Kotimaa Politiikka

SKE: Ei Suomea Natoon, ei Suomea sotaan

Kuva: Suomen Kansa Ensin

Suomen Kansa Ensin (SKE) järjestää mielenosoituksen Tampereen Keskustorilla lauantaina 12.3. klo 14. Mielenosoituksessa vastustetaan Suomen liittymistä sotilasliitto Natoon.

SKE:n puheenjohtaja Riikka Salmen mukaan Suomen pitää pysyä Naton ulkopuolella, koska liittymisen myötä Venäjä katsoisi meitä vihollismaanaan ja kohtelisi meitä niin kuin vihollista maata voi kohdella. Eli turvallisuutemme olisi silloin uhattuna vakavasti. – Katson, että meidän paras turva on pitää huolta vahvoista, hyvin hoidetuista puolustusvoimista, palauttaa jalkaväkimiinat puolustuksen käyttöön ja yrittää rakentaa suhteita jälleen kokoon siinä vaiheessa kun konflikti on ohi. En halua Suomesta Naton taistelutannerta,koska sitä Suomi olisi Natoon liityttyään ja kriisin syttyessä, sanoo Salmi. – Venäjän uhka Suomea kohtaan vähenee huomattavasti, jos olemme sotilaallisesti liittoutumattomia. Tämän Venäjä on sanonut hyvin suoraan, eikä minulla ole mitään todisteita siitä, etteikö olisi ollut myös tosissaan. Suomella on pitkät perinteet maana, jonka kykyihin on maailmalla uskottu nimenomaan rauhanrakentajana, ja sellaisena haluan nähdä Suomen roolin myös tulevaisuudessa, Salmi jatkaa.

Miten Riikka Salmen mielestä Suomen tulisi toimia Ukrainan suhteen?

Suomi voi muiden maiden tavoin tukea humanitäärisesti esim. erilaisten järjestöjen avun turvin, ruokaa, vaatteita, lääkkeitä ym. huoltoa. Aseiden vientiä tai muuta aseellista apua Salmi ei hyväksy. – Se saa meidät näyttämään taas siltä, ikäänkuin asettuisimme taistelukumppaneiksi Ukrainan rinnalle Venäjää vastaan, enkä halua sellaisia signaaleja antaa maailmalle. Ukrainasta tulee varmasti pakolaisia myös Suomeen, mutta siinäkin on hyvä muistaa, että kohtuus kaikessa auttamisessa. Ei meidän tarvitse ottaa isompaa palaa auttamisesta kuin muutkaan. Kiintiöpakolaisten ottamisen voisi nyt keskeyttää kokonaan ja sijoittaa se apu Ukrainasta tuleviin autettaviin. Mikä ilahduttavaa sieltä tulijat ovat olleet naisia ja lapsia, toisin kuin vuoden 2015 aallon mukana tulleet ” pakolaiset”. Kaiken auttamisen keskellä on hyvä muistaa, että Suomessa olot vaikeutuvat päivä päivältä myös meille suomalaisille, hinnat nousevat, työttömyys kasvaa jne, eli meidän täytyy pitää huolta myös omistamme. Kaiken maailman tuskan ja hädän keskellä, muistuttaa Salmi.

Kysyimme myös, mitä Riikka Salmi odottaa mielenosoitukselta

– Odotan ja toivon runsasta osanottoa yli puoluerajojen, yhteistyötä muiden kansallismielisten kesken, onnistunutta tapahtumaa ja ihmisille rohkeutta tulla sanomaan EI NATOLLE. Natovastaisia mielipiteitä on yritetty vaientaa kaikin tavoin, mm. valtamedian taholta ja natottaminen on päivän sana. Toivon, että tapahtuma saa kansalaiset miettimään asioita monelta kantilta ja lisäämään yleistä keskustelua aiheesta laajemmaltikin! Tervetuloa mielenilmaukseen Tampereelle!

Tapahtuman tietoja päivitetään Facebookissa.

53 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rudi

Ollaan naapurin kanssa pärjätty menneinä vuosikymmeninä jotakuinkin. Varsinkin NL:n kaatumisen jälkeen tilanne tervehtynyt melko kohtuulliseksi naapuruudeksi. Käyty kauppaa ja muut tulleet tänne kyselemään että kuinka Venäjän kanssa tulisi elää.Nyt tilanne muuttuu ja poliitikot määrittelee tulevilla ratkaisuillaan että millaista naapuruus tulee olemaan.
Minusta tuosta Venäjän hyökkäyksestä ei tule vetää suoria johtopäätöksiä siihen että kuinka se suhtautuu Suomeen. Mitään merkkejä kun sellaisesta emme ennen sen hyökkäystä olleet nähneet, ja eikä niistä ole sen jälkeenkään merkkejä ollut, pois lukien EU:hun yhteisesti annetut merkit. NL:n hajoamisen arvet ovat edelleen kipeitä.
Millaista tulee olemaan yhteiselomme sitten jos/kun tuo itäraja on ns. kuuma raja, voidaan vaan arvailla, mutta ei tule olemaan helppoa. Kyllä on maan johtajat kusisessa paikassa kun alkavat päättää Suomen linjasta, ja samalla on surku omien lapsieni sukupolven ihmisiä jotka joutuvat tulevaisuudessa elämään maassa poliittisten päättäjiemme ratkaisujen jälkeen. Tuo Ukrainan sota on kohta ohi, mutta sen aiheuttamat ilmiöt ovat täällä vuosikymmeniä, tavalla tai toisella.
Oma mielipiteeni on että tehtäisiin tulevat ratkaisut yhdessä Ruotsin kanssa, me kun ollaan sen kanssa oltu pohjolan vakautta ylläpitävä voima, ja että emme itse sitä vakautta rikkoisi kuin viimeisessä hädässä.

Harkitseva.

Mä lähden tähän mukaan jos samalla vaaditaan lestadiolaisia eturintamalle oikeiksimiinanpolkijoiksi koska ne sikää kuin somalit niin niillä mitään menetettävää, _ruotsalaisen saarnamiehen perverssiot ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin_ . Ilmoittakaa päätöksestänne mahdollisimman pian, että voi valmistautua reissuun. Jos vielä ilmoitatte vastustavanne kyseisen ryhmän laajaa rikollisuutta ja ilmoitatte sitoutuvanne irti kaikista aavikko jumalaa kumartavista uskonlahkoista ja niiden palvojista ja erotatte tälläiset ruotsalaisten raiskaaja/murhaaja/ryöstäjä valloittajien alistamismetodia kumartavat joukostanne saatan hankita jäsenyyttä..

K Pe

Tässä asiasta keskusteltaessa liittyä vaiko ei, unohdetaan se tosiasia, että Venäjä ei tarvitse syytä. Syy voisi olla NATOon liittyminen tai ”vääränlainen apu” eli Venäjän omiksi katsomiinsa asioihin puuttuminen, mutta liitytään tai annetaan tukea, tai ei, ei tee tai tule tekemään mitään eroa heidän motiiveilleen tai näiden seurauksille. Mitä pikaisemmin Venäjä pääsee tavalla tai toisella irti Ukrainasta, sen pikaisemmin se tulee olemaan muiden riesana, NATO tai ei. Jos (iso jos) niinkin kävisi, että pelkäämänsä korona veisi Putinin, tultaisiin sekin julistamaan länsivaltojen juoneksi ja murhaksi – ja venälisten hillitön sumuttaminen vain jatkuisi. Tietoahan sanan merkityksessä ei venäjän kansa juurikaan saa. Edelleen: se osapuoli joka ydinasevaltana tulee jäämään alakynteen, tulee sitä/niitä aseita ensimmäisenä käyttämään. Jos jonkun alueen aikoo vallata, ei taida kuitenkaan olla kovin viisasta sellaisia aseita käyttää, koska valtaajakaan ei tuolloin voi valtaamiaan alueita käyttää ja hyödyntää. Vaikutus lähialueille ja huomattavasti laajemmallekin eli omalle alueelle on liian suuri, ja vain tyhmä ei tuota huomaa. Jos tavanomaisin jatkaa, on taas – mille ei vielä ole avattu silmiä – siviilien ”kohtelulla” se merkitys, että haluaako valtaaja helposti sodan jälkeen hallittavan alueen ja kansan vaiko täysin hallitsemattoman. Ja vielä: jos muiden maiden alueita ei suoraan uhkaisikaan aseillaan ja huomioisi ilmatorjunnan ja sen sellaiset seikat, niin mikään ei estäisi ydinasevaltaa ampumasta omaa aluettaan rajojensa läheltä aloittaen niillä tuusannuuskaksi kun suorittaja tietäisi teon globaalit vaikutukset -sillä noilla arsenaaleilla kukaan ei jäisi henkiin missään, toiset vain kituisivat hieman pidempään…

