Kotimaa Rikos

Poliisi turvaa Vantaan jengikäräjiä

Tiedote 13.10.2022 Poliisi

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa alkoi tänään niin sanotun katujengikokonaisuuden käsittely. Poliisi on paikalla turvaamassa käräjäoikeuden käsittelyä kohonneen väkivallanuhkan vuoksi.

Vantaalla Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa alkoi tänään torstaina 13.10.2022 niin sanottu katujengikokonaisuuden käsittely. Poliisi on paikalla turvaamassa istuntoa kohonneen väkivallanuhan vuoksi. Tilanteesta ei aiheudu vaaraa sivullisille eikä tiloissa työskenteleville.

Poliisi jatkaa asian tutkimista, eikä tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Poliisi

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kolmossivun tyttö

Katujengit, joita Taposen mukaan ei ole, nostavat päätään myös muualla Suomessa. Miten tämä on mahdollista?

https://www.mtvuutiset.fi/video/prog1672799#gs.f1e10v

Matukatujengille kenkää maasta!

Taposka pitäs laittaa tutkintaan virheellisen/valheellisen tiedon jakamisesta. Kuuluuko itse näihin jengeihin, onko matujengin talutusliekassa?

Kata

Onhan tuo ollut arvattavissa!Mutta lissää kotoutusta ja lissää rahaa ja ”avustajille”(pottunokat) jengissä myös,kaikille kunnon päiväraha!
Jaa ettei silti nuo lopeta….no loppuu se kun halutaan!On vain siitä kyse!Vielä meillä,naapurissa myöhäistä….

Jukka

Myöhäistä on meilläkin. Jengiytyminen ja ja siihen liittyvä rikollisuus tulee vain kasvamaan ja pahenemaan. Kouluissamme on paljon tippuneita nuoria, joilla ei ole mitäään pohjaa ammattikoulutukseen, eikä mitään haluakaan. Miksi olisi, kun yhteiskuntamme on opettanut, ettei mitään tarvitse tehdä ja yrittää. Nykynuorilla on kotonaan maleksivat vanhemmat, jotka ovat hyviä esimerkkejä joutilaisuuteen yhteiskunnan elätteinä. Kieltäkään ei tarvitse opetella, kun tulkkipalvelut pelaavat hamaan tappiin. Se on heidän ihmisoikeus! Rikollisille katujengiläisille oikea ja vain oikea tuomio olisi karkotus ikiajoiksi perheineen ja sukuineen. Sitähän ei tule tapahtumaan. Yhteiskuntamme on nössö yökköymmärtäjä. Tuleva hallituskaan ei mitään muuta toiseksi, jos kokomusta ja demarit ovat vallassa.

John Quiman

Saattavat saada karkotuksen kotimaihinsa, mutta vasta aika kovien rähinöiden jälkeen. Politiikkaa ei enää muuteta kovin helposti, joten tavalla tai toisella se muutetaan raa’an tuntuisilla menetelmillä. Onko se raaka rajuja päätöksiä vai fyysisestikin raakaa, jää nähtäväksi. Mutta nykymenolla tilanne ei muuta kuin pahenee, sanoivatpa vihervassut ja muut suvakit mitä tahansa koettaessaan peitellä käruja tosiasioita.

Peter Kreisler

Ja syytetyt ottavat somessa kaiken mainosarvon irti tästäkin asiasta, eipä tule FB-bannia kun ei arvostella Natoa, U.S.A:ta, ilmastonmuutosta, koronarokotteita jne…

juha II

Eikös noita ”maitopartoja” voida edes demlassa päätä silitellä ilman kaikenlaisia ”uhkia”? ”Mahdollisuuksiahan” nämä ovat.

Kolmossivun tyttö

Mietin vain sitä, että Jaff sai lisää julkisuutta tuosta pommiuhkauksesta. Ja näkyy ottavan keikarivaatteilla ja käsimerkeillä muutenkin kaiken irti oikeudenkäynnistä. Jossakin oli, että Jaffilla on sosiaalisessa mediassa tuhansia nuoria seuraajia. Ja kun otetaan huomioon maahanmuuttajataustaisten nuorten kehno koulumenestys ja – motivaatio, niin kyllä lupaa Suomelle Ruotsin tulevaisuutta. Näitä Jaffeja sikiää kuin sieniä sateella.

Ilkka Forsten

Poliisi on turvannut jengien toimet jo ennen yhtään käräjäistuntoa, vai mitä Taponen ?

John Quiman

Juuri noin. Oikeudessa sitten käytetään uusia selityksiä pehmentämään tekojen luonnetta ja katsotaan intersektionaalisista uhrihierarkiataulukoista hyvityspisteitä.

Eka Kettunen

Vastahan se yksi poliisipomo kertoi ettei meillä ole Ruotsin tapaan näitä rikollisia katujengejä. Tämä jos mikä kuvastaa sitä miten totaalisen pihalla poliisit ovat näistä kuvioista nykyisin.

Monikulttuurisuus on kirous

Tää on sitä parempaa maahanmuuttoa.

PEKKA RÄSÄNEN

Naurattaa millaiseen tohottamiseen moisten klovnien takia on menty.

YK:n Agentti 2030

Tuon tason uhkailijat pitäisi välittömästi kerätä talteen jonkinlaiseen vartioituun aitaukseen niin pitkäksi aikaa, että into uusiin uhkauksiin höyrystyy pois korvien kautta.

Sellitkään ei suotta täyty, sillä taivasalla on tunetusti tilaa.

otto suni

Koko Jaffin edustama kansanryhmä on syyllistynyt Suomessa moniin väkivaltarikoksiin. Muistakaa Tampereen Pizzerian tuhopoltto ja eräs elävältä polttaminen Satakunnassa, muutama pään katkaisu eli vartalon lyhentäminen. Tämä joukko on juuri niitä joiden kimppuun joutui myös Saddam Hussein.

Tuumailija

Ilmen sanoo aika tyhjentävän näkökulman jaffanaamasta: https://www.youtube.com/watch?v=z_cK5fJNkcg&ab_channel=harmiton

juu

Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden Vantaan kansliaan kohdistuu vakava uhka. Paikalla on paljon poliiseja turvaamassa oikeudenkäyntiä, tiedottaa oikeus asiasta.
Pommiuhka liittyy käynnissä olevaan Milan Jaffin oikeudenkäyntiin, jossa häntä syytetään murhan yrityksestä.”
Melko haitallinen vieras toikin, tulee varmaan rahallisestikin melko kalliiksi veronmaksajille.
Eikä puhettakaan että karkoitettaisiin..

typpilähde

Muistakaa pelätä kansalaiset virkamiehillä on hommahallussa.

ike

😂