Eurooppa Rikos Uutiset

Metsästäjiä uhkaillaan Ruotsissa

Pixabay, svklimkin (CC0-lisenssi)

Viime vuosina useita metsästäjiä Ruotsissa on uhkailtu ja häiriköity, kertoo Ruotsin televisio. Häirintä ja uhkailu on ulottunut myös koteihin. Häirinnän kohteena olleet metsästäjät ovat metsästäneet laillisesti luvallista riistaa.

Ruotsin riistahoitolaitos Naturvårdsverket haluaa torjua uhkailua ja häirintää salaamalla metsästäjien henkilötietoja. Päätökset myönnetyistä metsästysluvista tulevat yhä olemaan julkista tietoa, mutta luvista poistetaan henkilöllisyyteen viittaavat merkinnät.

Myös tiedot metsästäjien hallussaan pitämistä aseista suojataan paremmin.

Tarkempia tietoja metsästäjiä uhkailevista henkilöistä tai järjestöistä ei ole.

Lähde SVT

134 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Ituhippien, viherkommaripiipertäjien ei kannattaisi kovin metsästäjiä uhkailla ja häiritä. Vartti pakkoistuntoa peffukka paljaana kihisevässä muurahaismättäässä tekee kutaa.

Tuumailija

Känädä laittaa homman isommalle, siellä demarit mellastaa asian tiimoilta: https://www.youtube.com/watch?v=YU93gKKDM_s&ab_channel=LaurenSouthern

Anomaster

Trudeau pelkää.

Tuumailija

Se on kovat sanat, ei ole turvallinen tila lainkaan jos olet jonkun kanssa samaa mieltä. ;D

Anomaster

Vaikuttaa siltä, etä Kansalainen harrastaa sensuuria, kun joku kirjoittelee jotain mistä joku sinimusta ei pidä. Seurauksena on, että kaikki kommentit menevät automaattisesti ennakkotarkistukseen eli sensuuriin, jonne ne jäävätkin ikuisiksi ajoiksi.
Näin ei ole ollut koskaan ennen. Ilmeisesti omistajanvaihdos on muuttanut ajatustapoja ja tuonut tullessaan rajoituksia sille, mitä joistain asioista saa sanoa vapaasti.

Anomaster

Ehti tässä jo muutaman vuoden pitää Kansalaista hyvänä juttuna. Olisiko nyt tulossa sinimustien sensuurilinjaukset. Oltaisiin sitten samalla tasolla valtamedian kanssa. Ainoa ero olisi siinä, että mitä sensuroidaan.

LihapääTurtiaisenMajava

Vai olisiko vaan niin, että sä et tajua niinkään yleisesti tiedossa olevaa juttua, että Kansalainen eikä Sinimustat eivät omista tätä WordPress alustaa jota modeaa googlen algoritmit. Toki omien pierujen haistelu omassa kaikukammiossa on paljon mukavampaa kuin ikävä ja työläs faktojen selvittäminen asioista ja toivoa, ettei muutkaan kommentoijat täällä olisi myöskään järin kiinnostuneita faktoista. Vaikka joku niitä faktoja hieroisi naamaa vasten, niin omat pierut vaan haisee paljon paremmalle. Miksi pilaisit hyvää tarinaasi faktoilla? :DD Aina voi perustaa oman lehden, eihän paskoja uutisia ole pakko lukea, jos tarjonta ei miellytä/kiinnosta.

Anomaster

Juuri nyt tuo on muuttunut, eikä ole lainkaan niin, etteikö julkaisu voisi mitenkään vaikuttaa moderointiin. Joten faktat ensin kuntoon ja sitten noita tunnepurkauksia.

Jäitä hattuun

Jänskä yhteensattuma, että sensuurin lisääntyminen tuli kuvaan juuri samoihin aikoihin, kun SML ilmoitti asettuneensa tukemaan marxilaista ”vihreää siirtymää”.

Tietysti tämä voi olla pelkkää sattumaa, mutta enpä jaksa ihan uskoa…

Anomaster

Ehkä on sattumaa, mutta jostain syystä tiukalla linjalla estellään.

Mielenkiintoista tässä on sellainen pikkuseikka kuin, että nyt on myös eilen käyttämäni sähköpostiosoite julistettu täysin pannaan edellisen lisäksi. Ilmiselvästi tässä pyritään estelemään pannaamalla sähköpostiosoite. Syy ollee, että joku ei pidä joidenkin kommenteista koskien sinumustia, koska tämä tilanne tuli esille heti sen jälkeen, kun eräs sinimusta oli hyvin kiihkeästi kirjoitettua vastaan.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
luvunlaskija

Vaikka monesti toisin väitetään, niin rikoslain perusteella esimerkiksi arvaamattoman ryöstöyrityksen kohteeksi joutuva saakin näemmä puolustaa itseään ihan reippaasti:
”Jos puolustuksessa on ylitetty hätävarjelun rajat (hätävarjelun liioittelu), tekijä on kuitenkin rangaistusvastuusta vapaa, jos olosuhteet olivat sellaiset, ettei tekijältä kohtuudella olisi voinut vaatia muunlaista suhtautumista, kun otetaan huomioon hyökkäyksen vaarallisuus ja yllätyksellisyys sekä tilanne muutenkin.”

kukkasia vain

Täällähän on ns tappelu! Otin osaa, mutta sensuroitiin. Kuten kunnon ddr:n kuuluukin.

Volvo-Euronen

Jos hirviä ei ammuttaisi niin ne lisääntyisivät ja muuttaisivat henkilöautoilun vaaralliseksi elämysmatkailuksi.

Ilkka Forsten

Joka vuosi metsästetään liki miljoona rusakkoa syys – talvikauden aikana, eikä kannassa tapahdu mitään notkahdusta, mutta jos sitä kysyy asian vastustajilta, on lajin sukupuutto välittömästi käsillä. Joskus tekisi mieli kysyä niiltä samoilta henkilöiltä kuinka liito-oravakanta nykyään voi ? Senhän piti olla myöskin katoava laji, vaikka niitä tavataan suomen länsirajalta venäjän perimmäiseen kolkkaan kauko idässä.

Liito-oravahan oli se yleisin syy sille ettei saanut rakentaa mitään, sitten tuli valkoselkätikka, jota seurasi harmaatikka. On erikoista että kaikki uhan – alaiset lajit pesii sattumoisin siinä osassa metsää mihin olisi saatava rakennusluvat. Toivotaan että saamme lisää näitä luontoasiantuntijoita seuraavan hallitukseen, niin supikoirakin on hyötyeläin ja kanta vähäinen.

Tuumailija

Ihan kuten valkoposkihanhi, jolle pitää jopa erikseen viljellä ruokintatilkkuja jottei se mellasta ns. pääviljelyksillä. Mutta kannan elinvoimaisuuden vuoksi se on rauhoitettu.

Jukka

Jokainen harrastakoon, mitä haluaa. En häiritse ketään. Minäkin toivon itselleni rauhan metsästää.

Juha

Heh. Haulikkoon suolaraehaulit ja sopii tulla yrittään häiriköidä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha
Jyvällä

Luin ensin, että ”susihaulit” 😄

Horace Smith

Kyllä se on 12/76 00buck ainoa oikea.

patton

Aseistettu kansalainen on EU:n komission vihollinen! Vihervasemmisto eroaa vanhoista kommunisteista siinä, että kommunistit eivät yrittäneet asekieltoa koska tarvitsivat itse myös aseita, mutta viherfemakot eivät tiedä mistä päästä haulit tai luodit tulevat!

Ilkka Forsten

00 Buck, siinä loppuu häirintä heti ja pysyvästi.

Jussiboy

Tuo on turhaa uhoamista vai oliko huumorilla kirjoitettu kommentti.

