Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Ruotsi: Poliisi varautuu terroriin

Kuva: Pixabay.

Ruotsi on islamilaisen maailman vihan kohteena viimeaikoina tapahtuneitten Koraanin polttamisten vuoksi. Turvallisuuspoliisi Säpon uskotaan piakkoin nostavan terroriuhka-arviotaan. Lomalle matkaavia ruotsalaisia kehotetaan varovaisuuteen ulkomailla, ja olemaan kertomatta kotimaataan.

Ruotsin poliisi on varautuu terroriin keskittämällä henkilöstöään reagoimaan mahdolliseen terrori-iskuun.

”Eri tehtävissä olevia poliiseja kootaan työskentelemään terroriuhan parissa”, sanoo poliisin tiedottaja Mark Vadar Ruotsin televisiolle.

Göteborgin poliisit saavat normaalia järeämmän aseistuksen koraanikriisin vuoksi. Aseita myös varastoidaan poliisiasemille terroriuhan varalta, kertoo Göteborgsposten-lehti.

Aseitten laatua ei ole paljastettu, mutta Tukholmassa poliisipartiot pitävät mukanaan konepistooleja, jotta islamilaista terroria kyetään tehokkaasti torjumaan, raportoi Expressen-iltapäivälehti.

Tukholman poliisi kehottaa ihmisiä välttämään väkijoukkoja, ja olemaan pitämättä kuulokkeita korvillaan.

Lähde SVT

Lisää aiheesta:

Ruotsi: Terroriuhka kohonnut

22 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ilkka

Koraaneita on taas poltettu ja tärvelty Ruotsissa, ja asialla ei ole äärioikeisto vaan kaksi ählämiä. Alan pikku hiljaa kallistumaan foliohattupuolelle ja väitän että nuo tyypit on solutettu tekemään tuota ihan tietoisesti, jolloin imaamit saavat syyn aloittaa jihadinsa ruotsalaisia vastaan. Odotan mielenkiinnolla miten YLE reagoi asiaan, etenkin nyt kun tekijät eivät olekaan natseja tai ruotsalaisia nationalisteja. Vieläkö kehdataan syyttää kantaväestöä ? Tuolla tempulla ei ole mitään tarkoitusta, ellei sillä haluta lietsoa sotaa ruotsiin. Onko yksikään imaami sanonut että he syyttävät teoista omaa DNA perimäänsä ? Ei, he ovat yleistäneet tapaukset ruotsalaisten tekemiksi. Onko Turkin sultaani Erdogan valistanut kansaansa tekijöiden taustatiedoilla, ei ole, joten olenko väärässä kun alan uskomaan teoriaan tahallisesta provokaatiosta pyrkimyksenä horjuttaa ruotsalaista yhteiskuntaa ja lisätä islamin valtaa ?

John Quiman

Joku kähmii jotain, se on kai selvä juttu. Yksi olisi Venäjä, joka pyrkisi löytämään tapoja epävakauttaa Ruotsia ja suututtamaan Turkin. Voi olla jokin muukin taho taustalla, mutta miten vaan, pyrkimykset ovat muuta kuin hyvät.

ilkka

Paludanin nimi nostetaan esiin yhtenään, vaikka tekijät ovat ihan muita. Mitä syytä jollakin entisella muslimilla olisi nyt yrittää provosoida imaameita tai entisiä uskonveljiään. He voisivat käydä haistattelemassa moskeijan nurkalla mitä tahansa ja väittää vastaan, mutta ei. Nyt poltetaan koraaneita urakalla. Onkohan ihan sattumaa että Ruotsin natoon kuulumista pyritään pitkittämään kun se on jo muutenkin pitkittynyt. Onko Turkilla taas sormensa pelissä, se kun ajaa kaksilla rattailla ja mielistelee Venäjää vaikka on natomaa. Samalla tuli mieleeni, jos yksi natomaa voi torpata uuden tulokkaan mukaan ottamisen, miksi natosta erottamiseen tarvitaan koko porukan suostumus. Turkin voisi heivata laidan yli huoletta, se on islamilainen maa, ja en alun alkaenkaan ole ymmärtänyt miksi muslimit on otettu mukaan koaliittioon. He eivät tee mitään lännen hyväksi sehän on jo nähty.

John Quiman

Turkin merkittävin jäsenyyden syy on sen sijainti ja Borborin salmi. Turkki on Mustan meren tulppa. Lisäksi Turkilla on suuri armeija. Kun Turkki otettiin jäseneksi, ei Turkki ollut valtiona islamistinen, vaan uskonto ja valtio olivat erillään ja tarkoitus Turkissa oli sitten Atatürkin, että ne pidetään erillään. Vasta Erdokaani on alkanut tuomaan uskontoa valtion kehiin. Erdokaani onkin harras uskovainen sitten lapsuutensa.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Pahoin pelkään että meilläkin ollaan menossa tähän: https://www.youtube.com/watch?v=g4AUOZ8WQ0M

Peter Kreisler

Mikähän kollektiivinen hulluus ihmiset on saanut valtaansa. Välillä tuntuu, että ainoa selitys löytyy ns. ”foliohattuteorioista” sillä mikään johdonmukainen tai edes ihmisluonnon mukainen selitys ei pysty selittämään näin itsetuhoista toimintaa.
Yksi selitys asialle on se, että ihmisellä on sopulien tavoin lajin määrän rajoittava vaisto, joka sitten johtaa itsetuhoiseen toimintaan.

John Quiman

Ihmiset on alunperin pienen, mutta tavattoman agressiivisen ja äänekkään vasemmistolaisen vähemmistön edessä säikähtäneet leimakirveitä. Se on kyllä tyhmää, että kun joku poliittisesti sanoja uudelleen määritellyt syyttää esim. rasistiksi, lamaannutaan ja aletaan todistella, että enhän minä rasisti ole. Omilla jaloillaan seisova ihminen ei ainakaan kahta kertaa mene siihen retkuun.

Olennainen osa on poliitikkojen korruptioalttiudessa ja erittäin merkittävä osa on siinä, että se pieni ja äänekäs vähemmistö on miehittänyt mm. koulut ja median.

Tuo on vain pieni osa kokonaisuutta, mutta olemme huijauksen uhreja, se on keskeisin juttu. Ja nykyään, vaikka porukka tietäisi kaiken olevan kusetusta, harva uskaltaa nousta sitä vastaan, koska sieltä voi tulla pahoja seurauksia takaisin.

Mitä tulee lajin määrän rajoittamiseen, on outoa, että sitä markkinoidaan länsimaissa, mutta ei niissä maissa, joissa porukka kasvaa liikaa, eli porukan määrä on enemmän kuin kykenevät elättämään. Tosiasiassa ei planeetalla ole vielä liikaa porukkaa kuin ehkä paikoin. Ongelma on enemmänkin kyvyttömyys tuottaa ruokaa, vaikka siihen kelvollista maata on yllin kyllin mm. Afrikassa, mutta ovat politiikallaan ajaneet itsensä ahdinkoon.

Suomalaisten ajattelu, että ei pidä tahdä lapsia, koska on liikaa porukkaa, ei ole muuta kuin vapaaehtoista sukupuuttoon kuolemista, vieläpä täysin turhaan. Ei suomalaisia ole liikaa, joten ainakin nykyinen määrä voidaan hyvinkin pitää yllä. Valkoinen rotu on kaikkialla tämän saman typeryyden uhri. Osansa saattaa tehdä korkea elintaso ja haluttomuus ottaa vastuuta suvun jatkamiseksi, koska on kivempaa olla ikinuori vailla vastuuta.

Ne taustavoimat, jotka ajavat tätä populan määrän rajoittamista saattavat hyvinkin olla tahoja, joiden tarkoitus on heikentää valkoisten määrää ja kasvattaa muiden määrää. Populan määrä on valtaa, eli valtapolitiikasta on kysymys.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Peter Kreisler

Lajin määrän rajoittamiseksi on tehty mitään konkreettista vain Kiinassa, väestömäärä on laskenut mutta onko käytetyt menetelmät oikeita tai ongelmattomia jää nähtäväksi.
Se, että väestömäärän kasvuun kiinnitetään huomiota juuri siellä missä ongelmaa ei ole, on outoa varsinkin kun ongelma-alueiden ihmismassoja ollaan samalla pelastamassa, eli väestönräjähdys varmistamassa.

Ilkka Manttari

Tuo lajin määrää rajoittava vaisto ei ole ollenkaan huono selitys, mitään järjellistä syytä tuolle toiminnalle ei voi löytää.

John Quiman

Vaan se vaisto ei toimi siellä missä pitäisi. Valkoisia ei ole liikaa, mutta vain valkoiset kokevat hinkua kuolla sukupuuttoon. Se halu on propagandan tuote, ei todellisen tilanteen tuote.

