Kotimaa Politiikka

Sinimusta Liike lähtee eduskuntavaaleihin tavoitteenaan suomalainen Suomi – uusia ehdokkaita on nimetty

Kuva: Sinimusta lLiike

Sinimusta Liike pitää ylimääräisen puoluekokouksen 30.10. Pirkanmaalla puolueen eduskuntavaaliohjelman hyväksymiseksi. Ohjelmaa on laadittu eri aihealueittain jaetuissa työryhmissä, joihin ovat jäsenet osallistuneet aktiivisesti.

Puolue julkaisee myöhemmin tänä vuonna ohjelmansa, joka eroaa varmuudella kaikkien vaaleihin osallistuvien puolueiden vaaliohjelmista. Sinimusta Liike on todennäköisimmin ensi kevään eduskuntavaalien ainoa puolue, jonka tavoitteena on puhtaasti suomalainen Suomi. Suomalaisen maahanmuuttopolitiikan ensisijainen tehtävä on varmistaa se, että Suomi pysyy myös tulevaisuudessa valkoisena, eurooppalaisena maana.

Sinimustan Liikkeen hallitus on nimennyt joukon uusia eduskuntavaaliehdokkaita: Toni Helleharju, Pirkanmaa; Tommi Lukkarinen, Keski-Suomi; Janne Peltonen, Uusimaa; Aaro Siironen, Vaasa; Liisa Sirainen, Häme; Eero Snellman, Savo-Karjala; Ikka Viinikainen, Keski-Suomi; Antti Viljakainen, Savo-Karjala.

Aiemmin julkaistut ehdokkaat: Lauri Hokkanen, Pirkanmaa; Suvi Hokkanen, Pirkanmaa; Toni Jalonen, Helsinki; Meri Kartta, Häme; Terhi Kiemunki, Pirkanmaa; Antero Kivisaari, Varsinais-Suomi; Pasi Kuronen, Lappi; Tuukka Kuru, Häme; Tapio Rantanen, Satakunta; Miro Sarola, Lappi; Milka Ojala, Oulu; Aleksi Veikkola, Pirkanmaa; Jouni Hautala, Vaasa;, Kainu Jokipii, Pirkanmaa; Miika Kallio, Varsinais-Suomi, Roni Nieminen, Varsinais-Suomi; Ville Nurmela, Varsinais-Suomi; Ilmari Ollila, Helsinki; Olli Pasanen, Keski-Suomi; Timo Rumpunen, Varsinais-Suomi; Pyry Lii Soinio, Uusimaa; Joona Välimäki, Varsinais-Suomi.

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kanta A. Ottavainen

Sinimustan Liikkeen miehille ja naisille tulee antaa jo nyt täysi kunnioitus, sillä he sentään koittavat saada rappion kuriin valkoisessa maassa nimeltä Suomi. He ovat ryhtyneet sanoista tekoihin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kanta A. Ottavainen
Jäitä hattuun

Voi voi, kunpa asia oikeasti olisikin näin.

Todellisuudessa mikään ei viittaa siihen, että nämä Sinimustan Liikkeen nimiin vannovat henkilöt olisivat ryhtyneet mihinkään sellaiseen, jolla oikeasti olisi jotain vaikutusta.

Kyse näyttäisi olevan enemmänkin jonkinlaisesta viihteestä ja ajankulusta kuin pyrkimisestä mihinkään konkreettiseen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
Kanta A. Ottavainen

Aika näyttää, miten asian laita on. Pitää muistaa, että he ovat vasta urakkansa alussa.

Jäitä hattuun

Periaatteessa tietysti näin.

Valitettavasti on kuitenkin todettava, että enteet ovat aika huonot. Tällä samalla tyylillä on yritetty meillä Suomessa lukuisia kertoja ennenkin, mutta kaikki nämä yritykset ovat päätyneet epäonnistumiseen. Ihan järjestään.

John Quiman

Sinimustat eivät itse tule vaikuttamaan suoraan suomalaiseen politiikkaan luultavasti koskaan, mutta heidän toimintansa tulee helpottamaan joidenkin asioiden läpiviemistä toisten toimesta.

Kolmossivun tyttö

Toivottavasti Sinimustat sitten laittavat pisteen maan myymiselle.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f2017647-1c56-48ab-8a20-b582dae9398a

Kata

Totta mutta en usko että saavat niin monta edustajaa että voisivat vielä noin vaikuttaa mutta jos niillä olisi sopua muiden kuten persujen ja KD_n kanssa niin voisi onnistua….hassua sekin että pelkään ettei näin ole.

Ehkä joskus ovat niin iso puolue.

JFK

Jos Sini-musta ajaisi sotilaallista liittoutumattomuutta (Paasikivi-Kekkonen -linjaa), joka on se oikeasti kansallismielinen linja, niin äänimäärä voisi olla merkittävä. Nyt sitä linjaa eivät aja muut, kuin VKK.

John Quiman

Paasikiven linja, jota Kekkonen sitten kokolailla jatkoi, oli sodan jälkeisen ajan realismia. Nykyään ei ole samat olosuhteet, joten sillä linjalla roikkuminen ei ole enää muuta kuin vanhojen kullattujen musitojen romantisointia.

Jäitä hattuun

Osut asian ytimeen heti viestisi alussa.

Koska mitään todellista menestystä ei voi tällä tyylillä saavuttaa, koko toiminta jää pelkäksi vähämerkitykselliseksi puuhasteluksi.

Kolmossivun tyttö

Asiasta toiseen. Ananastukat sai viisi pitopalveluateriaa/päivä, ukrainalaisille tarjolla linssisoppaa ja höyrytettyjä sekavihanneksia. WTF?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sotaa-pakenevat-ukrainalaiset-kertovat-vastaanottokeskuksen-oloista-meille-on-sanottu-ettei-tama-ole-mikaan-viiden-tahden-hotelli/8551802#gs.g2jf2t

Pesunkestävä

Marakatit ei juurikaan käy oikeissa rehellisissä töissä ja heidät ruokitaan ruhtinaallisesti veronmaksajien toimesta, joten jaksavat antaa huomiota ja ulvottaa vajakki-suvakki matupatjoja öisin… Oksettavaa.

Kata

Niin ,näin on tai siis sellaista mitä vanhuksemme saavat ja myös lapsemme ja kun ruoka loppuu kesken kouluissa niin pikasulatus jotain kanalitkua jota ei voi syödä.Kun hävikkiä ei saa tulla niin tilataan liian vähän,suorastaan järkyttävää.
On selvää että varsinkin vanhukset ja myös lapset jäävät vaille kuulemista…lapset sentään kertovat kotonaan.Auttaako sekään kun tällaista tämä on ollut jo pitempään?

Vain poikasille on kaikkea mitä haluavat ja kaupasta saa omalla autolla haettua lisää….ja siltikin voi verhot käydä hermoon tai huono siivous vessoissa…(niinpä joo tottakai joku muu sen tekee!)

”Oma kansa ensin-ajattelu on vahingollista”…terveisin suuri johtaja Tuttitee.Ehkä saa vielä patsaan…”Kansainväliset sopimukset” määrää paitsi Shengen ja Dublin jäivät noudattamatta koska se sopinut ideologiaan.

Voitto Ikunen

ymmärrys rajallisuudessaan rajaa demokratian.

Jori

Minä en viitsi lukea mitään, koska nuo ALFA-uutiset on puolueellisia, miksei voi olla faktaa. En minä kuitenkaan muuta ajatuksia vaikka YLE ja ALFA haluaisikin. Luuletteko niin?Te aliarvioitte, niinnkuin yleensä. Jotkut yliarvioikin, mutta sitä kutsutaan demokratiaksi.

Rudi

Suomessa ja itse asiassa EU:ssa on vallalla sotapropaganda. Muutamia tv-kanavia on kielletty kokonaan ja varsinkin Pohjois-Euroopassa on vallalla yksi totuus. Alfa-Tv on jotenkin surullinen tapaus kun sen rahat näyttää menevän Ukrainan avustustoimintaan jonka parissa päätöimittaja on päätoimisesti. Alfa-TV:llä olisi ollut momentum saada moniäänisyyttä suomalaiseen uutisointiin mutta ei se ihan putkeen ole mennyt vaikka yritystä oli. Tämä Ukrainan sota sekoitti tavallaan sen pasmat ja saattaa olla että tarina tulee jäämään lyhyeksi kun rahat loppuu.

Kata

https://www.instagram.com/p/Cj4Ie-0jD5m/?utm_source=ig_web_copy_link

Mutta näin…. 🙁 rahat loppuu amerikkalaisiltakin.

Rudi

Sama pätee Eurooppaan. Ensi talvi näyttää että millainen on eurooppalainen sitkeys kestää pahan olon tunnetta ja varallisuuden katoamista. Suomalaiset näyttää sitä kestävän kun on siihen niin totuttu.

Kata

Totta puhut…
https://www.youtube.com/watch?v=GHECOHu7T8k

Tosi hyvä dokkari Lapin sodasta.Kaikkea en tosiaankaan tiennyt aiemmin vaikka tuo kosketti minua ihan henk koht…Isäni oli Tornion maihinnousussa ja ensimmäisiä sotilaita Rovaniemellä ja mistä hän ja äitini aloittivat sodan loputtua…koti oli poltettu kuten lähes kaikilla ….pahvimökkiin vain ensin.Omin voimin eteenpäin.

Ja kuinka nyt vaan se kaikki mitä he rakensivat ja seuraavat sukupolvet…antaa mennä kun on alamäki…?Uskomatonta.

Rudi

Hyvä video. Semmoinen muistinpalautus pläjäys. Paljon asiaa joita ei muista edes kuulleensa.

Kata

Samoin!

Uus tuttavuus

Empä ollut moisesta alfa-tv:stä aiemmin kuullutkan Kävin katsomassa henkilöitä ja vähän agendaa. Näyttää siltä että YLE on keksitty uudestaan. Kauheasti on pääliköitä ja voisi kuvitella että porukkaa on sadoittain sielä töissä. Mutta kun katsoo kuinka monella menee hiusraja korvasta korvan tai on luiskaotsa niin ymmärtää miten rodulliset ominaisuudet vaikuttavat näkökantoihin.

Rudi

Ihmetyttää että kuinka voi päätoimittajalla olla aikaa toimia avustusjärjestötehtävissä kun samaan aikaan kerrotaan Alfan talousvaikeuksista. Tämä Haukka vaikuttaa hyväsydämiseltä hölmöltä joka itku silmässä vie vaikka viimeiset omat murusensakin hädässä oleville ihmisille kuvitellen että se on ratkaisu. Samalla harmittaa Alfa-TV:n menetetty mahdollisuus tuottaa erilaista näkökulmaa. Onhan siellä edelleen Ukkola ja Harkimo omannäköisillään ohjelmilla, mutta haastateltavat ja näkökulmat varsinkin Ukkolalla ovat kovin samaa kuin YLE:n ohjelmissa. Uutisplussat ja muut kanavan ajankohtaisohjelmat ovatkin sitten taattua väsynyttä natopropagandaa pohjalta Putinilla on syöpä, mielisairaus tai hermosto-oireita, samalla kun Venäjän armeija konttaa mudassa ja syö lapsia.

Jäitä hattuun

Tämä sama kuvio nähtiin jo vuosia sitten, kun muutamat isot mediatalot kiukuttelivat Ylen ylivallalle.

Tässä näillä mediataloilla olisi ollut tuhannen taalan paikka ryhtyä kilpailemaan laadulla ja mennä näin Ylen ohi.

Vaan mitäpä nämä mediatalot tekivät? Ne päätyivät HEIKENTÄMÄÄN oman tuotteensa laatua. Ne ryhtyivät suoltamaan ulos samanlaista vihervassari-globalistista propagandaa kuin Yle.

Tämän seurauksena iso osa katsojista ja lehtien lukijoista päätti sitten lopettaa näiden kanavien ohjelmien katsomisen ja lehtien tilaamisen.

Ja sitten nämä isot lehtitalot rupesivat itkemään, kun rahaa ei enää tule, eikä iso osa kansasta ymmärrä ollenkaan arvostaa tätä heidän valitsemaansa ”vastuullista” linjaa…

Aatu H.

Kommentoijat on taitavia viemään keskustelun täällä tietyistä uutisaiheista aina mahdollisimman kauas, kuten nytkin.

Rudi

Ei siihen taitoa tarvita, senkun kirjoittaa. Näytäppä mallia.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Sehän (tämänkin) kommenttiosion paras suola onkin.

Ilmari

Niinpä näyttää. Palataan siis teemaan. Sinimustat eivät tule saamaan yhtään kansanedustajaa missään vaalipiirissä.