Mitä se jussi tekikään niille puille.. 🤔

Eikö jussi ymmärrä? 🤦🏻‍♂️

Ilkka Forsten

Tiedätkö että sana ” Buck ” on myöskin slangisana dollarille. Näin ollen kirjoitukseni voi mieltää myöskin siten että jos ituhipeille annetaan 00 dollaria avustusta, loppuu häirintäkin. Rahallahan nekin ostetaan kiukuttelemaan vaikka ovat olevinaan antimaterialisteja.

ike

Olet oikeassa. Lehden toiminnassa on kyllä tapahtunut selkeä muutos. Aika avuttomaksi sitä itsensä tuntee kun kommentti menee odotukseen ilman mitään selkeää syytä. Samalla se laskee lehden tasoa. Joku käyttää nyt valtaansa väärin.

Anomaster

Ja mikä hupsuinta, eivät ne sieltä odotushuoneesta enää tule nykyisin esille. Se ei olekaan enää odotushuone, vaan hautausmaa.

Kata

Nimenomaan!👍

Anomaster

Käyttää mielivaltaansa väärin.

Kata

Minä en kommentoi gmailin tilillä mutta 3 kommenttia aamulla roskiin…uskomatonta.Pöytäkoneella…kännykällä onnistuin mutta kommentit ovat jo otsonikerrosta raapimassa.🤔😬

Anomaster

Havaintojeni mukaan käyttävät sähköpostiosoitetta estelyssä. Oliko kännykässäsi sama sähköposti kuin mitä pöytäkoneessasi?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Anomaster

Kuinka voit nähdä, mitä on odotushuoneessa?

Tuumailija

Tuossa näkyi minulla aivan selkeästi, menikö koneeni kurkkaamaan keittiön ovesta vaiko mistä, tutkimattomat ovat tietotekniikan tiet.
Nyt eivät enää näy, oli sen verran painavia tekstejä että taisi bittiavaruuteen lennähtää.

Kata

Kyllä on!

Anomaster

Sitten tämä on aika outoa. Pitääpä joskus taas kokeilla, joko gmailitilini on vapautettu tuosta omituisesta bannin tapaisesta.

Koska tuo Forsteni ei kokenut samaa kohtaloa, ehkä sitten se sinimustien arvostelu ei ollut syynä. Tai olisinko minä jotenkin erityisen kykenevä ärsyttämään jotain sinimustaa.

Ilkka Forsten

Minun tekstini katosi tässä joku aika sitten, kun kerroin asiasta minulle vastattiin ettei toimituksella ole mitään osuutta tapahtumaan, eivät he ehdi eivätkä edes halua moderoida mitään kirjoituksia. En tiedä mikä on totuus, mutta nyt näyttää sama epidemia iskeneen muillekin. Mikäli kyse on siitä että vain mieluisat kommentit sallitaan, on yhä vaikeampaa uskoa että lehden linjaus poikkeaisi millään tavalla muista. Nytkö se sananvapaus sitten katosi ?

Anomaster

En ole tänään saanut läpi yhtään kommenttia gmail-tililläni kirjautuneena.

Mietin vähän, että onko samaa joillain muillakin. En siis sillä, että juuri gmail, vaan sillä että jokin tietty on laitettu automaatisesti odotushuoneeseen. Ehkä ei, ehkä kyllä, mutta varsin outoa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
LihapääTurtiaisenMajava

Toivotaan myös, että kaikkien low IQ kommentoijien äänioikeuskin tulee tulevaisuudessa katoamaan.

Sisällissotaa pukkaa..

Pitäs jo alkaa saamaan tietoja uhkailijoista: Nimet, osoitteet ja mieluiten myös naamataulun kuvat!

Hulluja näemmä riittää

Vihervammaiset työntää limaset sormensa joka paikkaan.

Isänmaallinen

”Suomi ilman ituhippejä” -marssi saatava seuraavaksi, kiitos!

Jussiboy

Niin riittää myös täällä.

Piikkilampaat

Niinpä, ainostaan sinä, joka olet myös surkea trollaaja.

MATUPATJASTAKO

Juu, ja mistä näitä vihervasuritrolli ”boy”nimierkkejä oikein sikiää? Sama sarjaa kuin ladyboy jne…

John Quiman

Ikävää tietysti, jos niitä riittää siellä. Mahtaaisiko olla hyvä ajatus vähän valita keiden kanssa oleskelee.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jussiboy

Mitä niillä tiedoilla tekisit? Lähtisitkö oikein pyssy ojossa heitä jahtaamaan?

Observer

Luku- ja päättelytaitoinen hyötyy siitä sillä tavoin että tiedostaa sen, mistä suunnasta on uhka odotettavissa.

Vasureilla on viimeaikaisten uutisten mukaan ollut jotain ihan muuta ojossa ja uhka heidän puoleltaan näyttäisi kohdistuvan enempi lapsiin ja muihin puolustuskyvyttömiin.

Tuumailija

Niillä ei nyt edes perusasiat ole hallussa, kiitos pehmeäpäisten vanhempien ja löyhän aateporukan kun pitää erikseen mainita asioista aikuisille: https://www.partisaani.com/news/decadence/2022/12/07/suomen-aarivasemmisto-pelkaa-uutta-seksirikosskandaalia-kielsivat-aatesisarten-kopeloinnin-bussissa/

JFK

Jussiboy: ”Mitä niillä tiedoilla tekisit?”
Aluksi niillä tiedoilla voisi tehdä tasan samaa, mitä viherhörhöt tekevät hankkimillaan metsästysharrastajien henkilötiedoilla. Kelpaako?

John Quiman

Niillähän on tapana soitella työpaikoille ja pyrkiä muutenkin häiritsemään kohteen elämää.

J. Jörgensen

Miksi helvetissä edes käytät tuota urkkijoiden ykköstyökalua? Vähän järkeä kehiin, hyvä mies!

John Quiman

Jotta urkkijatkin saisivat lukea mielipiteitäni. Sillä tavalla saan laajemman lukijakunnan.

Kata

Sama juttu mutta en käytä gmailia!Joku sorkkii ja morkkii joten jos näin menee niin olkoonpa sitten !🤢

Anomaster

Se ei voi liittyä gmail-tiliin muuten kuin siten, että joku ei pidä sillä tilillä tehdyistä kommenteista. Oli yhden artikkelin alla vääntöä sinimustista, jotka ainakin täällä tuntuvat olevan kovin kiihkeitä ja fanaattisia. Sellaisilta voi kyllä hyvinkin odottaa sellaista, että pyrkivät estämään epämiellyttävät eri mieltä olevat. Ja julkaisuhan on sinimustien hallussa nyt. On se yksi sinimusta nainen välillä täällä kommentoinut toimituksen edustajana ja ovat ne kommentit olleet aika tylyjä, ikään kuin kirjoittaja olisi herkästi loukkaantuva fanaatikko.

Jos erästä varsin aktiivista ja suosittua kommentoijaa ei tänään näy, olen hyvin varma siitä, että juurikin siitä keskustelusta, jossa sinimustia ei välttämättä ihasteltu kaikissa kommenteissa, on joku sinimusta saanut idean estää kommentoijia, jotka eivät miellytä.

Jos olen väärässä, voivat sitten oikaista ja kertoa miksi tuollaisia ongelmia syntyy.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Kata

Samaa mieltä asiasta.Katsotaan mitä tapahtuu ja jos on näin niin olkoon tämä verkkolehti minulta rauhassa.🤔😑

Xoliox

Jesss, viimeinkin jotain viisautta sinunkin ajatusten aivomyrskyissä! Lupaatko ”kautta kiven ja kannon” että lähdet jo täältä kommentoimasta?

Anomaster

Tulokas suosittelee vuosia täällä olleelle vakituiselle lähtöä. Taitaa olla jonkin kiikomielisen poliittisen suuntauksen kannattaja.

Anomaster

Kovasti on tuollaiset rääkkyvät lisääntyneet ja niillä on kaikilla se ehdoton ja ainoa totuus tarjolla. Niitä vastaaviahan oli 60- ja 70-luvulla vallan paljon, Niitä vanhoista osa on istunut ja jotkut istuvat vieläkin vallan huipulla.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Xoliox

Tulokas? Olet kova olettamaan asioita, vaikka et tiedä niistä mitään. ”Vuosia vakituiselle suosittelee lähtöä?” Eikö se juuri kerro siitä, että oot selkeästi väärällä alustalla ja on aika poistua, jos Google kaltoin kohtelee käyttäjätiliäsi ja Kansalainen on puhdasta p*rseenpa*kaa lehti. Vai mikä se sun ongelma oli? Aina voi perustaa oman median, jos kontentti ei miellytä, sen sijaan että vinkuu kaksneljäseitsemän sen median palstalla, jonka kontentti ei miellytä. Get over it.

Anomaster

Ei Google kohtele kaltoin tiliäni. Se toimii täysin. Missä sanoin, että Kansalainen on sitä mitä väität minun sanoneen? Paranna lukutaitoasi, tulokas. Ja keksi jotain tuon vouhkaavan asenteen rauhoittamiseksi.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Kata

😂😄🙈

Ilkka Forsten

Vaalit tulossa, se selittää osan sensuurin tarpeesta mutta menee sikäli harhaan että tätä lehteä ei juurikaan kommentoi muut kuin ne jotka ovat samaa mieltä. Minä olen poikkeus sikäli, että kritisoin uutisia jos katson että siihen on aihetta. Turhan moni on leimannut kirjoitukseni A) trollaamiseksi, jota ne ei ole.Ja B) etten olisi kansallismielinen joka vastustaa suomen nöyristelevää EU politiikkaa. Mikäli epäilee sanomaani, riittää kun katselee aiemmin kirjoittamiani mielipiteitä, ja niiden sisältöä.

En kritisoi SML:n politiikasta muuta kuin sitä osaa, joka ottaa liiaksi mukaan kansallisromantiikkaa, tai pyrkii avoimesti jäljittelemään AH:n oppeja. Se että kritisoin näitä asioita on helposti selitettävissä. Maailma ei ole vuonna 2022 enää sama kuin se oli 1920. Vaikka yhteiskunta on epävakaa, ja ihmiset syystäkin vihaisia hallitukselle ei sieltä löydy tarvetta esiintyä sellaisten tunnusten tai aiheiden kannattajana, joista seuraisi välittömästi harmeja. SML provosoi puolueohjelmallaan muita puolueita, mikä on ok, joskin kuvitelma siitä että äänestäjät tulevat ryntäämään vaalikopeille uuden puolueen tunnukset liehuen, ja voittavat valeissa niin suurella äänimäärällä että se riittää asioiden kääntämiseksi on turhan optimistista.

Otan jälleen esiin sen mitä Kuru on itse sanonut. Hän on oikeassa kertoessaan ettei puolueen tai aatteen tarkoitus ole palvella vain tätä hetkeä, sen on oltava pitkäjänteistä ja saavuttaa vahva tulevaisuus. Nyt kuitenkin näyttää siltä että vauhtisokeus on harmina. Kuka tahansa politiikkaa seurannut tai seuraava tietää ettei pieni puolue tule olemaan siinä asemassa mikä sanelee päätöksistä. Yhden edustajan saaminen eduskuntaan on lopputulemaltaan samaa luokkaa kuin Ano Turtiaisen yhden miehen sota systeemiä vastaan. Ne jotka nyt äänestävät SML:n ehdokkaita, pitäisi olla sen verran valistuneita ettei laita tulevaisuusvisioitaan liian korkealle. Hyvän politiikan perusta on aina kyky toimia luovien. Äärimmäinen ehdottomuus synnyttää äärimmäisen vastustuksen. Vihreät ovat tästä hyvä esimerkki. Kannatus hupenee kun mennään liiallisuuksiin. Viimeistään silloin kun äänestäjän kukkarolle tungetaan ja halutaan nyppiä mansikat kakusta, Katoaa äänestäjältä kiinnostus. Tänä aikana on virhe valita puolueohjelmaan yhteneviä arvoja ituhippien maailmasta. Tämän oletin puolueen johdon oivaltavan jo alussa. Paljonko siinä oli pelkkää retoriikkaa, en tiedä, mutta itse koin tulleeni petetyksi. Jokainen määritelköön oman kantansa, en minä toisten valintaan vaikuta olen vain sanonut omani julki.

Anomaster

Minä aikoinaan kannatin sitä, etä sinimustat pääsevät puolueeksi ja osallistumaan vaaleihin. En siksi, että olisin heidän kanssaan kaikesta samaa mieltä, vaan siksi, että suomalainen politiikka kaipaa sinimustien kaltaisia eduskuntaan pitämään ääntä ja lisäksi siksi, että kannatan kaikkien oikeutta perustaa puolue mille asialle nyt sitten sen perustavatkin.

Minä siis kannatin heidän vapauttaan ja sananvapauttaan. Nyt he pannaavat minut, siis käyttämäni sähköpostiosoitteen, jo kolmas meni, koska he eivät kannata minun sananvapauttani.

Ilkka Forsten

Täytin minäkin SML:n kannatuskortin yhtenä ensimmäisten joukossa, koska tuolloin pidin itsestään selvyytenä mitä puolue haluaa ajaa mielipiteidensä kautta. Sitten tuli niin sanotusti virallinen lista siitä, mihin aiotaan asemoitua ja sitten en enää kokenutkaan niin suurta yhteenkuuluvuutta. En minä vieläkään ole sanomassa ettei puoluetta saisi olla, tai etteikö heillä tule olla oikeus ajaa valitsemiaan asioita. Olen kritisoinut lähinnä tapaa jolla tavoitteita halutaan edistää, ja olen myöskin antanut kritiikkiä niille jotka pyrkivät kiihkolla kuvailemaan olevansa ” tosi kansallismielisiä.” Kansallismielisyys ei vaadi mitään todistelua henkilöiden kohdalta. Jos ajatuksena on että puolue ja pyrkimykset suunnattiin ajamaan kehitystä mikä suosisi suomalaista elämäntapaa, se on ihan oikein. Sitä minäkin kannatan, mutta en siinä tapauksessa jos lähtökohtana pidetään henkilöiden kritiikitöntä suhtautumista ajettuun asiaan. Olen yrittänyt sanoa miten koen politiikan toimivaksi. Änkyröinti vaikka se olisikin joidenkin silmissä sama kuin muutosvoima mikä kääntää asiat parempaan suuntaan, ei ole minun silmissäni oikea tapa.

Esimerkkinä olen käyttänyt PS:n kehitystä kolmen miehen huutosakista isoksi puolueeksi. Kun Soinin alunperin johtama ryhmä nähtiin pelkkänä kiihkoilun tuottajana, sille ei annettu edes puheenvuoroa eduskunnassa, saati mediassa kuten TV. Kannattaako nyt taas yrittää uuden puolueen voimin päästä nollaryhmään, joka joutuu vuosia koko muun eduskunnan hampaisiin, ei saa mitään asiaa läpi, eikä löydä tukea ajatuksilleen. Jos tällä kaavalla mennään, ehtii tämän maan asiat kaatua täysin rapakuntoon ennen kuin ensimmäistäkään ajatusta tullaan hyväksymään. Ketä se politiikka on silloin hyödyttänyt ? Ne jotka äänestävät SML:n puolesta, ovat varmasti toivoneet mahdollisuutta päästä vaikuttamaan. Se mahdollisuus avautuisi paremmin jos muille tulisi selväksi myöskin kompromissien mahdollisuus. Ennemmin tai myöhemmin SML joutuu tekemään saman kuin PS. Joukosta on karsittava pois ne mitkä aiheuttavat pelkkää taantumaa gallupeissa. Silloin on taas edessä tilanne joka jakaa kannattajat vähintään kahteen leiriin. Hajoaminen merkitsee sitä että puolueesta lähtee taas osaavaa porukkaa pois, vaihtaa joko toisen puolueeseen, tai alkaa perustamaan omaa. Silloin täytyy kysyä kannattiko koko toiminta alkuperäisen ajatustavan mukaan, vai olisiko ollut hyvä miettiä toista lähestymistapaa.

Anomaster

Niiltä puuttuu realistista taktiikkaa. On parempi saada rauhassa jotain läpi kuin kiihkoilla ja olla saamatta mitään läpi.