John Quiman

Kovin on yksinkertainen elämän tarkkailija, jos uskoo, että Natoon liittyminen johtaa sotaan ja liittoutumattomuus takaa rauhan. Tosiasiassa asia on juuri päin vastoin, siis Naton jäsenenä on pienempi mahdollisuus joutua sotaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Herra auttaa

Ei auta Suomea nato, ei venäjä eikä mikään muukaan ihmisen oma puuhastelu. Suomea ei auta itse asiassa enää mikään, sillä maan johto vihaa Jumalaa ja suomalaisia.
Jumala tarjoaa tänäänkin pelastusta Jeesuksessa. Ilmaiseksi, ilman mitään omia tekoja ja suorittamaista, yksin armosta.

John Quiman

No mitäs jumalasi teki, kun kristilliset, syvästi uskovaiset maat sotivat keskenään aikoinaan?

John Quiman

Tässä olisi venäläistä näkemystä:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Osnovy_geopolitiki

Noita aatteita tuntuu Putinkin ihastelevan Kuten monilta osin tuo SKE:kin ja muut venäläismieliset, Putkonen etunenässä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Tuosta sen nyt näkee miten kauas todellisuudesta voi harhainen mieli vaeltaa. Kuten olen joskus maininnut nykyinen ihmiskunnan tila on elää jonkinlaisen joukkoharhaisuuden vallassa, jotkut enemmän jotkut vähemmän.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=09maaUaRT4M

Massapsykoosissa on suurin osa…ja kuinka helposti se kävikään kun körönä meni tunteisiin…

Kata
  • ”Kirja tähdentää, että Venäjän tulee levittää amerikanvastaisuutta kaikkialla: ”kaiken pääsyntipukki on juuri Yhdysvallat

Tämähän on jo tehty.Niin on sekaisin Joen valtakunta että miten käynee???

Voi hyvät hyssykät no kullanvamous on siis alkanut jo….Euroopan suomettaminen…no mitä sanoo Suomi,mihvrikka-anisteri sun muut????

Ilkka Forsten

Luuleeko joku että Venäjä ei jo nyt katso meitä vihollismaaksi ? Suomi on ollut kolmekymmentä vuotta täysin natoyhtenäistetty, ja tätä lisätään kaiken aikaa. On idioottimaista luulla että jos emme liity osaksi puolustusliittoa, saamme elää kuin herran kukkarossa hamaan tulevaisuuteen. Ukraina EI OLE natomaa, mutta jos olisi, pysyisi puttelikin omassa hiekkalaatikossaan. Ärsyttää tämä lässytys jossa yhä lullaan että venäjä, ja erityisesti nykyinen sellainen, on joku järjellä selitettävä kokonaisuus.
Muistakaa J.K. Paasikiven sanat. ” Suurvalta on aina imperialistinen.” Ja venäjä on suurvalta, joten se tulee aina näkemään muut valloituskohteena siitä riippumatta ollaanko naton jäseniä vai ei.

NATO ei tarkoita sitä että jos Yhdysvallat lähtee sotaan , sinne pitää mennä mukaan. Tajutkaa nyt tämä. Vain siinä tapauksessa että natomaahan hyökätään, on muilla auttamisvelvoite. Sota Irakissa Bush:n intoilemana, ei johtanut esimerkiksi Ranskan mukaan tuloon rummut päristen. Edes Englanti ei ollut alussa sodan puolella.

Listalla on

Suomi on joutunut jo Venäjälle ”epäystävällisten maiden listalle”, joten se siitä että asia on enää korjattavissa ja esittää puolueetonta. Tässä alkaa olla jo kiire keksiä mitä tehdä, että ei alkaisi samanlainen ”operaatio” kohta täällä.

juha II

Kas vain, Tuo merkitsee, että suomalaiset divisioonat eivät tule ole olemaan optimissaan. ”Sotakuume” paranee vain sodalla, jonka jälkeen kaikki vannovat rauniokasojen päällä: ”Ei koskaan enää sotaa!!!”

John Quiman

Kovin on romanttista suomettuneisuutta tuon porukan aatteissa.

juha II

Eli nyt on parempi kun Neuvostoliitto on vaihtunut EU:hun, NATO:on ja seniiliin Yhdysvaltoihin, joiden kaikkien edessä ryömitään paljon enemmän kuin konsanaan ”suomettumisen” aikana!

Tuona häpeän ja laittomuuden aikana Suomi oli itsenäinen kaikessa poliitiikan osa-alueilla jopa ulkopolitiikassakin niin pitkälle, että se ”osui lankulle” optimaalisesti. Siitä pitivät huolen presidentit J: K. Paasikivi ja Urho Kekkonen, jota vm. vihataan verisesti vain siksi, että älykäs ja voimakastahtoinen johtaja vie tilan ja ajan pikku politikoivilta nahjuksilta ja ”tuulen haistelijoilta”!

Nyt suomalaiset tyhmät ja korruptoituneet maansa myyneet poliitikot tuskin osaavat kengän nauhojaan sitoa ilman EU:ta, NATOa, WEF:iä, YK:ta, Geoge Sorosta, WHO:ta, Yhdysvaltoja (vastaa nyt Neuvostoliittoa nöyristelyn suhteen), Bilderbergin konnia ja NWO (New World Order).

Suomi on hylännyt virallisesti salavihkaa jo valtiolippunsa vaihtaen sen EU-lippuun ja NATO:n LGBT-lippuun. Kun ja jos Suomi uitetaan sotapropagandalla 53% suurella enemmistöllä kansalta kysymättä kuten EU-jäsenyys, Euroon liittyminen ja hännänhuippuna nk. EU:n ”koronatuki”. Silloin on välittömästi luovuttava yleisestä asevelvollisuudesta ja muutettava ammattiarmeijaksi, johon liittyvät vain sellaiset yksilöt, jotka haluavat valloittaa maailmaa sotien jossain vinku-intiassa jonkun viemäriputken päältä. Ukrainassa on sodassa tuhottu USA:n kemiallisten aseiden tehtaita eli ne pystytetään NATO Suomeenkin ja ydinaseet siihen vielä päälle. Suomalaiset samppanja poliitikot suostuvat tähän innosta täristen, koska he eivät tunne sanaa ”EI” ellei ole kysymyksessä suomalaisten veronmaksajien etu.

NATO liputtaa LGBT:n puolesta ja Ison-Britannian tiedustelupäällikkö retosteli Ukrainan sodassa kysymyksessä olevan LGBT! Itse en koskaan tule vuodattamaan tippaakkaan verta mokomien irstailijoiden puolesta, jotka jo nyt määräävät sen kuinka meidän muiden pitää ja olla suomalaisessa yhteiskunnassa ja muualla ”lännessä” on vielä hullumpaa! Ukrainan presidentti on juutalainen homoseksuaali, jolla on miljardiomaisuus Yhdysvalloissa, jotka ovat varastetut Ukrainan kansalta.

Ukraina ei taistele itsenäisyydestään niin kuin Suomi v. 1939 Talvisodassa vaan Ukraina on pelinappulana lännen globalistien-kommunistien ja Venäjän valtapiirien välillä.
Putininia halutaan syrjäyttää pois kuten syrjäytettiin ent. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, joka halusi ”pitää Yhdysvaltain suurena” kuten nyt Putin Venäjän suurena. Venäjä on suurvalta ja sillä on sen tavat aivan kuten Yhdysvallat soti seitsemän sotaa pres. Barak Obaman valtakaudella kaadellen hallituksia laittomasti. Eikä sovi unohtaa NATO:n pommituksia Jugoslaviassa 1990-lluvulla, johon sillä ei ollut edes YK:n antamaa mandaattia. Eikä Irakista löytynyt edes kemiallisia aseita kuten USA ja Iso-Britannia väittivät YK:ssa kiven kovaa.

Ilkka Forsten

Hyökkäsikö USA nyt Ukrainaan ?

jep

SKE:ta ei näytä kiinnostavan ainakaan kannatuksen nostaminen. Luulin poppoon jo hävinneen de Witin tavoin, mutta vielä ovat näköjään olemassa.

