.

Ruotsissa ulkomailla syntyneiden määrä on kaksinkertaistunut viimeisen kahden vuosikymmenen aikana 2 miljoonaan eli viidenteen väestöstä. Anderssonin sosiaalidemokraatit ovat olleet vallassa 28 vuotta viimeisten 40 vuoden aikana, mukaan lukien viimeiset kahdeksan vuotta.

Andersson sanoi haluavansa esittää paikallisia nuorisorikoslautakuntia, joissa sosiaalipalvelut ja poliisi voisivat tehdä yhteistyötä. Hän ehdotti myös työkaluja varmistamaan, että nuoret pysyisivät kouluissa ja poissa kaduilta ilman vanhempien suostumusta.

”Kotoutuminen on ollut liian heikkoa samaan aikaan, kun meille on tullut paljon maahanmuuttajia. Yhteiskunta on ollut liian heikko, poliisin ja sosiaalipalvelujen resurssit liian heikot”, hän sanoi.

Myöhemmin tänä vuonna parlamenttivaalit järjestävä Ruotsi on kiristänyt maahanmuuttopolitiikkaansa radikaalisti sen jälkeen, kun se otti maahan enemmän ihmisiä asukasta kohden kuin mikään muu Euroopan unionin maa maahanmuuttokriisin aikana vuonna 2015. Sen politiikka on nyt yksi blokin rajoittavimmista.

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International on kritisoinut Ruotsin politiikan kiristämistä ja väittäen, että se aiheuttaa inhimillistä kärsimystä ja vaikeuttaa maahanmuuttajien kotoutumista entisestään.

Lähde: Reuters

25 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson kulta heräsi liian myöhään!!!

Eetu

Ketut eivät kotoudu kanalassa kanaksi, paapoipa niitä miten paljon tahansa.
Toisaalta, hetken kuluttua koko kanala on kotoutunut kettulaksi, eikä kanoja enää kettulassa olekaan.

Ilkka Forsten

Kylläpä tuli yllätyksenä, että oikein olisi pieleen mennyttä integroitumista, kuka olisi arvannut ?

Rudi

Vaikka nyt integroisi maailman tappiin niin keharista ei tul pottunokkaa. Toki Suomessa osaamme senkin.

Hh1488

Pääasia et kaikki päättyy hetkelliseen kaaokseen ja tuhoutuu.raunioista ja tuhkasta rakennetaan uusi uljas maailma

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Henri Hirn
John Quiman

Niinpä, vieläkään ei haluta tajuta, että integraation heikkous on tulijoiden omaa syytä. Vieläkin kierretään totuutta, koska totuus ei ole poliittisesti sopiva. Noilla keinoin ei koskaan ratkaista tuota ongelmaa.

Ilkka Forsten

Ja mikä pahinta, Ruotsin kanssa ollaan muka liittolaisia jos sota tulee.. Minä en tee mitään Håkaneiden puolesta, sillä maa joka voisi olla miljoona kertaa parempi ilman ählystanin kasvatteja, sössii itsensä suohon ja odottaa sitten että kyllä finskipoika taas pelastaa.

Kata

Juu hakkapeliitat taas apuun kun börje ei pärjää….

Zardex

Eikö oman kulttuurin tuominen uuteen paikkaan olekaan onnistunutta integraatiota?

na-ZZ-it = ryssät

na-ZZ-i -ryssä Z-ars-dekx kysyi hyvän kysymyksen. putinaattorin na-ZZ-i joukkio on juuri lähetystyössä ulkomailla panssarein, Ja kylärakki maZZi sat-sat-saa haukahtelee.

Jukka

Kylläpä ruotsalaisilla lamppu syttyy hitaasti. Ja meidän pässinilikit menee perässä.

Totuus esille

Suomessa sama ongelma hoituu sillä, että Ohisalo viherkommunistijoukkoineen ja johtavat kokkaripoliitikot käyvät välillä taputtelemassa poskelle noita rakastamiaan, avosylin maahamme vastaanottamiaan mustanruskeita lapsukaisia.
Viherkommunistien kravattiosastoksi näyttää siirtyneen kokoomuksessa vallankaapannut punaliberaali maanpetturi-johtoklikki ja joukko sen hyödyllisiä idiootteja. Nykykokoomuksen agendaan näyttää kuuluvan mm. Suomen negroidistaminen Afrikasta vyöryvällä ylijäämäväestöllä liittovaltioistetun EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti.
Olihan meillä aikaisemmin sellainenkin puolue, joka esittäytyi ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puolueena, KANSALLINEN kokoomus.
Nyt tuo ’kansallinen’ sana on vaivihkaa pudotettu pois puolueen nimestä, kun vallan siinä ovat kaapanneet maanpetturit, joiden koti on Brysselissä, raamattu roskiksessa ja isänmaan he ovat vetäneet Brysselin vessanpöntöstä alas.
Näin kaksi johtavaa kokkaria joitakin vuosia sitten ministereinä ollessaan katseli ihaillen luomustaan EU-diktatuurin SuOMALIA-provinssin erästä kylää:
”Stubb: “Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka”, kun valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) kävi yhdessä sisäministeri Petteri Orpon (kok.) kanssa tutustumassa turvapaikanhakijoiden tilanteeseen Punavuoren vastaanottokeskuksessa Helsingissä.
En tarkoita meille tulleita kantaukrainalaisia, jotka ovat todellisia HÄDÄNALAISIA, apua tervitsevia pakolaisia, joiden joukkoon valitettavasti näyttää soluttautuneen jonkin verran myös muualta tullutta joukkoa, tarkoituksenaan Suomen anteliaan sosialliturvan väärinkäyttö.

