Kotimaa Maahanmuutto Politiikka

Sinimusta Liike tuomitsee esityksen 1,3 miljoonasta maahanmuuttajasta

Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru pitämässä linjapuhetta puoluekokouksessa 21.08.2022. Kuva: Nina Metsälä

Sinimusta Liike otti kantaa keskusteluun työperäisen maahanmuuton lisäämisestä, jota kohtaa Suomessa on osoitettu suurta kiinnostusta viime vuosina. Puolueen mukaan kasvava maahanmuutto ei ratkaise Suomen väestöllistä ja taloudellista alijäämää, vaan pahentaa sitä entisestään. Puolue kannattaa etnisesti yhdenmukaista Suomea ja pyrkii etsimään ratkaisun väestölliseen kriisiin luontaista syntyvyyttä lisäämällä.

Teknologiateollisuuden puheenjohtaja Jaakko Eskola esitti viimeisimmässä aihetta käsittelevässä blogikirjoituksessaan Suomen tarvitsevan peräti 1,3 miljoonaa maahanmuuttajaa seuraavan kolmen vuosikymmenen aikana. Satoja tuhansia maahanmuuttajia ovat maahamme vaatineet myös EK:n, Peter Vesterbackan ja keskuskauppakamarin kaltaiset taloudelliset toimijat, kuin myös lukuisat porvarilliset ja punavihreät poliittiset toimijat.

Sinimustan Liikkeen mukaan maahanmuutto ei ratkaise alhaista syntyvyyttä tavalla, joka parantaisi suomalaisten, saati laajemmin länsimaalaisten yhteiskuntien, väestökadosta seuraavaa alijäämää. Kun ensimmäinen maahanmuuttajapolvi osoittautuu riittämättömäksi, ainoaksi ratkaisuksi jää uusien tulijoiden houkuttelu. Mitään rajaa, jonka jälkeen tulijoiden määrä koettaisiin riittäväksi, ei ole todellisuudessa olemassa, sillä jatkuvuutensa kanssa kipuileva liberaalidemokratia on riippuvainen oman maansa ulkopuolelle ulkoistetusta syntyvyydestä.

Ne argumentit, joilla pyritään lisäämään Suomeen kohdistuvaa maahanmuuttoa, ovat puolueen mukaan identtisiä niiden argumenttien kanssa, joilla samaa perustellaan kymmenien miljoonien ihmisten valtioissa, kuten esimerkiksi Saksassa. Näissä olosuhteissa ainoat populaatiot, joiden keskuudessa esiintyy korkeaa hedelmällisyyttä, ovat niitä värillisiä massoja, jotka ovat itse liitoksistaan natisevan tulonsiirtojärjestelmän asiakkaita, eivätkä suinkaan sen rahoittajia.

-Maahanmuuton lisäämisen sijasta liikkeemme kannattaa laajamittaisia kotiuttamisia, jonka tarkoituksena olisi kotiuttaa maassa jo valmiiksi asuvia maahanmuuttajataustaisia ihmisiä takaisin kotimaihinsa, toteaa Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru. -Nykyinen kehitys, jossa kasvava määrä kouluikäisistä lapsista on muita kuin suomalaisia, tulee katkaista välittömästi. Kosmeettiset leikkaukset tulevaisuuden maahanmuuttoon eivät riitä enää varmistamaan kansallista olemassaoloamme tulevaisuuden Euroopassa, hän jatkaa.

Lue kannanotto kokonaan puolueen sivulta.

37 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Horace Smith

Millähän logiikalla työvoimapula hellittää työhaluttomilla luku- kirjoitus, kieli- ja laskutaidottomilla kamelikuskeilla? Se on toki helppo ymmärtää, että työnantajapuoli haluaa ilmaista työvoimaa, mutta edellämainituista ei ole halpatöihinkään.

Ja N EEKERI..

Nettimediassa näkyy Oulun Hiirosen nuoren naisen murhaajan käden orvaskeden väri.

Tappinen

YK:n Agenda 2030:n eräs osatavoite on maailman maiden välisen eriarvoisuuden vähentämistä.
Suomi-neidolle se tarkoittaa tuollaisten klaanihiippareiden muodostamaa kunniakujaa kohti upottavaa suota.

Timo Yö

”Alun perin rikoslaissa (39/1889) määrättiin, että jos 7–15-vuotias lapsi oli syyllistynyt rikokseen, vanhempain tahi sen, jonka hoidossa ja valloissa lapsi on, tai toimeenpanevan viranomaisen pitää sitä huoneessa toteensaatavasti kurittaa.Pahoinpitelyä koskevassa luvussa säädettiin, että jos kurittaja on kuritusvaltaansa käyttäessään saattanut kuritetulle ainoastaan vähäisen vamman tai ei vammaa ollenkaan, ei rangaistusta tullut tuomita”
 
”Suomessa vanhempien kuritusoikeus poistettiin rikoslaista 1979, ja vuonna 1984 alussa ruumiillinen kuritus kiellettiin kokonaan toisena maana maailmassa.Ruotsissa kuritus kiellettiin jo vuonna 1979, jota ennen sitä ei ollut kielletty y h d e s s ä k ä ä n maassa.”

Loppu onkin sitten pohjoismaista nykyhistoriaa…

Ja N EEKERI

Vallilan adoptoitu tappaja nyt kiinniotettuna majakkarannan hengenvaarallisesta puukotuksesta. Mahtaa adoptiovanhemmat olla YLPEITÄ tuonti+partapojastaan.. 💩

Helppo yhtälö

Voihan se tuomita, mutta mitä nyt on tehty nykyisen ~700 000:ne estämiseksi? Kyllä ne ne 1.3 miljoonaa tänne tuo rasittamaan suomalaisia veronmaksajia. Sille ei vaan voi mitään. On parempi irtaantua politiikasta ja siirtyä konkreettisiin muutostöihin.
No, jos ulkosuomalaiset (joita on ruotsissakin ~720 000) saataisiin muuttamaan Suomeen niin taloutemme paranisi kertaheitolla. Saisimme Ruotsita rahaa eläkkeinä ja työttömyyskorvauksian. Sellaista ”ulkomaanvietiä” ei pysty edes valtio vientituillaan järjestämään. Sannan aivoituksista puhumattakaan.

Tähän ulkosuomalaisten muuttamiseen takaisin kotimaahansa, siihen tulisi keskittyä. Ei niinkään muuttoliikkeen politikointii. Toinen tuo meille rahaa, toinen vie. Helppo yhtälö.
Esim. seurakunnat voisivat kutsua suomalaisia kotimahansa. Näin saataisiin pelastettua Suomi ja valkoinen rotu.

Random1488

Siksi Sinimustilla onkin kotiuttamispolitiikka, ei kotouttamispolitiikka.

Ei todellakaan mitään lentomatkoja!

Kenkää vaan Suomesta ja palautukseen riittää naftaliinista kaivetut karjavaunut!

Höh...

Juu, politiikkaa politiikkaa… Mutta entäs konretia? Onko Ruotsin suomalaisia kutsuttu tai onko tarjottu asuntoja joissa voisi asua? Tai kokonaisia kyliä? Onko lähetelty käsin kirjoitettuja kirjeitä (henkilökohtainen kutsu) kuten Linnan juhliin? Onko vedottu Suomen jälleenrakentamiseen?

Sielä missä on paljo suomalaisia, sielä on vähemmn muita.

Jukka

Olenpa iloinen! Taponen on edelleen sitä mieltä, ettei meillä ole katujengejä. Hänen mielestään meidän jengit eivät täytä jokaista viittä kohtaa, jotka on määritelty EU:ssa. Taposen mielestä olisimme epäonnistuneet, jos näin olisi! Olemme siis onnistuneet!

Tappinen

Taposen saivartelu vähentää kansalaisten luottamusta poliisiin.

