Kotimaa Politiikka

SML: Sinimustan Liikkeen vappumarssi Tampereella 1.5.2022

Sinimustan Liikkeen tiedote: Tervetuloa viettämään valkoista vappua Tampereelle – Sinimustan Liikkeen vappukulkue kokoontuu kello 13!

Sinimusta Liike järjestää Tampereella vappuna 1.5. vappukulkueen teemalla valkoinen vappu. Kutsumme kaikki ottamaan osaa tapahtumaan!

Vappua on totuttu ajattelemaan punaisena juhlana. Sinimusta Liike ottaa tämän punaisen juhlan punaisessa kaupungissa itselleen. Vappu on nyt valkoinen. Yhtä valkoinen kuin Suomemme tulevaisuus.

Laita kalenteriisi puumerkki vapun kohdalle ja varaa matka Tampereelle kansallismieliseen kokoontumiseen. Kokoontuminen tapahtuu kello 13 keskustan alueella. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Nähdään vappuna!

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Onkohan Tamperren polpo kiillottanut pamppunsa ”pamppujansa” miellyttämään.

Tuon natsijärjestön, joka ei ole Ukrainanassa hajoittaminen ja katujen lakaiseminen voi olla hyvä merkki NATO:n globalisteille ja EU:n harlekiineille siitä kuinka äärioikeisto uhkaan aina niin kuuliaisessa ja maineestaan herkässä Suomessa vastataan.

Mutta ei mennä ”merta edesmmäs kalaan”, siilä YLE;ä on taas ruokittava kuin ME ”käenpiiat syötämme käenpoikasta” tuota ahnasta ja häpeämätöntä verovaroilla pyöritettävää valheiden ja rienan pesää!!!

Zardex

Juhlimaan tulevaisuuden Valkoisen Orjatyövoiman Digidollariostovoimaa? Koska sille tielle Euro on matkalla Venäjä-vastaisten pakotteiden ja Venäjä-vihamielisyyden lomassa. Euron loppu häämöttää, Euromääritteisellä talousalueella ostetaan kaikki kalliisti Dollarimääritteisiltä talouksilta ja ei tuoteta mitään illman Dollaritukea, Euro tuhoutuu ja korvautuu Digidollarilla jollei Idänkauppaa saada uudelleen käyntiin ja niin käy myös Euroopan muille valuutoille jotka ovat samassa projektissa mukana. Ilman itsenäistä yhteistyötä itään, Venäjävihan ja sotavalheiden tiellä, itsenäiselle valuutalle ja itsenäiselle taloudelle, itsenäisyydelle ylipäänsä, ei ole mahdollisuuksia.

Piikkilampaat

Mitäs jos suksisit diktaattorisi luokse venäjälle, sinun paikka ei ole Suomessa.

Canada!!!

Tuleeko sinimusta väritys mustelmasta?

ike

Taitaa tulla, kun otetaan huomioon miten yhteiskunta suhtautuu sananvapauteen.

Rakenteellinen korruptio

Coooooollll… Varokaa ettei Kari Peitsamo koita soluttautua marssille.

Tuumailija

Ylensäkään kansallismielisille marsseille ei ole ollut erottelua kuka saa marssia joukossa, kaikki ovat tervetulleita sukupuoleen ja säätyyn katsomatta.
Kun PVL oli olemassa, niin marssilla vieressäni käveli kymmenkunta asetetta tummempi kaveri ja osallistui iskulauseisiinkin samalla innolla. Kukaan ei ollut häätämässä pois tahi kieltämässä osallistumista, ei kuulunut n-,k-,m- tai kefiirisanaa.

Vappuhan on työläisten juhla, sinne sopii niin sorvari kuin konttoristi, herra ja narri. Vasemmisto vain on onnistunut sössimään senkin poliittiseksi juhlaksi, välittämättä todellisuudessa tuon taivaallista työläisistä (orjista), kunhan veisaavat punalipun liehuessa kansainvälistä.

Seuraavana aamuna olisi helppo vallata suomi, suurin osa kansasta kohmeloissaan ja pääministerikin tukevassa sidukka+skumppa pöhnässä, salekin ihmeissään että mitä tuli mopsin kanssa puuhattua illalla.

Rakenteellinen korruptio

Mutta kun se kari yleensä kantaa sitä SKP:n lippua. Edes parin metrin rako erottaisi kaksi eri ideologiaa toisistaan. Seassa se aiheuttaisi ihmettelyä.

otto suni

Tampere on menetetty kaupunki missä rakenteellinen korruptio on syvällä valtarakenteissa. Kokoomus ja sdp ovat yhdessä vaihtamassa Suomen dollarivetoiseksi vaalean ruskeaa massaa helposti hallittavaksi maaksi, joten Tampere on merkittävä välietappi.
Tamperetta on sanottu Suomen Manchesteriksi eli suomalaisittain Manseksi, mutta tätä vauhtia muistuttaa enemmän USA:n Minneapolista! Woke-kulttuuri ja sateenkaariliput ovat jo arkipäivää, sekä vihervasemmistolaisia toimittelijoita kouluttava Yliopisto! Manse sopii erinomaisesti USA:n ensimmäiselle transu-prikaatille tukikohdaksi ja piikkulammas menee varmaankin sinne antamaan ”tukea”!
Sitä odotellessa,
otto suni

Tuumailija

Mielenkiintoista nähdä, kielletäänkö punaliput kun ei edes 30v. voimassa ollutta sopimustakaan juhlita. Nähdäänkö polpo kyyditsemässä ”ay”-väkeä putkaan. 😉