Kotimaa Rikos Uutiset

Poliisi pyytää apua tunnistamiseen – kolme miestä ryösti ohikulkijan Helsingin Herttoniemessä

Poliisin jakama tunnistuskuva epäillyistä ryöstäjistä. Lisää poliisin jakamia tunnistuskuvia alempana artikkelissa. Lähde: Helsingin poliisilaitos.

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä törkeää ryöstöä, joka tapahtui Herttoniemen Siilitiellä, lähellä metroasemaa, 5. tammikuuta noin kello 15. Kolmen tunnistamattoman miehen epäillään ryöstäneen ohikulkijan.

Kolme epäiltyä hyökkäsivät ohikulkijan kimppuun. Yksi heistä löi uhria päähän putkipihdeillä, minkä jälkeen he ryöstivät tältä käteistä ja huumaavia lääkeitä. Epäillyt ovat noin 17–22-vuotiaita. Putkipihdeillä lyönyt mies on tummaihoinen, kiharahiuksinen, noin 180–185 senttimetriä pitkä, hoikka ja hänellä oli vaaleat vaatteet. Toinen epäilty on tummaihoinen ja hänellä oli tummat vaatteet. Kolmas epäilty oli noin 183–185 senttimetriä pitkä, normaalivartaloinen, vaaleaihoinen ja viiksekäs.

Poliisin jakamat tunnistuskuvat:

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot ja tiedot epäillyistä osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi tai 0295 474 130.

Lähde: Poliisi

24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sammeli Palovaara

Yli kolme viikkoa kavereille etumatkaa tapahtuneesta ja sitten jakoon suttuiset kuvat. Aika armollinen lähestymistapa. Yle kuittaa jutun arkistokuvalla poliisin selästä. Surkuhupaisaa olla suomalainen näinä aikoina.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Sammeli Palovaara
juha II

”Emme ole Ruotsin tiellä!” Emme olekkaan. Me olemme jo ”SIELLÄ!

Näissä tapauksissa uhrin hengenlähtö ei ole koskaan kaukana. Ainoa oikea sanktio on maastakarkotus välittömästi koko tekijöiden sukua myöten!!!
Vain hyvin vakavasti vinoutuneet ihmiset kaipaavat ko. ”osaajia”! Mieluummin ”voiton maksimoimiseksi nämä ”vakavasti vinoutuneet ihmiset” samaan kyytiin. Siis ne hyödyttömätb ”humanistit”, jotka kitisevät asiasta!!!

Ilkka Forsten

Ennen oli vitsi jossa sanottiin että tule Romaniaan, autosi on jo täällä. Nyt vitsi pitää vääntää muotoon, älä tule Ruotsiin, ruotsi on jo teillä.

Hh1488

Ja sieltäkin vaan nämä negatiiviset asiat. Eipä sieltä kyllä montaa positiivista asiaa tule

Ilkka Forsten

Kuvassa on Huuakotti, hän oli oikea hottentotti.

Mara

Ohikulkija on tietysti katsonut loukkaavasti ahkeria putkimiehiä, rasistia oli luonnollisesti rangaistava ja kunnia palautettava. Pitääkö täältä suomesta tosiaan kohta lähteä pakoon näitä hirviöitä?

Ilkka Forsten

Meillä on kuulemma ” kunniavelka ” maksamatta joten maksua haluavat kokevat oikeudekseen periä sitä putkimiehiksi naamioituneita.

Reiska

Hienoa että nuo on tuotu turvaan tänne Suomeen niin sotia kuin muitakin kauheuksia mitä heidän kotimaassaan sitten lienee ollutkaan.
Kyllä kannatti !

Ilkka Forsten

Mina ei pystynny elamaan soumalia, ei ole tyo putkimies, pitaa tula soumi tyon peräsä..