Kun kansalainen joutuu metrolaiturilla migrikirurgien piirittämäksi, niin hänelle on yks ja sama onko kyseisellä marakattilaumalla kansainvälisiä yhteyksiä vai ei.

Hulluja on joka puolella

Mikä ihme noita kuspäitä vaivaa. Nyt siis teknologiateollisuus aivopieree vuorostaan. On ne järkensä menettäneitä.

Ilkka Forsten

Se ”railo ” mihin nykyiset poliitikot viljeltiin, on täytynyt olla horisonttaalinen, ei kuten originaali joka on vertikaalinen. Asian pystyisi vielä jälkeenpäikin selvittämään, vaatimalla että synnyttäjien on laskettava rapun kaidetta ilman housuja jalat leveillään. Jos kuuluu suhiseva ääni, on asia ok, jos räplättää,ollaan todennettu oletukseni paikkansapitävyys. 🚺🔞

Jukka

On ollut jo vuosia selvää, että tulijoilla ja meillä kantiksilla on eri oikeudet. Tulijoilla paremmat ja enemmän. Mikä meille on kiellettyä, heille se on sallittua!

Viime syksynä Espoon keskuksen eräällä kentällä ”juhli” saa….tanan iso porukka (tuhat ei riitä) hameukkoa ja kaapu/huntu/hijab/burgha-akkaa. Penskat kirkuivat kurkku suorana. Pöydät notkuivat syötävää ja juotavaa. Ja voi sitä ämyreistä raikaavaa mölyjoikua ja minareettimekastusta. Möly kuului kilometrin päähän. Kävelin ohi ja kiroillen manasin menoa ja verorahojen tuhlausta. Vielä kauan korvani tärykalvot kipuilivat ja huusivat hoosiannaa.

Juha

99.9 %a kansasta on hulluja. Äänestyskäytöksen perusteella nämä ääliöt haluavat täyttää tämän maan haittamaahanmuuttajilla. EU exitin kannattajia maassamme on vain mitättömät alle 5000 henkilöä. Loput äänestäjistä/kansasta yli 4,5 miljoonaa (4 500 000 henkilöä) 18+ vuotiasta, haluaa Suomelle kommunistista EU itsemurhaa.

ike

EU ei ole ollut pelkkä kauppa- ja rahaliitto enää pitkään aikaan. Se on dinosaurus joka, kansalliselta kannalta, tuohoaa kaiken mihin se kajoaa.

Kolmossivun tyttö

Odotan innolla, että joku talouselämää tunteva syväkurkku paljastaa todellisen syyn elinkeinoelämän intoon tukea ”työperäistä maahanmuuttoa”. Eivät teollisuuden ja kaupan työnantajat niin tyhmiä ole, etteivätkö he tietäisi tulijoiden osaamiseen ja kulttuuriin liittyviä haasteita. Oma epäilykseni on, että todellinen syy ovat maahanmuuttajien työllistämiseen maksettavat erilaiset tuet. Näissä tuissa ongelmana on se, että niitä maksetaan vain tietyn ajan, sen jälkeen pitäisi alkaa maksaa oikeata palkkaa. 1.3 milj maahanmuuttajaa takaisi tuetun työvoiman pidempään kuin kotimainen työttömien reservi. Toinen syy voi olla luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomuus sekä kulttuuritausta, jossa AY-liike on tuntematon tai kukistettu alkuunsa. Tällaiset työntekijät osaavat korkeintaan heiluttaa rasismikorttia, mutta palkka- ja työaika-asioissa he ovat höynäytettävissä.

1.3 milj tulijaa tuovat tullessaan vaimon, joka kulttuurisyistä jää kotiin, sekä vähintään kolme mukulaa. Joissain tapauksissa mukuloita on 12 plus iso- ja appivanhemmat. Jokatapauksessa lukumäärä on todellisuudessa 6.5 milj. Näiden 1.3 milj:nkin työllistymisprosentti jäänee korkeintaan 20:een.

ike

Olet järkyttävän oikeassa.

Tuumailija

Ja sekin vielä, että vaikka näille maksettaisiin sitä ”oikeaa” palkkaa esim. minimi, niin tuet eivät katkea vaan jatkavat juoksemistaan, tätä kerrointa ei kukaan ota huomioon.
Se että saa minimipalkkaa ei heilauta näitä millin vertaa, koska ”kompensaatio” tulee toista kautta.
Uskoisin että jos samalla tavalla kohdeltaisiin kotimaisia työttömiä vaikka vain puolen vuoden/vuoden ajan työllistymisestä, motivaatiot tekemiseen ja työhön hakeutumiseen olisivat aivan toisella tasolla.
Moni pääsisi jaloilleen miinusmerkkisen, kädestä suuhun, talouden jälkeen, kyeten tekemään investointeja itseensä/perheeseensä (esim. terveys, liikuminen yms.) joka laittaisi niin rahan kiertämään kuin olisi pitkäaikaisvaikutteinen tulevaisuutta ajatellen.

Ilkka Forsten

Mutta kun SUOMEA ei ole tarkoituskaan saattaa toimimaan. Tätä ollaan tuhoamassa koska me kulutamme kolme kertaa kaikki maapallon luonnonvarat / 12 kk, sanoo ohih hih hih salo.

Maila Laukas

äänekkäimmät syväkurkut on näitä vajakki-suvakki matupatjoja.. oma marakatti löytyy nääs niitten makuuhuoneesta.

Ilkka Forsten

Hmmmm, 6,5 miljoonaa x 7.62 mm = aika paljon, mutta eiköhän siitä lisäbudjetilla selvitä.

Tuumailija

Kärkkäiseltä saa välillä hyvällä tarjouksella. ;D

Ilkka Forsten

Kyllä, määräalennukset on kohdillaan. Niin oli kun kävin ostamassa 8000 kpl 9 mm pillereitä ihan vaan just in case.

ike

Ehkä sen takia. Kilpailu on kovaa ja kai tiedät ketkä sen pitkällä juoksulla voittavat. Jos haluamaansa ruokaa ei aina saa kaupasta, jos sähkö ei aina tulekkaan töpselistä. Miten sitten suu pannaan. Saattaa joku jolla on aivot alkaa kyselemään etttä, miksi.

Kolmossivun tyttö

Kyllä minäkin tilaan Kärkkäiseltä. Minusta valkoinen ylivalta on monikulttuurista ajatustyranniaa parempi vaihtoehto, joskin siinäkin on ongelmansa. Itse näen valkoisen ylivallan valkoisen väestön oikeutena määrittää omilla asuinalueillaan kulttuurin suuntaviivat, tavat, lait, arvot ja normit. Maassa maan tavalla.

YLEn valehteleva tuo yle

Mutta serkuthan puuttuvat myös?

Kolmossivun tyttö

Opsista, oikeassa olet, tosin 90%:lla vaimo on serkku.

Kolmossivun tyttö

Tuli vielä mieleeni, että teollisuus ja palvelualat ajattelevat tietysti saavansa lisää asiakkaita, lisää myyntiä, lisää voittoja. Tuo 6.5 milj on yli tuplaten lisää asukkaita Suomeen. Ja tulijat ovat myös pääsääntöisesti niitä, jotka haluavat kohottaa elintasoaan autoilla, merkkivaatteilla ja älypuhelimilla. Olin joskus männävuosina yhtä aikaa Espoontorin K-marketissa kassalla, kun pariskunta mies somali-imaamin vaatteissa ja vaimo kantasuomalaisen näköinen hijabissa ym. räteissä ostivat ainakin 8 muovikassillista ja hihnalla oli vielä jokunen paketti ruokaa. Kyllä siinä K-kauppiaan kassakone kilkatti iloisesti. En ole koskaan nähnyt kantasuomalaisella sellaista määrää vaikka täysiä ostoskärryjä jotkut kuskaavat parkkihallissa.