Ilkka Forsten

Kokoomuksesta putosi sana ” kansallinen ” ja Demareilta sana ” sosialistinen ”.. Näillä eväillä on kansa jymäytetty luuleman että edellä mainitut puolueet ovat jotain parempaa. Ne on vihreiden puisto-osastoja ja se tullaan vielä näkemään. Siihen ei mene enää vuottakaan kun Orpo – Marin koaliittio taas näpertelee kasaan miniafrikkaa ja kantaväestön verotusta pitää kiristää, sillä se on kuulemma parasta maanpuolustustyötä.

Lukija

Ali-ihminen on slummin siemen.

PEKKA RÄSÄNEN

Suomessa maksetaan pian sotarikolliselle massaguille mojovat koppikorvaukset.
Taatusti kotoutuu.

Moskeijoita yli 300

Myöntäisivät nyt vain, että islam ei sovi länsimaihin. Ja että nykymenolla se Euroopan ensimmäinen libanon on sverige.

P. Synkkäpää

”Kotoutuminen on ollut liian heikkoa samaan aikaan, kun meille on tullut paljon maahanmuuttajia”
Ettäkö muka ”tullut” ?
Kehitysmaamuslimeja on vaan yksinkertaisesti o t e t t u liikaa.
Turvapaikkahakemuksia olisi pitänyt hylätä jo rajalla.

Jukka

Tulijoista suurimmalla osalla ei ole ollutkaan aikomuksena kotoutua Suomen lakeihin, normeihin, arvoihin, kulttuuriin. Tulevat vain maleksimaan ja elämään heidän kulttuurin ja arvojen elämää, ja me veronmaksajat maksamme heille lorvailun ja räkisimisen naamaamme päin. Ei päätä ei häntää, järjen häivää!!!!

Maila Laukas

Onko se ylipäätään jossain päin maailmaa onnistunut, jos kyseessä on muslimi? Ei taida…

beldar

Se tavallaan onnistui aikoinaan esimerkiksi Kanadassa. Tuli musupakolaisia ja nämä sijoitettiin ympäri maan niin että yhteenkään paikkaan ei saapunut kuin perhe tai kaksi. Näillä pakolaisilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin intregoitua tai saada turpiinsa/kuolla.
Ei ollut moskeijaa, ei imaamia, ei älämölöä eli ei aivopesua. Ja rahaa sai just niin paljon että pääsi mukaan työelämään. Sen jälkeen ilmainen raha loppui.
Nykyään helvetillinen määrä musuja löytyy lähes kaikkialla. Ja koto-imaami Paskastanissa pystyy saarnaamaan suoraan puhelimeen joten aivopesu on taas kunnossa.
Kun joku toteaa että kaikki musut eivät ole pahaksi Länsi-Maailmalle esitän seuraavan kysymyksen (tai muutaman): jos musujen määrä nousee kovasti paikkakunnalla, luuletko että nämä ”länsimaiset” musut lähtevät sieltä pois tai jäävät sinne ja omaksuvat taas ne vanhat islamin perinteet? Kumpi heille silloin on tärkeämpi, elää kuin länsimaalainen tai uskoa ”pyhään” kirjaan?
Se on tiedossa että kirjan dissaaminen (omien keskuudessa varsinkin) on kuin kuolemantuomio.

murre riepunen

Amnestyn antoi kriittiset kommentit Ruotsin kiristettyä maahanmuuttajiin kohdistuvaa asennetta, jopa median on annettu arvostella maan lepsua toimintaa, joskin melko kesysti.
Meillä ollaan hereillä, juuri hehkuttivat useat ministerit kyselytunnilla, että maahan klampsivia otetaan vastaan ilman mitään rajoituksia, kunhan itse pystyvät rajalle kävelemään, siitä kyyti hoituukin valtion kustantamana lähimpään köllöttely mestaan. Joissakin asioissa meillä kuhnitaan ja tumpuloidaan, ei tässä.

Kata

Juu ja tarvittaessa siis kämppäsi takavarikoidaan…ihanaa on elää maailman onnellisimmassa maassa,näkeehän sen jo tv-mainoksista…. 🙁

Tehdäänkehitysmaayhdessä

”ankea lähiörakentaminen”™ ja liian vähän kotouttamistukea aiheuttaa tuon. Joka jorkille kartanomainen omakotitalo vesistön rannalta asuttavaksi, huvijahti rantaan ja urheiluauto talliin. Niin paljon fyffee tilille. Ongelma ratkaistu. Toinen ratkaisu on laittaa Fe;n sisälle alkuaine 82.

jep

Mikä uutinen tämä on? Tämähän on kansan syvien rivien tiedossa ollut jo iät ajat.

Tuumailija

Kyllä tämä tuli täytenä yllätyksenä kuin timo yöstä, kuka olisi arvannut näin radikaalia ja nopeaa käännettä johon ei ole ehditty reagoida.

Kukaan ei ole vuosien aikana havainnut kuin positiivisia puolia, työnanatajatkin kiitelleet halpatyövoimasta ja kansakunnan rattaat (ilman pyöriä) pysyvät pyörimässä kestävyysvajeen paikkaajilla.

Rahaa ja etuuksia on kipattu näille vaikka kuinka, mistä voi tyytymättömyys johtua?

Kansalaisen verkkokauppa