Ruupo Kustaa

Miksi meni löymään päänsä työmiehen putkipihteihin, Ja siten sai viattomat näyttämään rikollisilta. Tämä rasismi lähtee lapasesta ihan tuota pikaa

Ilkka Forsten

Vieläkö sinulla on lapaset ? Minulta ne vietiin lauseella, ei kuulu vanttuut työtätekevän käsiin ne haittaa työntekoa.

Teutjärvi

Ihmettelen kuvien tasoa, eikö nykykameroilla parempaan pystytä,
vai sutataanko kuvat tahallaan.

Yön timo

Olikos muuten yhtään keeneriä kuvissa?

Ilkka Forsten

Tahallaan. Jos tekijä olisi ihan se tavis valkoinen, niin kuva on 4k luokkaa vaikka keskiyöllä otettuna. Joka muuta väittää, sitä putkipihdeillä päähän.

Kata

😀 Pakko nauraa tuskissaan…

Eka Kettunen

Monikulttuurisuus kukoistaa eniten Helsingissä. Toivottavasti se laajenee myös tätä ideologiaa kannattavien poliitikkojen naapurustoon etteivät jää vallan ilman sitä.

Hekku

Todellakin Homppu-Pekka, Lii-Lystikäs, Matusalo ja päädiktaattori-Sanna voisivat saada osuutensa ihqusta monikulttuurisesta rikkaudesta, kun kiimoissaan sitä tänne järjestävät. Tietysti myös tienaavat puolueineen satoja miljoonia MaTu-busineksessa.

murre riepunen

Uuden kulttuurin mukanaan tuomat sivujuonteet eivät enää kummastuta suomalaisia, uutisointi jätetään väliin, putkipihdit ovat tuiki tavalliset ulkoilijoiden tarvitsemat välineet, niillä kun kumauttaa johan tokenee.

Arto

Töistä tullut kukaan ei vaan opettanut mihin putkipihtejä käytetään.

Tuumailija

Käsityökalujen käytön opettaminen ei kuulu (insinöörien) insinööriopiskelun opetusohjelmaan.

Tuossa kesänä eräänä seurasin kun naapurin kurdiaanon tenava á 2v. juoksenteli pihalla timpurinvasara kädessä ja koputteli sitten kaikkea, myös ”leikkikavereita”. Saman perheen pää sitten myöhemmin keräsi talteen painekyllästettyjä parvekeralleja ja purki näitä kivellä pienemmiksi että mahtuivat peräkärryyn. Toivottavasti polttivat lerinuotiolla mahdollisimman suurella ja tiiviillä porukalla.
Hyvä esimerkki ”korkea”kulttuurista jota suomeen tuovat.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija
Ilkka Forsten

Huber Oy:n työmiehiä.

Ilkka Forsten

Kantoihan saarnamiehetkin painavia kirkon avaimia mukanaan 1600 luvulla, että kyllä sitä vakoisetkin on olleet ihan yhtä vaikeita tapauksia, mutta näistä ei vaan saa kertoa mitään, ja sen ajan turvakamerat oli analogisia joten kuvien taso vaihteli suuresti hiippakunnittain.

Niinkin törkeä tapaus tiedetään vielä vuodelta 1918, että kirkkoherra meni pitämään sunnuntaisarnaa pertaani olalla, ja väitti että se oli tarpeen, mikä täyttää mielestäni hätävarjelun liioittelun tunnusmerkit. Kyllä sitä suomalaisetkin. Älkää epäilkö.

Jukka

Työmiehet olivat menossa tekemään putkiremonttia, mutta päättivät matkalla ryöstää ohikulkijan ja kolauttivat putkipiheillä kaaliin. Että semmosia työmiehiä meillä Suomessa ja lisää tulee!

Hekku

Noh, noh… Työmiehillä oli iso urakka ja taisivat tietää, että ”putsatulla” kaverilla olisi aineita, joilla jaksavat tehdä urakan ripeasti loppuun asti ja aikataulussa. Samalla estivät haitallisten aineiden päätymisen katukauppaa. Eli kohta viher-vasemmiston vastuulliset trollitehtaat huutavat sankaritarinaa maamme pelastajista.