Muu maailma Politiikka Uutiset

Satanistit avaavat aborttiklinikan

ThankYouFantasyPictures, Pixabay

Uuden Meksikon osavaltiossa Yhdysvalloissa toimiva saatananpalvojien kirkko The Satanic Temple aikoo laajentaa toimintaansa avaamalla aborttiklinikan. Temppelin mukaan abortti on yksi satanistien uskonnollisista rituaaleista.

Aborttiklinikka nimetään Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari Samuel Aliton äidin mukaan. Tuomari Alito oli ratkaisevassa roolissa, kun 50 vuotta voimassa ollut liittovaltion takaama oikeus aborttiin kumottiin, ja osavaltiot itse saavat päättää sallivatko abortin.

The Satanic Temple perustelee nimeä sillä, että yleisen aborttioikeuden kumoaminen olisi jäänyt tekemättä, mikäli tuomari Aliton äiti olisi tehnyt abortin. Opettajana työskennellyt Rose Alito kuoli 98-vuotiaana vuonna 2013.

”Nimi muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka tärkeää oikeus omaan kehoon on, jotta tämän oikeuden rajoitukset kyetään estämään”, kertoo saatanallisen temppelin edustaja. ”Samuel Aliton äidillä ei ollut mahdollisuutta saada aborttia, ja katsokaa mitä siitä seurasi”.

The Samuel Alito´s Mom´s Satanic Abortion Clinic eli Samuel Aliton Äidin Saatanallinen Aborttiklinikka tarjoaa aluksi kemiallista aborttia 17 vuotta täyttäneille, Uudessa Meksikossa asuville naisille, joitten raskaus on korkeintaan viikolla 11.

”Tämä on vasta alkua”, kertoo temppelin edustaja tiedotteessa.

Lähde Life Site News

51 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Riku

Tuon yllä olevan kuvan kaltainenko sen Saatanan oletetaan olevan nykyään? No läheltä liippaa. Noita, feministi ja huorahan se on, mutta ei noin nuori.

yök

Poikkeuksetta nuoret ja kauniit eivät ole feministejä.

Mutta että tässä satanistikirkossa tullaan siihen että kohta alka rahaa virtaamaan kassaan kun ruokateollisuus ostaa abortoidut sikiöt jauhaakseen ne valmistamiinsa ruokiin. Sikiökauppaa käydään nimellä ”kudosnäytteet”.

Lare

Eihän ne kaikki naiset ole feministejä, ainoastaan ne vastenmieliset jotka ei osaa päättää ovatko naisia vai miehiä. Objektiivisesti ottaen oikean naisen päätehtävähän täällä maailmassa on tehdä lapsia, kaikki muu on aika turhaa.

Jaska

Pitäähän kunnan ja valtion kustantaa satanisteillekkin palveluja, koska ihmisoikeudet ja tasa-arvo edellyttää. Se kuuluu nykyajan vaatimuksiin, eihän me enää olla sivistymättömiä, eihän?

Rami

Mengelelläkin olisi nykyään kissanpäivät, hän vetoaisi jakamattomiin ihmioikeuksiinsa ja vaatisi valtiolta koppikorvauksia.

Thor Ukonpoika

Satanismi ja saatananpalvonta ovat kaksi eri asiaa. The Satanic Temple=satanisteille ja The Church of Satan=saatananpalvojille. Satanistit eivät palvo herra Saatanaa tai mitään muutakaan. Saatananpalvojat taas ”palvovat” ed. mainittua ja demoneita. Jos yleissivistystä riittää niin aborttiasia on luettavissa englanniksi ihan The Satanic Templen sivustolla vieläpä oikein termein.

Anomaster

Niin, noita satanisteja ei olisi, jos heidän äitinsä olisivat tehneet abortin kunkin kohdalla. Eivät kai tulleet ajatelleeksi noin. Kysehän heidän mietteissään on siitä, että heidän mielestään väärää mielipidettä edustavat olisi pitänyt abortoida heti kohdussa, mutta heitä itseään ei olisi.

