Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos

Saksa: Maahanmuuttajat ovat raiskanneet 7000 saksalaisnaista vuoden 2015 alkaneen turvapaikkakaaoksen jälkeen

Kuvituskuva. Kuva: Kansalainen.

Vakavien seksuaalirikosten määrä Saksassa on noussut räjähdysmäisesti turvapaikkakriisin alettua vuonna 2015. Maan perheministeriön lukujen mukaan turvapaikanhakijat raiskaavat vuosittain noin tuhat saksalaisnaista. Samaan aikaan tutkijat varoittavat, että tiettyihin etnisiin ryhmiin – erityisesti arabeihin – kuuluvat miehet näyttävät erikoistuneen seksuaalirikosten tekemiseen.

Kolmansista maista tulevien nuorten miesten täysin hallitsemattoman laittoman maahanmuuton vuoksi seksuaalirikolliset ovat tulvineet Saksaan, kirjoittaa Sveitsin johtava päivälehti NZZ.

Vuosina 2015-2022 raportoitiin yli 8590 tapausta, joissa maahanmuuttajat raiskasivat tai käyttivät seksuaalista hyväksikäyttöä.

Tämä on korkein luku sitten sodan lopun, jolloin neuvostosotilaat raiskasivat miljoonia naisia ja tyttöjä Saksassa juutalais-neuvostoliittolaisen ajattelijan Ilja Ehrenburgin aloitteesta.

Saksan liittovaltion rikospoliisi (BKA) käyttää NZZ:n mukaan termiä ”maahanmuuttajat” vain turvapaikkajärjestelmän kautta Saksaan tulleista ihmisistä. Silti tämä suhteellisen pieni ryhmä raiskaa edelleen lähes 1 000 naista vuodessa.

Maahanmuuttotutkija Ruud Koopmans kuvailee NZZ:n artikkelissa ”anteliaan” eurooppalaisen turvapaikkapolitiikan riskejä.

Koopmans katsoo, että tarvitaan kiireellisiä uudistuksia, jotta Välimeren ja Saharan yli tapahtuvat kuljetukset, joissa kuolee säännöllisesti ihmisiä, saadaan loppumaan.

Arabit ”pahimpia”

Turvapaikkaperusteinen maahanmuutto on kuitenkin vaarallista myös vastaanottavien maiden paikallisväestölle, sanoo maahanmuuttoasiantuntija. Yli 90 prosenttia maahanmuuttajien tekemän seksuaalisen väkivallan uhreista on naisia – ja Koopmansin mukaan isäntämaan naiset hallitsevat uhrien joukossa.

Samaan aikaan lähes 70 prosenttia turvapaikkaa hakeneista maahanmuuttajista on miehiä.

Lisäksi tietyt etniset ryhmät näyttävät ”erikoistuneen” seksuaalirikoksiin, jotka kohdistuvat yleensä vain valkoisiin naisiin.

Alkuperämaiden väliset erot näkyvät hyvin selvästi rikostilastoissa. Koopmans toteaa, että syyrialaisia, yleensä arabeja, ei epäillä seksuaalirikoksista keskimäärin kaksi kertaa niin useasti kuin keskivertomaahanmuuttajia – kuten heidän osaltaan rikosten määrä yleensä – vaan kolme kertaa useammin.

Afganistanista ja Pakistanista kotoisin olevat miehet ovat myös vahvasti yliedustettuina rikoksista epäiltyinä – mutta vielä enemmän seksuaalirikoksista.

”Seksuaaliset saalistajat”

Christoph de Vries on liittopäivien jäsen CDU:sta, samasta puolueesta kuin Angela Merkel, joka aikoinaan salli maahanmuuttajien saapumisen Saksaan ennennäkemättömän suuressa mittakaavassa.

Nykyään puolueessa kuitenkin vastustetaan maahanmuuttoa, vaikka se ei olekaan vielä ilmennyt konkreettisina toimina, kuten esimerkiksi ruotsalaisissa puolueissa, maltillisissa ja ruotsidemokraateissa. Ruotsissa puheet kuulostavat kuitenkin nykyään erilaisilta.

”On selvää, että naisten riski joutua raiskausten ja muiden seksuaalirikosten uhreiksi Saksassa kasvaa arabimaailmasta tulevan turvapaikkamuuton myötä, joka on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti”, hän sanoo.

CDU-poliitikko vaatii turvapaikanhakijoiden määrän pysyvää vähentämistä Saksassa ja rikollisten johdonmukaista karkottamista – myös Syyriaan ja Afganistaniin. ”Naisten suojelu on asetettava etusijalle seksuaalirikollisten ja muiden rikollisten kustannuksella”, hän sanoo.

Naiset eivät uskalla mennä ulos

NZZ:n mukaan vastalauseita tulee myös poliisilta, jotka käsittelevät päivittäin maahanmuuttajien tekemiä raiskauksia eri puolilla Saksaa.

Poliisiliiton varapuheenjohtaja Manuel Ostermann haluaa, että raiskaus johtaisi karkotukseen, vaikka tuomitulla olisi väitettyjä suojelusyitä ja hänellä olisi riski joutua vaikeuksiin kotimaassaan.

”Niillä, jotka syyllistyvät rikoksiin seksuaalista itsemääräämisoikeutta vastaan, ei pitäisi olla oikeutta jäädä Saksaan”, hän sanoi NZZ:lle ja lisäsi:

”Koemme Saksassa kollektiivista vapauden menetystä, erityisesti naisten osalta. Ei ole epätavallista, että naiset välttelevät julkisia paikkoja tai juhlia, koska väkivallan riski on kasvanut sekä koetusti että objektiivisesti.”

Lähde: NZZ

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Mutta mitä asialle tehdään ? Kerrotaan ettei kansainväliset ihmisoikeudet salli ” pakolaisten ” karkotusta, ja olisi toivottava että kaikki euroopan maat ottaisivat ” taakanjaon ” todesta, niin saataisiin jota kuinkin 70 000 raiskausta vuodessa, sehän olisi rikautta eikö vaan ? Muslimit ovat mukavaa rauhallista väkeä, jos ei raiskata puuhaillaan jihadin kimpussa, tai sitten koplataan molempia samaan aikaan.Mistä muualta voisimme saada näin rikastuttavaa muutosta yhtiskuntiimme jotka ovat sisäsiittoisuutensa takia näivettymässä, tätähän todistaa jo PISA tutkimuksetkin ihan kiistatta. Huono geeniperimämme ei ole onnistunut tuottamaan mitään järkevää tai kehittävää, toista se on kun Jalal, Muhamad, Ibrahim tai Aziz pääsee kadulle hämärän aikaan. Niin, ja he kuuleman mukaan äänestävät aina vasemmistoa tai vihreitä, huomatkaa miten tämä voi vaikuttaa globaaliin ilmastoon ja ilmastohätätila, ( joka tuntuu nyt joistain syystä kokonaan poistuneen myöskin Suomesta ) olisi voitettu myöskin muualla. Allahu olkoon taas akbar.

John Quiman

Suomen menestys nousussa köyhästä maasta vaurauteen on maailman mittakaavassa loistava suoritus ja se tehtiin suomalaisin voimin. Ei ollut kehitysapuja, eikä muutakaan tukirahaa.

Sellaista suoritusta ei tehdä, ellei kansan geenit ole hyvässä kunnossa ja kansa ole kyvykästä.

Moniko niistä kehitysmaista, joista suvakit haluavat ensisijaisesti tuotavan rikastajia, on noussut omin avuin menestykseen ja vaurauteen? Tulokset kertovat kyvykkyydestä ja kyvykkyys kertoo geenien kunnosta.

Suvakkien puheet rikastavuudesta ovat heidän ideologisten sekoilujensa kuvittelua, jota he käyttävät tuhotakseen Suomen ja suomalaisuuden. Siinä ne hyvä geenitkin heikennetään rikastajilla kehitysmaakuntoon.

Ilkka

Se erittäin usein kuultu argumentti jolla maahanmuuttoa taannoin puolusteltiin oli että onhan meille tullut Finlayson ja Fazer suomen ulkopuolelta. Kyllä niin on, meillä on myöskin Tataareita jotka ovat muslimeita, mutta kumma juttu ettei heistä ole koskaan ollut harmia. He jäivät suomeen kun itsenäistyimme, eikä suinkaan KELA:n varassa norkoillakseen, ja kaksi edellä mainittua tulivat oikeasti tuomaan innovaatioita ja työtä. Hagertit ovat olleet satoja vuosia osa yhteiskuntaa, joskin vähemmän työstä kiinnostuneita, mutta ei heitä ole kiinnostanut raiskaaminen tai pyhän sodan julistaminenkaan. Koko hullutus alkoi kun EU:n sisällä keksittiin sanamuotoja joilla joutohampparit, sotarikolliset ja muut tyhjäntoimittajat nimettiin hädänalaisiksi pakolaisiksi. Kukaan ei nyt halua myöntää että jos hätä onkin aitoa, he ( tulijat ) ovat sen itse aiheuttaneet omissa yhteiskunnissaan. On naurettavaa yrittää yhä selitellä että harmaapartaiset hampaattomat Afgaanit ovat yksin tulleita lapsia, tai että joku yön tummuteen hyvin sekottuva rimakinttu on siltainsinööri. Mikään YK:n artikla EI TUNNE käsitettä joka oikeuttaa pakolais-statukseksi köyhyyden, tai työttömyyden. Edes sota sinällään ei ole automaattinen peruste saada turvapaikka.

Näistä kaikista vaietaan mutta kysymys kuuluu miten pitkään sen vaikenemisen annetaan olla määräävä tekijä ? Puhutaan avoimuudesta, puhutaan siitä kuinka pitää välttää polarisaatiota, suvaita erilaisuutta tai olla muuten vaan näkemättä mitä ympärillä tapahtuu, mutta onko se oikea tapa saada aikaan muutos ? Eurooppa ei ole kaiketi vuosisatoihin ollut niin islamin täyttämä kuin tällä hetkellä, ja jostain syystä siltojakin on osattu rakentaa, on osattu syödä eksoottisia ruokia tai puhua muutakin kuin savon murretta. Tulijat ei ole rikkaus, he ovat taloudellinen rasite, ja samalla haitta kehitykselle joka ilman yhtään turhaa kuluttajaa olisi vieläkin korkeammalla. Suomen kansan elintaso ei ole noussut näiden tulijoiden myötä, eikä yhteiskunnan turvallisuus ole enää muuta kuin tyhjä sana. Jos suvaitsevaisuus tarkoittaa sitä että kehittyneen vauraan maan voi muuttaa kehitysmaaksi, se politiikka ei tule koskaan olemaan minun äänelläni toteutettua. Jos parlamenttaariset keinot ei toimi, on siirryttävä vähemmän ” suvaittaviin ” toimintatapoihin.

John Quiman

Ns. suvaitsevaiset ovatkin kaikkein suvaitsemattomimpia ja ajavat kansakuntaa heidän ideologisten uskomustensa orjiksi. Siitähän ei muuta seuraa kuin tuho, koska heidän ajatusmaailmansa on silkkaa sekoilua, jonka he kyllä väittävät pohjautuvan tieteeseen. Se tiede on ideologian korruptoimaa roskaa eli valheellista huijausta.

Heidän ideologiansa perustuu pitkälti kulttuurimarxismiksi kutsuttuun Frankfurtin koulukunnan ”tieteeseen”, jonka päämäärä on sekoittaa ihmiset niin perinpohjin, että ihmiset voidaan alistaa heidän totalitaristiselle diktaturialleen.

Eräs kulttuurimarxismin tekijöistä sanoikin kutakuinkin niin, että kun me olemme valmiit, ovat ihmiset sekaisin kuin seinäkello. Sitten ihmisillä ei ole enää mitään moraalia, kunniaa, kansallistunnetta, eikä edes perhesiteitä, vaan on valtio, joka on isä ja äiti sekä perhe. Sellaisia on helppo hallita ja siksi se on kulttuurimarxismin päämäärä.

Nämä hyväkkäät, jotka meitä siihen suuntaan haluavat viedä vaikka väkisin, ovat taustavoimien hyödyllisiä itiootteja, jotka uskovat olevansa hyviä ihmisiä ja julistavansa pelastuksen sanomaa. Tosiasiassa he ovat erityisen pahalla asialla ja sen taustavoimien pahuuden asialla.

Jos tuota ei voi pysäyttää, tulee Suomeenkin totalitaristinen diktaturia ja ihmisten vapaus on mennyttä. Tulee se monesti mainittu ihanneyhteiskunta, jossa ”et omista mitään, mutta olet onnellinen”. Sitten ollaan yhteiskunnan orjia ja yhteiskunta eli eliitti päättää kuka olet, mitä haluat ja saat haluta, mitä saa tehdä jne. Jos olet sairaalle eliitille uskollinen, saatat päästä paremmille oksille. Jos et ole, et pääse. Väärin ajattelevat varmaan pääsevät jonkinlaiseen leiriin uudelleenkoulutettaviksi tai mahdollisesti vapautuvat systeemistä heittämällä henkensä yhteiskunnan avustuksella.

