Kotimaa Rikos

Poliisi tutkii Oulussa perjantaina tapahtuneita törkeitä seksuaalirikoksia

Poliisi tutkii Oulussa perjantaina 4.2.2022 tapahtuneita seksuaalirikoksia, joissa uhreina on ollut kaksi alaikäistä tyttöä.

Teoista epäiltynä poliisi on ottanut kiinni neljä täysi-ikäistä miestä. Tekojen epäillään tapahtuneen oululaisessa asuintalossa. Kolme epäiltyä otettiin kiinni tapahtumapaikalta ja yksi myöhemmin.

Poliisi tulee vaatimaan epäiltyjä vangittavaksi. Esitutkinta on kesken ja kyseessä on arkaluontoiset seksuaalirikokset, joten asiasta ei tässä vaiheessa tiedoteta enempää.

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Mamu kängbäng

Ehdottaisin että maahanmuuttajataustaisille tarjottaisiin Oulussa turvallisia tiloja joissa voisivat sitten keskenään harjoittaa omaa seksuaalisuuttaan yhdessä tai muiden tiloihin vapaaehtoisesti halunneiden kanssa. Parempi se olisi että he keskenään siellä toteuttaisivat fantasioitaan kuin kadulla.

juha II

Oletan, että Oulussa suvaitsevaisto ei ”tiedä” asiasta yhtään mitään. Ja sen on oltava kaikkien muidenkin tapa olla ja elää. Mikäli ei itse halua syytettä vielä suuremmasta rikoksesta, josta suvaisevaisto tietää ihan kaiken ja vielä sen ylikin. ”Ylikin” on faktuaalista faktaa, joka ei edes wanhene niin kuin Jumala on auttamattomasti ”karanteenissa” wanhoine ajatuksineen! Kuulemma houreissansa vielä piipittää muka tehneensä tämän kaiken!

Mitä oli silloin kuin ei ollut vielä liberaali-kommunisteja? ”Maassa rauha ja hyvä tahto ihmisten kesken!!!”

M Ohhisaalo

Oulu – tuo Suomen raiskauspääkaupunki!
Ja ah – niin monikulttuurinen!

Teppo

Oulu on jo Suomen p-reikä kuten Turkukin. Kiitos suvakkien ja heidän partaisten lemmikkien!