Piikkilampaat

Vai että satanistit, normaalit ihmiset jotka ko osavaltiossa taltuttivat sen oikean satanismin eli lain jonka mukaan ei yksikään raiskattu saisi keskeytää raskauttaan.
Minun mielipide että saatana on se joka keksii että ihminen ei missään olosuhteissa omista omaa kehoaan.

ilmainen lahja

Niin, itse asiassa ihminen ei omista omaa kehoaan tai mitään muutakaan. Kaikki on lainaa vain.
Ainoa jolla on oikeus päättää elämästä ja kuolemasta on Pyhä Kaikkivaltias Jumala. Hän on luonut sinut ja minut ja koko maailman. Evoluutioteoria (huom. teoria) on saatanallinen valhe. Mitään elämää ei synny tyhjästä eikä lukuisista yrityksistä huolimatta kukaan ole pystynyt elämää luomaan. Väitetään että elämä on syntynyt alkuräjähdyksessä tai alkukeitosta yms., kun ei muuta keksitä. Ainoastaan Jumala voi luoda elämää. Totuus joka ei miksikään muutu vaikka kuinka kehiteltäisiin näitä teorioita.
Jumala rakastaa jokaista ihmistä ja Hänellä on ainoastaan hyvät ajatukset jokaista ihmistä kohtaan. Saatana (joka on jo tuomittu helvettiin) sen sijaan vihaa jokaista ihmistä ja haluaa tappaa ja tuhota jokaisen ihmisen. Pian maailmaan tulee yksi uskonto, jossa väitetään että Jumala on paha ja saatana hyvä, lucifer, valon tuoja. Näinhän jo vapaamuurarit opettavat.
Miksi Jumala sallii kaiken pahan ja lasten tappamisen ja sodat jne.? Edellä olevat asiat ovat syntisen ihmisen omaa aikaansaannosta ja johtuvat ihmisen omista valinnoista. Jumala ei ole luonut ihmistä tahdottomaksi robotiksi, vaan ihmiselle on annettu vapaa tahto ja jokainen tekee omat valintansa. Synnin orjuudessa elävällä ihmisellä nuo valinnat ovat useimmiten aika surkeita.
Väitetään että kristinuskon nimissä on tapettu valtavat määrät ihmisiä. Väite ei pidä paikkaansa. Todellinen kristitty, Jeesuksen seuraaja ei tapa ketään – päinvastoin hän rakastaa jokaista ihmistä rakkaana lähimmäisenään.
Näiden ns.kristittyjen tekemät kauheudet on kaikki tehnyt katolinen kirkko, jolla ei ole mitään tekemistä Raamatullisen kristinuskon kanssa. Päinvastoin katolinen kirkko on antikristillinen lahko, joka harjoittaa epäjumalanpalvontaa ja jumalanpilkkaa.
Jumala on suuressa rakkaudessaan ihmisiä kohtaan valmistanut tien, joka johtaa takaisin Hänen yhteyteensä. Irti synnin orjuudesta ja ikuiseen elämään. Tuo tie on Jeesus. Kuten Jeesus itse sanoo: minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani”.
Tunnustamalla ja ymärtämällä syntisyytensä ja uskomalla Jeesukseen, uudestisynnytään ikuiseen elämään. Kuolleessa tilassa oleva ja helvettiin matkalla oleva sielu syntyy uudelleen ja alkaa iankaikkinen elämä jo täällä maan päällä. Tätä on uudestisyntyminen. Elämä Jeesuksessa on Jumalan ilmainen lahja, ilman mitään omia tekoja ja suorituksia. Yksin Jumalan suurta armoa. Sinun tulee ainoastaan uskoa ja ottaa vastaan.
Rakas ystävä, valitse elämä, valitse Jeesus!

Piikkilampaat

Nyt kyllä tuli niin sakeaa soopaa että meinasi oksennus tulla.
Minua ei ”luonut” mikään satuolento koko elämä on evoluution tekemä.
Mitä jos harhoja näkevä menisit hoitoon.

ilmainen lahja

Niin, tälle maailmalle ja sen ihmisille nimi Jeesus aiheuttaa usein kuvaamasi reaktion. Miksiköhän?
Jumalan siunausta ja mukavaa päivän jatkoa sinulle! Muista että Jeesus rakastaa sinua ja Jumala odottaa tuhlaajapoikiensa ja tyttäriensä paluuta kotiin.

Piikkilampaat

Trolli on kyllä havaittu.

juha II

Noh. Eiköhän tuolla HIEROTA jo naamaan VIIMEINKIN se tosseikka, että SAATANANPALVONTA kukoistaa USA:ssa liberali-kommunistien, globalistien, LGBTQ+ + pedojen, BLM:n ja Hollywoodissa aina Yhdysvaltain korkeinta poliittista johtoa myöten. Poislukien kaikkein ”UHKAAVIMMAT” kotimaiset TERRORISTIT eli MAGA:laiset + kristinuskoa tunnustavat perusamerikkalaiset kaikista etnisistä amerikkalaisesta.

Jakolinja on RAAMATULLINEN niin kuin vain olla voi, eikä ole mitään syytä lähteä ”hiuksia halkomaan”. Erään julkisen rakennuksen edessä on itse kehnon patsas eikä koko varjoissa ollutta ”kirkkokuntaa” enää salailla vaan siitä on tulossa liki valtionuskonto. Kun muistaa vielä 1990-luvulla miten isänmaallisia amerikkalaiset urheilijat olivat voitonhuumassa valtiolippuineen ja tunnustaessaan uskoaan Jumalaan avoimesti. Joka tuntui varsinkin Suomessa ja Euroopassakin hieman oudolta, jota voi odottaa vain papilta tai saarnaajalta. Alan ”työhevosia” kun ovat. Nyt CNN hiljentää heti tai ”yhteys katkeaa” kun haastateltava alkaa puhumaan Jeesuksesta tai uskostaan Jumalaan, sillä niin ilmeisen VASTENMIELISTÄ se on katsella ja kuunnella studion haastttelijalle. Aivan kuten käy poliittiselle agendalle ”sopimatonta” narratiiviä esittävälle, joka käy vastavirtaan VALTAmedian ja sitä kautta HALLINNON poliittiselle AGENDALLE. Edellisethän ovat JO ”kotimaisiaterroristeja” silkkaan KOMMUNISMIIN eli totalitäristiseen tyranniaan luisuneella Yhdysvalloille!!!

Satanismista kirjoittaminen niin laajana kuin se TODELLA on ollut jo vuosisa lännessä. On selkeä tapa ollut saada päähänsä foliohattu tai jopa olemaan jonkin asteinen sekopää liian vilkkaine mielikuvituksineen, Mutta NYT on aika pudottaa TÄMÄNKIN suhteen ”suomut silmiltä” ja alkaa elämään todellisuutta ”Herran vuonna” 2023. Mm. WEF ynnä muut lafkat, jotka hääräävät PYYTÄMÄTTÄ koko maailmaa ja varsinkin omaavat ”iDEOITA” siitä miten ”turhien syöjien” on ”hyvä olla”!!! Ovat KOMMUNISTEJA, mutta vain sitäkin toissijaisesti, sillä ”herra ISO herra on ITSE Saatana!!!

Ilkka Forsten

Kaiken muun tyhmyyden keskellä tuo on loppujen lopuksi aika pieni asia.

Lieväasteinen

Tuo valtio on nykyään Suuri Saatana itse. Mikäli se ei parane sisältä päin oman kansansa voimin, toivottavasti voimistunut Kiina tuhoaa sen kuin raivotautisen hullun koiran. Kiina on pienempi pahe kuin tuommoinen USA.

ike

No Tarkkana !

