Eurooppa Rikos Uutiset

Ruotsi: uusi kouluryöstö

Kuvituskuva: Youtube (ei liity uutiseen).

Maanantaina kokonainen koululuokka ryöstettiin veitsellä uhaten Västeråsissa.

Keskiviikkona 9.2. oppilas ryöstettiin koulussa Leksandissa. Opettaja hälytti paikalle poliisin noin kello 13 Suomen aikaa. Poliisin mukaan kyseessä on jonkinlaisella aseella tehty ryöstö.

Poliisi ei tässä vaiheessa kerro tapauksen yksityiskohtia, mutta yksi henkilö on otettu kiinni jutun tiimoilta.

Poliisi tutkii ryöstöä koulussa usean partion voimin ja on siksi vaitonainen. Tekninen tutkinta ja todistajien haastattelu on yhä kesken. Tutkijat ovat rikoksen selvittämisen suhteen toiveikkaita, sillä epäilty on saatu kiinni. Poliisi ei kerro, saiko ryöstäjä haltuunsa uhrin omaisuutta.

Toistaiseksi on epäselvää, oliko ryöstäjiä enemmän kuin yksi.

Lähde SVT

14 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Ruotsin poliisi ja feministit diskuteeraa löyhien nuorisoporukoiden kanssa ketään ei oteta kiinni ja tilanne raukeaa yhteiseen halailuun ja onnentunteeseen. Matut nauraa selän takana tai päin naamaa.

kartsa

Ruotsissa on kaikki päin v…..a tämän vapaan maahanmuuton ja pakolaisten takia

John Quiman

Niinpä, mutta Ruotsin hallitukset ovat olleet ratkovinaan ongelmaa selittämällä, että ei liity maahanmuuttoon, eikä oikeauskoisiin, vaan siihen, että ruotsalaiset ovat epäonnistuneet niiden kotouttamisessa. Siis vika on ruotsalaisissa, ei sossupummeissa, eikä rötöstelijöissä itsessään. Kuten kaikki tiedämme, ei ongelmaa voi ratkaista, jos ei kykene näkemään, että mikä se ongelma on ja mistä se johtuu. Siksipä Ruotsissa ei saada ratkaistuksi ongelmaa ennen kuin nykyinen poliittinen korrektius lakkaa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008603129.html

Ja meillä…virheikäs siirtymä haluaa lissää tätä ihanuutta.Voi opinahjot kohta sinne haluaa vain kahjot.
Saa nähä muuttaako mielensä nämä muut,simasuut.

Ilkka Forsten

Siinä mielessä yksi fakta tulee kyllä toteen näytetyksi hallituksen väittämässä, että ongelma ei liity maahanmuuttoon, vaan haittamaahanmuuttoon. Ne ovat kaksi eri asiaa, jotka meilläkin halutaan sotkea käsitetasolla systemaattisesti. Kansalle ei anneta mediassa mitään sijaa ilmaista kantansa siihen, onko maahanmuutto ja haittamaahanmuutto koettava samaksi ja yhdeksi asiaksi ?

Ne ei ole sama asia, ja tähän ei vihersosialistit koskaan myönny. Heille kaikki muutto on vain positiivista ja rikastuttavaa, koska etenkin demarit tietävät kuinka suuri osuus tulijoista, ( haittamaahanmuuttajista ) ei tee muuta kuin integroituu sosiaalijärjestelmämme, ja kun heille luvataan kuu taivaalta, niin äänestäjäkunta ei katoa. Muussa tapauksessa demarien joutsenlaulu olisi jo laulettu, sillä ne wanhan kansan äänestäjät alkaa pukkaamaan horsmaa lähiaikoina, ja nuoremmat ei innostu naamioidusta kommunismista, antifat ja kelopapinat poislukien.

Koko lässytys nojaa siis sille olettamalle ettei kukaan huomaa mitään, tai jos huomaa, viedään mahdollisuus ilmaista mielipide vetoamalla vihapuheeseen. Tämä on pitkän päälle täysin kestämätön yhtälö, mikä näkyy länsinaapurissa varsin selvästi. Me olemme ruotsin tiellä, koska kaikki kopioidaan ruotsista, siis myöskin käsitteistö ja termit joilla kuvaillaan pohjasakka huippuosaajiksi. Mikäli tässä maassa olisi tulijoiden joukossa edes promille jotain muuta kuin ganstaräpin lällättäjiä, voisimme sanoa että hyvääkin saatiin sontakuorman mukana. Mutta kun ei ole. Onnenonkijat, rikolliset ja raiskaajat tulee liittää siihen kaavioon, joka esittää tulijat insinööreiksi mitkä paikkaa kestävyysvajeen. ( Huom ) myöskin kokoomus on tätä mieltä.

Montako somalia on ollut rakentamassa yhtään siltaa tässä maassa ? Montako Irakilaista on kehittänyt mullistavia teknologiaa liittyviä innovaatioita, tai kuinka monta Afganistanilaista astrofyysikkoa tiedätte ? Kuinka moni Pakistanilainen, tai Syyrilainen on näyttänyt järjen valoa päästyään suomeen..? Kaikki on järjestään alluhu akbar eikä edes maan kieltä opita kolmessakymmenessä vuodessa. Neroja, tuskin. Älykköjä, vielä vähemmän. Tonttuja ja kehitysasteeltaan 500 vuotta jäljessä meitä olevia mitättömyyksiä, kyllä.

Afrikasta tuotu bataatti oppii nopeammin lukemaan kuin Gambialainen, mutta tästä huolimatta bataattia ei luokitella viisaaksi. Gambialainen sen sijaan luokitellaan, koska hän on synnynnäinen rumpali, ( bongorummut ) ja osaa twerkkaamisen joka onkin ihan hel****n tärkeä taito tällä leveysasteella. Valkoinen ei saa twerkata, koska se on kulttuurin omimista, mutta kun nokikeppi omii ilman lupaa jotain meiltä, kuten Canada Goose takin, kuuluu syvä ihastuksen huokaus ja housuun lirahtaa touhutippa. Lutuinen lumumba on niiiiiiin ihana, sen silmätkin on suuret tummat ja kosteat, ihan kuin meikäläisen jalat. Lumumba osaa vetää nerneen nenään jos kerron että meillä ei ole tarvetta hänen mahtaville kyvyilleen, ja vielä pahemmaksi menee jos hän valittaa asiasta Iiris Suomelalle. Iiris ja Emma ( Kari ) säntää etulinjaan vaatimaan kovempia sanktioita vihapuheesta,joka on todellisuudessa pelkkä totuus lumumbasta. Nyt perään kysymys, miten tuolle idioottien laumalle on voinut kasaantua niin paljon valtaa ? Jos tiedätte vastauksen, se on todennäköisesti väärä vastaus. Oikea vastaus on edistyksellinen demokratia. Hi hii, ha haa, ho hoo, siitäs saitte.

John Quiman

”Kansalle ei anneta mediassa mitään sijaa ilmaista kantansa”

Kunkin puolueen puoluetoimistossa mietitään, että mitäs siitä sitten tulisi, jos kansan kanta asioissa saisi vaikuttaa poliitikkojen päätöksiin?

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Eka Kettunen

Kappas vaan, ruotsalaiset saavat kosketuksen monikulttuurisuuteen jo koulussa, kerrassaan ihanaa rikkautta……..ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, seuraavaksi sama ihanuus tapahtuu Suomessa.

kasimir

Ei hitto missä pisteessä Ruotsissa ollaan. Koulussakaan ei voi enää käydä turvallisesti. Ei sillä, että koulunkäynti olisi ennestäänkään ollut kaikille tai kaikilla alueilla turvallista mutta tämä on kyllä jo eräänlainen alhaisuuden huippu ja yhteiskuntarauhan romahtamisen aallonpohja. Taas.

Jos tämä ei nyt viimein saa poliitikkoja nousemaan mokutusta ja hyysäystä vastaan niin ei mikään. Onko (täysin perusteettoman) rasistileiman pelko vielä tässäkin vaakakupissa painavampi?

Toisaalta, eihän missään maassa – Suomessakaan – edes lastenraiskaukset ole ollut riittävä syy panna stoppi tälle matutukselle, joten kouluryöstötkin varmaan lakaistuu maton alle ja ruotsalaiset omaksuvat ne pian uudeksi normaaliksi. Halla-aho kirjoitti tästä juuri pari päivää sitten kuinka rikkaimmat pääsee karkuun tätä skeidaa ja pistää lapsensa yksityis (tai koti-) kouluun. Nimenomaan vasemmiston äänestäjät (duunarit ja köyhimmät) tässä häviää.

John Quiman

Toteutetaan politiikkaa, jonka toteuttajatkin tietänevät järjettömäksi. Outoa, mutta niin se vaan toteutuu. Eikä kansa ymmärrä nousta kapinaan, vaikka erityisesti nykyisin on helposti nähtävissä, että kansaa huijataan ja maa tuhotaan. Pitää olla taustalla melkoiset voimat, joille ihmisten hyvinvointi, eikä henkikään merkitse mitään.

Ilkka Forsten

Poliisi ei kerro tapauksen yksityiskohtia, kuten sitä oliko tekijällä pigmentti paljon vai vähän håkania tummempi. Mutta vieläkin suurempi kysymysmerkki on, miksi kaikki on annettu päästä tälle tasolle ja yhäkin puhutaan kulttuurin rikastuttamisesta ?

Ruupo Kustaa

Poliisi on vaitonainen. Voipihan se johtua siitäkin, että jos puheissaan vähän lipsuu niin alkaa kortteja nousemaan. Ekana tietysti rasistikortti, ja natsikortti heti perään. Voipi joku nostaa jopa tulityökortin -joka pitäisi mielestäni löytyä ampuma-asetta kantavilta rikollisilta.

John Quiman

Suvakkien korttipelit ovat aika vahva ase, kun saavat poliisinkin polvilleen ja anelemaan armoa.

Ruotsissa yksi poliisi kertoi julkisesti totuuksia tilanteesta ehkä vuosi pari sitten. Virka lakkasi siihen.

murre riepunen

Polliisi luo uskoa kansalaisille, epäilty napattu kiinni, rikoksen selviäminen mahdollista…..

Ilkka Forsten

Noin pitkälle ei Helsingin poliisi koskaan pääse. Rasteroitujen NIKE lenkkareiden kuulustelut ovat suurinta antia.