Kotimaa Maahanmuutto Politiikka

Sääntöjen vastainen maahantulo on tänään jatkunut – itärajan täyssulku alkaa klo 20

Venäjältä Suomeen pyrkiviä tulijoita. Kuvakaappaus: X.

Kaakkois-Suomen rajavartioston antamien tietojen mukaan Vaalimaan rajanylityspaikan kautta saapunut tämän vuorokauden aikana kello 8:aan mennessä 71 turvapaikanhakijaa.

Turvapaikkaa on hakenut tänään Niiralan rajanylityspaikalla jo yli 70 ihmistä, kertoo Pohjois-Karjalan rajavartioston apulaiskomentaja STT:lle. Eilen Niiralan rajanylityspaikan kautta haki turvapaikkaa yhteensä 96 ihmistä.

Maasta lähtevä liikenne Vaalimaan rajanylityspaikalla on pysäytetty, kertoo Kaakkois-Suomen rajavartiosto. Rajan ylittäminen Suomesta Venäjälle ei ole mahdollista.

Klo 18.30:

Vaalimaan rajanylityspaikalle on saapunut tänään noin sata turvapaikanhakijaa, kerrotaan Kaakkois-Suomen rajavartiolaitokselta STT:lle. Luku on Vaalimaan viime aikojen suurin vuorokausimäärä. Niiralan rajanylityspaikalle turvapaikanhakijoita on saapunut noin 80.

Klo 20.50:

Vaalimaan rajanylityspaikalle saapui tänään sulkemisaikaan kello 20:een mennessä 124 turvapaikanhakijaa, kerrotaan Kaakkois-Suomen rajavartiostosta STT:lle. Niiralaan saapui 84 turvapaikanhakijaa. Suomen itäraja on nyt suljettu 14. tammikuuta asti.

STT

 

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
S. “seant” A

Täytyy muistaa Venäjä sanoi rajasopimuksen irti 20.10.23 kun Venäjän mukaan Suomella oli täydellisen neuvottelu- ja tiedotushaluttomuus, ja kyllä vähän siltä tuntuu, kun tilanne on tämä, vaikka Orpo väittää muuta lähettäen jonkun diplomaatipostin, vähän tapaan kuin Marin tekstiviestin, kun Fortum menetti pilkkahintaa Univerin.
Täytyy muistaa Orpo päästi 2015 Ruotsista laittomasti valtavan määrän ja nyt taas tämän takana. Migrin mukaan kaikilla on ollut voimassa oleva passi, eli Venäjä eikä mikään muu maa voi estää tällaista henkilö lähtemästä maasta. Ennen Venäjä hoiti viisumitarkastuksen Suomen puolesta, mutta nyt ei. Ei Suomikaan kyttää onko lähtijältä viisumi johonkin maahan.

Marko Kristian

Tämä on täysin pelleilyä, niin kauan kun oikeasti estetään näiden turvapaikkahuijari islamistien tuleminen.
Sama meno on jatkunut vuosikymmeniä että sanot rajalla asylum keksityillä ja henkilöllisyyksillä ja iällä tietenkin, niin aina pääsee tulemaan jos on toiselta puolen maailmaa afrikasta tai lähi-idästä.
Niin kauan kun sanotaan että ei onnistu mene takaisin ja tarvittaessa työnnetään takaisin, niin tämmöset rajan sulut on täysin pelleilyä.
Suomeen tuli 5 vuodessa ihmisiä eri perusteilla niin paljon että yli 400 000 oleskelulupaa myönnettiin.
Mitä väliä millä perusteella ne tulee, yksi taluttaa lastenpyörän rajan yli ja saa sen jälkeen 20 perheenjäsentä Suomeen veronmaksajien kustannuksella..

Marko Kristian

Niin tosiaan kaikki on keksittyä.
Entisen työni puolesta tiedän että on mm tapauksia joissa ”äiti” on syntynyt vuonna 2000, kun taas hänen poika on syntynyt vuonna 1997. Näin nopeasti ajatellen ei pitäisi olla edes mahdollista, mutta niin vain on.

Jouko

Hmm,,mm. Raja avattiin uudelleen ja kuinka ollakaan : Raja laitetaan kiinni, koska venäläiset jatkavat siirtolaisten työntämistä Suomeen, suomalaisten mieliharmiksi. Sitten raja avataan kuukauden kuluttua uudelleen jne.
Mikähän menee pieleen ?

Uusimmat uutiset