Eurooppa Muu maailma Politiikka

Macron kutsuu Puolan pääministeriä ”äärioikeistolaiseksi antisemiitiksi, joka kieltää LGBT-ihmiset”

Puolan pääministeri Mateusz Morawiecki ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron, 2021. Kuva: Wikimedia Commons / Krystian Maj.
Ranskan presidentti reagoi siihen, miten Morawiecki arvosteli hänen puhelinkeskustelujaan Vladimir Putinin kanssa.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron kutsui Puolan pääministeriä Mateusz Morawieckiä ”äärioikeistolaiseksi antisemiitiksi, joka kieltää LGBT-ihmiset”.

Morawiecki on kuitenkin kertonut hänellä olevan juutalainen sukutausta. Hänen kaksi tätiään, joista toinen asuu Israelissa, “selvisivät sota-aikana holokaustista ei-juutalaisten avustuksella”.

Ranskalaiselle Le Parisien -lehdelle antamassaan laajassa haastattelussa Macron kutsui ”häpeällisiksi” myös Morawieckin kommentteja, joissa hän vertasi Ranskan presidentin ja Venäjän Vladimir Putinin välisiä toistuvia puhelinkeskusteluja “vuoropuheluun Hitlerin kanssa”.

Puolan pääministeri arvosteli aiemmin tällä viikolla Macronia siitä, että hän on saanut Putinin kanssa käymissään keskusteluissa hyvin niukasti tuloksia aikaan.

”Arvoisa presidentti Macron, kuinka monta kertaa olette neuvotelleet Putinin kanssa, ja mitä olette saaneet aikaan? Oletteko pysäyttäneet mitään niistä teoista, joita on tapahtunut?” Morawiecki kysyi lehdistötilaisuudessa maanantaina.

”Rikollisten kanssa ei pidä neuvotella. Kukaan ei neuvotellut Hitlerin kanssa. Neuvottelisitteko te Hitlerin, Stalinin tai Pol Potin kanssa?” Morawiecki jatkoi.

Kuitenkin Macron, joka on vain kahden päivän päässä presidentinvaalien ensimmäisestä kierroksesta, on puolustanut puhelinkeskustelujaan Venäjän johtajan kanssa.

”Otan täyden vastuun siitä, että olen puhunut Venäjän presidentille Ranskan nimissä sodan välttämiseksi ja uuden rauhan rakentamiseksi Eurooppaan”, Macron ilmoitti Ranskan televisiossa keskiviikkona.

 

Lähde: Politico, The Times Of Israel

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

” Disnatsifikaatio ” tuntuu olevan päivän sana.

Kata

Mene nyt emmanuelle märiseen mummon kainaloon!Mikä omahyväinen just-in tämäkin suuri johtaja!
Vuosia jo miekkareita hänta vastaan…

juha II

Ranskan napolein kompleksiab sairasta riikinkukko voi pitää turpansa kiinni ja keskittyä Suomen ”yleis”-ministerin Sanna Marinin liehittelyyn, jossa tosin ei ole edes ajankuluksi!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Molemmat samaa p..kaa ja näytelmä jatkuu.

Nationalisti

Macron on itse pahimman luokan globalisti, joka ajaa aktiivisesti väestönvaihtoa ja ydinperheiden tuhoamista kannattamalla vahingollista ja rappiollista lgbt-politiikkaa.
Ranskalaisilla alkaa olla ne aivan viimeiset hetket herätä, ennen kuin maa on täysin kulttuurimarxistien mädättämä ja yleisin katunäkymä on basaarit ja moskeijat.

Nimi*

Media hypettää sateenkaaritouhua ikäänkuin se olisi kaikkein ”normaaleinta”.
Siinä tapauksessa ihmiskunta olisi suvunjatkamisen toissijaisuuden vuoksi huomattavasti pienempi kuin nykyään, mikä olisi tietenkin muun luonnon kannalta hyvä.
Tuo hypetys on syöttö suoraan monien maiden länsivastaisen propagandan lapaan.

Hh1488

Ketkä omistaa median.

juu

Eikös se macron ole itse WEF:in asettama presidentti, siis saman koplan joka haluaa mädättää koko maailman ja hallita sitä maailmaa itse.
Juuri äsken olikin se ”maailman hallituksen kokous”
https://www.worldgovernmentsummit.org/home

SinimustaFani

Ranska on menossa sisällissotaan koska ottivat liikaa matuja maahan. Marconista pitäisi päästä eroon ja Sanna Marinista. Ei Natoon.

Huru-ukko

Ei makaroonille ja EI samariinille. Kyllä NATO:lle

Hh1488

Kaikkiin globalismi edistämis juttuihin iso ei.

Uusimmat uutiset