Kotimaa Politiikka

SKE: Kansa heräämässä? – Convoy Finland 2022

Kuva: SKE

Suomen Kansa Ensin -puolueen tiedotteen mukaan se kannattaa kaikkia Convoy Finland 2022 -mielenosoituksen tavoitteita:

1. Kaikki koronatoimenpiteet- ja rajoitukset on Suomessa peruttava ja lopetettava, mukaan lukien
koronapassit, pakkorokotukset jne.
2. Polttoaineiden (bensiinin sekä dieselin) nykyisestä verotuksesta on leikattava 50 %.
3. Marinin hallituksen on erottava.

– Näyttää siltä, että nyt kansa on isolla joukolla aktivoitunut ja saanut viimein tarpeekseen, sanoo puolueen puheenjohtaja Riikka Salmi. – Jo kolmatta vuotta jatkunut korona-aika, Sanna Marinin hallituksen aikaansaamat toimenpiteet, rajoitukset, pakkorokotukset, rokotepassit ja muu epälooginen ja epärationaalinen toiminta on saanut sen tavallisenkin Matti Meikäläisen ajattelemaan, että näin ei voi jatkua.

SKE:n mukaan kohtuuttomien ja vastuuttomien rajoitusten myötä liian moni yrittäjä on elänyt kuolinkouristuksissaan jo pidemmän aikaa. Suuri joukko on lyönyt lapun luukulle. Polttoaineen hinnan nousu ideologisesta vihreästä siirtymästä johtuen koskettaa meitä kaikkia, liikuimmepa sitten millä tahansa tavalla. Se näkyy suoraan kaikissa kuluttajahinnoissa. Pakkorokotusten myötä moni hoitoalan ihminen on menettänyt mahdollisuutensa työskennellä ammatissaan, johon on kouluttautunut. Erityisen ongelmallisen tästä tekee se, että meillä on Suomessa valtava työvoimapula hoitajista nyt ja myös tulevaisuudessa.

– Tapahtuma on saanut aikaan valtavan mediakohun eri somen alustoilla. Erilaiset salaliittoteoriat, puolesta ja vastaan, leijuvat ilmassa. Henkilökohtaisesti olen tästä kaikesta väittelystä ja eripurasta hämmentynyt, toteaa Salmi. – Koska meillä ei ole kristallipalloa, ei voida tietää tarkalleen, miten tapahtuma toteutuu käytännössä. Voimme toivoa, että tapahtumassa pidättäydytään lain suomissa puitteissa. Epävarmuudesta huolimatta, minusta on hienoa, että kansa viimein alkaa joukolla yhdistyä ja vaatia päättäjiltä reiluja toimia kansan parhaaksi, että kurjistaminen lopetetaan ja kansan ääntä kuullaan. On hyvä muistaa, että kansan tahdon ilmaiseminen ja mielipiteen ilmaisu on perustuslaillinen oikeus.

Vaikeneminen ei aina ole kultaa, vaan hiljaa olemalla kansan kyykyttäminen jatkuu. Muutokseen tarvitaan aina valtavasti rohkeutta, tahtoa ja sitkeyttä.

 

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Kun koronapassi sai lainvoiman, mietin, miten ihmeessä Suomessa hyväksytään ihmisten erottelu ja syrjintä. Perustuslaki kun kieltää kaikenlaisen syrjinnän. Kokeilin Kirkon armeliaisuutta. Yritin joulun alla mennä laulamaan kauneimpia joululauluja . Ei päästetty! Sanoin vain, että Kirkkokin syrjii ja erottelee ihmisiä. Sanoin vielä, että Jeesus otti spitaalisenkin vierelleen! En maksa enää kirkollisveroa!

Ilkka Forsten

Nyt saat viimeistään spitaalisen vierellesi mokoma pakana…

ike

:🤣

Puolueeton

Ekokapinaa vastaan pantiin lujasti, mutta Convoy Finland on kannatettava, vaikka molemmat aiheuttavat samaa vahinkoa kansalaisille – estävät liikkumista.
Tosin ekokapina tuki ilmastonmuuospolitiikkaa ja CF vastustaa ihmisiä rajoittavaa politiikkaa ja myös ilmastopolitiikan korkeita polttoainehintoja. Sekä ekopainassa että CF:ssä on valittu näkyviä mielenosoituksia, jotka aiheuttavat haittaa kansalsille.

jupi

pahih haitta on jo tapahtunut, nyt siivotaan vahingon aiheuttajat pihalle

Kata

https://video.foxnews.com/v/6295005193001#sp=show-clips
On kyse kuitenkin aivan eri asiasta.Katso tuo video niin nämä ihmiset ovat työläisiä,heitä jotka kuskaavat kamat sinulle ja minulle myös meillä.He eivät ole rikkaiden umpilaiskoja kakaroita jotka huutavat kadulla maaten ettei heillä ole tulevaisuutta vaan nämä tyypit haluavat tehdä työnsä ilman trudden mielivaltaisia päätöksiä.
Heillä on kyse leivästä!
Ei mitään vahinkoja mitä nyt tottakai pari nassea siellä yrittää saada aikaan jotain….

Raksaäijä

Juu, olet osittain oikeassa…
CF:n ja Elokapinan vertailussa on yksi iso ero, joka tekee vertailun tyhjäksi suunpieksemiseksi…

Nimittäin se, että Elokapina haluaa HAITATA Suomalaisten elämää vuosikymmenien päähän tulevaisuuteen vaatimalla ihmisten elämää hankaloittavia muutoksia VOIMAAN nyt heti.

CF taas haluaa HELPOTTAA Suomalaisten elämää vaatimalla olemassa olevien hankaluuksien POISTAMISTA nyt heti.

Aika olennainen ero, jos hetken mietit.
Kumman itse ottaisit ?
Vuosikymmenien kärvistelyn vai lyhyen harmin…?

John Quiman

Elokapina halusi alistaa ihmiset heidän tahdolleen, vaikka väkisin.

Convoy Finland haluaa vapauttaa ihmiset eliitin ihmisiä alistavalta agendalta.

Vaikea noita on pitää verrannollisina.

Raksaäijä

Kyllä, vaikea näitä kahta liikettä on toisiinsa verrata.
Tajusit pointtini…

Uusimmat uutiset