Puolueeton

Pitäisikö SKEn olla kuten muutkin puolueet, jotka kyttäävät ääniä ja valehtelevat vappusatasia. Joskus tullee aika, jolloin kansalaiset huomaavat poliittisen huijauksen, jossa politiikka on ensin, oma etu toisena ja SKV.

Runtiti-pou

Tuolla kekkoslovakialaisella mussutuksella nimenomaan kyllä vedotaan aivopestyn lapmpaan järjenjuoksuun vahvasti. Suomen etu tämä ei ole

Ilkka Forsten

SKV ?

Lieväasteinen

SKV = Suomen kansa vaihtoon
SKV = Suomen kansa v*ttuun
Lisää vaihtoehtoja

Ilkka Forsten

SKV = Sisäkorva vinkuu.

Ilmari

Koska tilaisuus pidetään Tampereella, de Wit voi hyvinkin ilmestyä paikalle. Hyvää viihdettä luvassa!

Ruupo Kustaa

Paljon kuulee sanontaa, että Nato ovi on auki. Miten sitä ovea pidetään jatkuvasti auki talvellakin vaikka lämmityskulut nousee kohisten. Edesvastuutonta energian tuhlausta. Nato hei, how dare you ja ovi kiinni ostolämmin.

Ilkka Forsten

Ja kasvihuonepäästöt saadaan kuriin kun laitetaan kasvihuoneen ovi kiinni.

Puolueeton

On aivan selkeä tosiasia, että Suomi ei voi mitenkään sotia Venäjää vastaan ja saada etua. Voimat eivät ole nytkään tasapainossa. Puolustuksessa voidaan aiheuttaa hyökkävälle vahinkoja, jotka hyökkääjä kyllä ottaa huomioon suunnitelmissaan.
Pitää huomata, ettei Venäjä hyödy juuri mitään Suomen alueesta liitettynä Venäjään. Mikä on tärkeää? Suomen kautta ei muut hyökkää Venäjälle. Ja Suomen alueelta ei kukaan pääse uhkaamaan Murmanskia, Murmaskin maayhteyksiä eikä Pietarin kaupunkia.
Jos Venäjä voi luottaa Suomen politiikkaan, meille on vain hyötyä Venäjästä, emme joudu energiapulaan. Venäjäkin hyötyy, koska teollisuutemme pystyy valmistamaan haluttuja tuotteita elintarvikkeista alkaen korvaamaan energiamaksuja.
Lopuksi voi kysyä, onko Venäjältä koskaan hyökatty Suomeen maan valloittamiseksi, vaan onko syynä aina ollut oman alueen turvallisuus Ruotsin hyäkkäyksiltä. Lopulta Suomi saatiin irroitetuksi Ruotsista 1808 ja 100 vuodessa Suomesta kehittyi itsenäinen valtio. Tosin olimme vielä 1905 Euroopan köyhin valtio. Silloin olimme itsenäisempiä kuin nyt, vaikka silloinen tsaari oli ylin hyväksyjä suomen sunnitelmille. Sen paikallahan on nyt määräilevä EU komissaari.

John Quiman

Venäjä hyötyisi paljonkin, jos se liittäisi Suomen itseensä. Mutta kun ei sitä halua nähdä, eikä tietää, ei ole halua nähdä ja tietää. Ihan noin aluksi ei tarvitse kuin katsoa karttaa, niin ihan jo siitä selviää monta syytä Venäjälle alistaa Suomi.

Runtiti-pou

Suomen sota lähti nimenomaan Suomen valloittamisesta. Ei mistään turvallisuudesta. Kuten Talvisotakin

Koba

Eipä taida veli venäläinen ottaa huomioon vatustajan kykyjä hyökätessään naapuriin.Ainakin nyt kun katsoo miten Venäjältä sujuu tuo Ukrainana sotaretki.Pari viikkoa vielä niin eihän Venäjällä ole varsinaista armeijaa jäljejllä kun ukrainalaisilla farmareillakin on kohta enemmän panssarikalustoa kuin Venäjällä

