Kotimaa Politiikka

Sinimusta Liike kannattaa Ahvenanmaan militarisoimista

Tuukka Kuru, Sinimusta Liike

Sinimusta Liike tiedottaa seuranneensa huolestuneesti Venäjän ja puolustusliitto Naton viimeaikaisia erimielisyyksiä liittyen vielä ratkaisemattomaan Ukrainan konfliktiin, jolla on myös potentiaali kärjistyä suuremmaksi sotilaalliseksi konfliktiksi Venäjän asevoimien ja läntisten valtojen välillä. Mahdolliset sotilaalliset ja diplomaattiset konfliktit kyseisten blokkien välillä heijastuvat myös aina Suomen omaan turvallisuusympäristöön ja aivan erityisesti tämä tulee näkymään Itämerellä, joka on maamme huoltovarmuuden kannalta kriittisin toimintaympäristö.

-Tämän vuoksi Ahvenanmaan demilitarisointi on välittömästi lopetettava ja alueelle on perustettava varuskunta, jolla on kyky suorittaa itsenäisiä maihinnousuoperaatioita sekä estää potentiaalisten vihollisyhtymien suorittamia maahanlaskuoperaatioita, vaatii Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru. -Alueelle tulee myös perustaa merivoimien sotalaivoille sopiva tukikohta, josta ne kykenevät tarvittaessa torjumaan huoltosaattueisiin kohdistuvia hyökkäyksiä, Kuru jatkaa.

Vakituisen sotilastukikohdan lisäksi Sinimusta Liike vaatii Ahvenanmaan miespuoleisesta väestöstä muodostettavia sotilaallisia yhtymiä, jotka kykenevät välittömän kriisin aikana avustamaan puolustusvoimiemme vakituisia osastoja vihollisen mahdollisia maihinnousuyrityksiä vastaan. Tämä tarkoittaisi käytännössä nykyisen asevelvollisuuden laajentamista koskemaan myös Ahvenanmaalla asuvia Suomen kansalaisia.

-Maamme jokaisen neliömetrin puolustaminen ulkopuolista uhkaa vastaan on jokaisen suomalaisen oikeus ja velvollisuus, Kuru jyrähtää.

Sinimusta Liike kokee kohtalonyhteyttä ukrainalaisten nationalistien kanssa, ja toivottaa Ukrainan kansan tervetulleeksi läntisten vapaiden kansojen piiriin. Liikkeemme toivoo Natosta ja Venäjästä riippumattoman Intermarium-yhteistyön syventämistä, sekä sen edustamaa kulttuurillista palomuuria amerikkalaista liberalismia ja itäistä kollektivismia vastaan.

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Tuukassa ja Mussolinissa on jotain yhden-näköisyyttä, en vaan saa päähäni mikä se voisi olla ?

Lieväasteinen

Tuuce (Tuukka + duce)

FIXIT

Olisi muistettava kuitenkin historiasta, miksi Oolanti on demilitarisoituna ollut lähes sata vuotta. Syitä on syytä pohtia tarkkaan, ennen kuin syöksytään laskettelemaan tällaisia päätähuimaavia kantoja. Historian virheistä voisi oppia, sama koskee nyt nähtävää sapelien kalisteluja maailmalla. Poliitikot ja osa kansoistakin ovat vain niin uunotettavia, ettei siitä hyvä heilu. Kolmas maailmansota on jo nurkan takana… USA:ssa dementikko pitää valtaa ja häntä ohjailee kätyrit verhojen takaa, EU:ssa epädemokraattisesti valitut johtajat heiluvat innoissaan kuin olisivat vihdoin pääsemässä unelmoimiinsa kommunistisiin sfääreihin. Heidän taustansakin ovat usein kommunistisissa liikkeissä. Heitä ei kansat ole saaneet edes valita nykyisiin eurosvoliiton tehtäviin.