Teollisuus- ja palvelualojen työnantajat eivät tunnu ajattelevan, että kuvio on kansantalouden kannalta kestämätön. Syväkurkun ohella odotan myös sitä asiantuntijaa, joka fläppitaulun ja huopakynän avulla kertoo, miten kaikki rahoitetaan. Halpatyövoima, jonka palkkaa täydennetään erilaisilla tuilla ei tuota veroja. Vastaavasti kantaväestö syrjäytyy kovapalkkaisempana työmarkkinoilta, joten elättävä veronmaksaja-automaatti kutistuu. Teollisuus jalostaa alkutuotannon tuottamia raaka-aineita, palvelut siirtävät nämä jalosteet kuluttajan saataville, kummatkaan eivät kanna vastuuta talouden kestosta, vaan ajattelevat omia voittojaan.

Viimeksi muokattu 6 kuukautta sitten by Kolmossivun tyttö
Piikkilampaat

Vihervasemmisto ja haiseva keskusta oli asialla kun erääseen keskikokoiseen keskisuomeen päätettiin tehdä uusi työnimike, maahanmuuton aiantuntija.
Tuon saa automaattisesti se joka tulee rajan yli kehitysmaista, summat hipoo jopa lähes 6000€ kuussa, eikös kuullosta hyvältä? Niin minustakin, lähes vuotaa silmät ja korvat verta.

Jukka

Siihen työnimikkeeseen on ”päteviä” hakijoita. Jokainen maahanmuuttaja on maahanmuuton asiantuntija!

Ja N EEKERI !

Ei yhtään haittamatua Suomeen ja nykyisillekin kenkää, saadaan jatkuvasti lukea näiden p–seilystä täällä! Ja hiekka/keeneri taas kyseessä…

otto suni

Puheet työperäisestä maahanmuutosta on pahinta oman maan pettämistä ja siihen syyllistyy erityisesti Etelärannan työnantajien edustajat Häkämies etunenässä. Yksikään Etelärannan globalisteista ei tarjoa palkallista harjoittelupaikkaa kantasuomalaiselle nuorelle vaan haluaa valtion tukemia vierastyöläisiä. Tämä globalistien kiero juoni on erityisen selkeästi havaittavissa kokoomuksen edustajien puheissa, kokoomuksen minkä puolueen tunnuslause oli aikanaan ”Koti, Uskonto ja Isänmaa”, nykyisin globalismi, Nato ja rikollisten maahanmuutto!
Kuka tämän maksaa, velkarahallako vai vielä olemassa olevan keskiluokan kukkarosta.

eetee

Kolme kovaa arabialaista kirjainta johon Kokkarit uskovat:
Homekuutio, islaminuskonto ja ählämimaa.

Puolueeton

Hyvä kommentti.
Suomessa ei olisi minkäänlaista työvoimapulaa, jos rajoitettaisiin byrokratiaa ja vapautettaisiin sen parissa työskentelevät tekemään kansalaisten kiusaamisen sijasta kansalaisia hyödyttävää työtä.
Nythän on tilanne, jossa tärkeintä työtä tekevät, elintarvikkeiden tuottajat, terveyden hoitajat, asuntojen ja infrastruktuurin hoitajat saavat pienimmät palkkatulot. Parhaiten palkattuja ovat byrokraatit, joiden työ ei tuota muuta kuin haittaa. Kumpi tekee enemmän luonnon hyväksi, roskien kerääjät vai ympäristönsuojelua hallitsevat poliitikot toimistoväkineen?

ike

Voisiko olla että nuo poliittiset päättäjät, etelärantaa myöten ovat vain niin naiveja että ajattelevat: Nuo ovat vain niitä slaliittoteorioita. Vaikka kaikki on nenän edessä ja kaikilla isoilla foorumeilla maailmassa sanottu julki jo moneen kertaan. Se siis liittyy siihen että voivat sanoa: Mehän kerroimme tästä teille ja ette sanoneet mitään.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa