Eurooppa Politiikka Uutiset

Ruotsidemokraattien Åkesson: ”Ruotsi Natoon- jos Suomi liittyy”

Kuva: Flickr.

Kansallismielisen Ruotsidemokraatit-puolueen johtaja Jimmie Åkesson kannattaa Ruotsin liittymistä Natoon, mikäli myös Suomi liittyy.

Mielipide on hänen oma kantansa. Se ei ole Ruotsidemokraattien virallinen kanta.

”Jos Suomi liittyisi Natoon todella nopeasti, puhetta on ollut kesäkuusta, silloin Natokysymys on ratkaistava,” Åkesson sanoo.  ”Tuossa tilanteessa Ruotsin tulisi aloittaa liittymisprosessi niin pian kuin mahdollista.”

Jos Ruotsidemokraatit kannattavat Natojäsenyyttä, Ruotsin valtiopäivien enemmistö olisi mahdollisesti Natoon liittymisen kannalla.

Asiaa mutkistaa Ruotsin valtiopäivien tapa vastustaa lähes kaikkea, mitä kansallismielinen Ruotsidemokraatit- puolue kannattaa. Puolue on pyritty eristämään valtiopäivillä.

Ruotsidemokraatit saivat vuoden 2018 valtiopäivävaaleissa 62 paikkaa 349 paikasta Ruotsin valtiopäivillä eli eduskunnassa.

Lähde SVT

14 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Ruotsi on islamilainen kalifaatti. Jopa kaikkein hulluimmatkin ruotsalaiset sen tietävät. Mutta he eivät uskalla katsoa todellisuutta suoraan silmiin. Kaiketi siksi, että ”todellisuus” kuuluu #metoo -liikkeen piiriin!

Vain ne, jotka edes eläkepäivillään uskaltavat sen sanoa. Ohitetaan kuin kerjäläinen kadulla ymmärtämättä, että joskus pienikin ele voi pelastaa kaiken!

Ilkka Forsten

Jos Suomi menee natoon, niin sitten menee Ruotsikin. Ja jos Ruotsi menee natoon niin sitten menee suomikin. Jos putin hyökkää suomeen, menee suomalaiset rintamalle, ja ruotsalaiset mosambikiin. Jos Putin hyökkää ruotsiin, lähtee suomi mosambikiin. Jos mosambikin kansa hyökkää ruotsiin, menee kaikki äänestämään matuja… Ja jos lehmällä olisi pyörät, se olisi maitoauto.

Kata

😀

Piikkilampaat

Paitsi jos putin hyökkää ahvenanmaalla, suomalaiset lähtee ruottalaisten kanssa kaljoille.

Juha

Heh. Jos Suomi liittyy Natoon menköön Natokiimaiset, uussuomalaiset, ja muut hyödyttömät syömärit sukupuoleen ja perversioon tai housuihin katsomatta rintamalle tykinruuaksi.

”Kaunis on kuolla, kun joukkosi eessä urhona kaadut,
Taistellen puolesta EUn, puolesta globalismin.
Hehkuvin mielin puoltaan nouse liittovaltiotas,
Riemuiten eliitin vuoks uhriksi henkesi suo!
Eespäin voittohon siis, te sankarit vahvat ja nuoret!”

– Ateenalaisten laulu (sanat päivitetty tähänpäivään)

John Quiman

Vähän kallistuu mielikuvituksen ja peikkojen puolelle.

Meinaatko, että on parempi olla heikolla puolustuksella ja alistua Venäjän edessä sen niin halutessa? Mitäs itsenäisyyttä sellainen on?

Nato ei ole ihan sitä, mitä tunnut uskovan sen olevan. Länsimaiden politiikka on aikalailla hunnigolla, mutta se on ohimenevää ajan kanssa. Nato toimii kuten poliitikot sen laittavat toimimaan, mutta olla Naton ulkopuolella ei ole siltä osin erilaista, sillä länismaiden politiikka vaikuttaa Suomeen siitä huolimatta. Näin, etenkin siksi, että omat poliitikkomme ovat samalla tavalla hunningolla.

Juha

Suomen puolueettomuuspolitiikka toimi ennen EU aikaa erinomaisesti ja säilytimme itsenäisyytemme ja hyvät suhteet niin itään kuin länteen. Puolustusvoimamme ja ennen kaikkea tahtomme puolustaa rakasta isänmaatamme oli voimakas. Nyt isånmaattomien globaistien toimesta maamme on ajautunut geopolittiseksi pelinappulaksi.

Tyhmempikin ymmärtää, että valtio nimeltään Suomi on muuttunut EU liittovaltion itäiseksi provinssiksi. Tällä periferialla ei ole muuta käyttöä eliitille kuin toimia pelinappulana vai sanoisiko shakkilaudan ruutuna, jonka yli marssitaan mennen tullen ja palatessa.

Luulenpa että omilla aivoilla ajattelevat eivät ole kiinnostuneita liittovaltion puolustamisesta.. saati lähtemään sotimaan sotia vieraalla maaperällä, missä ikinä EU n ja Naton rintamat sijaitsevat.

Ali

Ruotsi odottaa että Suomi liittyy natoon,ja sen jälkeen Ruotsi on turvassa, kahden nato maan välissä, Norjan ja Suomen,,, ei sen tarvi enään sen jälkeen liityä mihinkään.

Ruotsalaiset on pelkureita

Juuri näin. ruotsalaiset ovat aina piilotelleet toisten selän takana. Ne on pelkureita. Ja niin ne on nytkin. Ookkersson koittaa vaan saada Suomen liittymään jolloin se sanoo olevanta puolueeton. Ja sen jälkeen se voi puolueettomana käydä kauppaa Venäjän kanssa. Ihan niinkuin Sveitsikin nyt.

John Quiman

Viimeisissä sodissa Ruotsi oli sodalta turvassa ja teki bisnestä kaikkien kanssa. Sillä Ruotsi rikastui ja sen jälkeen tie maailmalle oli auki, kun kaikkialla muualla oli teollisuus tuusannuuskana, mutta Ruotsissa täydessä terässä.

Saattavat pohtia sitä nyt.

Kata

Se oli sitä ”puolueettomuutta”…Aatu siitä tykkäs ko malmijunat kulki ajallaan…ei siihen mahtunut liittoutuneiden avustusjunakaan Suomeen Talvisodan aikana.

jalmari finne

Hyvin sanottu sillä Ruotsi on aina hyvin osannut suhtautua tyhmiin suomalaisiin. Ruotsi myi Olof Palmen aikana Boforssin tykkejä sotaa käyville maille täyttä vauhtia ja Suomessa mietittiin voisiko Valmetin haulikkoja lähettää USA:n markkinoille! Toisen Maailmansodan aikana Boforssin tykkejä käyttivät Kolmas Valtakunta ja lännen liittoutuneet, joten raha ei ole koskaan ollut ruotsalaisille ”pahan hajuista”!
finne igen

Nationalisti

Eiköhän Ruotsidemokraatit tee samanlaisen takinkäännön kuin Persut ja tällä tavalla ovat jälleen kerran valehdelleet äänestäjilleen.
Molempia puolueita yhdistää kuitenkin se, että kyseessä on valekansallismielinen puolue, joka näyttäytyy päivä päivältä enemmän Kokoomuksen kaltaiselta globalistipuolueelta.
Populismi on aina ollut suurta.

Kata

Ära räägi uuesti, sa ei tea midagi 😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Katariina Pihl

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa