Kotimaa Rikos

Poliisi pyytää havaintoja Espoossa 10.7. tapahtuneesta väkivallanteosta

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Espoon Leppävaarassa, Harakantie-Nikkarinkujan risteyksen lähettyvillä tapahtunutta väkivaltarikosta. Teko tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 10.7. noin kello 00.30.

​​​​​​​Kaksi miestä joutui vakavan väkivallan kohteeksi ja he saivat vakavia vammoja. Molemmat asianomistajat ovat 35-40-vuotiaita ja noin 170-180 cm pitkiä. Toinen asianomistaja on lähes kalju ja hän oli tapahtumahetkellä pukeutunut mustaan t-paitaan, jossa on valkoista tekstiä, sekä mustiin shortseihin ja mustiin kenkiin. Hänellä oli mukanaan musta olkalaukku. Toisella asianomistajalla on lyhyet, ruskeat hiukset ja hän oli pukeutunut siniseen pikeepaitaan, tummiin shortseihin ja tummiin kenkiin.

Asianomistajat liikkuivat illan aikana Leppävaarassa, Läkkitorin alueella.

Poliisi tutkii asiaa kahtena tapon yrityksenä.

Havaintoja tapahtuneesta tai tietoja epäillystä voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Poliisi

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Bling Bling

Jos Pinokkiosta sopivassa laitamyötäisessä kadulle horjuskelleet kaverukset sanoivat poliisille, että ”muutama niitä saattoi olla ja taisivat olla aika tummiakin, en tosin kyllä muista juuri mitään”, niin poliisin on viisainta julkista uhrien tuntomerkit saadakseen edes jotain tietoa tapahtuneesta. En silti epäile hetkeäkään, etteikö motiivi voisi aivan yhtä hyvin olla ideologinen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Bling Bling
juha II

Eli pilkuntarkat tunto-ohjeet uhreista!?!*?!!

Eli Pahkasikaa tässä luetaan. Idiotismi on poliisikoulun pääsyvaatimus?

Ilkka Forsten

Syyllinen on ” leppä ”. Tapaushan sattui leppävaarassa. Uhrit ei osanneet pelätä leppää vaikka siitä oli varoitus olemassa. Pyrin parhaillaan poliisikouluun, joten kuinka arvioitte mahdollisuuksiani saavuttaa rikosylikonstaapelin virka jo ensimmäisen kuukauden jälkeen ? Olen kiitollinen suorista vastauksista. Kiitos vaivannäöstänne.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

Uskon että Sherlock jää toiseksi koska tuonkin jutun heti selvitit!Leppä vaan kaltereiden taakse se vaara voi vielä jäädä paikoilleen! 😀

Juha

Onhan se hyvä, että YKn agenda 2030 lopettaa kaikki epämääräiset huumekauppaan liittyvät väkivallanteot kun huumekauppa pian laillistetaan. Näin on pakko tehdä, jotta voidaan siirtyä digitaalirahan käyttöön ja sen jälkeen ei voi enää pimeää huumekauppaa harrastaa kun kaikki kauppatapahtumat tallentuvat digitaaliseen tietopankkiin.

Näitä suomalaista huumekauppaa hallitsevia kurditerroristeja ja somalimafiaa (eli pääkaupunkilaisia pesäpalloseuroja) kutsutaan jatkossa hyvämaineisiksi liikemiehiksi.

THL ehdottaakin terveyttä ja hyvinvointia edistävien huumeluolien perustamista kaikkiin punakaupunkeihin. Mika ”Agenda 2030 pinssi” ”huumetsaari” Salminen toteuttaa siis vain annettua ohjeistusta, jota koko sateenkaaren ja agenda 2030 logon värinen puoluekenttämme lähes yksimielisesti kannattaa.

https://www.unaids.org/en/resources/presscentre/featurestories/2020/march/20200303_drugs

typpilähde

Siinä myydään sulle teknokommunismi nätissä paketissa.

Eka Kettunen

Länsi-Uudenmaan poliisilla taitaa mennä poliittinen agenda kansalaisten yleisen turvallisuuden edelle, sillä tekijästä/tekijöistä jätetään kaikki kertomatta. Tämä on aivan käsittämätöntä toimintaa viranomaisten taholta.

murre riepunen

Kenkien nauhojen väri jäi polliisilta ilmoittamatta…voi…voi

Ja KEENERI !

Tekijöiden orvaskeden väri olisi oleellista tietää, taas jälleen kerran!

Kata

Vainko uhrien tuntomerkit?

Nonii ne touhuntoorat on jo lukiossa Saksassa.

Rudi

10 päivää on pitkä aika muistella. Tosin vähän väliä löytyy niitä muistihirmuja jotka muistaa nähneensä Raisa Räisäsen jossain kadunkulmassa lokakuussa 1999 ja se aiheuttaa isot etsinnät vinkin johdosta. Itselle tuottaa vaikeuksia muistaa eilistä kovin tarkasti, joka senkun lisää muistihirmujen arvostustani.

pitkä Algebra

Poliisin tiedotteen ympärillä leijuu jälleen tuo tuttu kemupimityksen lemu.