Kotimaa Politiikka

PS-Nuoriso: Mika Niikon erottava ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajuudesta

Miko Bergbom. Kuva: PS-Nuoriso

Kansalainen julkaisee Perussuomalaisen Nuorison tviittaaman kannanoton.

Perussuomalainen Nuoriso ilmaisee huolensa ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan Mika Niikon Ukrainaan ja Venäjään liittyvistä kannanotoista Twitterissä. Katsomme, että valtioilla tulee olla suvereeni oikeus päättää omista turvallisuuspoliittisista ratkaisuistaan kaikissa tilanteissa.

”Oli kommentti harkittu tai ei, se saattoi pahimmillaan vahingoittaa jopa koko Suomen turvallisuuspoliittista linjaa. Valiokunnan puheenjohtajan lausuntojen tulkitaan edustavan koko Suomea eikä vain edustajan omia kantoja. Suoraselkäinen ratkaisu olisi jättäytyä puheenjohtajuudesta kunniakkaasti niin puolueen kuin Suomenkin maineen säilyttämiseksi”, toteaa PS-Nuorison puheenjohtaja Miko Bergbom.

Perussuomalainen Nuoriso toivoo, että Niikko ymmärtäisi itse vetäytyä ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan tehtävästään. Muussa tapauksessa nuorisojärjestö luottaa eduskuntaryhmän tekevän tarvittavat toimenpiteet uskottavuuden palauttamiseksi.

 

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Nationalisti

Kauhea kohu jostain twiitistä.
Ilmeisesti suomalaisten kansanpetturipoliitikoiden Nato-kiima on niin kova, ettei mitään vastakkaista/negatiivista sanaa sallita.
Olisihan Niikko voinut sanansa valita toisin, mutta tämä kohu on täysin järjetön.

Veke

Mikko Bergbomhan voi perustaa uuden puolueen, siniset…..ain niin, se väri on jo käytetty, no vihreä sitten.

unto

Mika Niikko vain valitsi sanansa väärin. Hän tarkoitti, että sanotaan Putskulle, ettei Ukraina liity (nyt) Natoon niin Putsku rauhoittuu. Eli katsotaan sitten myöhemmin. Mika on älykäs eikä mikään Putsku fani. Persujen ei nyt pidä mennä valtavirtaan eli uhrata Mikaa nuoleskellakseen Muita. (Muut on muut puolueet kuin PS)

FIXIT

PS on uhrannut niin moneen kertaan niin monia välkkyjä riveistään, ettei tämäkää muodosta poikkeusta. Tulee mieleen vitsikkäät edustajat, joiden huumoria pidettiin tosi pahana ja kenkää tuli. Samoin PS:n ajatuspajan kustantama kirja, jonka arvostelu johti sen hyllyttämiseen, ilman PS-johtajien suorittamaa kirjan lukemista. Siis tällainen herkkähipiäisiyys kääntyy puoluetta itseään vastaan hyvin pian, veikkaan seuraavissa vaaleissa selvää notkahdusta, joka jää pysyväksi. Puhumattakaan siitä, ettei PS ota kuuleviin korviinsa puheita FIXITistä, joka olisi oikea aihe kansanäänestykselle.

Susi rajalta

Järkikommentti Niikolta. Sota siitä tulis ja ydinsota jos Nato siihen puuttuu. Vahtikoon seniili Biden USA:n rajoja eikä Ukrainan, ei sota Bidenia pelasta.

Pah

Samaa mieltä. Nuorison kannattaisi keskittyä kuuntelemaan oppimaan ja pitää itse pienempää numeroa asioista joihin heillä ei ihan ymmärrettävistä syistä ymmärrys ja elämänkokemus vielä riitä.
Sillon kun Venäjän, Ukrainan ja USA:n kokoiset isot hampaisiin asti moderneilla aseilla aseistautuneet väkirikkaat maat ovat tällä tavoin napit vastakkain niin silloin tämmöisten pienten perseeseen vedettävien pikkunilkkimaiden politiikkojen kannattaisi tietää paikkansa ja pyrkiä mahdollisuuksiensa mukaan olemaan mahdollisimman sopuisia tai edes olla ihan hiljaa vaan.
No. Niikko jäänee mielipiteineen historian kirjoihin vastuullisena konservatiivisena politiikkona joka ainakin yritti omalta osaltaan hillitä tätä alati kiihtyvää sotakiimaa.
Veikkaan että nämä nuoret kokemattomat intoilijat tulevat vielä karvaasti katumaan kun olivat niin innokkaana kivittämässä meitä rauhaa ja vakautta vaalivia vanhemman polven varovaisempia nössöjä. Pahaa pelkään että meillä ei ole aavistustakaan minkälaista jälkeä syntyy kun nämä isot pyssyjensä kanssa sohlaavat idiootit rupeavat toisistaan ottamaan mittaa.
Mika Niikolta esimerkillistä johtajuutta, vaan minkäs teet kun ei viisaan neuvot kelpaa. Jumala meitä siunatkoon.

ike

Miko Bergbom on täysin oikeassa. Noita asioita joissa persut voisivat terästäytyä alkaa olla jo melkoisesti. No niihin ei kuulu ennakoiminen seuraavasta hallituskokoonpanosta, kai se on joidenkin mielestä oikein. Olisikohan kuitenkin hyvä pitää kiinni niistä asioista joista on puhunut, poliittisesta pelistä viis. Pelin ratkaisee kuitenkin lopussa kansa, kun se menee riittävän ahtaalle.

Mää mää sanoo lampaat

Kansa vain on tyhmempiä kuin osasi kuvitellakaan.

Puolueeton

Miko B ja ike seuraavat valtamediaa eivätkä ajattele omilla aivoillaan, ja se näkyy kommentista. Esimerkiksi hesari kopioi uutisia jenkkilähteistä, jotka ova propagandaa.
Yksi uutinen muistaakseni väitti Venäjän rakentavan sotilastukikohtaa Etopian rannikolle. Ei ole tapahtunut mitään ainakaan vielä eikä Venäjällä siihen ole resurssejakaan. Yhdysvalloilla tukikohtia on ainakin 700 turvaamassa eri maita venäjämielisten hyökkäykseltä. Venäjä ei noihin maihin kuitenkaan öljyn puutteesta hyökkää, kun sitä riittää omassa maassa.
No toimiiko ajattelu vai luotatteko syvästi hyvätahtoisuuteen myös Urainan tapauksessa?

Nationalisti

Ketä kiinnostaa Persut?
Oliko heidän ”EU-kriittisyytensä” ja EU-erosta puhuminen aitoa? EI!

Puolue, jolle suomalainen on sellainen henkilö, joka vain maksaa veronsa ja opettelee kielen.

Ihan sama vaikka koko puolue tuhoutuisi, heillä ei ole mitään annettavaa suomalaisille.

ike

Kyllähän tuo vähän kärjistettyä oli mutta näinhän se aina menee, oma suu lähenpänä kuin korpin suu. Kaikki tehdään luulotellusti suosion eteen, paitsi totuus. Persut olisivat voineet jo kaataa monta suomelle haitallista asiaa mutta eivät ole kaataneet. Kannatuksella laskelmointi on mennyt totuuden edelle.

FIXIT

Ja tämä kaikki puudelimainen suosion pelaaminen tulee syömään PS-kannatusta roimasti.

Viha Voittamaton

Persut irtisanoutumassa toisistaan jälleen kerran

Ilkka Forsten

Ovatko he nyt avoliitossa ?

ike

Ei, tässä on kai kyseessä uusi avioliittolaki jossa voit avioitua vaikka lampaan tms.(kokoomus) kanssa, tosin näin on moni jo tehnyt. Olemmehan tasa….päisiä.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
Prozac

Jotkut heistä vain ovat poliitikkoina taitamattomia, eivät osaa puhua paskaa. Sanovat mitä ajattelevat. Ja kokoomusta/kepua persut ärsyttävät ihan erityisesti, kun ovat vieneet heiltä kannattajia. Varsinkin kepulta. Kepulla ja kokoomuksella oli ennen persujen suosioita yli 25% kannatuksia joissain eduskuntavaaleissa. Ja maaseudulla persut vievät ääniä demareiltakin.