Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Sakkorangaistus seksuaalirikoksista Oulussa – videolla yhdyntää kanan kanssa

Puhelin, Kuva: Pixabay / CC0 / Relexahotels

Oulun käräjäoikeus on tuominnut ulkomaalaistaustaisen nuoren miehen sakkoihin sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta nuorena henkilönä. Tekoaikana 7.7.2022 tuomittu on ollut 17-vuotias.

Ulkomaalaistaustainen miehen puhelimessa on ollut tallennettuna kaikkiaan kolme kuvaa ja kolme videotallennetta, joissa on sukupuolisiveellisyyttä loukkaavasti todellisuuspohjaisesti esitetty lasta.

Kuvatallenteissa esiintyy kaksi selvästi alle 18-vuotiasta lasta, joista yksi koskettelee toista peräaukon seudulta. Videotallenteista toisessa on lapsi yhdynnässä kanan kanssa ja toisessa pieni lapsi sukupuolielin paljaana.

Tekijä on tunnustanut rikoksen ja hänet on tuomittu maksamaan yhteensä 180 euroa sakkoa.

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Voi sentään, nyt meni harrasterahoista ihan 180 euroa kanaseksiin ja lasten hypistelyyn. On tämä kohtuuton summa kun ottaa huomioon että tulijalla ei ole muuta työpaikkaa kuin KELA, jossa avoin pikki odottaa uutta nostotarvetta ja niitähän riittää. Pitäähän kanoillekin maksaa, tuskin ne ilmaiseksi esiintyy videoilla. Lapsille ei tarvitse maksaa, tiedämmehän että valkoiset ovat vapaata riistaa muslimeille. Tekijää ei voi karkottaa, sillä hän on varmaan yhä ala – ikäinen, ja ottaen huomioon että teko on tehty jo vuonna 2022 on syytä kiittää viranomaisia ripeästä toiminnasta.