Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Ruotsin kristillisdemokraatit: Kastroikaa raiskaajat

Kuva: Pixabay/Unif

Ruotsissa seksuaalirikokset ovat kasvava ongelma, ja hallituksen toimet eivät ole tehonneet. Raiskauksia on pyritty torjumaan muun muassa tiedottamalla maahanmuuttajia naisten oikeuksista.

Ruotsin kristillisdemokraattien puheenjohtaja Ebba Busch ehdottaa kovia toimia naisten turvallisuuden parantamiseksi.

Busch haluaa rangaistusten ja rangaistuskäytäntöjen kiristämistä. Törkeän raiskauksen rangaistus olisi 25 vuotta vankeutta ja lapsen raiskauksesta saisi elinkautisen.

Ruotsin kristillisdemokraatit haluavat myös luopua käytännöstä armahtaa vangit, kun 2/3 osaa tuomiosta on kärsitty. Puolue armahtaisi vangit todistetun hyvän käytöksen ja rikoksen uusimista torjuvaan hoitoon osallistumisen perusteella.

Seksuaalirikollisten kohdalla tämä tarkoittaisi kemiallista kastraatiota.

”Kyseessä ei ole kirurginen toimenpide, vaan lääkkeillä tapahtuva hoito,” Ebba Busch painottaa. ”Seksuaalirikoksissa on korkea uusimisriski, ja siksi ehdotuksemme on perusteltu.”

Tuomitun seksuaalirikollisen tulisi sitoutua lääkkeillä tapahtuvaan kemialliseen kastraatioon vapauttamisen ehtona. Erektion estävää lääkitystä ei tarvitse kuitenkaan ottaa loppuikäänsä, vaan ainoastaan ennalta määrätyn ajan.

Ruotsissa on valtiopäivä- eli eduskuntavaalit noin kahden kuukauden kuluttua.

Lähde Aftonbladet

27 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Peter Kreisler

Rikoksentekoväline tuomittava menetetyksi valtiolle, eikä mitään kemiallista toimenpidettä.

Raiskaajathelvettiin

Ei mitään armahtamista. Sori ”vihapuheestani” etukäteen. Raiskaajat m#nista roikkumaan ja raipaniskuja selkään suorassa televisio lähetyksessä, sitten vankilaan kirjaimellisesti loppuelämäksi. Vankiloista nykyiset luksus olot pois.

Lieväasteinen

”Ruotsin kristillisdemokraatit: Kastroikaa raiskaajat”

On vaikea uskoa, että Ruotsin islamilaisdemokraatit näin sanoo. Johonkin on koira haudattuna.

Pulteri

Kuten jutun lopussa mainittiin: ”Ruotsissa on vaalit kahden kuukauden kuluttua”.

tappernoje

Kuohiminen heti sillä sekunnilla kun ähäly tai muu tänne kuulumaton saapuu Euroopan maaperälle – sen jälkeen välitön konttipalautus.

Eetu

Ruotsalaiseen tahalliseen sokeuteen kuuluu puuttua ongelman oireisiin, ei itse ongelman syyhyn. Varsinkin, kun ongelman syyn poistaminen hävittäisi myös itse ongelman seuraukset.

Onnea, Svea-Mamma! Maistukoon itse keittämäsi keitto.

juu

Ainakin tapauksissa jossa ei ole epäselvyyttä syyllisyydestä, niin pallit pois ja jos on ulkomaalainen niin takasin kotiin ilman mitään valitusoikeutta.

juha II

Kun kesä pari sitten Ebbaa onnitteli syntymäpäivänä Ruotsidemokraattien Jimmie Åkesson kahvila lahjakortilla kuten fiksu ruotsalaismies tekee hyvien tapojen mukaisesti. Ebba Bush sai niskaansa todellisen paskamyrskyn, jossa häntä haukuttiin natsiksi ja murhaajaksi. Ja kaikki tämä vain siksi, että syntymäpäivä onnittelija oli Ruotsin hulluinhuoneessa HARAM.

