Kotimaa Politiikka Uutiset

Saat mitä tilaat – Perussuomalaiset tilasivat rasisminvastaisen kampanjan äärivasemmistolaisilta veronmaksajien piikkiin

Kuva: Kuvakaappaus: YouTube.

Hallituksen toukokuussa alkava rasisminvastainen kampanja on tilattu vihreän puolueaktiivin firmalta, ja kampanja työllistää äärivasemmistolaisia ”asiantuntijoita”, paljastaa Partisaanin tekemä selvitys. Perussuomalaiset seisovat kampanjan takana.

Kampanjaan käytetään kuusi miljoonaa euroa veronmaksajien rahoja samalla, kun vähävaraisilta leikataan. Rahat kanavoidaan Motiva Oy:lle, joka on vihreiden puolueaktiivin johtama yritys. Tämä sitten maksaa rahaa ”asiantuntijoilleen”, jotka koostuvat muun muassa radikaalifeministisen Fem-R-yhdistyksen jäsenistä.

Kampanja kestää 12 kuukautta, minkä aikana se pyrkii kaventamaan suomalaisten sananvapautta sekä pakottamaan ”tasa-arvoa” työpaikoille, mikä siis tarkoittaa käytännössä kaventuvia ihmisoikeuksia väärää mieltä oleville työntekijöille.

Jostain syystä hankkeen takana seisovat perussuomalaiset eivät ole halunneet pitää mekkalaa aiheesta, eivätkä varsinkaan siitä, että he siunaavat radikaalifeministeille suojatyöpaikan, jonka tarkoituksena on hyökätä isänmaallisia suomalaisia vastaan.

Voit lukea Partisaanin selvityksen tästä:

https://www.partisaani.com/news/enemies/2024/04/01/hallituksen-rasisminvastainen-kampanja-tilattiin-vihrean-johtamalta-konsulttiyhtiolta-asiantuntijaraadissa-aarivasemmiston-edustaja/

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Perussuomalaiset tekevät mitä hallitus yhdessä päättää, tai perussuomalaiset joutuvat pois hallituksesta. On harhaan johtavaa sanoa, että persut tilasivat.

Jos eivät olisi suostuneet tuohon, olisi noussut kamala älämölö rasisti-persuista uudestaan. Ovat varmaan taipuneet pienoisen kiristyksen pakottamina.

Tuollaisella tutkimuksella ei ole olennaista merkitystä. Se on pelkkää poliittista puppua ja propagandaa, mikä tuskin edes johtaa mihinkään konkreettiseen. Paljon sanoja ja typeriä lausuntoja. Ei siitä muuhun ole.

Olisiko tuota välttääkseen persujen pitänyt luovuttaa kaikki se, mitä ovat saaneet hallitusohjelmaan omista tavoitteistaan?

Itsepäisyys yhdessä vähäpätöisessä asiassa silloin, kun se johtaa siihen, että mitään omista päämääristä ei saada enää liikkumaan, olisi typeryyttä.

Monet unohtavat kokonaan, että persut eivät päätä, mitä hallitus tekee, vaan persut joutuvat hyväksymään jotain kökköä, saadakseen edes jonkin verran haluamistaan asioista läpi.

Viimeksi muokattu 19 päivää sitten by John Quiman
Ruoste Iskee

Älä jaksa. Tuota samaa persut on ujeltaneet istuen oppositiossa, ehkä silloin tuo oli ymmärettävää, mutta ei mene läpi enää kun istutaan hallituksessa, sillä siellä persut on saaneet läpi monta asiaa jotka suoraan tuhoaa tätä maata. Esimerkkinä vaikka Purra, joka ajaa läpi vanhuksien eläkeleikkausta. Persut myös sai päättää Ukrainaan lähetettävistä rahoista, niitä onkin kivasti laitettu jo hikisiin korrution käsiin vähintää 3 miljardia, kaikki suomen veronmaksajien rahoja. Halla ja Stup Kiovassa, siellä hieroivat suomen kiinni ukrainaa tukemaan 10 vuotta. Siis jos ryssät valtaa ukrainan, suomi silti jälleen rakentaa maan, että myskin rahoittaa maata 10 vuotta putkeen. Tuosta voikin tehdä päätelmän että suomen hallitus on ryssien puolella. Sillä rahat menee ryssille ja ne nauraa kun vielä suomi korjaa maankin heille.

John Quiman

Politiikan arvioissa pitää olla realisti ja kyynikko. Pitää ymmärtää, että siinä tehdään koko ajan lehmänkauppoja, kuten sanotaan, jotta edes jotain omista pyrkimyksistä saataisiin läpi edes osittain.

Kova melu, paatoksellinen asenne ja tyhjään huutelu ei johda mihinkään, vaikka monet itseään kansallismielisinä pitävät, kiihkoiluun taipuvaiset, tapaavat uskoa niin.

Purra ei toteuta persujen politiikkaa, vaan hallituksen politiikkaa, riippumatta siitä, mitä politiikkaa hän itse haluaisi ajaa.

Viimeksi muokattu 18 päivää sitten by John Quiman
John Quiman

Jos Venäjä valtaa Ukrainan, ei Ukrainan kanssa tehty sopimus muutu Venäjän kanssa tehdyksi sopimukseksi.

Marko Kristian

Tää on aika surkuhupaisaa..
Mutta tästä riippumatta en pysty enää ikinä äänestämään persuja.
En tiedä ketä pystyn äänestämään, mutta en ainakaan persuja.

Peter Kreisler

Olisiko valinta Vapauden liitto.

Ruoste Iskee

Mikään ei muutu persulaumassa sama kuka niitä johtaa. Soini kirosi tekemänsä puolueen ikuisesti toistamaan samaa takinkääntöä.