LihapääTurtiaisenMajava

Olet todellinen galaxy-brain :DD Google estää sun sähköpostitilin kommentoinnin omalla alustallaan ja sä kiimaisena syytät siitäkin jtn Sinimustia :DD. Hanki nyt edes elämä itsellesi, vai onko sun ainoa elämäntehtävä haistella omia pierujasi päivät pitkät tällä kommenttipalstalla ja odottaa muiden omien pierujen haistelijoiden yksimielistä komppaamista ? ;DD

Anomaster

Voi miten fiksuja ihmisiä maa päällään kantaakaan. Valitettavasti et kuitenkaan taida olla sitä, koska pidät suurta melua väittämillä, jotka eivät ole totta. Kiihkeyttä kyllä riittää. Oletko ääriliikeihmisiä, koska niille tuollainen vimma on tyypillistä.

Olen ollut täällä kirjoittelemassa jo vuosia, joten kyllä huomaan mikä ero on entiseen nähden, enkä ole ainoa, joka on pistänyt merkille äskettäin syntyneen uuden omituisuuden. Sinä olet ehkä ollut joitain päiviä täällä ja uskot tietäväsi kaiken kaikista.

Ei suinkaan ole niin, että Google estää täällä jotain, etenkään silloin, kun ei käytä Google-tiliä.

Enkä ole väittänyt, että Sinimustat puolueena vaikuttaisivat asiaan, vaan olen maininnut epäileväni, että joku sinumustaksi itsensä kokeva henkilö on tuon takana.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Kata

Sain vastauksen toimitukselta kyselyyni.No sitä ettei he voi eikä ole aikaa tutkia kommentteja ja että Word Press voi ja myös Google voi estää kommentit mutta….Jos algoritmit määrää niin tuonkin xofolion jutut sekä tuo majava voi luoja mitä maa päällään kantaakaan!Majava on addiktoitunut ilmeisesti pieruihin…kertoo kaiken.😀

Anomaster

Google voi estää kommentit vain, jos kirjautuu google-tilillä. Jonkun on täytynyt ilmiantaa, siis valittaa googlelle. Ei google muuten mitään estele. Käyttämäni Google-tili on ollut käytössäni pitkään, eikä ole tullut estelyitä sille, mutta heti, kun arvostelin sinimustia, johan tuli esto, eikä mitään ilmoitusta.

Käytin muuta sähköpostia eilen ja tänään sekin oli estetty. Jää sellainen vaikutelma, että joku on valittanut Word Pressille ja toistanut valituksen eilen. Kun ottaa toisen sähköpostin käyttöön, ei ole estoa, mutta ehkä joku taas valittaa ja sitten tulee esto. Valittajaksi en osaa muita arvata kuin jonkun sinimustafanin.

Jos toimitus on noin sinulle kertonut, uskon sen, että eivät puutu kommentteihin. Siksipä ei jää mutta mahdollisuutta kuin jokun ärtyneen sinimustafanin valitus. Sellainen on samoilla linjoilla hallituksen kanssa, että vain sopivia mielipiteitä sopii esitellä.

Toimitus kyllä on se, joka hyväksyy odotushuonekommentit tai on hyväksymättä. Jos eivät koske niihinkään, se selittää miksi odotushuone on nykyään hautuumaa.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Kata

Uskon myös että informerit asialla kuten aina kun tällaista tapahtuu.
Mitä he sillä kuvittelevat voittavansa?🤔Jäävät keskinäisten kehumisten kerhoon!
No siitä vain sitten!🕸Kutokoon verkkojaan!😊Niihin voi sotkeutua sitten itsekin….

Xoliox

Kuvailit osuvasti tuossa juuri itseäsi. ”Keskinäisen kehumisen kerhossa” te muutamat nenänkaivajat täällä aikaanne vietätte. ”Informerit” tälle repesin totaalisesti, huutista ja myötistä. ; D

Anomaster

Suosittelisin runsasta pitkäaikaista kaladieettiä. Kalan syöminen kuulemma kasvattaa järkeä.

Ihan uteliaisuuttanii kysyisin, että oletko tyypillinen sinimustien kannattaja? Jos olet, niin kovin on heikoilla sinimustien tulevaisuus.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Kata

En usko että ovat vaan sitä uivaa ja nuivaa jengiä🐟😄

Kata

😀🤣😂

Anomaster

Outoa on kyllä se, että ei tule mitään ilmoitusta, eikä estelyn kohda saa puolustautua hölynpölyestoilta.

Kata

👍 Niinpä!

Anomaster

Tongin hieman tuota WordPressin systeemiä kommenttien moderoinnissa. Niillä on oma moderointi, jonka lisäksi tilin omistaja, tässä tapauksessa Kansalainen, voi moderoida ja asettaa rajoituksia. Google ei moderoi, joten Googlen ainoa vaikutus koskee Google-tiliä. Siinä käyttämässäni ja täällä estetyssä tilissä ei ole mitään ongelmaa. Ongelma on ainoastaan täällä.

Siksipä näyttää aika paljon siltä, että joku on toimituksessa, ehkä toimituksen tietämättä, asettanut rajoituksia. WordPress tuskin tekee sellaista rajoitusta, etenkään, kun edeltäneen päivän tekstien sisällöissä ei ole ollut muuta ”vikaa” kuin jonkinasteinen sinimustien puheisiin kohdistunutta kritiikkiä.

Tekstit joiden kohdalla estelyt alkoivat, ei ollut mitään sellaista, joka olisi antanut herkemmällekään moderoinnille mitään syytä heittää odotushuoneeseen. Ne eivät siis ole varsinaisesti estettyjä, mutta lentävät kaikki odotushuoneeseen, josta nykyisin ei mikään enää tule esille missään ajassa.

Tämä ei kyllä selitä kaikki omituisia ilmiöitä, joita esim. Forsten on kokenut. Koin samanlaisia vähän aikaa, mutta sitten meni kokonaan estetyksi siten, että kaikki menee odotushuoneeseen.

Anomaster

Lisättäköön tuohon vielä, että nytkin kommentointi sujuu ilman ongelmaa. Jos joku käyttää toimituksen WP-tiliä laittaakseen rajoituksia, ei tämä sama tili ehkä enää pääse läpi huomenna. Näinhän kävi sille, mitä käytin eilen.

LihapääTurtiaisenMajava

Kyllä se vaan google sut estää omalla alustallaan silloin kun niin haluaa, olit sä kirjautuneena mihinkään tai et, ihan pelkän ip:n perusteella, f*cking neropatti. ;DD Voisiko nämä buumeri-muumiot päivittää tekniset tietonsa ja some osaamisensa vaikka tälle vuosituhannelle tai lopettaa kokonaan sellaisten alustojen käytön, joista tietämys on nolla-tasoa?

Kata

😀😂Siehän sälli olet,aina kiihkeän vihainen🗣
Ota diapammi tai joku muu lääke niin toivon lähipiirillesi(vai ookko lonelyboi) mukavampaa olotilaa!
Tuo nimittely on kyllä pipiä vai etkö osaa olla asiallinen?
Laita kuule rokki soimaan eikä räppi niin huomaat eron!👍

LihapääTurtiaisenMajava

Sun jutut on todella vanhuuden väsyneitä. Mummo haistelee taas omia imeliä pierujaan ja nauraa niille omassa pierukaikukammiossaan. Tekisit jotain hyödyllistä kansalaisaktivismin eteen yhtä suurella ponnekkuudella kuin märiset täällä kommentoimassa. Vahva aavistus, 0€0h0km panostus kansalaisaktivismiin. Eli enemmän haittaa kuin mitään hyötyä.

Anomaster

Itse tunnut tekevän kaikkesi sen eteen, että ihmiset saisivat huonon kuvan kansalaisaktivismista.

LihapääTurtiaisenMajava

Tälle palstalle kommentointi ei edelleenkään ole kansalaisaktivismia. Et edes tiedä, mitä kansalaisaktivismi on, koska 0€0h0km kokemus ja silti koet olevasi etuoikeutettu arvostelemaan muiden panosta kansallismielisen toiminnan edistämisessä. Mitä konkreettista sä itse olet saanut aikaan asian edistämiseksi? Ja ei, täällä ympärivuorokautisesta kommentoinnista ei saa skenepisteitä. Jotain muuta, mitä?