Nytkin on sossujen naisministeri Annika Strandhäl on käynnistänyt valtaisan some raivon ja häirinnän Ebba Bushia vastaan ja kristillisdemokraattien puheenjohtaja on ollut viime vuosina sossujen ala-arvoisen julkisuuskampanjan kohteena. Tekopyhät sossut, jotka heiluttelevat natsikorttia varsinkin ruotsidemokraatteja vastaan ovat yhtä epädemokraattisia kuin Yhdtsvaltain vastaavat ”demokraatit”. Sossut, vihreät ja kommunistit ovat samanlaisia totalitaristeja kuin CCP. Vm. listaan voi laittaa vielä EU:n, Kanadan pikku-castron, Austarilan ja Uuden-Seelannin pääministerit, jotka kaikki kuuluvat samaan WEF:n lössiin kuin sanna suurikin.

Jegros

Pitäisikö noita syöttää venäläisille jo silloin kun ne menee armeijan, etteivät raiskailisi siellä omiaan? Mitään suomenkielistä linkkiähän tähän ei voi laittaa jottei sulta tule vakio vastausta.

juha II

Öööööööhhhhhhh….?

Mitäpä tuollaiselle linkkejä laittaa kun ne eivät kuitenkaan muuta mitään. Luen ruotsalaisia, saksalaisia, englantilaisia ja amerikkalaisia vaihtoehtomedioita. Seuraan tiiviisti ruotsalaista mediaa ja tunnen Ruotsin politikan lähes yhtä hyvin kuin Suomenkin. Ruotsi on melkeinpä kiinnostavampaa, koska sikäläiset valtamedian paskamaisuudesta huolimatta ovat ihmisinä määrätyllä tavalla fiksumpia. Sikäläinen valtamedia (sossut) ovat paskoja ja islamin puolustajia sillä vaaleissa saatavat äänet ovat sossuille tärkein asia. Aivan kuten suomessakin jokainen ruotsalainen, joka marahtaa kädellisten rikollisuudesta on automaatrtisesti NATSI (ei koske Ukrainaa).

Ryssä viha ja homo NATO idioottinen tylsämielinen katsantokanta on kuin kuppa, johon ei aikanaan ollut muuta hoitoa kuin elohopea. Suomessa 30-vuotta kestänyt sotapropaganda on tehnyt tehtävänsä Hitlerin periaatteella, että ”pitää valehdella kunnolla”, sillä ”iso vale” menee pääkoppaan göbbelsmäisellä toistolla ja paatoksella. Ja kas. Kaikki NYT ”haluvat totalitääristä sotaa”! Mikä on täyttä hulluutta, mutta nykyään saatanan vuonna 2022 mikään EI ole HULLUA! Ja kun länsi on mädättynyt niin lapsellisuutta täynnä olevien pikku-tyttö kiusausringin Läl-lättä-jä poliittisten ”johtajien” typeryydella muassaan amerikoista tulleiden liberaali-kommunistien ”arvomaailman” pilaama woke, LGBTQ- idiootit, jotka eivät omaa järkeä eikä mitään lkoulupohjaista tietämystä yhtään mistään vain ja ainoastaan loputonta hysteriaa, tasapainottomuutta ja hoitamattomia mielenterveydellisiä ongelmia.

Lähteitä en laita, sillä Suomen valtamedia ja ilta paskat suurine sotatieteen tohtoreineen saavat riittää tietylle lukijakunnalle, sillä heiltä puuttuu se kaikkein TÄRKEIN pohja ottaa kantaa maailman tapahtumiin ja sen poliittisiin käänteisiin. Se on HISTORIAN tuntemus aina yli 400-vuoden takaa olipa se sitten vaikkapa Nuijasota!

Kukaan jonne ei tiedä sodasta mitään eikä sotapropagandasta sitä, ettei se ole TOTUUS vaan joko täyttä paskaa tai sitten pienempää, koska kaukonäköiset poliittiset johtajat ajattelevat nenäänsä pidemmälle. Siten, ettei kansakuntaa nosteta korkeuksiin, josta täydellisen tai osatappion jälkeen matka maanpinnalle on pitkä ja maahantulo on kova. Samalla myös kipu ja pettymys tulee väistämättä purkautumumaan niitä kohtaan, jotka valehtelivat kotirintamalle kaiken olevan kunnossa!

Aika näyttää kuinka Suomen käy, mutta jos todennäköisesti Suomi saa yhtä ”suuren” tuen ”liittolaisiltaan” käydä proxy sotaa viimeiseen suomalaiseen kuten Ruotsi teki kun olimme myös ”liitossa”. Varmaa on, että SYYLLISIÄ koko onnettoµaan tyhmyyden lakikorkeuteen ovat minä ITSE ja KAIKKI kaltaiseni putinistit!

Jegros

Yhden lauseen lukeminenkin tuottaa haasteita laitetaan selkosuomeksi:
En voi laittaa mitään suomen kielistä linkkiä ryssien raiskailuista armeijassaan ja vankiloissaan koska sinulta tulisi ylläolevan kommenttisi kaltainen pitkä teksti jossa kertoisit kaikkien suomalaisten juttujen olevan valhetta ja täyttäisit sen aikalailla samalla jargonilla kuin yllä kuten ”ennustin” _viet aiheen sivuraiteille puolustaen omiaankin raiskaavaa ryssää viimeiseen sanaan._
Etkä vastannut kysymykseen pitäisikö raiskaaville ryssille syöttää jo armeija aikana noita lääkkeitä? Tähän vastaat samalla lailla kiistämällä kaiken.. Normaali suomalainen vastaisi ”kyllä kuten suomeen tuleville vastaaville maahanmuuttajille”, mutta sinä et siihen pysty.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jegros
Jegros

Sivistysvaltion johto tuomitsisi ja kitkisi yhteiskunnastaan tuollaiset piirteet mutta venäjä. Tähän vastaat vertaamalla johonkin toiseen maahan tai sitten kerrot, että kaikki on valhetta..

Ilkka Forsten

Ruotsin ratkaisu ongelmaan on käänteinen Viagra, mutta ei missään tapauksessa niiden poislinkoaminen joilla on kaiken aikaa taipumuksena toimia islamin lakien mukaisesti. Sitä paitsi ikuisesti alaikäisten kastraatio on YK:n vastainen toimenpide, sillä on ihmisoikeus heilua juhannus-salko pystyssä läpi vuoden. Muistaakseni näillä epeleillä oli tarkoitus parantaa muuten näivettynyttä ja alunperinkin huonoa perimää mitä valkoiset tuottaa, joten eihän se sovi että perimää nyt taas ronkittaisiin kehnompaan suuntaan.

John Quiman

Uusruotsalaisuuden lakkauttaminen tehoaisi valtavan hyvin. Sillä tipahtaisivat raiskaustilastot dramaattisesti. Laivaan ja kotimaahan olisi tehokas resepti noin aluksi. 80 – 90 % uusruotsalaisista sopisivat paremmin kotimaidensa kulttuureihin ja voisivat itsekin paremmin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
seant

Me tienataan tällä, totesi
”Vankiloiden hoito kasvaa entisestään. Uusia laitoksia rakennetaan Norrköpingiin ja Värnamoon. Se tarkoittaa yhteensä 400 laitospaikkaa ja satoja uusia työpaikkoja!” twiittasi oikeusministeri Morgan Johansson (S).
Mutta monet arvostelevat Johanssonin twiittiä. He uskovat, että rikollisten määrän lisääntyminen ei ole yhteiskunnan etu.

Heureka!

IKILIIKKUJA!

murre riepunen

Apinarokko levitköön naapurin kyttyröiden joukossa, nimensä mukaisesti se on tarkoitettu kylvämään ” satoa ” juuri ählämeiden keskuudessa.

juu

Se ”apinarokkokin” on ihan suunniteltu juttu.
Laboratoriossa muokattu ja sillä yrittää WHO ja lääkefirmat saada valtaa lisää valtioilta.
Ei ole vaan ihan ottanut tulta alle, luulihan ne koronan kanssakin että kuolleisuusprosentti olisi jotain 8%
Ja se oli myös ihan suunniteltu ja tahallaan levitetty. Ihmiset ei vain usko vaikka niillä on jopa ihan julkisena jokaisen luettavina dokumentit suunnitelmistaan.
Kai se on helpompi vaan sulkea silmänsä?

kuninkaan linnassa muslimi lippu

Hehheh. Pelkkä asian esille tuominenkin on pelkkää vaalip***a. Mitäpä jos ensin aloittaisivat siitä, että alkaen 150 000 joukkoraiskaajaa, rikollista huumekauppiasta, mellakoijaa, ryöstäjää, pahoinpitelijää, murhaajaa, kunniamurhaajaa, tukien väärin käyttäjää, veronkiertäjää, naisten pahoinpitelijää, terroristien tukijaa, yleistä vaaraa sekä turvattomuutta aiheuttajaa, taksikuskia, siivoojaa jne roudattaisiin h**tiin? Tulisi miljardien säästöt, sekä yleinen turvallisuus paranisi. Mutta ei. Se nyt ei käy. 2050 onkin sitten uudet päättäjät ruotsin valtio päivillä. Abdullah esittää, että kauniiden ruotsalaisten pellava päiden on peitettävä itsensä. Ohi ovat ajat ruotsin vapaamielisen ajattelun . Näin tulee käymään.

Kolmossivun tyttö

Mitä Ruotsi sitten tekisi parilla miljoonalla kastroidulla? Eunukkien ja kastraatiolaulajien ammattikunta on kuollut ja kuopattu. Vaikka pallit on pois, käy suu ja Kela Gold vinkuu. Eiköhän paras ratkaisu ole palauttaa kaikki kotimaihinsa, tai perustaa vankilasiirtokunta keskelle Tyyntävaltamerta.

Ilkka Forsten

Merien pilaaminen on vakava ympäristörikos.

Earl Stone

Vatikaaniin on kastraatiolaulajille aina kysyntää.

Ei ali-ihminen

Kyllä, sonnikin rauhoittuu kummasti, kun booltsit otetaan pois lihamyllyyn ja tehdään niistä tuttuja ”kasvispihvejä”. Ja eikös swedut aiemminkin harjoittanut ihmisten jalostusta?

Rubertti

-50 luvulla myös suomessa kastraatio tehtiin raiskaajille.

Tuumailija

Ja halvemmalla, nipsnaps heilurit pois, ei kalliita big pharman lääkekuureja joiden teho on vähintäänkin kyseenalainen.

Tuumailija

Siellä huomiota sai ensisijaisesti naisille tehtyjä kemiallisia ja kirurgisia kastraatioita, jos diagnoosina oli skitsofrenia tms. psyykkinen sairaus tai vain orpokodista lähtöisin oleva (kastraatioita tehtiin orpokodeissa kun asukas täytti 18v.), jotta nämä eivät jatkaisi sairauksia tai epäkorrekteja elämäntapoja (köyhyys, työttömyys, orvoksi jääminen/ei toivottu lapsi) jälkeläisilleen.

Eugeeninen tutkimus oli siellä voimissaan -80 alkuun saakka, kunnes nousi liian kova meteli asiasta heidän kannaltaan.

Jegros

Niin suomessa steriloitiin tasan pelkästään suomalaisia ja tasan ruotsalaisten lääkärien toimesta vielä 70-luvulla.

Uusimmat uutiset