Eurooppa Rikos Uutiset

Ruotsi: koululuokka ryöstettiin kesken oppitunnin

Pixabay

Västeråsin kaupungissa kokonainen koululuokka joutui maanantaina 7.2. ryöstön silminnäkijäksi. Rudbeckin lukion luokkaan tuli käynnissä olevan oppitunnin aikana ryöstäjiä, jotka veivät mennessään koulun tietokoneita. Ryöstäjillä kerrotaan olleen yksi tai useampi veitsi.

Koulun rehtorin mukaan luokan oppilaat ovat järkyttyneitä ja kiihtyneitä kokemastaan.

Kukaan ei ole ilmoittanut saaneensa fyysisiä vammoja. Kriisiryhmä käy tapausta läpi oppilaitten kanssa ja näiden huoltajat ovat saaneet tiedon kouluryöstöstä. Poliisi tutkii asiaa.

Lähde: SVT teksti-tv

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lennart

Joka koululuokkaan musta koira päivystämään. Muslimit pelkäävät koiria ja etenkin mustia koiria

juha II

Eikös koulun tehtävä olekin valmistaa oppilaita ympäröivään yhteiskuntaan!

Mutta onneksi Ruotsin sossu hallitus kohdentaa turvallisuustoimensa sikäläisen SÄPO:n kanssa kaikkein tulehtuneimpaan ja vaarallisimpaan turvallisuusuhkaan eli Ruotsidemokraattien (”äärioikeisto”) kurmoottamiseen ”rasismin” vuoksi, jota tuo Adolf Hitlerin ilmavaivoista syntynyt puolue edustaa.

karttakeppi

Jokaisen koululuokan nurkassa pitäisi olla häkki jossa asuu Aapiskukko.
Sellainen kukkotappeluissa harjaannutettu hurjaheltta laskettaisiin vapaaksi luokkaan mikäli nähtäisiin migrikirurgien astuvan ovesta sisään.

Josse

Ruotsalaisfemakkorehtori on varmaan tyytyväinen kun ahkerat kiltit maahanmuuttajataustaiset lapsukaiset tulevat ylipäätään kouluun.

Thorin iskuporakone

Kumipääkemujen oma-aloitteinen pikainkluusio ruotsalaiskouluun synnytti ilmiöoppimisen kautta uusia rasisteja ja mahdollisesti jopa tulevan vastarintaliikkeen aktiiveja.

Eka Kettunen

Jos kouluun haluat mennä nyt,
Sä takuulla yllätyt.
Jos kouluun haluat mennä nyt,
Näät läppärit pöllityt.
Kas yksin tulleet vekkulit on
Nyt käyneet suureen joukkiohon.
On päivä uuden kulttuurin ryöstöretken.

Kata

No hitto, naulan kantaan!Nyt tuli korvamato tästä… 😀

Juuba

Saakeli kuinka harmillista. Noh, muslimimaissahan tämmöistä sattuu.

Mara

Ei satu tällaista oikeissa muslimimaissa, siellä tulee tällaisesta teosta raipparankggaistus tai kuoliaaksi kivitys.

Timppis

Koko luokkahuone rikastui kertaheitolla,me tienataan tällä😂

kasimir

Ruotsi on kuin USA siinä mielessä, että uutisia näiden maiden lähitulevaisuudesta voi lukea ennakkoon Babylon Beestä ja muista satiiriksi tarkoitetuista teksteistä. Sama pätee kyllä nykyään Suomeenkin.

Ilkka Forsten

Yksi tai useampi veitsi mukana, mutta vain kaksi kättä. Silti Ruotsalaiset ” kädettömät ” ei tee muuta kuin ovat haavi auki odotellen kriisiryhmää.. Toivokaa hartaasti ettei Putin koskaan saa päähänsä hyökätä ruotsiin, siinä käy niin että ME joudumme taas tekemään työt ja bätre folk vahtaa vierestä. Tuota käytöstä synnyttää demarius, joka suvaitsee oman maan valtaamisen, ja syyttää sen jälkeen äänestänyttä kansaa rasisteiksi.

epäkorrekti

Ruotsin poliisi tuntuu keskittyvän lähinnä rikospaikan jälkihoitoon sillä uutiset päättyvät toistuvasti sanoihin ”ingen är gripen”

Ilkka Forsten

Juu, ei niillä ” gripeneillä ” mitään olisi tehnytkään. F-35 on parempi valinta ja svenskipoikaa kyrsii kun ei ostettu kalifaatin sotatarvikkeita.

epäkorrekti

Eikö muka Ruotsin kouluissa ole vieläkään aseistettuja vahtimestareita ?
Oman oppikouluni vahtimestari oli kuulemma aikoinaan voittanut rykmentin painimestaruuden asemasotavaiheessa järjestetyissä kilpailuissa.

murre riepunen

Paikallinen nimismies suorittaa ” etnistäprofilointia ” ei tiedoteta enempää.

Ilkka Forsten

Tutkii kolme vuotta asiaa ja päätyy sanomaan että äärioikeisto teki ryöstön.

Tuumailija

Selkeästi härmän häjyjä kolmannessa sukupolvessa, keilläs muilla muka teräviä olisi hilavyössä. ;D

Ilkka Forsten

Konekiväärin metallivyö patruunoiden kanssa on hyvä housunkannatin. Vaikka ei olisi ” kuularuiskua ” niin pelkkä roima huitaisu vyöllä lättyyn, muistuttaa mullahiinia siitä tapahtumasta läpi elämän ja haittaa sosiaalista kanssakäymistä.

Uusimmat uutiset