Kotimaa Politiikka

Sinimustan Liikkeen puoluekokous teki henkilövalintoja ja linjasi eduskuntavaaliohjelmaa

Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru pitämässä linjapuhetta puoluekokouksessa 21.08.2022. Kuva: Nina Metsälä

Tiedote 23.8.2022

julkaisuvapaa

Sinimustan Liikkeen puoluekokous teki henkilövalintoja ja linjasi eduskuntavaaliohjelmaa 

Sinimusta Liike piti sunnuntaina 21.8.2022 ensimmäisen puoluekokouksensa Varsinais-Suomessa. Liikkeen kannalta historiallisessa kokouksessa tehtiin täydennyksiä puolueen johtopaikoille ja selkeytettiin linjauksia tuleviin eduskuntavaaleihin liittyen.

Puolueen kokoontuminen osoitti nosteen, joka aidolla kansallismielisellä puolueella maassamme on. Uusia jäseniä tulee tasaiseen tahtiin, ja heitä yhdistää aito halu tavoitella puhtaasti suomalaista Suomea jota asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa. Vahvuutemme on politiikassa ryvettymätön, rehti ja tervehenkinen nuorekas jäsenistö, josta löytyy ainesta vaalivoittoon.

Kokouksen yhteydessä käytiin läpi eduskuntavaaliohjelmaa laativien työryhmien esityksiä. Ohjelma tulee olemaan ratkaisuhakuinen ja perusteltu, kattava kokonaisuus Sinimustalle Liikkeelle tärkeistä yhteiskunnallisista tavoitteista, jotka liittyvät vahvasti suomalaiseen kulttuuriin, ympäristöön ja kaikenikäisten suomalaisten hyvinvointiin. Ohjelma ottaa kantaa niin ajankohtaisiin kysymyksiin, kuin ikuisuusongelmiin, joita EU:lle ja monikulttuurisuudelle pokkuroivat valtapuolueet eivät ole pystyneet ratkaisemaan, vaikka jokainen vuorollaan on siihen saanut tilaisuuksia useiden hallituskausien aikana.

Kokouksessa kuultiin puheenjohtaja Tuukka Kurun linjapuhe, joka avasi puolueen syntyä ja sen vaiheita, jotka alkoivat paljon ennen sen rekisteriin merkitsemistä, sekä motiivia sen perustamiselle. Hän kuvaili puolueen aktivisteja, joille kansallismielisyys ei ole steriili ideologinen oppikokonaisuus, vaan elämäntapa, jota eletään todeksi joka ikinen päivä.

”Liikkeemme ei voi samaistua liberaalidemokraattisen maailman rasismihysteriaan. Meidän näkökulmastamme meidän oma perheemme on tärkeämpi kuin meille tuntemattomat ihmiset. Me olemme valmiita taistelemaan ja tarvittaessa kuolemaan oman kansamme puolesta, muttemme koe mitään velvollisuutta tehdä sitä meille vieraiden rotujen ja kulttuurien vuoksi. Meidän näkökulmastamme meidän oma kansamme, ja laajemmin katsottuna meidän oma rotumme, on arvojärjestyksessä muiden ryhmien yläpuolella. Me myös arvioimme poliittisia ja yhteiskunnallisia muutoksia siitä näkökulmasta, miten ne vaikuttavat suomalaisiin. Meidän kansamme olemassaoloa ei tarvitse hyväksyttää yhdenkään vieraan kansan kautta. Me emme myöskään menetä olemassaolomme oikeutta siksi, koska joku meille tuntematon kansa saattaisi kärsiä poliittisten linjaustemme vuoksi. Me emme myöskään ulkoista suomalaisten olemassaolon puolustamista yhdellekään toiselle kansalle, sillä kovan paikan tullen suomalaiset ovat ainoita, jotka ovat valmiita käymään eloonjäämistaisteluansa viimeiseen hengittävään sieluun asti. Nykyisessä ilmapiirissä nämä mainitsemani linjaukset ovat varmasti rasistisia, ja sen perusteella meitä pidetään osittain oikeutetustikin rasistisena liikkeenä. Kysynkin tähän väliin – mitä sitten vaikka olisimmekin sitä? Systeemin on aivan turha yrittää syyllistää meitä rakkaudestamme omaa kansaamme kohtaan,” Kuru linjasi.

Sinimustan Liikkeen maailma on sellainen, jossa valkoiset suomalaiset voivat kasvattaa uusia suomalaisia jälkeläisiä osana itsenäistä isänmaata, jonka luonnosta ja sen kantokyvystä pidetään kollektiivisesti huolta, ja joka toimii häikäilemättömästi niin sisäisiä kuin ulkoisiakin toimijoita vastaan, jotka pyrkivät toiminnallaan heikentämään suomalaisen kansakunnan vakaata perustaa.

Vapautuneelle varapuheenjohtajan paikalle puoluekokous valitsi kuluvalle kaudelle yksimielisesti pirkanmaalaisen Lauri Hokkasen, joka on toiminut puoluehallituksen jäsenenä ja viestintävastaavana. Hokkasen siirryttyä uuteen rooliinsa, valittiin edelleen yksimielisesti uudeksi puoluehallituksen jäseneksi satakuntalainen Tapio Rantanen jäljellä olevaksi kaudeksi.

Puoluehallitus on nimennyt ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa: Lauri Hokkanen, Pirkanmaa; Suvi Hokkanen, Pirkanmaa; Toni Jalonen, Helsinki; Meri Kartta, Häme; Terhi Kiemunki, Pirkanmaa; Antero Kivisaari, Varsinais-Suomi; Pasi Kuronen, Lappi; Tuukka Kuru, Häme; Tapio Rantanen, Satakunta; Miro Sarola, Lappi; Milka Ojala, Pohjois-Pohjanmaa; Aleksi Veikkola, Pirkanmaa;

Puheenjohtajan puhe julkaistaan kokonaisuudessaan www.sinimustaliike.fi 

Lisätietoja:

Tuukka Kuru 
tuukka.kuru@sinimustaliike.fi

Terhi Kiemunki 
terhi.kiemunki@sinimustaliike.fi

14 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
J. Jauhopää

Etnisesti suomalainen puolue on kyllä ihan perusteltu esimerkiksi kansojen älykkyyserojenkin perusteella.

Mikä on sen suhde tyypillisesti ahkeriin ja fiksuihin itä-aasialaisiin tai vastaaviin afrikkalaisiin YKSILÖIHIN, joita itsekin on työelämässä tavannut ?

JFK

Olisi mukavaa, jos Keski-Suomestakin olisi ehdokas tarjolla. Voisi harkita äänestämistä.

Rudi

Semmosta aattelin että onko tämä Kansalainen nyt Sinimustan liikkeen äänenkannattaja ihan virallisesti?

Ilkka Forsten

On ja ei ole.

Nationalisti

Haittaako vaikka olisikin?

Rudi

Ei haittaa. Mukava olisi vaan tietää jos on.

Nationalisti

Hyviä ehdokkaita, toivottavasti tulee menestystä.
Sinimustilla on erinomainen puolueohjelma, ei ole mitään syytä jättää äänestämättä Suomen ainoaa kansallismielistä puoluetta!

Ryssä hiljaa

Ja täsmälleen teidän kommentoivien ryssien takia en koskaan äänestäisi jos ryssät sitä kannattaa siinä on paljon vilunkia… Ja luultavasti ainut puolue jolta sinumustatmahdollisesti saa ääniä on se mitä rysstä ei suomen hallitukseen tahdo..

Jegros...

Minä en äänestä koskaan puoluetta jota äänestää suomalaista rotua halventavat freudenthalia kannattavat rantaryövärit tai elisabeth rehnin sanoin ”heikon geeniperimän omaavat” joita kyllä löytyy suomesta lähinnä ahvenanmaa-pohjanmaa akselilta ja ”nationalisti”n puoltamat asiat on aina epäilyttäviä.

jo riittää

Suomen paras puolue. Sanna Marinin pitää erota.

Jäitä hattuun

Kylmä totuus kuitenkin on, että puolue joka tulee vaaleissa saamaan enintään pari tuhatta ääntä ja tämän seurauksena nolla kansanedustajaa läpi, ei voi asioihin vaikuttaa. Eikä myöskään pistää Sanna Marinia eroamaan.

Rudi

Sitä olen itsekin miettinyt että kovin on pirstaleinen tämä kansallismielisten kenttä. Onko siellä lopulta kovin suuria aatteellisia eroja olemassa? Jos ei, niin vaikuttaa siltä että kyse on henkilöistä tässä sirpaloitumisessa.

Tuumailija

Sinimustahan on ilmoittanut puolueyhteistyöstä muiden pienpuolueiden kanssa, ja itse ainakin toivon että tällä taktiikalla saadaan muutama henkilö eduskuntaan. Valveutuneet ja itsenäiset ihmiset osaavat antaa äänensä oikean asian puolesta, he myös muistavat mitä edesottamuksia ja suhmurointeja vallassa istuvilla on kontollaan vaikka kansa on ollut toista mieltä.

Pienellä on lähdettävä liikkeelle, muutaman henkilön menestys voisi tuoda enemmän aktiviteettia ja yhtenäisyyttä kansallismieliselle kentällä, seuraavissa vaaleissa sitten olisi taas entistä enemmän ns. joukkovoimaa.

Jäitä hattuun

Toiveajattelulla ei valitettavasti pitkälle pötkitä politiikassa. Tämä pitäisi jo ihan realismin nimessä kyetä tajuamaan.