Jos ihmiset ymmärtävät tuon suunnan ajoissa, sen voi pysäyttää. Ellei äänestämällä, sitten vaikka heittämällä hallinto konkreettisesti pois asemastaan. Pitää muistaa, että kansalla on oikeuksia hallintonsa suhteen, mutta hallinnolla ei ole mitään oikeuksia kansan suhteen.

Marko Kristian

Oikea määrähän on varmasti ainakin kymmenkertainen.
Tuskin kovin moni tekee rikosilmoitusta, koska joutuu vain lisää nöyryytetyksi, eikä raiskaajille juuri mitään seuraa kuitenkaan.

Jukka Severinkangas

Suomenkin pitäisi karkottaa kaikki meille tulleet ”turvapaikanhakijat”, jotka syyllistyvät rikoksiin kuten raiskauksiin, olivat he tulleet mistä tahansa maasta. Mikä velvollisuus meidän on sietää rajojemme sisällä muiden maiden roskasakki ja tuhota omaa maatamme? Tietysti meille tulee per….serei…käsakkia ja nimenomaan niistä maista, joihin ei voi palauttaa, kun siellä on niin vaarallista, että voi joutua vainotuksi. Mutta meillä vaan paapotaan, ja ollaan niin suvaitsevaisia ja käännellään vain poskiamme, että meikää oksettaa!!!!

Peter Kreisler

Mutta eikö kaikki turvapaikanhakijat voisi laittaa töihin maksamaan elämisensä kustannukset ja turvapaikkahakemuksen käsittelykulut. Työllistämisen voisi järjestää jo edesmenneen Stalinin keinoin järjestämällä rautatietyömaa jonnekin korpeen sekä työt 24/7 työaikalain mukaan.
Uskon, että turvapaikkahakemusten määrä romahtaisi suhteellisen nopeasti tämän tehotyöllistämistoimen ansiosta.

Jukka Severinkangas

Tuo olisikin ihanne! Jos kaikki tulijat ja varsinkin synnynnäisesti laiskat tulijat pakotettaisiin työntekoon, meillä olisi tulijoiden aiheuttamia ongelmia vähän.

John Quiman

Vähempikin riittäisi karkottamaan turvapaikkahaaveet. Ei tarvitse kuin suljettu laitos, jossa odotellaan päätöstä. Löytyy petipaikka ja maksuton ruoka sekä muu välttämättömyys, mutta ei ilmaista rahaa.

Kielteisen päätöksen jälkeen laitoksesta pääsee pois vain, kun saatetaan paluumatkalle lentokoneeseen tai muuhun välineeseen rajalla. Ilman myönteistä päätöstä ei pääse mihinkään. Sitä päätöstä saa sitten odotella kuukausikaupalla.

Jos tulee myönteinen päätös, pääsee johonkin asuntolaan, jotta voisi hakea töitä. Asuntolasta saa välttämättömyydet, jotta voisi niitä töitä hakea. Sosiaalietuja voi saada rajallisesti, mutta vain, jos on ollut viisi vuotta töissä ja elättänyt itsensä.

Ei olisi enää haluja harrastaa turvapaikkaseuramatkoja nähdäkseen muailmaa ja saadakseen ilmaista tiliä. Hakijoita saattaisi silti tulla vieläkin kourallinen vuodessa.

John Quiman

Eihän täsät ole tiedetty kuin vasta vuosikymmen pari. Aika pikaisesti reagoivat.

Ilkka

Huoli ja hätä ei ole kohdanneet päättäjiä, mutta jos sinne joku sohisi kyr****sä kanssa niin saisimme yhdessä yössä aikaan lain millä poistaa ongelmajätteet välimeren eteläpuolelle. Voisiko joku tehdä tutkimuksen montako somalien tai arabien gettoa on ökyrikkaidden asuma-alueella ? Ei tarvitse tehdä, niitä ei ole yhtään, mutta ilmankos he kokevatkin asian rikkautena.

Uusimmat uutiset