Anomaster

Kysele sitten, kun itse hankit muuta kuin miinuspisteitä asialle.

Anomaster

Vasemmiston sanavarastosta on kaivettu nyt ”etuoikeutettu” -sana. Taidat olla entinen antifantti, joka nyt tekee hallaa kansallismielisille parhaansa mukaan täällä palstoilla. Aktivismia sekin.

Kukapa täällä olisi arvostellut panostasi. Olet kyllä itse arvostelut kaikkia kaikesta ja ilmentänyt hyvin huonoa kykyä ihmissuhteissa.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
LihapääTurtiaisenMajava

Niinhän sä taas ”luulet ja oletat”, kuten knnon boomerilta voi odottaakin. Enkä pidä suvakkeja ihmisinä, että se siitä ihmissuhdekyvystä.

Ilkka Forsten

Oletko jo hakenut jäsenyyttä äärioikeiston älykkösiivestä, niillä on tapana poltella kysymysmerkkejä mustien takapihoilla. ❓❓❓

Kata

Taitaa olla verojenmaksuvuosia enemmän kuin majavalla vaikka majavat onkin kivoja oksiensyöjiä👍😄Puhu jollekin asiantuntijalle tuosta pieruaddiktiosta se saattaa auttaa tai rupsuttele sitten vaikka lusikallinen housuun jos sua miellyttää!😀👃👍

LihapääTurtiaisenMajava

Olen koko ajan puhunut vain sun ongelmasta. Minkä mä sille voin, että et tajua mitä tuolla ilmaisulla tarkoitetaan. Se on vanhalta boomerilta taas ihan liikaa vaadittu. ;DD

Kata

😄🙈Ptruuuuuuuuuh!👃😣

Anomaster

60-luvun vauhkoajat puhuivat kalkkiksista ja uskoivat itse tietävänsä kaiken. Nyt samanlaiset vauhkoajat boomereista ja uskovat tietävänsä kaiken.

Jos näillä vauhkoajilla ikä karttuu ja järki kasvaa, tietävät he muutaman vuosikymmenen päästä miten vähäjärkisiä he olivat nyt ja että heidän tietämisensä oli nollissa.

Paljon uhoa tyhjissä kuorissa.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Kata

”Tomma tunnor bullrar mest” ei ehkä ihan oikein kirjoitettu mutta jotain opin ruotsin tunneilla.👍😄

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Kata
Anomaster

Ruotsissa on ordspråk ”tomma tunnor skramlar mest”. Käy se noinkin kuin kirjoitit ihan oikein. Olisiko suomenruotsalaisilla tuo bullrar.

Ovat myös sitä sorttia, joka kuvittelee, että joidenkin sisäpiirin sanojen tuntemus tekee heistä neroja, kun ulkopuoliset eivät niitä ymmärrä heidän tavallaan.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Anomaster

He uskovat tietävänsä kaiken ja elävänsä ikuisesti. Viittaa varsin nuoreen ikään. Myös yletön agressiivisuus on nuoren iän merkki. Eivät kaikki ole noin ääritapauksia, mutta kuten näkyy, jotkut ovat.

Eivät vielä ymmärrä, että kokemattomuus ei tee viisasta ja kyvykästä.

Anomaster

Ihme, että nuo jaksavat lukea keskustelua, joka ei heitä kiinnosta ja sitten raivoavat siitä, että jotkut keskustelevat itseään kiinnostavasta asiasta.

Kata

Tyypillisiä nykyajan kiihkorääkyjiä.Antivanttien sukulaisia tai 🐟🌊🌊
♻️Ehkä vihreää siirtymää…🤔

Xoliox

Sä voisit myös tehdä jo lopullisen ”vihreän siirtymän” itsellesi.

Kata

Oi ei kuule mitenkään käy mulle!Liian hönttiä koko jengi!Eikä punainenkaan käy!Niistä tulee ruskeaa yhdessä…🥔

Voi sie reppana käy lenkillä!Aivot virkistyy!🚶‍♂️

Xoliox

Et taaskaan ymmärtänyt mitä tarkoitin sun kohdalla ”vihreällä siirtymällä”. Mutta en asioiden ymmärtämistä sulta osaisi enää odottaakaan. Suvakkimummot on tyypillisesti pihalla kaikista kansallismielisten jutuista. Olet hyvin sen jo todistanut omalla ”tietämykselläsi” . : D

Kata

🤣😃”suvakkimummo” ai hitto sinnuu mutta mie katon nyt jalitsua koska boomermummot tykkää jalkapallosta!⚽️
Sie et ole ko looseri.Sori siitä.👋

Xoliox

Älä unohda katsoa niitä suosikki suvakkiohjelmiasi ”Tanssii ju*tkujen kanssa” ym. Shabbos goy. : D

Ilkka Forsten

Lähetän sinulle joululahjaksi paljon hitlerjugendin materiaalia, jos vaan kerrot osoitteesi. Ajattele mikä mahdollisuus valistua jo ennen vuodenvaihdetta. Jos olet oikein kiltti, voin laittaa extrana mukaan muutaman der stürmerin numeron, ne on mukavaa lukemistoa kun olet ”lukusalissa ” vääntämässä synkkää käyrätorveen. Siinä hyräilet autuaana ja lehtiin syventyneenä horst wesseliä tonttulakki päässä, toki pääkallokokardin kanssa ja mietit mikä olisi sopiva sotilasarvo päästessäsi sisään valiokaartiin ” oikeiden isänmaallisten ” joukkoon.

Xoliox

Älä vaivaudu. En kaipaa mitään sensuroituja suvakkiväärennöksiä kirjallisuudestasi, omistan kaikesta omat alkuperäiset, sensuroimattomat kappaleet. Sen sijaan mä voin lähettää sulle paljon dokkareita ja kirjallisuutta siitä, että shoah on j-talaisten vuosikymmeniä ylläpitämä maailmanlaajuinen vale, ja miksi (((heidät))) on karkotettu 109 maasta, talmudin ja kabbalan oppien tulkintaa, ja jouluahan j-talaisten shabbos goyimit ei vietäkään, niin en laita joululahjapakettiin. Kerrot vaan osoitteesi. Oy vey’ta tulee jouluksi luukun täydeltä. Shalom, shabbos goy.

Ilkka Forsten

Loistava huumorintajusi yllättää minut kerta toisensa jälkeen.

Anomaster

Onkos tämä ehdottamasi ”vihreä siirtymä itselle” kansallismielisten ohjelmaan kuuluvaa politiikkaa? Minä kun luulin, että noin vähämielisiin ajatuksiin pystyvät vain antifantit.

Xoliox

Eli sinäkään et ymmärtänyt. Feikki-kansallismielisten kanssa keskustelut on siitä hauskoja ja paljastavia, että mikään kämyjen käyttämä sanonta, termistö jne. ei ole näille feikeille tuttu ennestään.

Anomaster

Kuvittelet, että jokin pieni piiri höyryäjiä on kansallismielisyyden kehto. Saatat erehtyä.

Kansallismielisiä täälläkin olevista on vallan moni ja ovat syntyneet kauan ennen kuin sinä ensimmäisen kerran vetäisit ilmaa keuhkohisi. Mahdollisesti jopa enne kuin isäsi syntyi.

Ei kansallismielisyys ja isänmaalisuus ole jokin nykynuorten keksimä, pienen piirin muoti-ilmiö.

Isoisänikin oli niin kansallismielinen, että kävi neljä sotaa Suomen eteen.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Ilkka Forsten

No kerropas nyt sitten meille vähemmän tietäville, mitä kaikkea meidän pitäisi oppia että olisimme kelvollisia kämyjä ?

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
Anomaster

Ei se osannut kertoa. Ilmeisesti se ei tiedä itsekään. Mutta uhoaminen on kivaa.

Xoliox

Jaksavat lukea? Niin vaikka sun vastaukset olisivatkin 6 miljoonaa sanaa pitkiä autistisia TL;DR-jaaritteluja ja joku jaksaa lukea niistä max 3 riviä? Näyttää siltä, että dynamiikan täällä on korkea aika muuttua, koska keskustelun taantumuksellisuus on haitallista kaiken uudistumisen ja muutoksen kannalta. Tarvitaan siis uusia näkemyksiä keskusteluun. Teitä feikki-kansallismielisiä ei oikeasti kiinnosta kuin kansallismielisistä vikiseminen tällä palstalla, joten mitä lisäarvoa te silloin tuotte keskusteluun kansallismielisen lehden palstalla? Etenkin kun katsoo kommentteja viimeisen vuorokauden ajalta. Pelkkää vinkumista jostain kadonneista kommenteista, jotka tuntuvat saavan autistisen mielen erittäin vakavaan ja pitkäkestoiseen jankkaustilaan. Miksi ette menisi Hommalle taputtelemaan toistenne selkiä, siellähän on onnistuneesti pidetty yllä taantumuksellisuutta jotain 20 vuotta. Ei kukaan kaasuta siellä horinoitanne.

Kata

No sinäpäs kerroitkin tässä upeassa kommentissasi missä tämä jutustelu menee ja miksi on ongelmia…”vinkuminen”uliuli”ulina” on niin tuttua tuolta vihervasemmiston siivestä ja ehkäpä nyt jo tässäkin porukassa olevaa todellista vinkumista.

Tuntemattoman nimittely autistiksi on juurikin esimerkki miten vähän on tumakkeissasi energiaa.
Vilkaisehan peiliin pankkopoika!🤓

Ja hommia tehdään koko ajan vai mitä meinasit?😂

Xoliox

Miten voi olla boomeri noin pihalla, ettei tiedä edes mikä Homma on? Mylvistä! : D Teidän taantumuksellisten degeneraattien iki-oma kaikukammio jo 20 vuotta ja sä et vieläkään sitä tiedä?

Anomaster

Ei täällä vikise kuin pari ylikierroksilla käyvää itsensä kansallismielisiksi kuvittelevaa höyryäjää tekemässä hallaa sinimustien äänestäjien maineelle. Siihenhän heidän aikansakin menee, pelkkään puhkumiseen ja isotteluun.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Xoliox

Sun profiloinnit, olettelut ja anaalisoinnit muista kommentoijista menee joka kerta täysin v*tuilleen, vaikka joku sherlokki kuvittelet olevasi. Mä en itse asiassa tiedä, ketä äänestäisin, mutta Sinimustia voin vakavasti jo harkita äänestäväni, kun löytyy sopiva ehdokas.

Anomaster

Voit tehdä kansallisen heräämisen eteen paljonkin olemalla ahkera, mutta tuo raivokas puhkuminen ei tee kuin hallaa.

Xoliox

Niin mä teenkin. Suosittelen samaa muillekin. Missä olen raivonnut? Ehkä vaan käsität tyylini ilmaista asiat raivoamiseksi, koska taas profiloit mua väärin. Et ole edes nähnyt mun raivostuvan. Mutta sori, et tule näkemäänkään.

Ilkka Forsten

” Mä ” tiedän ketä ” sä ” voisit äänestää, mutta alaikäisillä ei ole omaa puoluetta joskin voit aloittaa harjoittelun kommunistien komsomoletseissa, ovat kovia aatteen sotureita, vaativat toisen mielipiteen omaavia kansanvihollisia tuomioistuimen eteen vakavista petoksista syytettynä rakasta isänmaata vastaan. Tuntuuko oikealta osoitteelta, minusta tuntuu ?

Xoliox

Kerroin jo, olet vahvistanut kommenteillasi, että Sinimustia kannattaa äänestää. Epäröin turhaan, kiitos vakuuttelustasi. Annat tällä palstalla oikeastaan vain positiivista ja ilmaista vaalimainosta Sinimustille haukkumalla heidän puoluettaan ja Kansalaista. Käänteinen vaikutus. Eeppistä. : D

Ilkka Forsten

Kyllä onkin eeppistä mennä äänestämään vaikka ei vielä pari tuntia sitten edes tiennyt ketä äänestäisi. Älä turhaan luule että minun kirjoitukseni menee vaalimainontaan.

Xoliox

Sait kuitenkin ylipuhuttua ja vakuutettua minut asiasta. Vahvaa suorittamista. Ja näinkin lyhyessä ajassa, vaikka vielä epäröin äänestämispäätöstä. Kyllä, olet oikein mainio käänteinen vaalimainos Sinimustille täällä. Jatka samaan malliin, toimii hyvin. 👌

Kata

Sori siitä😄

Ilkka Forsten

Onko siitä kuinka pitkä aika kun sait kansakoulun päätökseen, vai onko opinnot yhä kesken ? Kirjoitus-asusi muistuttaa teinien tekstiviestejä, ex tiijä, no sä et sit tiijä ? Harjoittele vielä muutama vuosi, niin sinultakin luonnistuu sarkasmi ja moni muu hauska asia. Toivon hartaasti ettei SML:n kannatus koostu ihan noin lattiatason kavereista. Mutta älä lannistu, se ottaa aikansa kun oppii näkemään muutakin kuin oman kuvansa ja kokemaan, ettei se sitten olekaan maailman parhainta ainesta.

Xoliox

En tiedä mitä maailman ajanjaksoa elät, kun kuvittelet kansakoulujärjestelmän olevan vielä käytössä. ”Kansakoulu. hahaha, se oli sarkasmia, hahaha, et ymmärtänyt sarkasmiani.” Kuittasin jo vastauksesi puolestasi. Jatka vaan omien pierujesi haistelua. Mutta ei se mitään. Itselläsi on jo viimeinen väri tukassa ja märkävaippa-kiukkua pukkaa taas Kansalaiseen kaksneljäseitsemän. Vaikutusmahdollisuutesi enää yhtään mihinkään tulevaisuudessa hupenee kiihtyvällä tahdilla ja se syö mieltäsi rotan lailla. Kateus ja epätoivo, että kansallismieliset nuoremmat polvet voisivat rakentaa paremman yhteiskunnan tulevaisuudessa on näköjään sietämätön ajatus teille hapokkaille, elämäänne kyllästyneille boomereille. Olettehan saaneet rauhassa vuosikymmeniä ajatella vain omaa napanöyhtäänne ja panostaa vain omaan hyvinvointiinne yhteiskuntaa kupaten ja kusettaen, mädättää ja p*skoa tämän maan ja kansan viemäriin ja tuhota Suomen tulevaisuuden täysin omalla toiminnallanne. Vuosikymmeniä. Eikä teitä edes hävetä, kun ette hävetä osaa. Mitään ette myönnä ja kaiken kiellätte, mutta teidän sukupolvi on ensimmäinen syyllinen tähän vallitsevaan rappiotilaan. Turha yrittää pysäyttää tulevaisuutta, sinä olet jo menneisyyttä. Ehkä viimeisinä vuosinasi vielä panostat kaiken tarmosi tämän maan paskomiseen, jos ei muuten niin täällä märisemällä ja torppaamalla kaikkea mikä liittyy meihin nuorempiin sukupolviin ja kansallismielisen joukkoliikkeen uudelleensyntyyn. Rest in pieces.

Anomaster

Haluat siis diktaturiaa, jossa sinä päätät mitä kenekin tulee tehdä ja mitä toiset saavat puhua. Lisäksi kommentoit paatoksellisesti viestejä, joita et edes jaksa lukea. Ei tuollaista päällepäsmäriä siedettäisi edes armeijassa, jota et ilmeisesti ole suorittanut.

Onko tarkoituksesi luoda huonoa kuvaa kansallismielisyydestä? No, oli tai ei, sitä kuitenkin teet.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Xoliox

Ehkä mun pointti näissä kommenteissani on vain ollut merkata feikki-kansallismielisiä, kuten persut eli suvakit, jotka saa valtavaa tuhoa aikaan tässä maassa uskottelemalla olevansa suomalaisten puolella. Enemmän te feikkaajat haluatte antaa huonoa kuvaa kansallismielisyydestä, jopa enemmän kuin vassarit. Mä äänestäisin mieluummin Sinimustia, jotka ovat aidosti rasisteja, fasisteja ja etnonationalisteja ja suomalaisen kansakunnan puolustajia. SML ei irtisanoudu periaatteistaan ja puolueen arvoista heti kun joku suvakki alkaa canceloimaan. Vain luopiot luopuu periaatteistaan. Se sun ihailema demokratia, – se ei vaan toimi, ei edelleenkään. Ei ole toiminut koskaan. : D Se saa pelkkää pa*kaa aikaiseksi. Siksi me ollaan tässä tilanteessa tänä päivänäkin. Ehkä siksi olisi aika lähteä luomaan uutta järjestelmää. Kaikki isänmaalliset puolueet ovat lähteneet alussa tyhjästä liikkeelle. Jostain se on aloitettava. Sä voit vihata Sinimustia niin paljon kuin ikinä haluat, se on sun asiasi. Ketä jonkun nyymin viha täällä edes kiinnostaa? Mutta miksi sitten kirjoittelet ja päivystät päivät pitkät vihaamiesi ihmisten omistamalla lehden palstalla? Onko sulla niin paha olo? Miksi vihaat? Vai haluatko sä huomiota yksinäisyyteesi? Kai teillä nyt on jotain omiakin foorumeita? On teillä, Hommafoorum, tietenkin.

Anomaster

Mistähän vihasta puhut. Olet itse se vihapakkaus, ei tässä muita vihaajia ole. Se, että on jostain asiasta eri mieltä, ei ole vihaa, vaan erimielisyyttä. Se, että ei kestä eriäviä mielipiteitä, vaan vouhkaa niistä, on vihaa ja pyrkimystä oman käsityksen diktaturiaan. Siksipä se paha olo on siellä, ei täällä. Ja se peen puhuminen on siellä, ei täällä.

Vain luopio luopuu periaatteistaan? Vain tyhmä pitää niistä kiinni vimmalla, eikä pysty edistämään niitä vähitellen. Periaatteisiin jähmettyminen ei koskaan vie perille. Pitää ymmärtää, että kun haluaa johonkin, on otettava niitä askelia, joita voi ottaa ja odotettava tilaisuutta seuraavalle askeleelle. Uhoavat eivät osaa jakaa voimavarojaan viisaasti, vaan vouhkaavat suuna päänä ja menettävät kaiken jo heti kättelyssä.

Kerropa missä olen osoittanut vihaa sinimustia kohtaan, tai Kansalaista kohtaan. Laita lainaus ja perustelut. Pelkkä sormien heiluttelu näppäimistöllä ja mielikuvitus ei riitä osoittamaan mitään.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Ilkka Forsten

Mitä lisäarvoa kansallismielisyyteen tuo se että kaikki laulaa kuorossa samaa veisua vaikka jokainen näkisi ettei se tuota mitään tulosta. Tajuatko lainkaan sitä että mikä tahansa aate tarvitsee myöskin kritiikkiä kehittyäkseen. Vihersosialistien pitäisi olla riittävä näyttö tälle väittämälleni, he eivät salli mitään muuta kuin oman kantansa, mutta ovat olevinaan koko kansan asialla. Kannatus laskee kaiken aika siinä leirissä, ja on turha kuvitella että siirtymä olisi sieltä kansallismielisiin.

Jos et jaksa lukea toisten kommentteja kuin max 3 riviä, älä yleistä keskittymisvaikeuttasi koskemaan kaikkia. Miten oletkaan mahtanut jaksaa kahlata SML:n puolueohjelman läpi, kun sekin on pidempi, vai menetkö noin mututuntumalla ja oletat että kun kerrot olevasi ” oikea ” kansallismielinen, se riittää todistamaan kelvollisuutesi pitkässä juoksussa. Mahdatko muistaa mitä George Washington sanoi patriooteista omana aikanaan ?

” Olen pannut merkille että ne jotka puhuvat eniten patriotismista, ovat kaikkein vähiten valmiita tekemään mitään sen eteen.”

Se että vaadit eri mieltä olevien bannaamista lehden sivuilta, ei ole mitään kansallismielisyyttä, joten olet kova puhumaan siitä, mutta et valmis toimiin sen puolesta. Toista mieltä olevat pitäisi olla se pienin harmi, suurempi syy huolestumiseen olisi miten kuvittelet että tuolla asenteella puolue tulee koskaan olemaan muuta kuin marginaalinen lilliputti. Älä haaveile diktatuurista, ellet ole varma että siihen voi päästä. Siihen pääsee vain saamalla vähintään 51 % äänistä. Joten nyt sitten tekemään laskutoimitusta paljonko mahtaa olla uuden puolueen kannatusluku kun vaalit on ohi.

Xoliox

Ja sun mielestä patriotismi = kansallismielisyys?

Ilkka Forsten

Sattumoisin se on sitä, koska isänmaallisuus liittyy osaksi kansallismielisyyttä vaikka yhtälö voi sinusta tuntua mahdottomalta. Sen sijaan joku voi olla kansallismielinen, ilman että ymmärtäisi mitä se tarkoittaa isänmaan edun nimissä. On hienoa pitää kiinni periaatteista, mutta ei ole ollenkaan hienoa pitää kiinni jostain mikä ei toimi muuta kuin periaatteen kuvitelmana.

Waffen – SS vapaaehtoiset liittyivät leikkiin nimen omaan näiden kahden asian vaikutuksesta. Isänmaallisuus ja kansallismielisyys. Ne äijät tappeli tosissaan, mutta pelkän kansallismielisyyden läpitunkemat ei olletkaan enää niin uskollisia, se nähtiin kun loppua kohti mentiin. Oletettavasti ihailemasi AH piti saksan kansan isänmaallisuutta hyveenä, olihan hän itsekin ensisijaisesti julistautunut saksalaiseksi joka rakastaa isänmaataan.

Se että näkee kirjoituksesi läpi miten kiihkoilet, ei tee sinusta kummankaan asian parasta edustajaa. Demokratia toimii, kun se annetaan toimia, nyt se on viety vihersosialismin alttarille ja uhrattu yhden asian liikkeeksi. Toisin sanoen diktatuuriksi. Toimiiko se nyt toivomallasi tavalla, onko diktatuuri siis paras tapa ratkaista asiat ?

Kysyt kirjoituksesi loppupuolella ketä edes kiinnostaa jonkun nyymin viha. Ilmeisesti ainakin sinua koska otat siihen noin kiihkolla kantaa. Kuka on sanonut että tänne kirjoittavat vihaavat toimitusta, tai tätä lehteä ? Muuten, oletko tietoinen ettei yksin isänmaalliset puolueet ole lähteneet liikkeelle tyhjästä. Se tilanne on ollut edessä kaikilla. Se että ne ovat menestyneet perustuu kykyyn politikoida, joka tarkoittaa kykyä mieltää myöskin toisten ideat sen verran toimivaksi, että päästään luomaan koaliittioita. Kerro minulle koska tämän maan historiassa on ollut yksipuoluejärjestelmä, joka on voinut tehdä mitä itse haluaa välittämättä muista poliittisista toimijoista. Älä oleta että edes nykyinen hallitus olisi joka asiasta yhtä mieltä, mutta he tajuavat oikein hyvin kuinka valta pidetään kun se on saatu. Kompromissit on se mihin on pakko mukautua.

Jos olet tällä sivustolla vain ” merkataksesi ” kuvittelemiasi suvakkeja, kerrot paljon siitä mitä olet, ja se ei ole kansallismielisyyttä. Jos ei kestä muiden mielipiteitä, on itsellä syytä poistua näyttämöltä. Pelkurit yrittää koko ajan merkata itsensä kannalta ikäväksi koettuja asioita niin haitalliseksi, ettei niitä saisi julkaista. Joten mitähän jos kuitenkin jätetään se päätäntävalta lehden parissa työskenteleville. Viherkommunistit ei salli mielipide-eroja, joten mikä sinä oikeasti olet ?

