Kotimaa Rikos

Murhasyyte Kauniaisissa tehdystä henkirikoksesta

Kuva: Pixabay (CC0-lisenssi).

Murhasta syytetään 60-vuotiasta miestä, joka on tutkinnan mukaan iskenyt teräaseella useita kertoja ylävartaloon saman ikäistä miestä 8.9.2023 Kauniaisissa Lippajärventiellä.

Murhasta epäilty mies oli odottanut, että uhri saapuisi kotiinsa. Kun uhri oli saapunut asuintalonsa edustalle, epäilty oli lähestynyt häntä.

Uhri oli tämän jälkeen pyrkinyt hakemaan apua naapuriasunnosta, jolloin epäilty iski uhria ylävartaloon useampia kertoja teräaseella. Uhri menehtyi tapahtumapaikalle. Hänet löysi sivullinen, joka hälytti välittömästi apua.

Murhasta epäilty noin 60-vuotias mies poistui tapahtumapaikalta välittömästi teon jälkeen. Poliisi otti hänet kiinni myöhemmin samana iltana Helsingistä. Kiinniotto tapahtui rauhallisesti.

− Esitutkinnassa on selvinnyt, että murhasta epäilty mies ja uhri olivat tunteneet toisensa jo hyvin pitkään. Tutkinnan aikana selvisi, että epäilty oli uhkaillut uhria pitkän aikaa, mikä osaltaan vaikutti rikosnimikkeen vaihtumiseen taposta murhaksi. Epäillyn uhkaava käyttäytyminen oli ollut hyvin myös lähipiirin tiedossa. Teon motiivina vaikuttaa vahvasti olleen mustasukkaisuus, joka liittyy rikoksesta epäillyn aiempaan parisuhteeseen, kertoo rikoskomisario Tero Tonteri.

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Nämä tavanomaiset rikosuutiset eivät ole kovin kiinnostavia, mutta ehkä niillä on helppo kasvattaa uutisten määrää.