Muu maailma Talous Uutiset

Skorpionin myrkystä lääkettä

Victoria Borodinova, Pixabay

Vanha kansanperinne skorpioninmyrkyn auttavista ominaisuuksista saattaa olla totta. Kuubalaisen Labiofam- yhtiön tutkijat ovat käyttäneet rhopalurus junceus-skorpionin myrkkyä homeopaattisen kipulääkkeen valmistukseen vuodesta 2011. Kyseessä on luontaistuote, joka auttaa muun muassa reumakipuihin ja ehkäisee tulehduksia.

Kyseisen skorpionin myrkyn uskotaan myös hidastavan syöpäkasvainten kasvua. Tutkimukset ovat kuitenkin vielä kesken ja syöpätutkijat eivät ole yksimielisiä.

Kuubassa skorpionin myrkky lääkkeenä on vanhaa kansanperinnettä. Vuonna 2018 maailmalla uutisoitiin noin 80-vuotiaasta kuubalaisesta nimeltä Pepe Casanas, joka tarkoituksella antoi skorpionin pistää itseään. Kerran vuodessa otettu skorpionin pisto Casanasin mukaan lievitti hänen reumakipujaan.

Vuonna 2020 Turkkiin perustettiin erityinen skorpionifarmi myrkyn keräämistä varten. Sanliurfan maakunnassa olevalla farmilla kasvaa noin 20.000 skorpionia, joitten myrkky kerätään talteen, pakastetaan, kuivataan jauheeksi ja myydään Eurooppaan. Suurimmat vientimaat ovat Saksa, Iso-Britannia ja Sveitsi. Myrkkyä käytetään kosmetiikan sekä kipu- ja tulehduslääkkeitten valmistukseen.

Turkissa kasvatettavat skorpionit ovat androctonus turkiyensis- lajia, ja yksi skorpioni tuottaa noin kaksi milligrammaa myrkkyä kerättäessä. Yksi litra skorpionin myrkkyä maksaa noin 10 miljoonaa euroa.

Lähde Reuters, MTV3

92 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sari Pinna

Jaha, ja tiedossa olisi kuulemma vielä kovempaa matskua Sanna Marinista. Sitä odotellessa.

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2022/08/ruisrock-jatkot-kesarannassa-tissien.html?m=1

Sari Pinna

Jaha ja mitähän seuraavaksi? Kenties pääministerin virka-asunnolla kuvattu aikuisviihdeleffa?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2b8458ef-1eee-497d-81e6-b512ce027393

Tulee vain mieleen, että kovin käsikirjoitetulta tämä paljastuksineen ja jatkopaljastuksineen alkaa vaikuttaa. Mikähän mahtaa olla niin järisyttävää, että sen peittämiseksi tuhotaan koko pääministeri-instituutio?

Olen miettinyt myös sitä, että jos Jauhojengi-videon vuotaja oli kotimainen viranomainen. Pääministerin pitkittyneestä juhlinnasta ja juhlakunnosta ehkä oli jo liikkeellä huhuja. Tilanne päätettiin ottaa haltuun ja samalla taputella julkaisemalla koko materiaali sellaisena sopivana ajankohtana, jolloin huumeet olivat jo poistuneet pääministerin verestä ja virtsasta.

Kata

Just katoin tuon IS:ssa….ei halavattu siis todellakin aikuisviihdettä ja kuka maksaa nuo bileet…haluan tietää!
Ja tuo puolustelunsa taas kuinka loman ainoat bileet…oksettavaa lässytystä!
Vanhus Suomessa makaa päiviä ilkosillaan lattialla kun ei uskalla/pysty soittamaan apua ennenkuin naapuri haistaa outoa..ja se nääntynyt vanhus suree paljonko sairaala maksaa!!!
Ei suutanan veetana tämä ei menettele yhtään!

Kata

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009022245.html

Ja Sauli sannoopi että…. 🙁

Sari Pinna

Niin, eihän siitä edes ole kysymys, sattuiko tuona yönä mitään, vaan siitä, että tuona yönä OLISI VOINUT sattua, jotakin ja pääministeri oli viihteellä. Joidenkin silminnäkijöiden mukaan hän ei lauantaiyönä ollut toimintakykyinen.

Toisaalta Sauli Niinistöstäkin in kuva joistakin kokkareiden laivabileistä, joissa Salella on silmät puolitangossa. Joten pukki kaalimaan vartijana.

Pääministerin ohella taitaisi olla aika vaihtaa presidenttikin…

Kata

Näinpä!

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=c3HLY92CnUk

Mitä tämä teissä herättää?

”The Welfare Of The People Has Always Been The Alibi Of Tyrants”
-Albert Camus

Tuleekohan tästä samanlainen jatkokertomus kommenteissa kuin taannoin…? 🙂

ike

Tuosta energian riittävyydestä. Vaihtuu vähän hitaasti (jopa tällaiselle hämäläiselle nämä otsikot) Vasta joku ministeri sanoi että paras tapa säästää kustannuksissa talvella on säästää sähkössä. No miten H..v..ssä. tuon pystyy tekemään jos ulkona on -25 ja torppa lämpenee sähköllä. Puuta kuluu jo nyt mutta kun on takka vain yhdessä huoneessa. Voisikohan nyt sitten tehdä niin että pistetään sähköt poikki esim. Helsingistä, suurin osa ihmisistä asuu kuitenkin muualla suomessa eikä noita katuvaloja ole ollut muutenkaan paljoa puolenyön jälkeen. Joitakin muitakin suuria kaupunkeja voitaisiin ottaa talkoisiin mukaa, no eihän suomessa juurikaan ole suuria kaupunkeja mutta keskikokoisetkin käy.

P. Polpovitz

Kansalainen lienee lomalla.

Ilkka Forsten

Huvittavin meemi mihin olen törmännyt sannan kohdalla oli kuva, jossa lasipöydällä on muutama ” viiva ” valkoista jauhetta, vieressä mehupilli ja SAMARIN läpyskä, josta on poistettu ensimmäinen A kirjain, eli sinä lukee S MARIN.

Kata

Juu minäkin sain sen e-mailiin! 😀

Sari Pinna

Hmm, valtamediassa joku slangitutkija tuntui selittelevän, että hänen keräämässään huumesanastossa sana ”jauho” esiintyy vain kerran. Tosin hän myöntää, että hän ei ole tutkinut ylemmän keskiluokan sanastoa. Mutta kun laittaa sitten googleen sanan ”flour”, joka on jauho englanniksi, niin se on synonyymi kokaiinille.

https://www.clinicalpainadvisor.com/dea-drug-slang-code-words/drug-slang-code-words/#Cocaine

Tästä tuleekin mieleen, että maailman suurimmaksi huumekauppiaaksi on tituleerattu nimenomaan CIA:ta, ja Yhdysvaltojen armeijan on sanottu menneen Väli-Amerikkaan sekä Afganistaniin nimenomaan huumeiden takia. Onko Suomessa todellakin tapahtunut sotilasvallankaappaus ja pk-seudun ylempi keskiluokka, jonka tehtävä on pitää kansa huumattuna viihteen avulla, saa huumeet sieltä? Ainakin populaarimusiikki tverkkauksineen, jota Marinkin esitti, ja visailuohjelmien formaatit tulevat suoraan jenkeistä.

Ja SDP:hän hakeutui CIA:n rahahanoille jo heti sotien jälkeen.

Kata

https://www.instagram.com/reel/ChfxqfthUbk/?utm_source=ig_web_copy_link

No tämä maailma on sekaisin kuin seinäkello joten älkäämme ihmetelkö jos joku tulee ja kippaa tuon ukkelin mereen…omg…ei riitä enää kädet asfalttiin liimatuiksi.
Ei silti voi kuin nauraa…niin meillä kuin muuallakin näyttää osalla porukasta olevan aivan liikaa aikaa!Silloin hulluus iskee.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=yT3jniriAEk

Välihuomautukset täyttä asiaa..ja kumoaa pääministerin syyllistävän sormen medialle ja ennenkaikkea kansalle!
Nauroin kyllä,en kiellä!
Mitään ei tapahdu puolenyön jälkeen,siis pahaa…näin hän todistaa vaikka eikös Ukrainaankin tupsahdettu aamuyöstä..
Uhriutumista parhaasta päästä!

Perhettä ei juuri mainita..vain ”ystäviä”….

Rudi

Saammekohan seuraavasta Remeksen kirjasta lukea juonenkäänteet jossa Suomi joutuu yllätetyksi housut kintuissa ja pääministeri riekkuu kännissä johtamassa maan selviytymistaistelua. Monenlaisia kuvioita olisi helppo kuvitella sattuvaksi silloin kun pääministeri haluaa vilpittömästi uskoa ystäviin ja ihmisyyteen mutta jotkut toiset eivät.

Kata

Siinäpä oliskin oiva tarina! 😀 Mutta hänhän on AINA siinä kunnossa että hommat hoituu ja ite jopa kävelee…Liillä se ei aina onnistunut…

”Ei pussattu kaulaan vaan joku sanoi jotain mutten muista mitä”…”korkeatasoisia” siipiveikkoja indeed.

Eka Kettunen

Alkoholia sanoi pääministeri nauttineensa, jopa sen verran ettei määrää muistanut ja silti muka työkuntoinen viran edellyttämällä tavalla. Uskokoon ken tahtoo.

ike

Maa on tässä tilanteessa ja suomessa on kaikkien aikojen kokemattomin hallitus. ajatelkaa vaikka valtiovarainministeri Saarikkoa, hänellä ei edes teoriassa ole kykyä hoitaa ottamaansa pestiä, toistuu nyt kaikkien muidenkin ministerien kohdalla. Kuinka paljon rahaa täytyy vielä palaa ennenkuin noista tyhjäpäistä päästään.

Kata

Kyllä,siinä on toinen matami joka laukoo kyllä topakasti suustaan jotain mutta ihan pihalla kaikesta(kiristäkää vyötä suomalaiset….) kuten muutkin ministerit..jotka ovat nyt hipihiljaa taustalla…että ei ainakaan loukata Sannaa…
Kyllä sitä rahaa palaa ja kovat ajat tulossa tuleville sukupolvillekin joiden elämänlaatu on jo pilattu, nuorten liiterien hinku ”nousta askel vielä korkeammalle ”jossain vatun EU-virassa.Hyi hitto!
Luin Facessa Sebun jutussa oli kuva korona-avuista taiteilijoille..arvatkaa kuka O:lla alkava taiteilija sai 25000 kun moni sai tyytyä 8600 sen ollessa mediaani. 😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Ilkka Forsten

Yleensä isommat kahinat alkaa aina yöllä tai viimeistään aamuyöllä. Operaatio Barbarossa käynnistyi hyvin aikaisin aamusta, ( klo 3:15 ) ja ” denatsifikaatio ” suunnilleen samalla kaavalla. Onko se edes ihme kun putleri plagioi kaiken AH:lta.

Kata

Niin mutta rouva pm sanoi että hänelle ilmoitetaan ennen puoltayötä…..joten ellei niin eiku kannat kattoon! 😀

Ilkka Forsten

Minua huvitti Marinin sanat joissa hän vakuutti ettei asiat ole sentään niin huonossa hantissa, että ilman armeijan ja rajavartioston tietoa joku voisi lapsia rajalle tai siitä yli.. Maahanmuuttajat ovat kyllä onnistuneet sitäkin tekemään, ja silloinkin kun ollaan oltu valvovinaan rajaa. Torniossa kannettiin oikein salkut ja kassit tulijoiden puolesta. Sitten Sanna julisti ettei mitään ” yleensä ” tapahdu lyhyessä ajassa, joten kyllä sitä voi juhlia huoletta ystävien kanssa. Joku ” tosiystävä ” vaan kuvasi tunaroinnit, ja latasi sen kaikkien nähtäville hyvin lyhyessä ajassa.