Ilkka Forsten

Putin on pitänyt kovaa melua siitä ettei Ukrainaan saa tulla osalliseksi ” vieraan valtion ” sotajoukkoja tai kalustoa, mutta itse hän värvää Tsetseeneitä ja Syyrilaisia hävittämään ukrainaa. Puutarhatontulle voi vielä tulla äitiä ikävä, sillä sekään ei ole pois-suljettu mahdollisuus että joku lähipiiristä kyllästyy sotaintoiluun ja läpsäyttää pillerin takaraivoon.

ike

Vaimo totesi tuossa aikoinaan että pieniä miehiä ei pitäisi koskaan päästää päättäviin poliittisiin asemiin. Se ainainen alemmuuskompleksi pienestä koosta johtaa arvaamattomiin seurauksiin. Noita puutarhatonttuja on aivan liikaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Venäjältä ei ole hyökätty koskaan Suomeen, ellei mukaan lasketa Tsaarinaikaista venäjää. Neuvostoliitosta sen sijaan on, ja koska Putin seuraa neuvostoliiton oppeja havitellen jotain etupiirijakoa, niin parempi tässä on varautua kuin olettaa ettei mitään tapahdu. Putinin nykypuheet Pietarin alueen turvaamisesta on huttua, sillä tyhmätkin tietää ettei sitä tulla suomesta valoittamaan, ja jos sota tulisi, ei sinne ammuta millään tykistöllä, joten ne turvavyöhykkeetkin on pelkkää propagandapuhetta. Mikä tahansa ohjus ylettyy kyseiseen kaupunkiin vaikka Englannista tarjoiltuna.

John Quiman

Suomen aika Venäjän osana, autonomisena suuriruhtinaskuntana, oli ainutta aikaa, jolloin Venäjä ei pyrkinyt valloittamaan Suomea. Ei tarvinnut, kun se oli jo valloitettu. Sen aikaa oli taukoa, venäläisellä pyrkimyksellä saada Suomi osakseen.

Jos joskus saa, sitten se haluaa Ruotsin ja Norjan. Lopulta Tanskaakin himoitaan. Näin aina kunnes koko Eurooppa on Venäjän hallussa. Mitä sen jälkeen, no, varmaan sen aikaisia naapureita.

Ilkka Forsten

Eikös Stalin aikoinaan heittänyt ilmoille ajatuksen että sitten olemme tyytyväisiä, kun venäläis-sotilaat pesevät saappaansa Ranskan rannikolla siinä Englantia vastapäätä. Jos tuo haave kangasteli jo silloin osana maailmanvalloitusta, niin voisiko olla että Putin on harhoissaan alkanut olettamaan sen mahdolliseksi ?

Mää

Venäjä halajaa Suomen etelärannikkoa josta on suora tieyhteys esim hankoon ja siitä meriyhteys Galingradiin strategisesti tärkeä jos kriisissä maakäytävä menee kiinni nyt ovat pussinperällä joka voidaan sulkea miinoittamalla.

KPJJ

Vaikka kuinka koittanut katsoa, niin Lähi-idästä ja Afrikasta tulleet naiset ja lapset ovat aivan erinäköisiä, kuin Ukrainasta.

Jepjep

Usko tai älä mutta kyllä ne Ukrainan lapset naiset tänne saapuessaan ovat muuttuneet lähi-itäläisiksi miehiksi…

vesku

MOT .OHJELMAN PERUSTEELLA,,,,MITÄ IHMETTÄ SOMALIAN PIKI-TRASSELI- SÄKKÄRÄPÄÄ YLEENSÄ TEKEE SUOMESSA,,,EIKÖ OLISI LUONNOLLISEMPAA ETTÄ NUO OLISIVAT SIELLÄ MISSÄ AURINKO PAISTAA JA TAATELI KASVAA,,,

Ali

Kyllä uskon Jepjep,,mutta ne 25-45v lähi-idän miehet,ovat alle ”15 vuotiaita lapsia”,,,,onhan meidän otettava lapsia turvaan,vai mitä?
Jos ei muuten pääse Suomeen ,niin nuo lähi-idän miehet laittaa hameen päälle, ja huivin päähän,eikä haittaa vaikka olisi pitkä parta,kun kuulemma ,lähi-idän naisilla kasvaa parta,,,,niin väittää ainakin meidän ministerit.
Tuntuu siltä, että koko maailma on psykoosissa,vain pieni osa näkee totuuden. Mitä psykoosi on? 1.harhaluulot, joissa aistimus on usein oikea, mutta sen tulkinta virheellinen, 2.hallusinaatiot eli aistiharhat, jotka liittyvät harhaluuloihin, sekä 3.käytöshäiriöt edellisten yhteydessä.
Kun seuraa ministereitä ,niin heissä huomaa nuo edellä mainut oireet, erittäin vahvasti!
Ei mulla muuta,sanoi eräs psykoosissa oleva kerran!
Kevättä odotellessa:Tv Ali Peloton

