Kotimaa Rikos

Poliisi pyytää havaintoja murhasta epäillystä henkilöstä

Kuva: poliisin etsimä henkilö

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii epäiltyä vakavaa väkivaltarikosta Espoossa. Tapausta tutkitaan murhana, ja teosta epäillään Harri Puhjo -nimistä miestä, jota poliisi ei ole vielä tavoittanut. Poliisi julkaisi siksi miehen nimen, kuvan sekä tuntomerkit ja pyytää edelleen havaintoja hänen liikkeistään.

Epäilty rikos tapahtui kerrostalossa Haukilahdessa sijaitsevalla Kuhatiellä noin kello 10. Rikoksen uhri on noin 30-vuotias nainen, jonka epäilty tunsi kehonrakennusharrastuksen kautta. Epäilty oli määrätty uhria koskevaan lähestymiskieltoon.

Poliisin tietojen mukaan on mahdollista, että teosta epäilty mies voi liikkua pääkaupunkiseudulla tai Etelä-Suomen alueella laajemminkin. Poliisi pyytää, että reaaliaikaiset havainnot miehestä ilmoitetaan hätänumeroon 112. Muut havainnot voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Puhjon tuntomerkit ovat

keski-ikäinen
roteva, lihaksikas ruumiinrakenne
pituus 173 senttimetriä
lyhyet hiukset
harmaa sänkiparta
ruskea tai musta takki, jossa karvakaulus
mustat housut
musta pipo, jossa tummia raitoja

Poliisilla ei ole tiedossa epäillyn ulkopuolisiin kohdistamaa vaaraa. Poliisi kehottaa kuitenkin välttämään epäillyn lähestymistä itse.

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rasmus P&U

Mutta hänhän on edelleen vain epäilty ja jo siinäkin vaiheessa ruvetaan rasistisesti näyttämään ihonväriä!!

Onneksi tätä rikosselvitysrasismia on kuitenkin onnistuttu vähentämään joiltakin osin.

Terveisin, rasisminvastaisen Rasmus-järjestön päsmäröinti- ja ulitusvastaava

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Jos olis kunniakansalainen , eipä olisi kuvaa , eikä nimeä valtakunnanuutisissa. Nyt on epäillyn nimi ja naama kaikkialla.