Kotimaa Rikos

Poliisi pyytää havaintoja poliisia Raaseporissa paenneen auton ja sen kyydissä olleiden henkilöiden liikkeistä

Poliisin kuva autosta jonka liikkeistä pyydetään havaintoja.

Länsi-Uudenmaan poliisi partioi tiistaina 9.1. aamuyöllä Raaseporissa Horsbäckin teollisuusalueella. Partio kohtasi alueella auton, joka kuljettajan aloittamasta pakomatkasta huolimatta päätyi poliisin haltuun. Auton kyydistä löytyi anastetuksi epäiltyä tavaraa.

Partio kohtasi tumman Volkswagen Passatin Gropintiellä noin kello neljän aikaan. Kuljettaja ei noudattanut poliisin antamaa pysäytysmerkkiä, vaan kääntyi kohti Hangontietä. Pakomatka jatkui muun muassa Tenholantien ja Österbyntien kautta.

Tehtävälle liittyneet poliisipartiot menettivät joksikin aikaa näköyhteyden pakenevaan autoon, mutta pystyivät seuraamaan sen liikkeitä, sillä ajoneuvon jättämät holtittomasta ajotavasta kertoneet jäljet olivat helposti havaittavissa. Lopulta auto löytyi Kyrkbackantieltä.

Partiot havaitsivat auton peräluukussa isoja kanistereita ja letkuja. Ajoneuvo myös haisi vahvasti polttoaineelta.

− Epäilemme, että poliisin sittemmin takavarikoiman auton kyydissä ollut polttoaine ja kupari ovat varastettuja. Pyydämmekin nyt havaintoja auton mahdollisista liikkeistä sekä siitä, mistä anastetut tavarat mahdollisesti voivat olla lähtöisin, sanoo rikoskomisario Mats Sjöholm.

Havainnot voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, varkautena sekä niskoitteluna poliisia vastaan.

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Peter Kreisler

Aika hatarilla tiedoilla pyydetään ilmoittamaan havainnot, auton väri on tumma, tapahtuma-aika aamuyö 9.1.2024, rekisteröintimaa ei tiedossa, rekisteritunnus ei tiedossa (voi mainita, että omistaja ei liity tapaukseen jos näin on).
Kun näin hatarilla tiedoilla pyydetään vihjeitä, ilmoitetaan puuttumisen syyksi yleensä tutkinnalliset syyt. Muuten, autossa näyttää olevan tuplapeili oikealla puolella.