Ilkka Forsten

Afrikasta ja Lähi-Idästä tulleilla on harvinaisen tuuhea parta, mutta toisaalta, jos Emma Kari itkua vääntäen selittää heidän olevan raskaana olevia naisia ja lapsia, niin kyllähän me uskomme. Leikki sikseen ja sormi pois pe****ä. Nyt jos koskaan on hyvä tehdä vertailua oikeiden pakolaisten ja elintasoturistien välillä. Puikulapäinen Aadeninlahden kalastaja jättää kaikki itseään heikommat sodan keskelle, mutta Ukrainalaiset MIEHET menee sotaan kun ovat ensin toimittaneet perheensä turvaan.

Jos ei vieläkään silmät aukea näkemään mitään eroa pakolaisten ja ” pakolaisten ” välillä, on harmaakaihi liian pitkällä tai taskussa pullottaa punavihreä jäsenkirja.

Mää

Tänään Ylen aamussa joku maahanmuuttotaustainen asiantuntija tosissaan väitti että maahanmuuttajanaisten koulutustaso on korkeampi kuin Suomalaismiesten keskimäärin hohhoijaa ja lehmäkin lentää jotai faktaa saisi olla ja tilastoja eikä pelkkää huulenheittoa.

Ilkka Forsten

Se mikä noissa jutuissa kannattaa ensimmäisenä laittaa merkille, on se että kehitysmaissa voi saavuttaa tietyt tittelin melkein kansakoulupohjalta, joten taso ei ole edes lähellä länsimaiden vastaavaa. Jos Sahelin kiertokoulua käynyt mugabele osaa kirjoittaa nimensä, ja sanoa että ” mina ola valmis lääkari ” sillä ei ole merkitystä muualla kuin sahelissa. Pyhän savun puhaltaminen, ja noitarumpujen hakkaaminen pystyhyppyineen on sikäläinen kriteeri. Sen merkitys päättyy sahelin rajalle. Ukrainasta meille voi tulla aavistuksen paremmalla koulutuksella valistunutta väkeä, joten heidän sanomisiinsa uskon. Ukrainalaiset voivat jopa korjata kestävyysvajeen, mikäli heillä kestää hermot näitä aiempia tulijoita kun kuitenkin asuminen sijoittuu samoihin lähiöihin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Kehitysmaissa koulutus on heikommalla pohjalla. Suomalainen lukion suorittanut on kehitysmaissa jo melkein tiedemies. Sikäläinen insinööri ei Suomessa voisi saada mitään insinöörityötä, koska tietotaito on tavattoman heikko verrattuna suomalaiseen tasoon. Jokunen harva kehitysmaalainen insinööri voi olla oikein hyvätasoinenkin, mutta silloin hän on opiskellut ulkomailla, ei kehitysmaassa.

Kehitysmaissa ei ole resursseja korkeatasoiseen koulutukseen. Saattaa joskus olla, jos panostavat kunnolla, mutta se edellyttää kaiken koulutuksen kohentamista ja se otaa aikaa vuosikymmeniä.

Sotahullu

Nyt kun ollaan oikeesti Natossa, vaikkei leikisti olla, niin voitaisiin sijoittaa ydinohjuksia Helsinkiin. Kaikkonen on tänään Blinkenin kanssa sopimassa Suomen ilmavoimien osallistumisesta vastahyökkäykseen Ukrainassa. Reservin liikekannallepano huomenna ja rautaa rajalle ja ammutaan kovapanosammuntoja Mainilaan. Nato rules.

evakon poika

Kaskun tuo Salmi ei esitä Venäjän tukikohtia Suomeen paljonko Kremli maksaa noille trolleille kyllä venäjän ystävyys on nähty satojen vuosien aikana.

toinen evakon poika

Mieluummin minä ottaisin tänne venäläisiä tukikohtineen kun usa:laisia. Saksalaisetkin ovat tervetulleita mutteivat ranskalaiset.
Miettikää minkälaiset kauppamahdollisuuden sen jälkeen olisi Venäjälle. Kaikki kun blokkaa niin me välittäisimme. Ihan niin kuin Sveitsi toisen maailmansodan aikaan.

John Quiman

Venäjälle ei paljoa kauppaa käydä. Suomen vienti on pääasiassa länsimaihin ja se kannattavampi osa ja korkeampi teknologia on enimmäkseen länsimaihin ja muualle kuin Venäjälle ja Euraasian liiton maihin. Venäjä ei sille kaupalle ole kovin hyvä kohde.

Jos kaupasta puhuu, on muistettava, että vaikka Venäjän pinta-ala on suuri, on se taloudellisesti pieni.

pekka parikka

Rajaa Venäjän kanssa on yli 1300 km ja se on tosiasia. Historiaa tuntemattomat hehkuttavat yhteistyötä USA:n kanssa vaikka eivät ymmärrä, että USA ei ole Suomen rajanaapuri. Venäjän intressi on suojata Pietari, Kalingrad ja Murmansk.
Suomella on edelleen valtiosopimus Venäjän kanssa vuodelta 1992 ja juuri nyt Suomi rikkoo tätä sopimusta. Mikäli nykysuomalaiset pitävät Paasikiven, Kekkosen ja Mannerheimin henkilöinä olleen erityisen tyhmiä tai yksinkertaisina koska he tiesivät Venäjän oikeutetut vaatimukset suojata Pietaria, niin heillä on jotain salattua tietoa Suomen tulevasta asemasta ”Euroopan johtavana valtiona”!
Pekka Parikka

Runtiti-pou

Paasikivi ja Mannerheim toimivat vallinneen tilanteen mukaan. He olisivat lähteneet Länteen heti kun se olisi ollut mahdollista eli 90-luvulla. Kekkonenkin toimi tilanteen mukaan, Jatkosodan aikana oli menossa Uralille. Kekkoslovakian aikana tietenkin sitoutui niin paljon itään, että ei olisi päässyt pois.
Historia opettaa nimenomaan niin, että yksin SUomi ei Venäjän kanssa pärjää.

Ilkka Forsten

Ja mainitsemiisi paikkoihin ei siis mistään muualta kyetä pommeja rahtaamaan kuin Suomesta. Älä nyt aikuinen mies viitsi olla noin naiivi. Miksi meillä ei saisi olla intressiä suojata Helsinki, Hanko tai mikä tahansa paikka rajan tällä puolella ? Mihin valtiosopimuksen viittaat Ethän nyt vaan puhu YYA sopimuksesta. Se lakkasi aikapäiviä sitten olemasta, ja silloinkin kun se oli, sillä suojattiin VAIN itänaapuria ei Suomea.

John Quiman

Parikan Pekan mielestä Suomen tulee ajatella Venäjän etuja, ei omia etujaan. Eikä Venäjän tarvitse välittää laikaan Suomen eduista, vain omistaan.

Kyyristellen ei tässä maailmassa pärjää, eikä matelu ole sen menestyksellisempää. Pitää olla rohkeutta huolehtia omasta turvaöllisuudestaan ja jättää Venäläisten omaksi huoleksi heidän turvallisuutensa.

Venäjä on ollut suomalaisille uhka jo ikiajat. Suomi ei ole uhka Venäjälle.

Mää

Venäjä se on rikkonut historiansa aikana lähes kaikkia tekemiään sopimuksia Ukrainan turvatakuut yhtenä kun luopui ydinpelotteestaan, vielä emme hyökkää Ukrainaan kaikki aina valehdellut päinvastoin tulevaisuudessa kukaan ei luota tuon Valtion sanomisiin enää.

sgas

Upea suunnitelma ajattele voitaisiin viedä taas suomalaisia orjiksi rakentamaan leningradia vaikkapa, suomalaisella orjatyöllä ne venäjän kaupungit on rakennettu… Mitä v….a sinä myisit venäjälle muuta kuin per…tä josta ne ei mitään maksaisi? Tietysti keskustalaisena kuppaisit valtiota ja veisit vientituilla jotain verovaroin tuotettua.