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Manttari
Ilkka Forsten

Sinun kannattaa ensin varmistaa Tiibettiläisiltä onko Kiina ihana valtio vai onko siinä parantamisen varaa. Sanoisin myös ettei kiinan ilmanlaatu ole hurrattava, mutta jos nauttii silmiä kirvelevästä ja loputtomasta saastepilvestä, niin sitten se on tietysti ihan mallivaltio.

Hh1488

riittää ku kysyy keltä vaan ei miljonääri kiinalaiselta.

Anomaster

Uiguureilta voisi myös kysyä. Miljonääreistä ne, joilta Kommunistinen puolue on vienyt niemellistä korvausta vastaan miljoonabisnekset, voisivat myös olla toista mieltä. Henkilöt, joilla on muita mielipiteitä kuin sallitut mielipiteet, olisivat varmaan myös hyvä kyselyn kohde, vaikka vankiloihin on aika vaikea päästä. Ne nuoret ihmiset, joiden kehoista on leikety varaosia hyvin maksaville asiakkaille saattaisivat myös kertoa jotain. Ne, jotka on ammuttu kehon varaosien saamiseksi ovat vähän vaikeammin tavoitettavissa.

Jaska

Muslimeilta ei kannata kysyä yhtään mitään, kaikkiin kysymyksiin on sama vastaus, allahu akbar. Onneksi kiinalaiset sentään tajuaa sen.

Jaska

Kysy tasapuolisuuden nimissä saamelaisiltakin miltä heistä tuntuu elää Suomen siirtomaavallan alistamina.

ike

Saamelaiset voisivat aivan hyvin elää ”omissa oloissaan”. Jotenkin vähän kyllästyttää tämä vähemmistöjen palvonta. Voitaisiin sitten myös vähän keskustella missä asioissa heidän äänensä tulee kuulua. Vähemmistöjä tulee kuunnella, mutta määräävään asemaan heitä ei tule päästää. Siitä seuraa vain sekaannusta. Jotenkin tuntuu oudolta että jos on asunut jonkin puron varressa lapissa siitä seuraisi automaattisesti että suomen valtiolla ei olisi mitään sanottavaa asiaan, nauttivat kuitenkin valtion kaikkia etuja.

Lieväasteinen

En missään tapauksessa sanonut Kiinaa ihannevaltioksi, vaan pienemmäksi paheeksi ja vain siinä tapauksessa, kun Yhdysvallat olisi täysin satanistien ym. wokettajien, beälämmien, antifojen ja leftistien vallassa.

Lieväasteinen

Pahoittelen lähes samansisältöisiä kommenttejani, jotka tulevat mahdollisesti ketjuun viivellä. Kansalaisen hyväksymisautomaatti käyttäytyy tänään jotenkin oudosti tai on vauhkoontunut. Kun huomaan kommentissani virheen ja korjaan vain yhden kirjaimen, automaatti haukkuu koko kommentin roskaviestiksi ja lähettää sen karanteeniin.

Anomaster

Tuttu ilmiö. Mikä menee odotushuoneeseen, se pysyy odotushuoneessa. Kommenttien odotushuone on verrattavissa hautuumaahan. Mikä sinne päätyy, ei sieltä enää nouse.

Lieväasteinen

Kyllä ne usein palaavat odotushuoneesta, mutta viiveellä, joskus niin pitkällä, että asia ei ole enää ajankohtainen.

Piikkilampaat

No.. Moni, niin moni abortinvastuja ei sallisi edes tekoa joukkoraiskatulle lapselle joka tulee tuo erittän raakan teon jälkeen raskaaksi. Nainen kuten mies vastaa omasta kehostaan, minulle jos joku tulee ulisemaan miten kehoani pipäisi käyttää, niin ei tarvisis enää kehoittajan huolehtia ikinä omastaan. Olen muuten sitten mies.

lapsentappaja mikään mies ole

Mitä oman kehon käyttöä se on jos tappaa kohtuun syntymättömän lapsen?
Minulla on oikeus!!! – mutta missä on vastuu, velvollisuus ja moraali?
Abortista on tullut tuiki tavallinen jälkiehkäisykeino. Todellisuudessa abortti on syntymättömän lapsen murha.
Satanisteille lapsen tappaminen on suuri uhraus saatanalle. Ja saatanan tavoite on tuhota jokainen ihminen.

ike

Puuttumatta tuohon mainitsemaasi asiaan, sain kumman reaktion. Muistan hämärästi kun oli vastuu, velvollisuus ja moraali. Olin jo unohtanut että sellainenkin aika oli. Tosin kauan sitten.

Piikkilampaat

Eli jos tarvitsen vaikka munuaisesesi, voin tulla repimään sen ihan vapaasti irti kehostasi.
Se että nainen raiskataan tai lapsi ja tuo aiheuttaa raskauden, ei muka saisi aborttia teettää, vastaa täysin rikosta ihmisyyttä kohtaan.

lapsentappaja mikään mies ole

Elinten luovutusta ei voi mitenkään verrata aborttiin. Elimen luovuttaja ei tapa ketään, vaan päinvastoin saattaa pelastaa jonkun hengen.
Abortissa sitä vastoin tapetaan aina syntymätön lapsi. Ja usein vain siksi että on harrastettu suojaamatonta seksiä avioliiton ulkopuolella. Eikä lapsi sovikaan omiin suunnitelmiin, joten tapetaan se lapsi sitten pois.
Raiskauksessa alkunsa saaneet lapset ovat aivan murto-osa kaikista ns. ”ei toivotuista” lapsista. Ihan yhtä naurettavaa kuin verrata elinluovutusta aborttiin, on aina nostaa nämä raiskauksissa alkunsa saaneet raskaudet esiin. Ja mikä sinä tai kukaan muukaan olet päättämään siitä, että saako raiskauksen seurauksena alkunsa saanut lapsi elää vai ei???
Abortit eli syntymättömät lapsen murhat ovat seurausta moraalin rappiosta ja vastuunpakoilusta. Jos on pakko (usein kännissä) harrastaa seksiä kenen tahansa kanssa, niin luulisi että ehkäisy edes olisi kunnossa. Sitten paetaan vastuuta tappamalla lapsi kohtuun, kun ei sovi omaan elämään tuo uusi ihminen.
Abortti on murha. Se ei todellakaan ole mitään oman kehon käytöstä päättämistä. Siinä tapetaan aina syntymätön ja viaton ihmislapsi.

Piikkilampaat

Sinähän se olet sanelemän missä tilanteessa on ihminen kun joutuu aborttia miettimään.
Helkkari, jos vaikka vielä lapsi joukkoraiskataan isamitien toimesta, sinä olet sitä mieltä että aborttia ei saa suorittaa, olet sairas et edes ihminen.

ilmainen lahja

No joo. Olen samaa mieltä siinä että tietyissä pakkotilanteissa, esim. jos äidin henki on vaarassa, tai kuvaamassasi tilanteessa, voisi abortti olla sallittu.
Mutta kritiikkini ei kohdistunutkaan näihin muutamiin tapauksiin, vaan siihen että aborttia käytetään jälkiehkäisyyn. Ja siihen että abortit oikeutetaan sillä, että naisella olisi oikeus päättää omasta kehostaan. Syntymätön lapsi naisen kohdussa ei ole naisen omaa kehoa, vaan itsenäinen uusi elämä, jonka tappaminen on murha.
Ja näitä murhia tehdään Suomessakin joka vuosi tuhansia. Ja esim jenkeissä yli miljoona (v.2005 1,2 miljoonaa!) vuodessa. Pelkkää ihmisen pahuutta, jota yritetään puolustella ties millä naurettavilla syillä.

Piikkilampaat

Ihminen on silloin kun hengittää omilla keuhkoillaan syntymän jälkeen.

Turha selitellä

Sanovat lapsenmurhaajat, kun hakevat oikeutusta teolleen ja sille että itsekkäistä syistä lopettivat ainutlaatuisen ihmisen elämän.

Anomaster

Kohdussa oleva vauva on muutaman kuukauden jälkeen hyvinkin ihminen. On jopa tietoinen ympäristötä äänien perusteella.

Jos määritelmäsi olisi ohjenuora, voisi abortin tehdä minuuttia ennen syntymää.

En ota kantaa aborttiin tässä, mutta otin kantaan siihen mitä sanoit.

Piikkilampaat

No, minä olen vanhan koulukunnan aikana syntynyt ja elänyt siihen aikaan kun ihminen oli ihminen silloin kun siitä oli hyötyä, ennen sitä ei oltu mitään.

viisaus on vanhuksilla

Eli oletko myös sitä mieltä että vanhukset, sairaat, vammaiset jne. joutavat kuolla pois, kun heistä ei ole ”hyötyä”? Ovat vaan rasite ja kuluerä?
Näinhän nämä tämän maailman päättäjät/rahan- ja saatananpalvojat ajattelevat. Ihmisarvo loppuu siihen kun ei enää tuota mitään.

Anomaster

Jos kohdussa kasvavaa vauvaa ajatellaan hyötynäkökulmasta, pitää ajatella sitä välttämättömänä vaiheena ihmisten syntymiselle eli siitä on hyöty tulevaisuudessa, ei siinä vaiheessa. Toisaalta jos katsotaan vain siihen, että jostakusta on hyötyä juuri nyt, ei niistä lapsista ole konkreettista hyötyä yhteiskunnalle ennen kuin parin vuosikymmenen jälkeen. Näin asiaa tarkastellen aborttioikeuden voisi asettaa esim. 18 vuoden ikään eli siihen asti äidillä olisi oikeus abortoida lapsi.

Tämä ei edelleenkään ollut kannanotto aborttiin, vaan ainoastaan siihen mitä kirjoitit.

juu

Aikamoiset ”satanistit” USA:ssa on vallassakin. Ne oikeat satanistit vaan vetelee taustalla naruista, Bidenit ja Kamalat on siellä vaan sätkynukkeja.

stetsonlogi

Maailman suurin mielisairaala on juuri tämä tellus planeetta. Paskasakki nimeltä ihmiskunta alkaa olla tiensä päässä, kaikki oireet viittaa siihen

Ilkka Forsten

Jo keskiajalla sanottiin samaa, mutta tässä sitä yhä ollaan.

Anomaster

Jos katsoo ihmiskunnan historiaa, on se aika raaka, julma, sekoileva ja typerä, mutta tosiaan tässä sitä yhä ollaan.

stetsonlogi

Eikä olla mitään opittu historiasta. Tappaminen on toki ottanut ”kehitysaskelia”,Saadaan tapettua paljon kerralla monella eri keinolla

ike

Aikajana, aikajana. Aina tulee ajatella kuin tuhat vuotta olisi vain yksi päivä. Ei sitten hermostu ihan pikkuasioista.

Anomaster

Juu, erityisesti ikävässä tilanteessa on hyvä ajatella, että tulee sekin päivä, että tämä on ohi. Hyvätkin tilanteet menevät ohi, mutta niissä tilanteissa ei kai koe tarvetta siitä lohtua, että ohihan tämä on joku päivä.

Baali Kanni

Keittääks ne ittelleen jotain velliä niistä sikiöistä, joita hartaasti kaivelevat ulos?

Thor Ukonpoika

”Joo ne keittää niistä jotain velliä.” Öööh…

Kake

Ne keittää niistä sitä koronalääkettä, tepsii hyvin kausiflunssaan. Hulluilla on jo kuudes piikityskierros menossa, eikö nillä vieläkään leikkaa lanttu?

Pulled flesh

Näin taitaa suunnilleen olla, meinaan niissä seremonioissa, ikävä kyllä..

Riku

Tarkoitatko niitä terveysasemilla järjestettäviä piikityssessioita? Se on surullista.