Xoliox

Joojoo, olet tehnyt satoja kertoja täällä selväksi kuinka halveksit ja vihaat Sinimustia ja Kansalainen on p*skaa, Kansalaisen toimitus on p*skaa ja nönnönnöö, jatkuvasta dissaamisesta puhumattakaan. Todella ”kehittävää kritiikkiä”. Mutta se ”kehittävä kritiikki” pitäisi myös kohdistaa suoraan sinne oikean maaliin eli Sinimustille, eikä tänne tuhansien hukkuvien kommenttien viemäriin. Mitä enemmän saarnaat mulle Sinimustien pahuudesta ja vihastasi niitä kohtaan, sitä todennäköisemmin äänestän Sinimustia ja vakuutun niiden arvoista. Muuta selitystä tuolle kitkerän vihan kumpuamiselle ei voi enää olla kuin se, että Sinimustat tekee nyt jotain todella oikein. Mustamaalaaminen ei ole ”kehittävää kritisointia”, tai miksi sen nyt haluaakaan selitellä. Mä vihaan persuja (syyttäköön itseään ja luopio-politiikkaansa), mutta en teeskentelekään, että esitän niistä vain ”kehittävää kritiikkiä” sarkasmin kera, josta ei saisi kukaan suuttua. Jos persut eivät olisi niin kovia valehtelemaan, irtisanoutumaan arvoistaan ja myymään itseään eikä alkaneet negge-LGBTQ-EU-Nato-Venäjä-halaajiksi, niin jonkinlainen luotto olisi ehkä voinut säilyä. Liikaa takinkääntelyä. Pa*kaa.

Ilkka Forsten

Luettele ne sadat kerrat kun olen haukkunut kansalaisen lehtenä, tai toimituksen. Aloita ykkösestä jos tiedät mitä numerot tarkoittavat. Minä en välitä minkään vertaa siitä mitä äänestät, koska sillä äänellä ei voiteta mitään. Mitä vihaamista tässä tarvitaan, sinähän vihaat jokaista minkä oletet olevan mielipiteitäsi vastaan. Olet kova hermostumaan, voi että siinä vasta oikea kansallismielinen. Sinähän pelkäät, et muuten koko ajan lisäisi kierroksia ja kertoisi mitä vihaat. Mukavaa uunottaa sinut elämään mielikuvitusmaailmassasi.

Et ymmärrä lainkaan mitä kritiikki tarkoittaa. Toisaalta se ei tullut yllätyksenä, sillä saatoit juuri vahvistaa sen väittämän todenperäisyyden että ystäväsi ovat juuri niitä vähän kouluja käyneitä, mistään tietämättömiä möllejä, ja että haluat olla kaltaistesi seurassa. Muutatko joka kerta nimimerkkiä kun tulet esitelmöimään aatteesi suuruudesta. Olet nimittäin niin suora kopio kirjoitus asultaan parista muusta, joilla on kauhea tarve esitellä kuinka uusi ja uljas rotu on syntymässä. Tuolla nimimerkillä et olekaan ollut vielä pitkään liikkeellä, joten kysytään nyt suoraan, milloin tulit aloittaneeksi nuo nimimerkeillä leikkimiset ? Sitä paitsi, olet se joka pelkää. koska et uskalla tulla esitelmöimään edes omalla nimelläsi.

Olet nyt se suoraselkäinen nationalisti, vai tuntuuko sittenkin siltä ettei uskallus riitä muuhun kuin nimimerkin takaa kirjoitteluun ? Missä vaiheessa PS on muka ollut venäjän symppaaja ? Älä nyt ihan joutavia sepustele. Halla-ahoa haukuttiin heti russofobiseksi kun hän sanoi että jo Nordstream kaasuputki on huono juttu, mitä se olikin. Sitten kun hän ilmoitti venäjän olevan syyllinen sotaan, alkoi taas se marmatus kunnes tajuttiin että hän puhuu asiaa, hän puhuu muuten aina, toisin kuin eräät intoilijat. SML tekee mitä tekee, aika näyttää menikö kaikki piirustusten mukaan, mutta mikäli se jää sinusta kiinni ei vahvalta näytä. Se NATO turvaa sinunkin tulevaisuutesi, joten nuku nyt rauhassa ja muista hengittää myöskin sisäänpäin.

Xoliox

Nimenomaan. Äänelläni ei välttämättä voiteta mitään, mutta äänestän silti, koska äänestämättä jättämällä ei ainakaan voiteta mitään. Olen pelkkä äänestäjä enkä puoluepolitiikkaan lähde mukaan, kansalaisaktivismi on riittävän aikaa vievä vaikuttamisen muoto itselleni. Miten siis minusta yhtenä äänestäjänä voisi olla kiinni mitkään SML:n ”piirustukset”? Vaikutan vain äänestämällä. Lähtökohtaisesti sinun tarkoituksesi on koko ajan mitätöidä Sinimustia, mikä taas tällä palstalla toimiikin Sinimustien käänteisenä vaalimainoksena ja positiivisessa mielessä. Ei huono taktiikka. Tuo on vakuuttavaa vaikuttamista, joka sataa Sinimustien laariin.

Anomaster

Et sitten osannut kertoa missä niitä haukkuja oli.

Ilkka Forsten

Montako kertaa piti kuulla jonkun toisen suusta että äänestämättä jättäminen on vastustajalle pelaamista ? En mitätöi sinimustia, puhun heidän tavastaan edistää asiaansa josta olen eri mieltä. Äänestämällähän sinä juuri vaikutat myöskin puolueen ” piirustuksiin ” ja jos niin ei käy, on äänesi ollut täysin turha. Puolueen pitää kuunnella mitä äänestäjä haluaa, eikä niin että äänestäjän halut ohitetaan kun puolue jättää ne kuuntelematta. Puoluetta ei ole ilman äänestäjiä, tämän varmaan käsität ?

Jos joku äänestää SML:n ehdokkaita minun kirjoitusteni kautta, niin hyvä. Se todistaa että se joku on käsittänyt sanomani eikä raivoa turhista. Ehkä se sama äänestäjä myöskin vaatii puolueelta muutakin kuin yhdellä nuotilla soittamista, jolloin ollaankin paljon pidemmällä asian kehityksessä.

Laitetaan tämä nyt vielä helppotajuisempaan muotoon niin käsität pointtini. Jos puolue on oikeasti äänestäjän asialla, se ei sivuuta kenttäväen ajatuksia, tai ehdotuksia. Aina, siis AINA pitää punnita myöskin annetun kritiikin merkitys. Jos siitä ei välitetä mitään vedoten ehdottomuuteen, eikö äänestäjän tule ymmärtää siinä tapauksessa, ettei koko puolueen lähtökohta olekaan massojen hyvinvointi, vaan eliitin tarpeiden tyydyttäminen. Meillä näitä valmiiksi pienten piiriin lukeutuvia tekeleitä on ihan liikaa jo nyt. Mihin tarvitaan yksi lisää ?

Anomaster

Ei Google voi estää täällä ketään, ellei ole kirjautunut Google-tiliä käyttäen. Google ei hallitse tätä sivustoa, eikä Google hallitse nettiäkään, kuten tunnut luulevan.

Tässä tapauksessa Google tuskin estää, vaikka olisi Google-tili käytössä, koska nämä tekstit eivät mene Googlen kautta, vaan ne menevät ainoastaan WordPressille. Eikä WordPress kysele Googlelta mitään. Jos Google estäisi, olisi koko tili kiinni, eikä pääsisi tänne kirjoittelemaan lainkaan Google-tilillä.

Jospa vähän opettelisit ensin jotain Internetistä, etkä yrittäisi loistaa tietämättömyydelläsi. Ei tuo osaamisesi häikäise, mutta naurattaa kyllä.

Taidat olla melkolailla vasta-alkaja, joten jospa aloitat opettelemaan nettiä ja sen toimintaa tekemällä kovan työn jotta saisit ensimmäisen kotisivusi tehdyksi HTML-koodilla. Osaajat kirjoittavat kaikki HTML-sivustot manuaalisti esim. Notepad++ -tekstiohjelmassa, joten editoreiden käyttöä ei lasketa osaamiseksi. Teet vaikka perinteisen ”Hello World” -sivun. Sen jälkeen voisit selvitellä itsellesi, mikä juttu se IP on. Saisit edes vähän alkeita asiasta.

Voisit parantaa kielitaitoasikin, jotta saisit tehdyksi joskus jotain, mikä joillekin kelpaisi.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster