Kotimaa Rikos

Raskaan liikenteen ajoneuvoista varastetuilla maksukorteilla tankattu suuria määriä polttoainetta

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Päijät-Hämeen alueella on murtauduttu raskaan liikenteen ajoneuvoihin ja anastettu niistä yrityksen maksukortteja. Anastetuilla korteilla on tankattu huomattavia määriä polttoainetta ja näin aiheutettu yrittäjille suuria taloudellisia vahinkoja.

 

Hämeen poliisille on ilmoitettu viimeisen viikon aikana muutamista ajoneuvoihin kohdistuneista murroista, joiden yhteydessä ajoneuvoista on anastettu polttoainemaksukortteja. Korteilla on tankattu usealla raskaan liikenteen tankkauspisteellä suuria määriä polttoainetta. Määrät ovat olleet niin suuria, että polttoainetta on tankattu mahdollisesti erillisiin säiliöihin.

Hämeen poliisi pyytää mahdollisia havaintoja Neste Truck Lahti Saksala Vanhanradankadun asemalla 14.5.2022 kello 04.30-04.50 tehdyistä tankkauksista sekä Neste Truck Mäntsälä Välketien asemalla 14.5.2022 kello 5.30-6.00 ja kello 10.30-11 aikoihin tapahtuneista tankkauksista. Havainnot pyydetään ilmoittamaan vihjeet.hame@poliisi.fi

Poliisi muistuttaa autoilijoita maksukorttien ja tunnuslukujen huolellisesta säilyttämisestä.

 

Poliisi

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

Mitä kauemmas vihersiirrytään (lue: punasiirrytään), sitä enemmän tulos muistuttaa ex-Neuvostoliittoa, kehitysmaata tai molempia. Kovalla vauhdilla köyhtyvän kansan moraali katoaa, kun fyysiset perustarpeet on tyydyttämättä. Seuraava askel on ruokavarkaudet. Terv. Maslowin tarvehierarkia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Sami

Tiesittekö ettei kaikkien öljy-yhtiöiden korteilla maksettaessa vaadita huoltoaseman kassalla mitään salasanaa, tai edes henkilöllisyystodistusta.

Kuka tahansa saa ottaa kädessään olevalla kortilla polttoainetta rajattomasti, kukaan ei kysele perään.

Letuviuhake

Ei hätää rekkakuskit! ”varkaat kyllä maksaa ne teille takasin” T:Sanna Taliaivo Marin😂

ike

🤣

ike

Raskasta liikennettä tämäkin. Oli tuo TV auki ja tuli ohjelma ” Elämää merellä” Naton alus mustalla merellä. Ei siinä mitään, hyvä dokumentti, mutta olisiko tuollaisen voinut näyttää vaikka kymmenen vuoden takaisessa suomessa, tuskinpa vaan. Oliko sattumaa, tuskinpa vaan. Aika valikoivaa. En nyt sanoisi että siinä olisi ollut jotakin vikaa, se vaan näyttää miten politiikkajohtoinen media toimii.