Kotimaa Rikos

Poliisilla operaatio Vantaan Koivukylässä – kahta puukotettu

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Poliisi tutkii Vantaan Koivukylässä sunnuntaina tapahtunutta tapon yritystä ja törkeää pahoinpitelyä.

Poliisi kertoi sunnuntaina illalla, että se sai iltakuuden maissa ilmoituksen kahteen ihmiseen kohdistuneesta väkivallanteosta.

Poliisin alustavien tietojen mukaan kahta ihmistä on puukotettu. Heistä kumpikin on toimitettu sairaalahoitoon.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua. Poliisin mukaan asiasta tiedotetaan lisää, kun se on tutkinnan osalta mahdollista.

STT

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Etnisen profiloinnin kummajainen kieltää enemmät tiedottamiset.

Ilkka

Yhdysvalloissa ensimmäinen kysymys joka esitetään, kun soitat hätäkeskukseen on tekijän etnisyys, tai oikeammin rotu. Siellä rodut on yhä olemassa, kun Euroopassa ne samat rodut luokitellaan kaikki valkoiseksi. Uskallan väittää että Venäjälläkin otetaan puheeksi tekijän ominaisuus eikä nimetä häntä suoraan kantaväestöön kuuluvaksi. EU:n mädännäisyys tulee tässäkin esiin. Tekijä luokitellaan ja tilastoidaan ” eurooppalaiseksi ” vaikka hänen perimässään ei olisi tippaakaan eurooppalaisuutta.

Se ei ole ihmisoikeusloukkaus jos rikosta selvitettäessä todetaan tekijän väritys tai alkuperäinen kotimaa.. Sen sijaan on arveluttavaa kuvailla tekijä väärillä sanoilla ja luoda ajatus siitä miten kantaväestö on huomattavasti yliedustettuna rikostilastoissa. Pelkkiä bumerangeja kerännyt Ahmed ei ole suomalainen nyt eikä tulevaisuudessa. Hän on arabi. Jos kiellämme faktan voimme yhtä hyvin sanoa ettei mitään arabiväestöä ole olemassakaan, joten miksi me avustamme olematonta ryhmää. Mutta kun tulee puhe avustuksista, silloin ensimmäisenä nousee esiin henkilön tausta ja perimä. Meillä on muka velvollisuus, ( koska olemme ETUOIKEUTETTUJA ) suvaitsemaan rodut kun niille pitää jakaa rahaa, mutta kun ne rodut syyllistyvät rikoksiin meillä ei saisikaan olla oikeutta puhua tapahtumista niiden oikeilla nimillä.

John Quiman

Amerikoissa italialaiset ovat italialaisia, irlantilaiset irlantilaisia, suomalaiset suomalaisia jne. sukupolvien ajan. Ruotsissa suomalaiset ovat edelleen suomalaisia, eikä Ylekään ole sanonut ruotsinsuomalaisia ruotsalaisiksi koskaan. Mutta, kun somali astuu rajan yli, on hän Ylen mielestä heti suomalainen.