Peter Kreisler

Jospa vaisto on osa älykkyyttä, myös aasialaiset ovat myöntäneet ongelman.

John Quiman

Tiedä älykkyydestä. Riippunee siitä, miten älykkyys määritellään, kunhan ei kysytä vihervassuilta. Vaisto on kuitenkin, ollessaan aito, yhden sortin viisautta, koska se edesauttaa pitkällä tähtäimellä selviytymistä.

Ilkka Manttari

En tiedä, mutta käsitin että Peter tarkoitti lähinnä vaistoa joka määrittelee käyttäytymistä ja ei välttämättä edes tietoisesti. Tulos vain on nähtävissä. Voihan sekin vain olla yksi selitys että ei voitaisi syyttää tahoja jotka viinekädessä ovat vastuussa tilanteesta. Tieteellistä näyttöä en tiedä olevan, kuitenkin esim. hiiripopulaatiot alkavat kuolla kun ne pienissä tiloissa lisääntyvät holtittomasti.

John Quiman

Ymmär… hyväksyntää edellyttävän sanan ongelma ratkaistu.
Tämä yritys meni hyväksyntään, joten korjasin yhden sanan ja sain sen läpi. Yllätyksekseni hyväksyntä toimi nopeasti, siis muutamassa minuutissa. On viimeaikoina ollut tapana kestää pitkään ja aiemmin ikuisesti.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
John Quiman

Ymmärsin näin olleen, sillä vaisto tarkoittaa vain sitä. Nykyinen tilanne taitaa olla enemmän poliittisen propagandan tuote, joka on kohdistettu valkoisiin.

Vaikuttaa uskonnoissa esiintyneeltä hurmahengeltä, vaikka onkin puettu tieteen ja politiikan vaatteisiin. Tämä selittää ilmiön järjettömyyttä. On huomattava, että ilmiö ei ole syntynyt kansoista itsestään, vaan propagandan tuotteena.

Kaukoidässä on kiinnitetty huomiota liikakansoittumiseen, mutta ihan ajattelun tuloksena. Monet näkevät liian suuren lapsiluvun olevan liian raskas hoidettavaksi. Sielläkin köyhimmät lisääntyvät edelleen suurilukuisesti, joten se ajattelu on saavuttanut lähinnä kouluja käyneet.

Voi tuo vaiston ohjaama kuoleminen olla mahdollinen, mutta koska tämä nykyinen on länsimaihin keskittynyt vimma lakata olemasta, se ei tunnu minusta vaiston tuotteelta, sillä sitä vimmaa ei ole muslimien, eikä etenkään afrikkalaisten parissa, vaikka Afrikassa populaa on reippaasti yli oman selviytymiskyvyn.

Jotkut eläimet saattavat listiä vastasyntyneitä pentujaan, jos ravinnon saanti on liian pientä isommalle laumalle. Monet synnyttävät vähemmän pentuja, kun ruokaa on vähemmän saatavilla.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Saattaisihan se toimia jos ihminen ei sumeilematta puuttuisi elämän kiertokulkuun esim. kehitysavulla, jolle sivumeennen sanoen pitäisi keksiä joku muu nimi koska sen toiminta on jotakin muuta.

John Quiman

Olen ollut ikivuosia sitä mieltä, että kehitysavuilla ainoastaan ostetaan vaikutusvaltaa. Onhan yleisessä tiedossa, että ei ne mitään kehitystä ole saaneet aikaan.

Afirkkalaiset joutuisivat toki toisenlaiseen tilanteeseen, jos avustukset loppuisivat, mutta ne tuskin loppuvat, koska Afrikassa monet tahot kilpailevat vaikutusvallasta.

Ilman kehitysapuja joutuisivat selviytymään omillaan ja siitä seuraisi ilmeisesti kehitystä, koska joutuisivat pakon eteen. Kyllä ne ainakin itsensä leivässä osaisivat pitää, jos olisi pakko. Ainakin luulen niin. Ovat kyllä passivoituneet vuosikymmenten aikana, kun ovat länsimaat olleet niin ”hyviä” niille.

John Quiman

Riittävä määrä muslimeita maassa, niin ihan samat pippalot tiedossa. Poliitikot ovat Suomessakin aivan alistuneita islamin edessä. He eivät uskalla sanoa tai tehdä mitään mikä voisi loukata jotain muslimia. Päin vastoin, he tuomitsevat jkaisen, joka puhuu mitään, mikä voisi loukata jotakuta muslimia, vaikka puhumalla ”mustista säkeistä”, joksi burkhapakkoa vastustavat musliminaiset kutsuvat burkhaa.

John Quiman

Tässä se tarjotun ihanteen eli monikulttuurisuuden hedelmä on nyt ruotsalaisten maisteltavana.

Monikulttuurisuus voisi toimia edes rauhallisesti, kun se ”monikulttuurinen” materiaali ei olisi monokulttuurista islamilaista ja afrikkalaisten yhteiskuntien pohjasakkaa. Nämä terrorihommat olisi ollut ennakoitavissa, jos olisi ollut järkeä ja halua, mutta oli vain ideologia ja massiivinen kansankusetus.

Poliitikot ja media ovat tietoisesti valehdellen saaneet tämän aikaiseksi, eivätkä edes ymmärrä hävetä, vaan keksivät mitä uskomattomampia selityksiä syiksi, että todellinen syy ei vaan paljastuisi.

Marko Kristian

Etukäteenhän on sekä Ruotsin mediassa että Suomen hesareissa syytetty tulevista terrori-iskuista koraanin polttajia, eikä suinkaan niitä terroristeja.
Eikä oikeasti edes koraanin polttajia, vaan ”äärioikeistolaista” Paludania. Sitä ei ole mainittukaan että viimeiset koraanigrillit on sytyttänyt irakilainen Irakin kansalainen ja ex-muslimi.
Itse en näe mitään järkeä poltella koraaneita, mutta toisaalta jokainen metsäpalovarotusten puitteissa poltelkoon ihan mitä kirjoja haluaa.
Kirja on ihan ihmisen tekemä ja painama, jos joku luulee että se on joku jumalan aikaansaannos niin kannattaa mennä tutkituttamaan päänsä.

S. “seant” A

Kaiken lisäksi imaamit viha saarnaavat Ruotsissa minkä ehtivät.
https://pt-media.org/2023/07/28/moskeijoissa-puhutaan-talla-hetkella-kovaa-vihapuhetta/

ilkka

Ruotsin poliisi varautuu terrorismiin varastoimalla ekologisia kaaripyssyjä ( kierrätysmuovista tehtyjä ) toimitiloihinsa. Nuolen päässä on ikukuppi ja nuoli itsessään on kierrätyskartonkia. Tällä vältetään vammojen tuottaminen hauraille vähemmistöille. Asiaa käsitellään vielä sikäläisten demarien ja vihreiden puoluetoimistoissa koska kyseessä saattaa olla toiseuttaminen, joka perustuu etniseen profilointiin ja on siten jakamattomien ihmisoikeuksien kannalta arveluttavaa. RKP:n Anna Maja Henriksson ja Eva Biaudet ovat jo tuominneet poliisin rasistiset suunnitelmat, sillä ne voivat heijastua myöhemmin suomen äärioikeiston käyttämiin keinoihin. Tarkkaan ottaen Riikka Purra on jo kirjoittanut haluavansa kaaripyssyn saadakseen toteuttaa sinällään käsittämätöntä muukalaisvihaa Helsingin metrossa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä YLE, joka on jatkuvan maalituksen kohteena vaikka tuottaa avointa ja äärimäisen rehellistä sisältöä uutisten muodossa. Viimeisin gallup puolueiden kannatusluvuistakin kertoo että PS:n suosio on hiipunut jo 0.0002 % tasolle, ja puhavihreiden noussut samaan aikaan 95 %. Demokratian pelisääntöjen mukaan punavihreiden pitäisi saada opposiosta sanella mitä suvaitaan, etenkin kun ottaa huomioon että polttoaineiden jakeluvelvoite on liian alhainen ja golf-virta pysähtyy jo vuosien 2025 – 2095 välillä. Tähän kiireeseen vedoten, sekä Pariisin ilmastospimusten valossa tarkasteltuna sosialismi ei etene suunnitelmien mukaan. Jos vielä poliisille annetaan oikeus turvautua kaaripyssyihin, on vähin mitä voidaan asia tiimoilta hyväksyä, vaatimus siitä että jänne poistetaan pyssyistä. Hauraan ja haavoittuvan vähemmistön oikeudet on turvattava, he eivät kykenisi imukupilla varustettu nuoli otsalohkossa äänestämään sosialisteja leimautumatta terrorismiepäiltyjen listalle. Näin radikaali jako hyviin ja pahoihin ei kuulu sivistysvaltioon, vain valkoiset ovat pahoja, tämän olemme nyt oppineet.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa