Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Rikos

Ruotsissa tehdyt ampumamurhat nousevat uuteen ennätykseen vuonna 2022

Kuvakaappaus SBS Datelinen youtube-videolta.

Murhatilastojen synkistä kasvulukemista syytetään maahanmuuttajajengien lisääntynyttä toimintaa.

Tuliaseilla tehtyjen murhien määrä Ruotsissa on noussut ennätyksellisen korkeaksi tänä vuonna, kertoi maan hallitus maanantaina.

”Kuolemaan johtaneiden ampumavälikohtausten määrä on kasvanut ja saavuttanut tänä vuonna uuden verisen huippulukeman”, sanoi oikeusministeri Gunnar Strömmer. Ministerin mukaan vuonna 2022 on tähän mennessä surmattu 60 ihmistä ampuma-aseilla.

Määrä on jo ylittänyt viime vuoden aiemman ennätyksen 48. Reuters kertoi tuolloin, että eri puolilla Ruotsia oli 61 aluetta, ”joilla kaikilla on suuri osuus maahanmuuttajia ja jotka poliisi on listannut jengiväkivallan lisääntymisen riskialueiksi”.

Muista lähialueiden maista Norjassa tehtiin neljä murhaa ampuma-aseilla, Tanskassa neljä ja Suomessa kaksi, kertoo unkarilainen sanomalehti Magyar Hirlap.

Suurin osa aseväkivallasta on johtunut Ruotsin suuresta maahanmuuttajaväestöstä. Vuonna 2020 apulaispoliisipäällikkö Mats Löfving, joka on sittemmin siirretty erityissyyttäjänvirastoon, sanoi Ruotsissa toimivan 40 siirtolaisklaania, jotka ovat vastuussa suuresta osasta maan väkivaltaisuuksista.

”Nämä klaanit ovat tulleet Ruotsiin pelkästään järjestääkseen rikollisuutta. He työskentelevät saadakseen valtaa, heillä on suuri kyky väkivaltaan ja he haluavat tehdä rahaa. Ja he tekevät sen huumausainerikosten, väkivaltarikosten ja kiristyksen avulla”, sanoi Löfving esiintyessään Ruotsin televisiossa.

Lisäksi hallituksen tiedot osoittavat, että lähes kaikki Ruotsin 5 000 jengiläistä ovat joko ensimmäisen tai toisen sukupolven maahanmuuttajia.

Strömmer sanoi, että nämä murhat olivat vain jäävuoren huippu, koska väkivalta ulottuu kaikkiin yhteiskunnan osa-alueisiin ja myös järjestäytynyt rikollisuus on merkittävää.

Ruotsin kansallisen rikostenehkäisyneuvoston mukaan maassa ammuttiin viime vuonna 45 ihmistä kuoliaaksi, kun vastaava luku vuonna 2012 oli 17. Oikeusministeri sanoi, että hallitus perustaa ministeriön yhteyteen erityisen elimen koordinoimaan järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaa.

”Mikään kunnollinen yhteiskunta ei voi hyväksyä sitä, että joka viikko joku ammutaan kuoliaaksi julkisilla kaduilla”, Strömmer korosti.

Ruotsi on jo pitkään ollut kansainvälisissä otsikoissa, koska se on muuttunut aikoinaan rauhallisesta yhteiskunnasta sellaiseksi, jota saksalainen Bild-sanomalehti on kutsunut ”Euroopan vaarallisimmaksi maaksi”.

”EU:ssa keskimäärin kahdeksan ihmistä miljoonaa kohti joutuu kuolemaan johtaneen väkivallan uhriksi. Ruotsissa vuonna 2020 luku oli 12 ihmistä miljoonaa asukasta kohti. Ampuma-aseiden uhrien osalta ero Euroopan ja Ruotsin välillä on vielä suurempi. EU:ssa keskimäärin 1,6 ihmistä miljoonaa asukasta kohti kuolee ampumahaavoihin – Ruotsissa luku on neljä, eli lähes kolme kertaa enemmän”, Bild kirjoitti vuonna 2021.

Onko maahanmuuttajajengien pysäyttäminen jo liian myöhäistä Ruotsissa?

Ruotsin edellinen, sosiaalidemokraattien johtama hallitus vahvisti merkittävästi poliisivoimia ja kovensi rangaistuksia ampuma-aseilla tehdyistä rikoksista, mutta se ei onnistunut hillitsemään rikollisjärjestöjen laajenemista.

Oikeistopuolueiden koalitio, joka sai enemmistön syyskuun 11. päivän parlamenttivaalien jälkeen, on luvannut kovempia toimia rikollisuutta vastaan. Se kaavailee sellaisten alueiden perustamista, joissa epäillyt voidaan ottaa kiinni ja tutkia, rikollisjärjestöihin liittyvien rikosten rangaistusten kaksinkertaistamista ja viranomaisten valtuuksien laajentamista rikollisten kiinniottamiseksi.

Lähde: Remix

49 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kukavaan

Ruotsalaiset ovat tehneet alkeellisen virheen. Eivät ole ymmärtäneet ihmislajin ominaispiirteitä. Ohessa lainaus eräästä blogista.
”Lapsi ei voi mitenkään ymmärtää miten aikuinen ajattelee, eikä kehittymättömän kultuurin kasvatti koskaan voi tietää tai ymmärtää mitä kehittyneempi kulttuuriperintö merkitsee. Harhaisten tasa-arvoideaalien maailmassa yritämme elää ikään kuin mitään kehityseroja ei olisikaan – mikä käytännössä tarkoittaa elämistä kehittymättömimpien ehdoilla.”
https://alkonkassalla.blogspot.com/2022/12/kehittymattomien-ehdoilla.html

ike

👍

Anomaster

Normaalijärkinen ymmärtää, että jos keräät kotiisi täysin eri todellisuudessa eläviä, ei kotisi ole kauaa kotisi.

Kari Suomalainen nosti esiin tuon mamutusseurauksen jo 90-luvulla piirroksessaan:
https://twitter.com/jukkawallin/status/1165561161070325760?lang=fa

juu

Erittäin löyhästi ampumamurhiin liittyen.
Kuulin juuri että suomalainen oli kuollut Ukrainassa.
Samasta kaverista hesari teki jutun jossa väittivät että hän on siellä avustustyöntekijänä.
Mutta suurin asia on se, että NATO maksoi hänelle noin 8000 dollaria kuukaudessa.

Observer

Sulla on ihan varmasti pistää lähde tähän palkkasummaan ja sen maksajaan, onhan? Ihan niinkuin siihenkin, että siellä ylipäätään on joku suomalainen kuollut. En tosin pidättele henkeäni faktoja odotellessani.

juu

Lähde on se että kuulin tyypin ex-vaimolta.
Mutta vaikka minkä lähteen laittasin niin et sitä kuitenkaan uskoisi.
Mutta totuus on semmonen että sillä on tapana jossain vaiheessa tulla julki.

Observer

Ja exäkö tiesi että saa 8K$/kk NATOlta..? Juttuja ja jutunkertojia kyllä piisaa. Kuustakin on kuulemma löydetty Avro Lancaster.

GLGL

Lancaster ei ole mitään. Joku polvihousupoika väitti, että Ruotsi on turvallinen maa.

Ilkka

Pitää paikkansa minä tein sen hätälaskun vuonna 1943, kun olimme palaamassa pommituslennolta Kölnin yläpuolelta. Selvisimme laskusta naarmuitta, ja USA haki meidät pois vuonna 1969 apollolennon yhteydessä. Samalla NASA myönsi meille elin-ikäisen eläkkeen, joka muuttui myöhemmin NATO:n maksamaksi sillä olimme olleet jo tuolloin naton tehtävää hoitamassa.. Emme tieneet sitä silloin,ja asia piti salata sillä olimme YYA sopimuksen puitteissa velvoitettuja ylistämään itänaapurin systeemiä paljon paremmaksi.

juu

Nii kyllä se ex tiesi, ja tiesi aika moni kaverikin, mut eihän kukaan usko sen kyllä tiesin.
Mutta jossain vaiheessa vuosien päästä totuus tulee ilmi.
Ja se ei siis ollut siellä missään avustustyöntekijänä, vaan ihan eturintamassa tappelemassa..

Ilkka

Muistuu mieleen vuosien takainen kirjoitus eri maiden tilastoista koskien aseilla tehtyä väkivaltaa. Mukana oli maita kuten Japani, Suomi, Norja, Islanti, Englanti, USA jne. En muista tarkkoja lukuja, mutta japanissa oli tapauksia vähiten, jotain kaksi / vuosi, suht samoilla linjoilla mentiin muissakin maissa, mutta kun tuli usa:n vuoro, kirjoitettiin luku 25 000 / 12 kk ja perään oli laitettu sanat, Jumala varjelkoon amerikkalaisia.

Anomaster

Pari kolme vuotta sitten amerikkalainen TV, olisiko ollut Fox, kertoi kuinka poliisi ampui yhteen henkilöön monta kertaa enemmän luoteja kuin mitä Suomen poliisilla oli ase laukaistu muutaman vuoden aikana yhteensä.

Toki on 70 kertaa isompi kansa ja poliisin virka on hengenvaarallinen, joten aseen laukaiseminen on herkässä. Muistettava myös, että rikolliset käyttävät enimmäkseen laittomia aseita, joten mitkään aselakimuutokset eivät muuttaisi tilannetta. Poliitikojen hinku rajoittaa aseiden omistamista on aina yhteydessä poliitikkojen haluun riisua kansa aseista, jotta kansaa ei tarvitsisi pelätä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
ike

Niiden maiden, ja puolueiden, jotka olivat etunenässä kannattamassa tätä matuinvaasiota tulisi nyt kantaa vastuu turvallisuuen (myös talouden) heikkenemisestä euroopassa, muullakin tavalla kuin huutamalla taakanjakoa. Kyllä historia näitä asioita korjaa, sääli että siihen menee yleensä aika paljon aikaa. Ei tämä yhteiskunta niin kovin fiksu ole, jos olisi niin Halla-ahon kaltaisia ihmisiä olisi kuunneltu paljon aikaisemmin. Nyt sitten toteutuu tuo vihervasemmiston periaate, aiheuttaja maksaa, eli me kaikki. Demokratia on voittanut, vai onko? Onko todella niin että ei ole väärinkäytösten mahdollisuutta esim vaaleissa. Eiköhän nuo suomen korruptiokuninkaat eli hyvävelijärjestöt ole levittäneet lonkeronsa kaikkialle. Valtakunnan vaalien lisäksi meillä käydään melko paljon muita vaaleja, toki pienemmässä mittakaavassa, mutta niinhän hämähäkkikin verkkonsa rakentaa, ei se ole valmis hetkessä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
1917

Sisällissotaa pukkaa, ikävä kyllä:

Vihervasemmistolaiset vajakkisuvakit (=isänmaan pettäjät) vs. Muut (=realistit).

Ilkka

Demarit ampuivat ensimmäiset surmanluodit vuonna 1918, mutta puolueen historia ei taida vieläkään myöntää tätä ?

Ja N EEKERI !

Ans ku mä arvaan tekijöiden taustan ..

murre riepunen

Meillä vihreiden ministerit kammoavat ajatusta, että jäisimme jälkeen naapurin kehityksestä, kaikki tarvittava tehdään, jotta saavutamme heidät, ainakin tasoihin hallituksen toimilla ylletään tuota pikaa.
Poliisi pullistelee aloittaneensa kovat otteet jengien suhteen, jopa matkustuskieltoja on annettu!!!Matkaan heidät pitää passittaa, kotimaihinsa, koko klaani perässä, potkut persuksille ja heippa.

vesku

,,,

vesku

OHISALOLLA toimii kaulan seudulla ilmeisesti nielu,,,minulla toimii lantion ja perän seudulla ns. tuhkaluukku,,,päästöissä,,,

Letunviuhake

Aivan mahtavaa.! Onnea SWEDUSTAN! Olette sen ansainneet mahtavalla maahanmuuttopolitiikallanne.! Onnea vielä kerran menehtyneiden omaisille.

Varokaa vajakki-suvakkeja (hiv tarttuu)

TYHMÄ matupatjakansa antaa loisille turvapaikan ja kansalaisuuden ja täyshoidon, vaikka nämä pystyvät lomailemaan kotomaassaan (=Kelan eli kantaväestön veronmaksajien rahoilla).

Peke

YK:n mukaan ”siirtolaiset ovat kehityksen kulmakivi.” Voi olla niinkin, vaikka epäilen, mutta siirtolaisissakin on eroja, joistain kulttuureista tulleet ei tule sopeutumaan tänne koskaan. Tästä on esimerkkinä eräs 500 vuotta suomessa ollut porukka, joka ei ole vieläkään oikein kotiutunut, eikä omaksunut samoja sääntöjä kuin muut. Minusta jokaisella itsenäisellä valtiolla on oikeus ja jopa velvollisuus valita minkälaista sakkia ottaa siirtolaisiksi.

Sike

Jos/kun vastaanottaa siirtolaisia, olisi järkevää ajatella, että tulijoilla olisi edellytykset sopeutua täkäläiseen elämäntapaan, etteivät elämänarvot olisi lähtökohtaisesti ihan päinvastaiset.

Ilkka

Kukaan ei ole puhunut kulmakiven muodosta, sillä voidaan pilata koko tekele. Vai kuinka pitää tulkita ruotsalaisten kyky pystyttää toimiva monikulttuurinen kehto.

Kukavaan

Sanojen merkitys muuttuu ajan myötä. Sana ”siirtolainen” on esimerkki muutoksesta.

Vielä viime vuosisadalla siirtolainen tarkoitti asuinmaataan vastaanottavan maan hyväksynnällä vaihtavaa. Siirtyminen maasta toiseen tapahtui ainakin vastaanottavan maan lakien mukaan. Pakolainen tarkoitti henkilöä, joka poistui asuinmaastaan vastoin sen lakeja.

Nyt siirtolainen on alkanut merkitsemään salaa ja jopa väkivalloin kohdemaahan tunkeutuvaa ihmistä, joka rikkoo lakeja ja syyllistyy rikokseen. Sanan siirtolainen merkitys on vaihtumassa. Siitä on tulossa synonyymi haitalliselle laittomasti maahan tulleelle henkilölle.

Valtamedia käyttää maahantunkeutujista sanaa siirtolainen, koska sana on ennen yhdistetty lailliseen asuinmaan vaihtamiseen.

Anomaster

Riippuu täysin siirtolaisista. Amerikoissa se oli kehityksen kulmakivi siihen aikaan, kun siirtolaiset olivat lähinnä euroopalaisperäisiä, ahkeria ja riittävän kyvykkäitä elättämään itsensä sekä suurelta osin korkeasti koulutettuja osaajia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Pohjoistuuli

Kaikki jengirikolliset pitäisi palauttaa kotimaahansa. Vaikka olisi syntynyt Ruotsissa ja olisi Ruotsin kansalaisuus ja passi. Takaisin vain vanhempiensa lähtömaahan ja elinikäinen kielto Schengen -alueelle. DNA ja sormenjäljet talteen. Vain tuollainen toiminta saa oikeasti jengirikollisuuden loppumaan. Parin vuoden lusiminen ruotsalaisvankilassa vain nostaa statusta. Lisäksi vankilassa on oma miniyhteiskunta, jossa jatketaan samaa menoa kuin ulkonakin. Minkä takia minkään yhteiskunnan varoja tuhlataan turhanpäiväiseen kotouttamiseen ja päänsilittelyyn. Heidän ainoa ajatus on perustaa oma varjoyhteiskunta, joka kuppaa isäntämaan sosiaaliavustuksia vaikka huijaamalla, perustaa laillisia yrityksiä, jotka kiertävät veroja, harjoittaa huumekauppaa, koska isäntäyhteiskunta ei ole heille minkään arvoinen, niin jokainen koululainen voidaan koukuttaa huumeisiin, kustannuksista viis. Lisäksi isäntäyhteiskunta tulee älyllisesti taantumaan koulurauhan rikkouduttua, valkoiset oppivat vähemmän, koska luokissa on niin levotonta. Yhteiskunta tyhmenee koko ajan.

Kikka Mokkeli

Juu ja lisäksi marakattien ka. vähäisemmät älykkyysosamäärät selviävät mainiosti youtubesta hakusanoilla ”average IQ countries”

Ei hyvälle näytä ja ilmankos vajakki-suvakki-matupatjat viihtyvät matujen seurassa, koska samalla henkisellä tasolla, valitettavasti.

Taavi Attenporo

Eikö posliinipoliisien ja klaanihominidien pullakahvien tuloksena saatu muka muuta aikaan kuin saniteettitorttuja ?

Tuura

Tämähän on ilon ja onnen päivä! Nämähän eliminoivat toinen toisensa. Viimeiseksi jäljelle jäänyt konna teljetään lopuksi vankilaan ja annetaan sellin luukusta pyssy yhdellä patruunalla. Ja sitten vain odotetaan …

Observer

Monikulttuuri on rikkaus, muistakaa se. Ja tämäkin ongelma ratkeaa helposti kieltämällä laittomat aseet tai ainakin niillä ammuskelu. Eiku…

Ilkka

Norjan tapaushan nosti myöskin suomessa esiin tarpeen puhua kuinka vaarallista on jos kansalla on aseita. Erkki Tuomioja kunnostautui tuolloin oikein koko rahalla, sanoen ettei yhdessäkään sivistysvaltiossa kansa saa omistaa tuliaseita. Niin, ei nyt tule mieleen muita ” sivistysvaltioita ” kuin Pohjois- Korea, joka tietysti korreloi tuomiojan puheiden kanssa, koska hän haluaisi suomesta samanlaisen valtion kokoisen keskitysleirin opetus ja kasvatus suunnitelmineen. Tuomiojan mielestä siis Sveitsi ei ole sivistysvaltio, koska siellä saa pitää armeijan kalustoa piirongin laatikossa tai vaatekaapissa, niin ikään Tanskassa ollaan samoilla linjoilla. Vain pohjois-korea on sivistynyt, kiitos näistä sanoista erkki, pidit huolen siitä etten koskaan äänestä teitä vaikka lupaisitte kuun taivaalta.

Horace Smith

Erkki oli kunnon kommunisti-pasifistina myös sitä mieltä, että suomalaisilta pitäisi kerätä aseet pois. Tiedä sitten tajusiko, että siinä tilanteessa tapahtuu uusi asekätkentä. Ukrainan sodan alettua aseisiin ja ammuntaan suhtautuminen muuttui melkoisesti. Suurin osa ihmisistä ymmärsi, että niitä todella tarvitaan muuhunkin kuin harrastuksiin ja metsästykseen.

ike

Tuomioja on historiansa vanki. Pysykää kaukana noista ihmisistä.

jep

Mutta hei, ajatelkaa positiivisesti kuitenkin. Luotiliivien valmistajilla ainakin pyyhkii hyvin ja ammusten valmistajilla ja….BKT nousuun! Poliisejakin saadaan lisää työllistettyä. t. suvakki

juu

Hesarin mukaan jengeissä on myös maahanmuuttajia.
Lähinnä kiinnostaisi löytää se yksi suomalainen jostain ”kurdish mafiasta”

Matupatjakuntaa..

Eikös umpivasurilehdessä ollut rattijuoppoja ja talousrikollisia (rydmania jahtaava tyhjäntoimittaja)

Ilkka

99 % on matuja, joten on pakko sanoa korrektiuden nimissä että kyllähän sieltä muutama löytyy sen 1% lisäksi joka on pottunokka. Tai oikeammin sekin saattaa olla hagert. Ainakin näitä kombinaatiota on tavattu tummenevasta illasta Espoon suunnalla.

kyllä kansa sietää

Hesarin tyrkyttäjille olen tokaissut että olen liian vanha lukemaan sen satuja humanitaarisen maahanmuuton hyödyistä.

ike

Kyllä se siitä rauhoittuu kun poliisiin saadaan lisää maahanmuuttajia, 😂😊😊😊😊. Sitten meinaan ollaan kus…a.

Sari Saarela

Onnea, Ruotsi.Eikä sitten niin minkään valtakunnan tekemistä humanitäärisen maahanmuuton kanssa, vaikka Göteborgin poliisipäällikkö kertoikin tuossa taannoin varmaankin epähuomiossa, että nämä nykyjengiläiset tulevat kolmelta ilmansuunnalta: Balkanilta, Lähi-Idästä ja Afrikasta…

Ilkka

Göteborgin vallesmanni ei osaa laskea, tai ei tunne ilmansuuntia, sillä Lähi-Itä ja Afrikka on molemmat etelässä, vain balkanin alue kuuluu itään.

Jukka

”Mikään kunnollinen yhteiskunta ei voi hyväksyä, että joka viikko ammutaan joku kuoliaaksi julkisilla kaduilla.” Ruotsi ei siis ole kunnollinen yhteiskunta, kun hyväksyy. Kyllä konsteja on saada Ruotsi kunnolliseksi yhteiskunnaksi, mutta se sattuu. Nykymenollakaan ei onnistu ja siksi sattuu vielä enemmän.

Miksi ongelmamaahanmuuttajat on päästetty rajojen sisälle? Sama koskee Suomeakin. Olemme tehneet saman virheen kuin Ruotsikin. Ruotsi on ku….sessa, kuten mekin.

Svedu ei osaa ottaa järkeä käteen, koska sitä ei ole. Ei meilläkään, koska oikeat tehokkaat teot sattuvat aina johonkin, joihinkin liian kovaa, joten sama meno jatkuu. Mukava dilemma!

Ruotsi ja mekin haluamme olla NIiiiiiiiiiiiIN kunnollinen, että ei haittaa, vaikka sattuu!

vesku

Takavuosina tuli käytyä usein näin ennen Joulua Tukholmassa ns. huvi ja nautinto matkoilla , laivoilla,,,ei tulisi mieleenkään tänä päivänä,,, sen näki jo 80-luvulla kun torit sekä turut alkoi täyttyä muriaaneista,,,,

patton

Ruotsin tie on myös Suomen tie, mutta ongelman ratkaisu näyttää olevan kummassakin maassa hyvin yksinkertainen, poliisi ottaa aseet kunnon kansalaisilta ja pyrkii kiristämään lakeja aseen käytöstä, mutta ei pysty vaikuttamaan varsinaiseen tuomioon johon vaikuttaa aseen käyttäjän etnisyys vähentävänä. Suomalaisten naispuoleisten poliisipomojen ja oikeusministerin tavoite on vaikeuttaa laillista aseiden omistamista ilman mitään kysymystä laittomien aseiden käyttäjien etnisestä taustasta. Etninen profilointi piiloitetaan viimeiseen asti jotta kansalaisille jäisi kuva kantasuomalaisesta aseen kanssa hilluvasta jengistä! Elämme länsimaisen näennäisdemokratian viimeisiä aikoja ja vain todella raaka sota pystyy muuttamaan maamme jälleen sivistysvaltioksi! Patriarkaalinen yhteiskunta on aina parempi kuin ”jauhojengin” johtama huulipuikko joukkio!

Kukavaan

”ongelman ratkaisu näyttää olevan kummassakin maassa hyvin yksinkertainen, poliisi ottaa aseet…”

Hyvä pointti. Ongelmaa yritetään myös ratkaista tekemällä laittomaksi tai paheksuttavaksi ongelmasta puhuminen.

Ongelman olemassaolon huomaaminen on ainakin paheksuttava tai jopa rikollinen teko. Huomaamista yritetään torjua opettamalla ihmisiä olemaan huomaamatta ongelmaa. Ongelman seuraamuksilta suojautuminen on paheksuttava ja rikollista. Ongelmasta ei saa kertoa eikä ongelmasta saa varoittaa.

ike

Etninen profilointi ei pitäisi olla kielletty, siihen jopa pitäisi kannustaa. Sillä saadaan tuloksia. En tiedä kuinka tosissaan poliisi ottaa tuon etnisen profiloinnin kiellon. Olisi kuitenkin typerää että poliisin tulisi ottaa jonkinlainen tasakarvaperiaate käyttöön asiassa jossa tiedetään että matuilla rikoksissa on yliedustus. Turhaan työhönhän tuolla kiellolla kannustetaan ja sen nämä vihervassarit osaavat. Katsokaa vaikka eduskunnan avustajien kasvua tällä hallituskaudella. Vihervassarien periaate on että kun yhteiskunta maksaa se ei ole keneltäkään pois. Ihme että suomessa on enää edes jokunen yritys.

Anomaster

Tanskasta kun tulee Ruotsiin sillan yli junalla, tarkistaa poliisi henkkareita, jotta selviäisi onko maahantulo laillista. He joutuvat kysymään henkkarit myös pellavapäisiltä ruotsalaisilta ja tanskalaisilta, koska etninen profilointi on kielletty. Kuitenkin kaikki tietävät, että laittomasti maahan tuleva ei todellakaan näytä pohjoismaalaiselta, vaan on tummempi ja selvästi erottuva. Melkoista pelehtimistä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Tapsa

Uskoihan suomalaiset päättäjätkin sokeasti Veijo Balzariin, vaikka jokainen tavallinen suomalainen tietää mustalaiset. Nyt ne samat naiivit päättäjät uskoo sokeasti maahanmuuttajiin, vaikka kaikki tavalliset kansalaiset ymmärtää, että ne käyttää suomalaista hyvinvointivaltiota röyhkeästi hyväkseen.