Jos joku sanoisi sannalle että itärajallamme on täysi radiohiljaisuus, hän tulkitsisi sen heti hienoksi asiaksi, melusaaste onkin vakava ympäristöhaitta. Paitsi että se on varmin merkki hyökkäyksen tulosta mutta ei tietenkään silloin kun juhlat on meneillään. HUVA SANNA, SINA OLLA HUVA, MINA TYKKÄ SINU HUVA TARAKKA..

Kata

Joo tuo sana ”yleensä” on niin pösilö pääministeriltä tässä yhteydessä!

Hitonmoinen strategi on hän hohoho!

Rudi

Sanoihan hän myös että yleensä hän juo muuta kuin alkoholia. Kukapa ei.

nopeahopea

Lisää ihmeteltävää ilmastoalkemian harjoittajille:
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008990705.html

J. Jauhopää

”Vaaleihin valmistautuva Ruotsin hallitus esittää noin 5,7 miljardin euron pottia sähkönhintojen kompensoimiseksi. Summassa on kyse tuotoista, joita on kertynyt Ruotsissa kymmenen kertaa enemmän kuin Suomessa.”Noin siis naapurissa.
Suomessa tuhansien sähkölämmittäjien omakotitalot uhkaa joutua vasaran alle ja kymmenet tuhannet laskuistaan selviävät lakkaavat ostamasta muuta kuin ruokaa.

Historiallisen paha lama on ovella, joten ei ihme että jauho ja viina kelpaa niille jotka sen aitiopaikalta näkevät.

Ilkka Forsten

Ei huolta Saksa ilmoitti että se ostaa kaasua Nordstream 2:n kautta. Tulee muussa tapauksessa kuulemma kaliiiksi ensi talvi ja voi tulla jopa taloustaantuma. Hyvin tuntuu pitävän EU:n yhteiset pakotteet.

Sari Pinna

Voiko tämä olla jonkinlainen psy. op. kansan jakamiseksi. Ainakin kommentointia seuraten toiset puolustavat Marinin käytöstä, toiset näkevät sen moitittavana. Ja tämä jako näkyy myös kansallismielisissä. Media ikäänkuin syöttelee erilaisia triggereitä tyyliin Marin ei ollut lomalla, eikä sijaista oltu asetettu, Suomessa oli kohotettu valmius, Marin biletti kaksi päivää putkeen.
Sitten julkaistaan toinen video, joka herättää erilaisia spekulaatioita Sannan ja Olavi Uusivirran tanssin luonteesta. Toisten mielestä tuossa ei ole mitään epäsopivaa, toisten mielestä on. Tietysti moraalikäsitykset vaihtelevat aina yksilöiden mukaan. Mutta ovatko ihmiset sitten niin peloissaan, että heidän mielestään ihan kaikki on ok, jos keskusteluun vedetään Venäjän hybridivaikuttaminen?

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/49b2498b-c54c-49a0-aaf0-e3f5446435ec

Sari Pinna

Ja Marinin puolustajat nyökyttelevät edelleen päätään hyväksyvästi, että nuorella on oikeus bailata…

Sitten julkaistaan toinen video, joka herättää erilaisia spekulaatioita Sannan ja Olavi Uusivirran tanssin luonteesta. Toisten mielestä tuossa ei ole mitään epäsopivaa, toisten mielestä on. Tietysti moraalikäsitykset vaihtelevat aina yksilöiden mukaan. Mutta ovatko ihmiset sitten niin peloissaan, että heidän mielestään ihan kaikki on ok, jos keskusteluun vedetään Venäjän hybridivaikuttaminen?

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/49b2498b-c54c-49a0-aaf0-e3f5446435ec

Kieltämättä kaipaan takaisin 80-luvulle, jolloin maassa oli jonkinlainen yhtenäiskulttuuri ja asioita uskallettiin paheksua, eikä tarvinnut esittää yltiösuvaitsevaista. Toki tuossa paheksumisessa mentiin välillä yli, mutta positiivisena puolena oli turvalliset rajat ja yhteisön tuki. Toisaalta lehdistö viljeli vielä kosolti tutkivaa journalismia. 80-luvun lehtimies olisi ottanut selvää, mitä jauhojengi tarkoittaa. Se tarkoittaa pk-seudun amfetamiinin ja kokaiinin käyttäjiä ja on heidän omaa slangiaan. Marinin bilettämiselle täyden tukensa antaneet keski-iän ylittäneet työläisdaamit Kehä III:n ulkopuolelta tuskin tätä tajuavat, vaan luulevat Sanna-tyttösen vain leiponeen kavereidensa kanssa.

Ilkka Forsten

Yltiösuvaitsevaisuus on palamassa loppuun ihmisten mielissä. Olen kuunnellut herkällä korvalla millaista sanavalintaa alkaa kuulumaan esimerkiksi maahanmuuttajista, eikä siellä ole enää laatusanoja vaan hyvin selvää tekstiä joka ei jätä tulkinnoille sijaa. Niin ikään politiikassa mukana olevat on saaneet niskaansa aivan toisenlaista nimittelyä kuin vaikkapa pari kolme vuotta sitten. Marinin toilailut kuitataan vielä vähättelyllä, mutta mahtaako ensivuoden keväällä enää olla sama ääni kellossa.

Demarit ovat puskeneet vähintään yhtä syvällä rintaäänellä kuin vihreät matuille oikeuksia, joihin tällä yhteiskunnalla ei ole varaa. Demarien suurin huoli on tietoisuus siitä että alkuperäinen äänestäjäkunta on kuolemassa pois, ja tilalle halutaan silmittömällä vimmalla moniosaajia, koska nämä ovat herttaisen tietämättömiä siitä mitä oikeasti halutaan esittää. Kun niille luku ja kirjoitustaidottomille kerrotaan vaalien alla että lupamme perheenyhdistämisiä, lisää vastikkeetonta hyvää jne, ollaan saatu uusi äänestäjäkunta. Suomen ja suomalaisten etua demarit EI AJA, mutta ovat kyllä innolla kehittämässä järjestelmiä mitkä rahotetaan meidän taskustamme. Samaa tekee vihreät. Vain täysi idiootti olettaa että se jatkuu loputtomiin ilman sora-ääniä.

Marin on nyt kahden päivän aikana puhunut niin paljon huttua, että samaan ei ole pystynyt yksikään toinen pääministeri tässä maassa. Hän väittää olevansa alituiseen työssä, käyttäen jopa omaa aikaansa valtion asioiden hoitoon, ja kaiken huipuksi hän väitti tänään lehdistön edessä, ettei ole kertaakaan menneen vuoden aikana ollut tavoittamattomissa, tai juhlinut ennen tätä nyt esiin tullutta klippiä.. Siis eikö ole ? Hän sattui bilettämään koronabuumin aikaan täyttä päätä, ja ei ollut virkapuhelinta mukana vaikka sitä ei saa jättää mistään syystä siihen piirongin päälle. Heti kun toimittaja alkoi kertomaan näistä jutuista, ja kyselemään lisää tuli marinille silmin-nähden hyvin hermostunut ilme, ja hän ilmoitti että tarkoituksella pahansuopa puhuminen hänestä on erittäin loukkaavaa, toimittajan olisi nyt hyvä lopettaa uteleminen, asiat ovat kuulemma yksityisiä. Heti perään hän muistutti kuitenkin että olemme demokraattinen maa jossa on oikeus kysyä ja arvioida asioita, mutta marin ei ole verrattavissa mihinkään tavikseen joka örveltää baarissa keppanapullo kourassa, ja miksi hän hermostui kun toimittaja käytti ” demokraattista ” oikeuttaan kysyä pääministeriltä jotain mikä liittyy tapahtuneisiin tosi-asioihin ?

Puheissa toistuu yhtenään sanat, en muista, tai en ole tietoinen mitä kysymyksillä tarkoitetaan. Muistamattomuus on yksi humalatilan synnyttämä oire. Marin selitti että bileiden jälkeen mentiin vielä ravintolaan, josta hän lähti aamuviideltä omin jaloin ja tuli kyydillä kotiin. Kun toimittaja kysyi millä autolla hän liikkui, vastasi marin ettei kyseessä ollut virka-auto. No hyvä, se olisi siis taksi. Ei siinäkään muuten olisi mitään, mutta pääministerin turvallisuutta ei saa vaarantaa istumalla mihin tahansa autoon. Sitten hän ( marin ) sanoi olleensa seuraava aamuna aikaisin hereillä, ja syventyneensä työasioihin. Jos joku tulee aamuviideltä kotiin koko yön juhlittuaan, niin tuskin siinä kovin aamuvirkkuna työsarkaa alettiin perkaamaan. Klipin kuvaajaa hän ei tiennyt nimeltä, vaikka oli koko illan saman henkilön kanssa, eikä hän ollut selvillä miten yksityinen videoklippi päätyi julkisuuteen kun hänellä oli vain ” ystäviä ” seurana. Jos minun seurassani olisi joku täysin tuntematon ” ystävä ” en antaisi hänen kuvata mitään, mutta marinia se ei haitannut. Kun kysyttiin huumeista, vastasi sanna ettei ole nähnyt kenenkään käyttävän niitä. Ei tarvitsekaan nähdä, siitä huolimatta niitä voidaan käyttää. Tehkää te nyt omat johtopäätöksenne, minä olen omani tehnyt ja se tarkoittaa sitä että toivon hartaasti demareille kannatuksen laskua.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

https://www.seiska.fi/Kotimaa/Sanna-Marinista-leviaa-uusi-kohuvideo-intiimia-tanssia-vieraan-miehen-kanssa

Ei hitto…tämä ei haittaa jos on tavis tms mutta tuo immeinen tuossa on Suomen pm…kyllä tuo titteli on kokenut melkoisen alennustilan!

Kata

https://www.instagram.com/p/CheALEjoQMM/?utm_source=ig_web_copy_link

Foxnews…celebrity on hän kerta kaikkiaan!

Voihan miten häpeällistä!Ennen Suomi tunnettiin Talvisodasta ja urheilijoista,Sibeliuksesta ja toki upeista metallibändeistä(No hyvin menee EU-yleisurheilukisoissa)
Mutta nyt ollaan bilekansaa jolla on varaa maksaa muidenkin kassaan rahaa…yippee ja kannat kattoon!Tintit tiskiin!

Ilkka Forsten

Tuosta tuli mieleeni miten pitää vastata, jos naapurin isäntä ilmoittaa että pa***n muijaasi viime yönä, mitäs siihen sanot ? Siihen pitää sanoa että olemme vasta tasoissa.

Kata

😀

J. Jauhopää

Kansalaisia kiinnostaa nyt kyllä enemmän päättäjien ”myrkyllisyys”.

Mikäli täysin samanlaisella bilevideolla hilluisi täysin tuntematonta myöhäisnurisoa,niin varmaankin yli 90 prosenttia sen katselijoista ja kuuntelijoista ajattelisi että ”noi on kyllä jossain huumeissa”.

Ilkka Forsten

Olen nyt kuunnellut ja katsonut klipin varmaan tusina kertaa, ja kyllä se lause on ” jauhojengi ” väittäköön muut mitä tahansa. Kävin tänään mielenkiintoisen keskustelun entisen rikosylikonstaapelin kanssa, ja hän sanoi että nähtyään videon, hän on varma siitä että marin ei ole pelkästään humalassa. Käytös muistuttaa kuulemma tyypillistä huumeidenkäyttäjien elekieltä, ja marin ei millään tavalla sammalla puheissaan, eikä hän huoju kuten humalaisen olettaisi tekevän.

Se että marin on nyt käynyt huumetestissä ei kerro yhtään mitään koska aikaa on kulunut liikaa tapahtuman ja testin välillä.

ike

Katsokaa videossa silmien pupilleja, noilla käyttäjillä niiden on tapana laajeta.

Ilkka Forsten

Jos ne olisi kaikki fagotin soittajia, katsoisin ” puupilleihin ” josta tulee mieleen Kari Suomalaisen sanat kun joku toimittaja mainitsi että sinähän osaat muuten soittaakin, fagottiko se oli jos oikein muistan ? Kari vastasi narisevaan tyyliinsä. ” Kyllä, pitää paikkansa.” Johon toimittaja jatkoi, miksi et kokeillut muusikon uraa ? Ja saatiin vastaus, ” En minä koko ikääni ajatellut roikkua puukepin kyljessä.”

Karihan oli sota-aikana TK kuvaaja, mutta sen sijaan että olisi kuvannut jotain hän piirteli rintamalehtiin taistelukuvauksia. Sama toimittaja kyseli karilta millaista se homma oli, ja mitä mieltä siitä oltiin ? Taas tuli nariseva selostus, ” Minä piirsin hyviä kuvia, mutta komppanian päällikkö valitti että niissä on liian vähän kuvattuna savua. Minä sanoin että savuton ruuti on jo keksitty, ja niin loppui valitus.”

Kata

😀 Kari Suomalainen oli kyllä huippu ja suomalainen!

Ilkka Forsten

Karilla on hyllyssä sellainen vanha apteekin ruskea lääkepullo, josta joku kysyi että mitä siinä on, ja Kari vastasi, ”kaikenlaista ja on siinä mukana myöskin HIVEN ainetta.” Hän korosti sanaa ”hiven ja ainetta.”

Kata

😀 Älykkö ja hieno mies oli hän!

Hh1488

eipä oo mikään uutinen,mitä vahvempi toxiini sitä tehokkaampi lääke siitä voidaan tehdä,onhan näitä lääkkeitä ollut jo ihan lånsimaisen läketieteen käytössä ties kuinka kauan.ite luin 20vuotta siyten jo näistä jutuista,tuskin oli silloinkaan uusi asia

Jupi

LSD:tä vedin joskus, mul oli aivan vitun hauskaa

Ilkka Forsten

Missä vietät aikaasi nyt ?

juha II

Näitä vastaavia on paljon aivan suomalaisessakin kansanperinteessä löytää luonnosta erilaisia kasveja ja juuria, joilla on parantava voima tai kipua lievittävä vaikutus. Varikset menevät aikaajoin kusiaispesään rypemään ja ottamaan sulkiinsa muurahaisten happohyökkäyksiä päästäkseen loisiaisista eroon.

Kaikki tämä on jo menetettyä tietoa. Eikä edes se ole kaikkein pahin este vaan saadun luonnonparannus tietämyksen jälkeen koituva suurten lääketeollisuusjättien mafiamainen toiminta. Joka todellakin homeopatia parantajien yms, selkeän tarkoituksellista rikollista murhaamista ellei kyseinen taitaja ”ymmärrä” selkeitä viestejä siitä mitä tulee lopulta seuraamaan, jos ”puhe” ei mene perille!

Näin Yhdysvalloissa, jossa ”raha on aikaa”. Lisäksi kaikki lääkärit ovat lääketeollisuuden lobbareita, jotka ottavat heti taka-askeleita kun kuulevatkin sanan; Suopursu!

Ilkka Forsten

Pajun kuoressa on täsmälleen samaa ainetta kuin päänsärkyyn tarkoitetuissa lääkkeissä. Ongelma on vain siinä että määrät on pieniä jolloin sitä pitäisi mutustella tolkuton lasti saman tuloksen aikaan saamiseksi. Ennen synteettisten lääkkeiden keksimistä ihmiset osasivat lääkitä itseään luonnon antimilla. Kuusen kerkät, eli oksien kärkeen muodostuva uusiokasvu oli C vitamiinin lähde joka myöskin toimi. Mustikat ja puolukat olivat antioksidantteja, ja porkkanasta saatiin D vitamiinia. Persilja auttoi virtsavaivoihin. Hunaja oli erittäin hyvä makeutus-aine jne.

Tuumailija

Valkosalava (salix alba) eli paju, Asetyylisalisyylihappo (ASA) on aineen nimi (kauppanimi aspirin), samaa on koivuissa ja poppeleissa.

Luonnosta löytyy todella paljon lääkerohtoja kun asiaan paneutuu.

Ilkka Forsten

Siihen viittasin ( ASA:n) olemassaoloon.

Ilkka Forsten

Asiasta viidenteen. Katsokaas kuinka Marin selittää biletysvideota. On hauskaa nähdä kun kierrellään ja kaarrellaan ja koitetaan valkopestä tapaus. Mieleeni jäi erityisesti lause jossa marin ensin sanoi että hoidan pääsääntöisesti työtehtäviäni, mutta onhan minullakin vapaa-aika kuten muillakin, ja miltei heti perään tulee tämä, ” Kyllä näitä työtehtäviäkin tulee AIKA paljon hoidettua..” Onko bilettäminen työtehtäväsi arvoisa pääministeri, ja kun väität ettei huumeita ole käytetty, niin oletko valmis testiin vai miten mahdat kiertää sen asian ? Olet Suomen historian tumpeloin pääministeri, ja ET ole koko kansan äänestämä vaikka sitä yrität esittää.

Kun kysytään kuka videon kuvasi, sanoit etten tiedä, mutta hetki sen jälkeen ilmoitat että en voi sitä sanoa. Jos et kerran tiedä, niin miksi lisäät mukaan lauseen jossa et voi asiaa kertoa ? Ai ai sanna, tunaroit taas kerran mutta olemmehan jo tottuneet siihen. Otapas seuraava Corona Exstra ettei paina koistinen päälle kun työtehtäviäkin sattuu aika ajoin tulemaan eteen.

Tätä marinin vi*****n lässytystäkö tämän kansan pitää sietää loputtomiin, vai voisiko olla viisaampaa heittää nuo yli laidan ja äänestää oikeat poliitikot maan asioita luotsaamaan ?

Eka Kettunen

Jotenkin tuli sama fiilis pääministerin selittelyistä kun poliisi on puhalluttanut rattijuoppoja ja ne aina sanoo ” mitään en oo ottanu”.

Rudi

Tai että nautin ainoastaan mietoa alkoholia eilen. Oli kyllä avutonta valehtelua/kiistämistä jota ei usko edes hänen oma esikuntansa. Nyt vaan lehdistön painostettava siihen huumetestiin johon tämä jauhojengin kuningatar lupasi mennä. On tietty eri asia luvata kuin mennä, eli ei tule tapahtumaan.

Ilkka Forsten

Uusin selitys on ettei kukaan sano sanaa jauhojengi, he kuulemma sanovat ” jallujengi.” Jos asia olisi kuten taas väitetään, miksi marin itse ilmoitti että hän ei ole tietoinen mistään huumeista ? Ja mitä luulette, sanoisiko arvoisa bilettäjä että kyllä, kolumbiaa oli sieraimissa kun mentiin poskivalssia ?

Kun marin nyt vaatii kansalta pidättyväisyyttä ja arvokasta käytöstä ” kriisi-aikaan ” vedoten, niin eikö pääministerin pitäisi itse olla ensimmäisenä näyttämässä käytösmallia ? No ei tietenkään, koska mitään todellista kriisiä ei ole, on vain valtion yhtiöt joille luvattiin oikeus kupata kansan taskut tyhjiksi laittamalla kaikkeen ukrainalisää.

Demarien matalan testosteronin muokkaama jätkä julisti hymy korvissa että puolueen luotto marinia kohtaan on vankkumaton, ja kyllä kansa osaa erottaa sen missä menee hyvän maun rajat. Paitsi ettei osaa, se nähdään taas ensivaalien jälkeen. Bilehile ryyppää vanhaan malliin ja kertoilee satuja siitä miten hän suhtautuu vakavasti valtion asioihin. Niin, tuleehan sitä työtehtäviäkin AIKA paljon hoidettua, vaikka oikeampi sanamuoto olisi, tuleehan sitä aika paljon ryypättyä kun ei kiinnosta työnteko.

Eka Kettunen

” Jallujengi ” on tavallaan suomalainen vastine huuhdahtukselle ” Let’s Go Brandon ”.

Sari Pinna

Kyllä se minunkin korvaan kuulostaa jauhojengiltä. Jollain pidemmällä pätkällä näkyy myös pöydällä valkoista jauhoa. Ilmeisesti nämä leikattu valtamediassa leviävistä videoista pois.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sanottiinko-marinin-bilevideolla-jauho-vai-jallu-aaniasiantuntija-perkasi-aaniraidan-ja-tama-on-yksiselitteinen-tulos/8490782#gs.8zq52t

Eka Kettunen

Odotan jo erään poliisin nillittävää tviittiä, jossa hän kertoo ettei Suomessa ole jauhojengejä.

Ilkka Forsten

Niin, on vain ” löyhiä ” jauhoryhmiä.

Kata

😀

Sari Pinna

”Jauhojengi” on pk-seudun amfetamiinin ja kokaiinin käyttäjien slangisana, jolla tarkoittavat itseään.

Lieväasteinen

Suomessa huumeiden käyttö on yhä rikos. Videossa on sanottu ”jauhojengi”, pöydällä näkyy jotain jauhetta ja porukka näyttää olevan huumeissa. Poliisin täytyy aloittaa tutkimus aiheena mahdollinen huumausainerikos – mitä oli oikeasti käytetty, mistä aineet hankittu. Demokraattisissa maissa on kuulemma vallan kolmijako. Siis demokraattisissa maissa. Ja jos sivistysmaissa ministeri saati pääministeri joutuu tällaisen epäilyn tai tutkimuksen kohteeksi vaikka ainoan kerran, hän laittaa heti eroilmoituksensa pöydälle. Siis sivistysmaissa.

ike

Ei suomessa ole vallan kolmijakoa, eihän meillä ole edes perustuslakituomioistuinta. Meillä poliitikot ”tutkivat” ja ”arvioivat” itseään.

Rudi

Voi olla että Marinin ja demareiden kannatus nousee tälläisten kohujen myötä, tai sitten ei. Demarit puolueena on joka tapauksessa täysin Marinin vanki, pitäisivät mielellään hänen kansansuosionsa, mutta pelkäävät samalla että mitä sieltä vielä tuleekaan kun näyttää että vauhtisokeus on iskenyt. Aika syvältä on tilanne että kun maassa pitäisi miettiä ja ratkaista että kuinka täällä selvitään tulevan talven taloushaasteista, niin tilaa vie pääministerin bailaaminen tai mahdollinen huumeiden käyttö, joista pakko on keskustella jos ja kun sellaista ilmenee.

ike

Kuullaan taas jargonia Ukrainan sodasta. Kyllä tämä talouden alasajo on alkanut jo aikaa sitten turpeen ja kivihiilen alasajolla. Punavihreät voivat mennä peilin eteen kuinka peruuttamatonta vahinkoa ovat aiheuttaneet suomen taloudelle ja paljonko vielä rahaa palaa.Telkien taakse joutaisivat koko porukka mutta ei taida vankilapaikat riittää. No eiköhän noita saataisi vaikka talkoilla niin hyvään tarkoitukseen. En oikein tiedä kenelle Marin tekee töitä mutta se ei anakaan ole Suomi, me vaan maksamme hänen palkkansa.

Lieväasteinen

Älkää nyt. Sannalla on valtakunnan puhtaimmat jauhot. Siis käytössä.

ike

Olisikohan suomella toivoa jos ”tarvittaessa” Marinia ei saataisi kiinni, ei ehkä kannattaisi edes yrittää. Saattaisi paikkaamaan tulla joku muu, tumpelompaa on vaikea löytää.

Rudi

Seuraava porukka saa melkoisen mahdottoman tehtävän kun tämä edellinen elänyt kuin pellossa. Ja jos/kun se koittaa saada jotain rotia velkarahan holvaamiseen niin se rääkyminen mitä siitä seuraa, eikä täällä ole näkyvissä sellaisia poliitikkoja jotka sen kestäisivät. Viimeksi muistelen sellaisia olleen 90-luvun laman perkaamisessa jolloin Viinanen ja Sailas v-tut välitti siitä että vasurit rääkyi naamat punaisena. Silloin oli äijät tosi k-sessa kun alkoi olla tilanteet siinä mallissa että lisävelkaa ei enää saatu. Ehkä Suomi vieläkin pärjäisi jos kaikki rahan kylväminen ulkomaille lopetettaisiin ja jätettäisiin maailman parantaminen siksi aikaa että saataisiin ensin oma pesä kuntoon, mutta ei tässä mitään merkkejä ole sellaisesta muutoksesta näkyvissä.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=aQb449V_PpU

Mutta NYT hän on todella kuuluisa!Eikös se ollutkin tarkoitus?Gravitaskin jo uutisoi ja jenkeissä myös..voiii kuinka pieni maa ja sen inflaatiosta kärsivät asukkaat ovatkaan onnellisia!
Ja puolustelijoita riittää….

Jauhopeukalot hommissaan!

Ilkka Forsten

No juu, sillä jo briljeerattiin että oli hyvä kun pääministerimme teki taas pään- avauksen somemaailmaan, sillä näyttö hänen ” tavallisuudestaan ” on mainio esimerkki kaikille ja onhan sanna edustavan näköinen… Se onkin varmaan tärkein syy äänestää ehdokasta.

Tuskin kukaan siitä nenääntyisi jos hän ottaisi vapaa – ajallaan rennommin, niin tekee kaikki, se on totta, mutta kaikki ei ole yhtenään vapaalla eikä unohtele virkapuhelintaan kotiin, tai huuda kokkelinokkaisten piireissä miten hienoa on bilettää.

Ai niin, huumeita ei käytetty, sanna kertoi tämän vaikka samalla totesikin ettei hän voi tietää mitä itse kukin käytti.. Muistamattomuus voi johtua A) liiallisesta alkoholin nauttimisesta, B) kokkeliviivan tuloksena, tai C) niiden yhteisvaikutuksesta. Uskomme kuitenkin tätä somemaailman julkkista, ja menemme kiltisti äänestyskoppiin ensivuoden keväällä piirtämään sannan riimut pergamentin palaan, mieluiten lyijykynällä että se on helpompi muuttaa tarkoittamaan sannaa vaikka alkuperäinen riimu olisi PS:n edustajan. Hurraa, KOKO KANSAN äänestämä sanna voitti jälleen, voi tätä onnen päivää. Otetaan sen kunniaksi parit kaljat ja viiva kolumbiaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Hh1488

kokaiini kylläkin tekee skarpimmaksi eli vaikka olisit kuinka kännissä,niin nokat ni mennään taas.hius testi olisi ainoa oikea testi,niin nähtäisiin onko kamaa vedetty

ike

No kukaan ei vielä ole epäillyt tuota vaalien rehellisyyttä. Eikös se joku ollut suomeenkin ehdotellut noita jenkkien Dominion äänestyskoneita, olisi tuo vaalien kontrollointi helpomaa, vaikka on-line.Tulikohan ehdotus vasemmalta laidalta. Ovat kai innostuneet jenkkien demokraattien menestyksestä.

Kata
Rudi

Miespoliitikolle Marinin kaltainen käytös olisi poliittinen itsemurha jo pelkästään kansanedustajan toimessaan, saati sitten ministerinä. Kun naista tälläisissä tilanteissa käsitellään erilailla, niin se kertoo että naisia edelleen pidetään jotenkin lasten kaltaisina hahmoina joille ajattelemattomuuksia sattuu ja ne tulee antaa anteeksi. Luulisi että pääministerin vastuullisessa työssä jossa vapaa-aika on kortilla, käyttäisi sen vähän vapaa-ajan perheensä parissa, pienen lapsensa ja aviomiehensä seurassa. Toki jos avioliitto ja lapsi ovat vain osa uraa varten tehtyjä valintoja vailla tunnepohjaa, niin ne jäävät toiseksi jos voi sen ajan bilettää pississeurassa nokka valkoisena.

Kata

Kyllä näin ja kun on nyt tiedossa ettei ollut lomalla ja sijaista ei oltu nimitetty niin yhäkö saa jatkaa???
Ihan siis niin uskomatonta touhua!Valtio nimeltä Suomi on pelleporukan johtama.

Tuumailija

Mutta santtuhan sanoi ensisanoikseen pm:ksi että hän kantaa vastuun, se huomattiin kun panniinihäiriössä antoi Löfvenille äänestysoikeuden suomen puolesta ja sulkeutui ”karanteeniin” sopivaksi ajaksi, ei tullut mieleen korvaajaa esittää valtiosäädöksen mukaisesti.

Lieväasteinen

”Valtio nimeltä Suomi on pelleporukan johtama.”

Tai jauhojengin.

Kata

Siis pellejauhot pusseissaan….jengi johtaa hurmiossaan… 😀 Oi jospa oisin saanut olla mukanaaaaaaaaa….Mutta olin takakontissaaaaaaaa….(Timpan laulu)

Lieväasteinen

Pitää siis laittaa lastensuojeluilmoitus aiheena mahdollinen heitteillejättö ja huoltajan päihteiden käyttö. Näin kävisi tavikselle.

Ilkka Forsten

Ei oikeastaan mikään ihme, tehdäänhän käärmeenmyrkystäkin eri seerumeita. Aikoinaan kihtiä hoidettiin laittamalla sähkörausku vesipaljuun ja potilas astui sen päälle. Ei tämän auringon alla ole mitään uutta.

Tuumailija

Wanhat legioonathan (spartalaiset yms.) käyttivät tätä välimeren alueella hoitomuotona marssien rasituksiin.

John Quiman

Millähän myrkyllä lähtisi ihmisestä suvakkius?

Ilkka Forsten

Alkuainemerkillä Pb on hyväksi havaittu teho. CAS – numero on 7439 – 92 – 1. Aineella on jo miljoonia koekäyttäjiä testattu, eikä kukaan ole tullut jälkeenpäin valittamaan tuloksista.

Eka Kettunen

Jostain kaasusta voisi olla apua, poistaa myös kaikki muut vaivat.

Ilkka Forsten

Butaani, metaani ??? Nei nein, zyklon B das ist kaput alles untermen****en.

murre riepunen

Maamme toheloiden päättäjien on biletyksen lomassa herättävä, skorpionin myrkkyn etujen tutkimiseen valtiovallan on sijoitettava, jonkun bilehiilen sukulainen voipi tutkia aikansa kuluksi vaikkapa 10 miljoonan apurahan turvin, turhempaakin on tutkittu, ja suuremmalla summalla.

Ilkka Forsten

Onhan meillä hyvin uskottava pääministeri ” bilehile ” Sanna. Kyllä hän saa toveripiirissä aikaan mukavat tutkimusrahat kunhan äänestätte demareita ensi vaaleissa.

Kata

Ja Alma siellä huuteli kameraan että” haistakaa pa**a kaikki”…ja muita ”julkkiksia” en tuntenut, no olenhan boomeri.
Pääministeri siis…ei sirselinsurseli!

Mua hävettää tällainen kuuluisuus…ja isäni veteraani varmaan kääntyilee nyt jossain sfäärissä ja sanoo pari sanaa…

Ilkka Forsten

Minun isäni sanoi että jos haluat nähdä oikean kokoomuslaisen, katso Paavo Lipposta. Nyt minä mukailen isäni sanomaa tähän aikaan sopivaksi sanomalla että jos haluat nähdä aidon juopon, katso pääministeriämme.

Marinin naaman Ph arvo on siinä 5.7 eli lievästi happaman puolella, ja jutut siitä miksi ollaan kiusaantuneita muistuttaa kuusivuotiaan omenavarkaan selityksiä, jossa ei kukaan tiennyt ettei naapurin puusta saa ottaa omin nokkineen yhtään mitään.

Kata

Tämäpä tämä.
Keskenkasvuinen pentu vaikka joku siinä porukassa sanoikin että ”tätä aikuiset tekee jatkuvasti”…ai jaa joo tottakai,kuten sanoit saa sitä höllätä välillä mutta pm:n ”hölläys” menee muutamaa astetta pitemmälle kuin mitä asemassaan saa,imo.Jatkuvaa biletystä ja tärkeissä asioissa ei häntä näy mutta siellä EU:n linnoissa kreivien kävellään muikeasti hymyillen ja tietoisena että hyvältä näytän!Ja olen nuori liiteri juu.
Mutta silti hän näyttää vahanukelta,silmät vain tuijottaa.Minulle kauneuskäsite on hieman muuta.

Rudi

Mun isäni maailmankuva olisi romahtanut jos hän olisi lukenut pääministerin huume-epäilyistä. Vaikka hän oli vannoutunut oikeistolainen niin arvosti vankkumatta myös eri poliittisella vakaumuksella valittuja pääministerejä ja presidenttejä koska he olivat maan johtajia. Onneksi hän ei ole näkemässä tätä nykyistä meininkiä ja onneksi meillä ei presidentillämme ole lähtenyt mopo käsistä, ja maalla on sen vuoksi vielä mahdollisuus tarvittaessa lähettää arvostusta nauttiva henkilö kansainvälisiin neuvotteluihin.

Ilkka Forsten

Nythän demarit tekivät jo vastavedon millä pyritään häivyttämään Marinin ympärillä vellova kohu. He ilmoittivat että suomella on liian kunnianhimoinen ilmastotavoite, siitä olisi tingittävä. ÄLKÄÄ NYT VAAN ASTUKO TÄHÄN MIINAAN.. Tämä on ihan harkittu esitys jolla pyritään saamaan ääniä demareille ensi vaaleissa, ja pitämään sannan toilailut pimennossa. Eikö ole ihmeellinen sattuma että juuri nyt tuli hillitön tarve havahtua, miten väärin kansaa kohdellaan verottamalla ilmastohätätilan nimissä, ja että on syytä miettiä sittenkin uudelleen onko kunnianhimoinen tavoite realistinen.

Vihreät tietysti saivat hyperventtilaation ja vasemmiston komukoilta lipsahti lusikallinen punttiin, mutta sieltäkään ei tullut kritiikkiä bilettämistä kohtaan sillä muistakaa nyt, VIHREÄT ja VASEMMISTOLIITTO kannattaa huumeiden laillistamista. Lieneekö sekään ihan sattuma, ovat vieläpä samassa hallituksessa demarien kanssa.

Kata

Jaahas siis ”vappusatanen” on nyt tällaisessa muodossa…pittää sitä ainaki yrittää sannoopi postipoika Antti.

Joo ja vasenvihiriät ovat vahankalpeina tällaisista lausunnoista.Äkkiä elopapanat tielle!Liimattuina kuten muuallakin tehdään,kädet asfalttiin superliimalla!

Irrotus otti koville pikku oletetulla miespapanalla. 😀

Rudi

Nyt ollaan tekemässä vaalibudjettia ja suuri osa äänestäjistä ymmärtää puolueiden motiivit, eivät kuitenkaan kaikki. Se kuuluisa miesmuisti on puolitoista vuotta, politiikassa puolet siitä. Nyt näyttää selvältä että seuraavaksi hallituskokoonpanoksi ovat jo päättäneet sinipunan, ja se tulee mikäli ei vaaleissa tule persuille tyrmäysvoitto. Ja välttämättä sekään ei estä tätä kokoomuksen ja demareiden suunnitelmaa.