Kotimaa Politiikka

Sinimustalla Liikkeellä nyt yli 5000 kannattajakorttia

Tuukka Kuru Seinäjoella 2021. Kuva: Terhi Kiemunki

Sinimusta Liike on saanut kerättyä puolueen rekisteröintiin tarvittavat 5000 kannattajakorttia.

Nimiä kerätään silti vielä siihen asti, kun vuosi keräyksen alkamisesta tulee täyteen, eli 11.5. loppuun asti.

– Aina on mahdollista, että jo kerättyjen korttien joukossa on sellaisia, jotka tarkastuksessa hylätään, sanoo Sinimustan Liikkeen sihteeri Terhi Kiemunki ja kehottaa kannattajia olemaan aktiivisia keräysajan loppuun asti.

– Sinimustaa Liikettä voi siis äänestää vuoden päästä eduskuntavaaleissa näillä näkymin jokaisessa vaalipiirissä. Olemme samaan aikaan kannattajakorttikeräyksen kanssa hioneet järjestöorganisaatioita kuntoon ja vaalityö ollaan valmiita aloittamaan heti kun puolue on virallisesti rekisterissä. Tämähän on vain muodollisuus, koska sääntömme ja ohjelmamme on jo tarkastettu ja hyväksytty oikeusministeriössä, Kiemunki toteaa.

Sinimustan Liikkeen ohjelman mukaan suomalaisen kansan olemassaolon ja jatkuvuuden turvaaminen toimivat puolueen ideologisena viitekehyksenä, jolle kaikki muut poliittisen ohjelmamme osa-alueet ovat alisteisia. Puolue perustaa maailmankatsomuksensa kansallisvaltion periaatteelle, jonka mukaan Suomi on suomalaisten kotimaa ja se pysyy suomalaisten kotimaana vain silloin, jos sitä asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa.

– Puolueemme tulee olemaan odotettu lisä vaalikentille, jossa vallitsee konsensus kaikissa kansallisesti vaikuttavissa isoissa poliittisissa linjoissa, kuten EU- ja Nato-jäsenyys, sekä monet kansainväliset sitoumukset jotka ovat olleet Suomella haitaksi ja tulleet kalliiksi, sanoo Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru.

– Odotan innolla päästä haastamaan omalla ohjelmalla ja linjalla muita puolueita ja ehdokkaita vuoden päästä eduskuntavaaleissa, Kuru jatkaa.

Yksittäisten ammattiryhmien, yhteiskuntaluokkien tai kuluttajasegmenttisen sijasta Sinimusta Liike nostaa politiikanteon keskiöön ja kohteeksi suomalaisen kansakunnan, joka perustuu eurooppalaiseen, rodullisesti valkoiseen ja suomalaiseen kansaan.

Puolueen tarkoitus on edesauttaa parlamentaarisin keinoin suomalaisen kansan ja sen asuttaman elinpiirin säilymistä sekä toimia päättäväisesti niitä tahoja vastaan, jotka tätä päämäärää yrittävät toiminnallaan uhata.

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

On se hyvä, että edes joku puolue vastustaa EU itsemurhaa. Viime vaaleissa 99.9 %a kannatti EUta ja halusi olla kompostivastaava. Nyt tämä kaikkien ääliöiden EU unelma toteutuu

”Laki velvoittaa ilmoittamaan kompostista viranomaiselle muun muassa kompostista vastaavan henkilön tiedot, kompostorien tilavuudet ja käyttökuukaudet viimeistään vuoden 2023 alussa.”

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/376c561f-1506-4a1d-be27-d7579ec9bd08

Kiva juttu

Kiva juttu varmaan, mutta ikävä kyllä nämä kaikki pienpuolueet syövät toistensa kannatuksen ja se on siinä, kannatus ei taida nousta. Nytkin tullu joku uusi Totuuspuolue uutena. Sitten vielä VKK. Lisäksi nämä eivät saa oikein näkyvyyttä tarpeeksi. Miksi näitä kansallismielisiä pienpuolueita pitää tehdä koko ajan uusia ja pilata siinä sitten mahdollisuudet.

aito

kukaan ei tule toimeen keskenään kun aina joku sano jotain väärää jne…
Nyt kaikki vkk/Anon liikkeen taakse ja silloin saisimme näkyvyyttä ja kuuluvuutta lisää. liikaa pienpuolueita ja suomalaiset jakaantuu pieniin …….Ei mitään järkeä !

taavi

Kyllä tossa perää on. Persuissa oli eväitä koota rivit mutta alkoi yleispuolueeksi joka ei kokoomuksesta paljon eroa. Tämä Purra oli eerittäin suuri virhe valita johtoon, siitä sitte alkoi hajaannus.

Weeruska Virta

Pyhä kolminaisuus = Azov – NATO – EU

The Juu question

Eiks sitä kirjoiteta AZio ? 😉

Ilkka Forsten

Usko, toivo ja rakkaus. Pistin, kivääri ja pakkaus.

aito

aika ottaa vain yksi iso puolue vkk.Saanut jo suvakkiassa karvat pystyyn.

taavi

Onnittelut! Kun persut alkoi pelätä kuolemaa niin paljon että päätti tehdä itsemurhan, niin saadaan puolue jota voipi äänestää ja joka on aidosti onpi kansallisuusmielinen ja lgbt-vastainen!

aito

Anon perustama puolue vkk.

taavi

Ano ei minuu vakuuta.

Lieväasteinen

VKK = Valta kuuluu Kremlille

Eka Kettunen

Hyvä uutinen !

Tuumailija

Meinasi melkein alkaa jännittämään kun pitkän aikaa oli karvan alle 4000 rekisterissä.

Onneksi olkoon SML, sitkeys ja jalkatyö palkitaan.

Nationalisti

Tämä on hieno ja odotettu uutinen!
Vihdoinkin puolue, jota voi äänestää hyvillä mielin.

Vielä vähän

No hyvä juttu. Vielä 2% ääni päälle niin voi olla varma että hylättyjenkin jälkeen tarvittavat 5000 on kasassa.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa