Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto Rikos

Ruotsi: Syyrialaismies kidutti raskaana olevaa tyttöystäväänsä – hovioikeus kumosi karkotusmääräyksen

Kuva: Pexels.

Syyrialaismies pahoinpiteli raskaana olevaa tyttöystäväänsä, hakkasi  latauskaapelilla, kaatoi öljyä päälle ja hieroi mausteita hänen silmiinsä, mutta mies saa silti jäädä Ruotsiin.

22-vuotias syyrialainen maahanmuuttaja tuomittiin raskaana olevan tyttöystävänsä pahoinpitelystä ja voimakkaiden mausteiden hieromisesta tämän silmiin. Sen jälkeen Ruotsin tuomioistuin määräsi hänet karkotettavaksi maasta. Nyt Ruotsin hovioikeus on kuitenkin kumonnut karkotusmääräyksen ja sallii hänen jäädä Ruotsiin raa’asta pahoinpitelystä huolimatta.

Mies tuomittiin alun perin Ångermanlandin käräjäoikeudessa yhdeksän kuukauden vankeusrangaistukseen ja maasta karkotettavaksi muun muassa törkeästä kotirauhan rikkomisesta sekä tyttöystävänsä kiduttamisesta ja pahoinpitelystä.

Oikeus totesi, että mies hakkasi tyttöystäväänsä kasvoihin nyrkillä, kaatoi öljyä ympäri hänen vartaloaan ja hieroi voimakkaita mausteita hänen silmiinsä. Nainen oli tuolloin raskaana. Hän kärsi mustelmista, turvotuksesta ja menetti väliaikaisesti näkönsä, kertoo ruotsalainen media Dagens Juridik.

Eräässä toisessa yhteydessä mies syytti naista uskottomuudesta, kun he olivat viettämässä yötä hotellissa. Sen jälkeen mies jatkoi lyömällä naista kasvoihin ja ruoskimalla häntä latauskaapelilla. Hän myös puri naista kahdesti nenään ja kuristi häntä.

Käräjäoikeus määräsi karkotuspäätöksessään, että miehelle asetetaan viiden vuoden maahantulokielto Ruotsiin, ja viittasi tekojen äärimmäiseen väkivaltaisuuteen. Se osoitti, että oli olemassa suuri vaara, että epäilty syyllistyisi uuteen rikokseen vapauduttuaan.

Ala-Norlannin hovioikeus jopa korotti tuomiota yhteen vuoteen ja neljään kuukauteen vankeutta, mutta keskeytti karkotusmääräyksen. Koska Ruotsin rikosoikeusjärjestelmässä tuomitut viettävät vankilassa usein paljon alkuperäistä tuomiotaan lyhyemmän ajan, syyrialaismies palaa todennäköisesti takaisin kaduille vuoden sisällä, jos hän ei tee uusia rikoksia vankilassa.

Tuomioistuin totesi, että mies on asunnoton, työtön ja syyllistynyt aiemmin toistuviin rikoksiin, mikä yleensä vahvistaa karkottamisen perusteita.

Remix News kertoi eilen, että neljä eritrealaista maahanmuuttajaa – jotka tuomittiin 40-vuotiaan ruotsalaisnaisen väkivaltaisesta joukkoraiskauksesta ja pahoinpitelyn kuvaamisesta – saavat myös jäädä maahan. Tapauksen syyttäjä vaati karkotusta ja 15 vuoden maahantulokieltoa Ruotsiin, mutta tuomari hylkäsi pyynnön.

Lähde: Remix

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kartsa

V 2015 Suomeen roudattiin 30.000 lukutaidotonta laittomasti suoraan Ruotsin kautta. Tämä oli Sipilän kepulais hallituksen suurin munaus Suomen kansalle.

Anomaster

Ja vielä valehtelivat kansalle, että ei voi estää, on pakko laskea, koska kansainväliset sopimukset. Myöhemmin ”tulijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia” Orpo tunnusti, että olisi voinut olle laskematta ja hymyili ikään kuin olisi ollut hyvinkin fiksu, kun osasi jallittaa kansaa, jotta sai 30 tuhatta ongelmaa elämään kansan piikkiin.

Eetu

”Syyrialaismies pahoinpiteli raskaana olevaa tyttöystäväänsä, hakkasi latauskaapelilla, kaatoi öljyä päälle ja hieroi mausteita hänen silmiinsä, mutta mies saa silti jäädä Ruotsiin.”
Niinpä tietysti, sillä suvakkien mukaan ”Jokaisella on oikeus omaan kulttuuriinsa.”
(Paitsi tietenkin viulut maksavilla oman maan kansalaisilla).

Demarit: ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista.”

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Eetu
Keeneri

Nuo vajakki-suvakki-matupatjat yleensä nauttii jostain syystä tuollaisesta SM-touhusta…

Ali

Korkeimmassa oikeudessa on usein tietyn uskonnon edustajia, jotka katsoo  tuollaisen teon oikeutetuksi ja muut ei uskalla olla erimieltä, ja usein on puoluste, että teko ei ollut niin raaka eikä törkeä.
Eihän teidänkään mielestä ole se törkeää eikä raakaa,  että pahoinpidellään raskaana olevaa naista?Olen lukenut vastaavia tapauksia ja puolustus on että: ei ole ollut törkeä, eikä raaka pahoinpitely.
No mikä se on sitten se raaka ja törkeä?  Pitäisikö kerätä yhteen tuomarit ja  lautamiehet, ja hakata niitä niin kauan, kunnes he ilmoittavat,,,, että joo tämä on  raakaa ja törkeää pahoinpitelyä.
Olen käytettävissä tässä kokeessa ,,,siis pitelijänä!!!

Jukka

Ruotsi on pas….ka maa! Pitäähän syntyvällä lapsella olla lähellään hellä ja rakastava isä. Ja isällä oikeus lapsensa hellään huolenpitoon ja arvokkaaseen perhe-elämään!

Anomaster

Toimiko lieventävänä asianhaarana, jos uhrit ovat vääräuskoisia?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Patja saa ansionsa mukaan ✌🏻😎✌🏻

Matupatja antanut p ersettä marakatille. Kandee kiertää nämä patjat kaukaa, hiv tarttuu.

juha II

Siis aivan ”NORMAALI” päivä Ruotsissa niin kuin se olisi TÄÄLLÄKIN!!!

Valkoiset MIEHET piti saada NÖSSÖIKSI kun löivät ja ajoivat AKAN ja LAPSET kuutamolle! Ja NYT sitten RAHDATTIIN näitä PUOLIAPINOITA tekemään TASAN samaa! HOH-HOIJAA…

No, eipä tuo MINUA haittaa!!!

BLM sucks!

Oli tämä ns. tyttöystävä niitä kehitysmaalaisia tai paikallisia vajakki-matupatjoja, niin suurta vahinkoa ei tapahtunut …

ike

Omankädenoikeus on rikos mutta mitä sitten, eivät näytä rikosta tunnistavan edes tuomarit. Arvatkaa miten härmässä kävisi, toivottavasti.

juu

Ne eritrealaiset raiskaajat pakeni asepalvelusta, ja koska pakenivat asepalvelusta niin heitä voitaisiin ”vainota” eritreassa, ja siksi heitä ei voi palauttaa.
Melko sairas systeemi.
Olivat vielä raiskanneet saman naisen kahdesti, ensin metsässä ja vielä seurasivat ja raiskasivat uudestaan juna-aseman hississä kun nainen yritti saada apua.

ike

Samaan aikaan suomessa sanotaan että venäläiset nuoret miehet eivät voi hakea turvapaikkaa koska asepalvelua pakoileminen ei oikeuta turvapaikkaan. Tuskin sieltä niin kovin paljoa olisi tulossa. Huono puoli 😊tietysti olisi että olisivat aika koulutettua väkeä, venäjän koulujärjestelmä kun ei ole sieltä huonoimmasta päästä. Saattaisivat kuitenkin vihervassut jäädä ilman äänestäjiä.

Jukka

Kyseisille Eritrean ukoille lyhyt ja ytimekäs tuomio! En viitsi sanoa, mikä se on!

Pera

Näitten sairaitten tekoset leimaa koko samannäköisten joukkion, se on valitettavaa, mutta näin tapahtuu. Ihmetyttää se, miksi nämä ei omassa keskuudessaan pane näitä rikollisia aineksia ruotuun. Eivät varmaan tosissaan haluakaan?

Anomaster

Uskonnon mukaan mies vain puolusti kunniaansa ja harjoitti miehen oikeutta pitää akka kurissa.

Jaska

Käänetään toinen poski, kuten Jeesus neuvoi, mutta poskia on vain kaksi, mikä sen jälkeen käännetään? Annetaanko peräti henki suvaitsevaisuuden osoitukseksi?Luuletteko te feministit että nämä oppii siitä jotain?

ike

Sitten tehdään kuin poliitikot, aletaan kääntämään toisten ihmisten taskuja 😊.

Uusimmat uutiset