Kotimaa Politiikka Uutiset

Sinimusta Liike vastustaa translain uudistamista

Kuva: Kansalainen

Hallitus on luovuttanut Eduskunnan käsiteltäväksi esityksensä translain uudistamisesta, jossa juridinen ja lääketieteellinen sukupuolenvaihdos eriytettäisiin toisistaan. Sukupuolenvaihdos ei siis enää edellyttäisi lääkärin lausuntoa tai vaatimusta lisääntymiskyvyttömyydestä. Sen sijaan kuka tahansa mieheltä näyttävä mies tai naiselta näyttävä nainen voisi lain silmissä olla kumpaa sukupuolta haluaa. Lakiesitys on loogista jatkumoa läntiseen maailmaan pesiytyneelle pride-liikkeelle, joka pyrkii sateenkaaripropagandallaan häivyttämään mieheyden ja naiseuden käsitteet sekä tuhoamaan perinteiset perhearvot.

Sinimusta Liike hylkää ajatuksen, että ihmisen sukupuoli voisi olla jokin muu kuin hänen biologinen sukupuolensa

Todellisuudessa myös ihmisen sosiaalinen sukupuoli, eli niin sanottu “sukupuoli-identiteetti”, on suoraan johdettavissa hänen perinnöstään niin kuin useimmat hänen piirteistään. Transnainen ei ole nainen ja transmies ei ole mies, sillä heiltä puuttuvat olennaisten fyysisten ominaisuuksien lisäksi myös evoluution ajan saatossa luomat henkiset ominaisuudet, kuten äidinvaisto ja miehinen suojeluvietti. Sen vuoksi transsukupuolisista useimmat eivät käyttäydy sukupuoli-identiteettiään vastaavalla tavalla esimerkiksi työelämässä, pariutumisessa tai ryhmäkäyttäytymisessä. Transsukupuolisuus on pelkästään nykyaikaisen yksilönvapautta korostavan yhteiskunnan luoma muoti-ilmiö ja fetissi.

Uudistus murentaisi käsitystä sukupuolista

-Paitsi että translain uudistus on täysin maailmankatsomuksemme vastainen, sisältyy siihen myös käytännön ongelmia. Lakiesitys loisi uuden helpon väylän vältellä miesten yleistä asevelvollisuutta, mikä tuottaisi yhteiskuntaamme enemmän vastuuta vältteleviä miehiä. Olemme myös saaneet lukea maailmalta uutisia, joissa biologinen mies on dominoinut biologisia naisia urheilulajeissa kuten kilpauinnissa. Hallitus on ovelasti nimennyt esityksen laiksi “sukupuolen vahvistamisesta”, vaikka käytännössä uudistus vain murentaisi yleisesti hyväksyttyä ja vallitsevaa käsitystä sukupuolista, toteaa Sinimustan Liikkeen jäsen Eero Molkoselkä.

Suomessa lakiuudistusta on ajanut erityisesti Seta ry, jonka mielestä sukupuolenvaihdos, niin juridinen kuin lääketieteellinen, tulisi sallia myös lapsille. Vaikkakin nykyinen laki koskisi pelkästään yli 18-vuotiaita, on uhkana, että tulevaisuudessa uudistus laajennetaan koskemaan myös lapsia. Nykyisistä valtapuolueista tätä ovat vaatineet ainakin Vihreät ja Vasemmistoliitto.

Sinimusta Liike vastustaa lakiuudistusta, minkä lisäksi haluamme kieltää lailla mahdollisuuden vaihtaa juridista sukupuolta sekä kaikki hormonaaliset ja kirurgiset sukupuolenvaihdosprosessit.

Lue Sinimusta Liikkeen koko sukupuolipoliittinen kannanotto.

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

https://www.instagram.com/p/CjjJwgdL-Ag/?utm_source=ig_web_copy_link

No nyt mua säälittää…only in America… Noin on commieforniassa asiat huonosti.

Hh1488

on tos se hyvä jos joutuu vankilaan,voi mennä panee niitä parhaimman näkösiä naisvankeja,kylläne puutteessaan antaa toosaa komealle miehelle.

Kata

Ameriikan malliin ollaan menossa.Aivan sairasta tuo lasten edes ehdottaminen että jos vaikka 6v saa ”sukupuolenkorjauksen” vanhempiensa luvalla niin minusta se on rikos!Järkyttävä rikos!
Näitä vessa ym kokemuksia on jo niin paljon että montako tyttöä pitää vielä uhrata kun tyttöpoika tulee hame päällä vessaan?Voi #”%&%¤/!
Tällaiseen uhrataan rahaa noin vain mutta rajaa ei saada suljettua….kun lait ja muut asetukset ja kansainväliset sopimukset ja lässynlää!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Y2W6t75q1bc

Puopolo funtsii seurueineen asiaa…

Tuumailija

Kaikessa hiljaisuudessa alustettu ja nyt oli sopiva hetki tuoda laki pöytälaatikosta käsittelyyn, kun vähän aikaa sitten hävitettiin alustuksena vanhemmuuslaissa isä/äiti käsite.

https://www.youtube.com/watch?v=jaQJARAFcEM&ab_channel=MariRantanenPerussuomalaisetfanisivu

Kata

Olipa loistava puhe Mari Rantaselta!Honkasalo siellä mankuu,tuo pöhelö vassuri.
Ja tulkoonpa esittään mulle että en ole äiti….. saattaapi tulla vastaus…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Tuumailija

Hyvin meni Lindéninkin ihon alle.
Ja selvyydeksi vielä viittomakielellä niin kuin P.S:na. ;D

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
Kata

😀 Totta!

Ilkka Forsten

Minäkään en ole äiti, mikäs nyt avuksi ?

Kata

Oiiih jos vaan uskot ja siltä tuntuu niin olet äityliini!Pääasia että ”tuntuu”…. 😀

Isäni oli hyvin karvainen mies ja kissanpentu talossa kiipesi isän tissulle ja alkoi imeä ja painella kuin kissa tekee ja isä sanoi että hällä on nyt varmaan se äidillinen olo! 😀

On se siis mahdollista!
Ja minä aikoinaan ajoin siipan työasu ,lakkia myöten päälläni, nakkikioskille ja mörisin että parit makkarat…saatto se mennä täydestä! 😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Ilkka Forsten

Olen sanonut että Neanderthal perimäni on vielä vahva, sillä minäkin olen joka puolelta karvainen. Kun kävin ottamassa elämäni ensimmäisen tatuoinnin kerroin artistille että varaudu ensin ” parturoimaan, ” sillä sukuni laskeutui puusta vasta siinä vaiheessa kun muut jo pelasivat golfia. Isoisäni oli karvainen ja isokokoinen mies, samoin Isäni ja nyt sitten minä ylläpidän tuota perimää. Sen sijaan isäni veli ei ollut mitenkään erikoisen karvoittunut, josta aina pilailtiin ettei hän kuulu sukuun naapurin tekele, pakko olla. Mummoni, ( Isän Äiti ) nauroi asialle ja pilke silmäkulmassa sanoikin, ettei hän muista niin varmuudella ketä oli ollut sulhaskokelaana.

Kata

😀 No sitten mieki olen Neanderthalista ainakin osittain kun isällä oli olkapäissä ja selässä noin 10cm karvoja ettei ihoa näkynyt ja muutenkin kuin nallekarhu!
Nykyään nuoret miehetKIN ajelee kaiken karvan pois kaikkialta..jotenkin pösilöä.

Ilkka Forsten

Katsopas nyt, me elämme aikaa kun ikuinen nuoruus kuvitellaan mahdolliseksi ja kun sitä ei sitten olekaan, pitää kaikin keinoin välttää vanhenemista. Sana ” puppelipoika ” kuvaa hyvin nykyisiä miehiä ( anteeksi, miesoletettuja, olkaamme korrekteja ja tarkkoja sanavalinnoissa. ) Joka ikinen karva nyhdetään pois, käydään ” sokeroimassa ” itseään ja sitten onkin jo aika laittaa kevyt päivämeikki.. Ne ei ole miehiä, ne ei ole naisia, ne ei ole mitään muuta kuin oletuksellisesti jotain mitä he eivät itsekään pysty määrittelemään kuin oletuksellisesti. Tuure Boelius on heille sankari, nyhverö hintintin joka pillahtaisi itkuun jos joku huutaisi PÖÖ ! selän takana.

” posliinikul***it ” menee niinkin pitkälle että on käytettävä voiteita joilla valkaistaan pers***eikä, ja tämä ei ole vitsi. Ironistahan siinä on että nimen omaan halutaan valkoista pakoputkea kun samaan aikaan julistetaan ruskean olevan parempaa. Toisinaan miettii miten hyvä asia olisi kun suomikin joutuisi sotaan kuten ukraina. Siellä ei kukaan kanna murhetta karvoituksista, tai siitä onko anus tietyn värinen.

Sanna Marinin mielestä me olemme jo sotaa käyvä maa, mutta jostain syystä se ei näy muualla kuin hintalapuissa. Eduskunta pohtii yhä translakeja, keksii uusia sukupuolia ja julistaa ettei saa kritisoida niin itsestään selvää asiaa kuin muunsukupuolisuus, joka on pelkkää tuubaa kun rehellisesti ilmaistaan mistä on kysymys. Sannasta ei olisi johtamaan suomea edes yhtä päivää jos olisimme oikeasti sotaa käyvä maa. Onneksemme EU tarjoaa hänelle näyttämön jossa patsastella mahtavana johtajana, muutoin hän saattaisi sotkeentua pahemmin kokkelin maailmaan ja mikä pahinta, velkaantua sillä saralla, jolloin velanperijät ei olisikaan enää äänestäjiä joilla on toinen jalka haudassa. Vappusatasella ei saa kovin suurta erää aitoa kolumbialaista, siis ” mietoa päihdettä ” jota on aiemminkin käytetty.

Kata

Totta totta…ja hitsin hyvä huomio tuo ”ruskeasta valkoiseen” muutos hahahahaaaa juu kun nääs on leffoja joissa sekin pitää muuttaa jotta olis ihqua tunnelmaa…voi olla että joku sairaus iskee valkaistuun peffan ”tuloaukkoon”,sooner or later!
Sitten kasvaa orkideaa sieltä…tai tappuraa…

John Quiman

Minulla karvaisuusaste on ehkä aika vähäinen. Olin liki 30 ennen kuin ensimmäistä kertaa hankin partahöylän. Mitään vaahtoja en ole koskaan käyttänyt. Vähän vettä ripsauttaa karvoihin ja vetäisee höylällä, niin johan on taas partakin ajettu.

Tuumailija

Hieman samaa vikaa täälläkin, reilu parikymppisenä vasta aloin ajelemaan partaani aktiivisesti, nyt harvaa mutta paksua jouhta. Hiusten max. pituus loppuu puoleen selkään ja on ohutta kuin silkki sellaisena, ajeltu pää ollut kymmeniä vuosia.
Ukko taas on juuri näitä puoliapinoita, ei tarvitse erikseen villapaitaa pukea, samoin hänen koko sukunsa miehet, kaikilla myös napakka uimalakki kolmenkympin tietämissä.
Eräs serkkupoika joutuu ajamaan 2-3 kertaa päivässä parran jos haluaa sileää leukaa pitää.

Ilkka Forsten

Se oli joskus teini-iässä kun ajoin partani ensimmäisen kerran. Silloin se oli vielä sellaista haiventa mutta kuitenkin alku tulevalle. Armeijassa asia oli jo miltei ongelma sillä aamulla tehty parran-ajo, alkoi olemaan menneen talven lumia kun ehdittiin iltaan.

Kuulin siitä ” sänkinaamaisuudesta ” alikessuilta toistuvaa urputusta mutta minkäs teit. Metsäkeikoilla sillä ei ollut niin väliä, mutta kasarmilla taas valitettiin epäsotilaallisesta ulkonäöstä. Olin muuten niitä harvoja komppanian jätkiä jolla oli myöskin rintakarvat kun suurin osa ei tiennyt sellaisista yhtään mitään.

ernesti_loosonen

6-vuotiaana sukupuolenvaihdoseläkkeelle. Mahtavat tulevaisuudennäkymät!

Jopi Jalkapuoli

Ransuttelijat liikkuvat ilmeisesti mielen tasolla eivätkä suvunjatkamisen tasolla.

Niinpä ”sukupuoli”-sanan rinnalle voitaisiin ottaa ihan virallisestikin käyttöön sana ”mielipuoli”.
(Se kun ei tällä hetkellä tarkoita virallisesti yhtään mitään)