Kotimaa

Moniammatillinen koronakriisin ratkaisuryhmä kertoo terveydenhuoltohenkilöstön vastustavan rokotepakkoa

Koronakeskutelu käy kiivaana erityisesti mahdollisen terveydenhuoltohenkilökuntaa koskevan rokotepakon vuoksi. Kansalainen pyrkii julkaisemaan erilaisia näkemyksiä koronaa ja siihen reagoimista koskien. Koronakriisin tiimoilta on syntynyt monenlaista liikehdintää ja järjestötoimintaa. Eräs asiaan kantaa ottava taho on MKR (Moniammattillinen koronakriisin ratkaisuryhmä), joka omien sanojensa mukaan kokoaa yhteen erilaisia ihmisiä ja uskoo rokotusten ja maskipakon sijasta muun muassa ”Kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin” ja ”henkiseen hyvinvointiin”. Kyseinen järjestö jakoi sivullaan vetoomuksen, joka löytyy sinunpuolella.fi  -nettisivulta.

MKR:n mukaan kyse on Sosiaali- ja terveysalan ihmisten tekemästä kannanotosta, vaikka nimiä ei vetoomuksessa olekaan. Kansalainen julkaisee sellaisenaan kirjelmän:

(ei osa kirjelmää) Me Sote-ammattilaisina näemme päivittäin rokotehaittoja ja olemme siksi huolissamme niin omasta puolestamme kuin asiakkaidemme puolesta siitä kehityskulusta, jossa vain koronarokotettu ihminen katsotaan kelvolliseksi toimimaan yhteiskunnassa ylipäätään ja erityisesti tartuntatautilain 48a-pykälän tulon myötä missään asiakas- / potilasrajapinnassa tapahtuvassa tehtävässä. Siksi lähetämme tämän avoimen kirjeemme Suomen eduskunnalle ja maamme hallitukselle protestina ja julkilausuttuna kieltäytymisenämme sitoutua tällaiseen laittomaan ja ihmisarvoja syrjivään kohteluun.

Arvoisat Suomen eduskunta ja maamme hallitus!

Olemme lukeneet ehdotuksenne tartuntatautilain muutoksesta 48a-pykälän lisäämisellä, jolla mielitte luoda keinotekoisen pakon meidän sotealan ammattilaisten rokottautua työpaikkamme säilyttämiseksi. Emme hyväksy esitystänne.

Te sanotte, että lakimuutos lisäisi asiakas- ja potilasturvallisuutta vähentämällä covid-19-taudin leviämisen riskiä sekä potilaiden ja asiakkaiden luottamusta hoidon turvallisuuteen.

Me tiedämme, että rokote ei estä tartuttamasta tautia. Tutkimusten mukaan myös rokotettu voi sairastua ja levittää tautia. On myös tutkitusti todettu, että rokotteen teho hiipuu muutaman kuukauden kuluessa ja rokotteen teho on täysin yksilöllistä. Useissa maissa korona on levinnyt rokotuskattavuuden lisäännyttyä samassa suhteessa.

Te väitätte, että rokotukset vähentävät hoitohenkilökunnan sairauspoissaoloja.

Me olemme käytännössä nähneet, että rokotuksen ottamisen jälkeen rokotetut ovat usein sairastuneet ja joutuneet sairauslomalle. He ovat olleet joskus pitkiäkin aikoja pois töistä, jolloin muut ovat joutuneet tekemään pidempiä työvuoroja ja silti on ollut vajausta.

Te kerrotte, että Suomessa ja monissa maissa rokotteiden tehoa ja turvallisuutta tutkitaan tarkasti.

Me haluamme tietää mitä tutkimuksia Suomessa todellisuudessa tehdään ja mitä ainesosia rokote sisältää. Fimeassa on tällä hetkellä noin 14 900 käsittelemätöntä haittailmoitusta. Käsiteltyjä haittojakin on noin 5 000, joista noin 4 000 vakavia ja niistä 16.11.2021 mennessä oli 132 sellaisia, joissa kerrotaan potilaan menehtyneen. Rokotusten ja sairauksien syy-yhteyksiä ei selvitetä, eikä rokotehaittoja haluta tunnustaa, vaikka näemme niitä päivittäin sekä omassa elämässämme että työssämme. Rokotteista ei ole pitkän aikavälin tutkimustietoa, joten kukaan ei perustellusti pysty väittämään, että ne ovat turvallisia. Rokote on edelleen kokeellinen vuoteen 2023 asti. Tätä te ette voi kiistää.

Teidän mielestänne muutoksella ei olisi vaikutuksia alan työllisyystilanteeseen tai houkuttelevuuteen.

Me olemme eri mieltä. Suomessa on pula sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä. Monessa yksikössä puuttuu joka vuorosta ihmisiä eikä sijaisia saada. Tilanne tulee pahenemaan, mikäli tämä lakimuutos vahvistetaan ja henkilökuntaa pakotetaan pois töistään. Esimerkiksi Oulusta lähetettiin juuri potilas Kuopioon tehohoitoon, koska Oulussa ei ollut riittävästi hoitohenkilökuntaa. Tilat ja laitteet heillä olisi ollut. Muistutammekin, että oikeusministeriö edellyttää, että sääntely ei saa johtaa hoitajapulaan, ja että Suomen kansalla on oikeus hyvään hoitoon.

Vaikka kyse on kokeellisesta rokotteesta, te katsotte voivanne kävellä meidän perustuslaillisten oikeuksien yli toteamalla, että kyse ei ole rokotepakosta eikä perustuslaissa turvattujen oikeuksien ydinalueesta. Väitätte jopa, että kyse on meidän edustamme.

Tässä on nimenomaan kyse perusoikeuksien ydinalueesta ja käytännössä esityksellä pyritään välillisesti samaan lopputulokseen kuin pakkorokotuksella. Kuitenkin myös meillä on oikeus yhdenvertaisuuteen, oikeus henkilökohtaiseen vapauteen ja keholliseen koskemattomuuteen sekä oikeus työhön. Näitä oikeuksia ei voi rikkoa oletusten ja ristiriitaisten tilastojen perusteella. Myöskään Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeusvaltuutetun Michelle Bachelet’n mukaan pakkorokotukset eivät ole missään olosuhteissa hyväksyttäviä. Lisäksi teidän esityksenne rikkoo Suomea velvoittavan ns. Oviedon sopimuksen 2 ja 5 artiklan vaatimuksia. Ihmisen etu ja hyvinvointi ovat tärkeämpiä kuin pelkkä yhteiskunnan tai tieteen hyöty, ja terveyteen kohdistuva toimenpide voidaan suorittaa vain, jos kyseinen henkilö on antanut suostumuksensa vapaasta tahdosta, ja tietoisena kaikista asiaan vaikuttavista seikoista. Vapaan tahdon edellytys jää jo käsitteellisesti toteutumatta ja lääketieteellinen toimenpide annetaan tahdosta riippumatta.

Tekin varmasti haluatte, että tarvittaessa ammattitaitoista sosiaali- ja terveysalan henkilökuntaa on riittävästi saatavilla.

Niin mekin.

Me emme hyväksy rokotuspakkoa emmekä tule pakolla rokottautumaan. Me emme myöskään hyväksy rokotuspassia työpaikoille.

Kunnioittaen, me allekirjoittaneet sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset

Siirry allekirjoittamaan lomake >> https://sinunpuolella.fi/lomake

(muokattu 12.12.2021 klo 20.35.)

 

 

133 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
panu

ivermektiinia saa aasiassa ostaa apteekista ilman reseptia

Lieväasteinen

Hyvä esimerkki, miten huumorille käy, kun piirtää vain sallittua, hyväksyttyä ja agendaa vastaavaa. Ei naurata yhtään. Olen nähnyt muitakin ko. piirtäjän ns. pilapiirroksia. Niin tylsää, ja piirtäjän poliittinen suuntautuminen paistaa heti läpi. Suvakit ehkä nauravat.

https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/364b9034-890c-41f6-a3ab-5c0d1ed1c179

Kata

En noteeraa niitä koskaan…tonttu mikä tonttu.Omasta mielestään varmaan ihan vitsiniekka!

John Quiman

Ranta on silkka ideologinen propagandisti. Ei ole lahjoja todellisiin näkemyksiin, mutta pärjää asioiden taivuttelussa ideologialle sopivaksi.

Tuo ”joulu peruttu” oli räikeimmillään juuri sitä ideologiaa.

Lieväasteinen

Tässäkin on tyypillinen esimerkki ”tuotannosta” tai kenties omakuva:

James Bond ei toisinna enää haitallisia roolimalleja

https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/b32b9af8-fd3f-4d1f-a987-de7f80b17645

John Quiman

Siinähän omitaan James Bondin tarina ihan muunlaiseen käyttöön. Sellainen johtuu kyvyttömyydestä luoda itse tarinoita, joista joku olisi kiinnostunut.

John Quiman

Tilastokeskuksen tilastosta selviää miten kamala pandemia tuo korona on:
https://koronarealistit.com/tilastokeskuksen-kuolinsyytilastot-oliko-covid-19-pahin-tappaja/

Katso riviä covid19.

Kata

https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-09/

Kiitti tuosta!Siellä oli myös tämä video ja ulkonakin työntekijät ei tartte passia mutta jos viettää vapaa-aikaa niin tarvii voi perskutarallaa tätä kouhoutta. 😀 Niin räikeää vattuilua ja jos haluaa jottain niin eiku näytä sun tiedot jollekin tollukalle.Mistä tiedät tallentuuko ne kun QR luetaan?
Ja paljon muutakin,hyvät uutiset.

Lieväasteinen

Tässä on tyyppiesimerkki ”tiedostavan kansalaisen” Hesari-kommentista. Kyseessä on todennäköisesti nuori henkilö, koska hän ei osaa kirjoittaa yhdyssanoja:

————-
”Rokottamattomien maltillinen enemmistö” on kuin puhuisi ”kommunistien maltillisesta enemmistöstä” tai ”kansallissosialistien maltillisesta enemmistöstä” tai minkä tahansa muun ääri ideologian maltillisesta enemmistöstä. Ääri ideologian seuraajien maltillisinkin jäsen on silti osa ääri ideologiaa. Aivan kuten Helsingissä ei pitäisi olla tilaa natseille, ei täällä pitäisi olla tilaa rokottamattamillekaan. Polarisointi ja kaksittain asettelu on tässä moraalinen hyve, jolla suojellaan yhteiskuntaa.”

Ilkka Forsten

Natseja vastustavan keloapinan mietelause jossa ei ole mitään järkeä. Puhuu moraalista kun kantaa antifan lippua, syyttää muita ääriajattelijoiksi ja on samalla tukemassa hallituksen diktatuuria, jota nimittää moraaliseksi hyveeksi jolla suojellaan yhteiskuntaa. Kirjoittaja on vain yhdessä kohdassa oikeassa. Ääri-ideologian seuraajista maltillisinkin on silti osa äärimmäistä ideologista ajatusmallia.. Niin on, se nähtiin taas Helsingissä kun kakaralauma leikkii ilmastohätätilan kanssa maailmanparantajaa.

John Quiman

Antifasistit taitaa olla Suomessa ainoa ryhmä, joka on aidosti fasistinen.

Kata

Kyllä on aivopesty ”tiedostava kansalainen” eli ihan pihalla….”Rokottamattamille”,varmaankin jokin ranskan murre…
Joku pikku hallamilainen siinä porisee sítten niin…käsittämättä että on itse nasse.Joko tätiäinen tai setiäinen.

Lieväasteinen

”Rokottamattamille”,varmaankin jokin ranskan murre…”

Roquette-matamille?

Kata

😀

Lieväasteinen

Olen huomannut, että Hesarin palstoilla 24/7 päyvystävät keloapinoiden naistrollit ottavat itselleen usein latinalaisia sukunimiä kuten De Paola (erittäin aktiivinen, kirjoittaa muuten useimmiten hyvää kieltä ja omasta päästä, erittäin harvoin jopa asiaa), Amato tai Cameo tai kenties muuan signorina Comatosa, en muista tarkasti. Hesarissa saa kommentoida ”vain omalla nimellä”, mutta nimen paikkansapitävyyttä ei taida kukaan tarkastaa. Saman järjestön miesoletettujen ”tuotanto” ei loista älykkyydellä (lievästi sanottuna). Keloapinoiden miestrolleja yhdistävä tekijä on lyhyt, usein eläin- tai kasviperäinen ”sukunimi”. Itse kommentit ovat toistuvia copypastattuja, kielellisesti kömpelöitä, ilmeisesti Extinction Rebellionin jostain ”metodisesta ohjekirjasta” otettuja, englannista (tai miksei venäjästä) googlekäännettyjä sitaatteja. Mikäli miesrölli yrittää ajatella omilla harvoilla aivosoluillaan, syntyy ”ei roquette-matameja Helsinkiin” kaltaisia ulostuksia. Ko. kommentti sai muuten suht paljon tykkäyksiä. Muuten noiden ”kommenttien” tykkäysmäärät ovat surkeita, tod.näk. saman kuppikunnan jäsenet laittavat tykkäyksiä. Ilmeisestä trollauksesta huolimatta Hesari ei poista noita ”kommentteja”, koska sama agenda. On kuitenkin pakko sanoa, että Hesari nykyään julkaisee sellaisia kirjoituksia ja kommentteja esim. maahanmuutosta, jotka vuosi sitten eivät menisi läpi. Saattaa olla jokin B-suunnitelma sen varalta, että jos/kun valta vaihtuu, kyseisiä ”journalisteja” ei potkittaisi pihalle. Eli tällaisia havaintoja.

Kata

Oho mielenkiintoista!En lue hessulia ollenkaan mutta hyvä kuulla jos edes ”varasuunnitelma” hahaahaa ,niinhän niillä aina!
Hallumi on antanut varmaan nimilistan….

Volare Cantare

THL sanoi asian suoraan:
”Jos halutaan varovaisuusperiaatteen mukaisesti hidastaa riskiä omikron-muunnoksen saapumiselle, pitäisi Suomeen suuntautuva lentoliikenne keskeyttää kattavasti.”

Koronakriisi näyttää pitkittyvän useiden vuosien mittaiseksi mikäli globaalia lentoliikennettä ei supisteta kuukausien ajaksi jonnekin 1970-luvun alun tasolle.

Kata

Sukkeri ja Vautsi…kaksi maailman pelastajaa….eiku…

Tuumailija

Tuossa kiteytyy kahteen persoonaan nykyinen humanismi määritelmä.
Onhan tuo fraud..ferr…eiku fautsi palkittu tänä vuonna vuoden humanisti palkinnolla (good goy).

Kata

Totta tosiaan,nykyhumanismi!

John Quiman

Eikö se ollut Fraudci?

John Quiman

leftistit määrittelevät kaikkia sanoja uudestaan, jotta kieli olisi poliittisesti sopiva. Siksipä nuo ovat nykyisin humanisteja, kuten herra Portit ja Soronoros ym.

Uudemman määritelmän mukaan ilmeisesti humanismi tarkoittaa kykyä käyttää ihmisiä ihan oman mielihalun mukaan omiin tarkoituksiinsa. Hinnalla ei ole väliä, kunhan ei tarvitse itse maksaa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
John Quiman

Rokotehaittojen peittelyä viimeisen päälle:
https://koronarealistit.com/pfizerin-savuava-ase/

Kata

JÄRKYTTÄVÄÄ…

John Quiman

Kansojen kusettaminen paljastuu, mutta poliitikot, media ja suuri raha jatkavat entiseen malliin. Tuosta ei edes pilkku pääse valtamedian sivuille.

Kata

Ei taatusti!Ihan niin sairasta hommaa.

John Quiman

Niinpä. Kuvaa hyvin nykyaikaa. Olisi jymyuutinen ja ihmiskunnalle merkittävä tieto, mutta ei sovi agendaan, koska tuosta huolimatta täytyy jatkaa koronaprojektia ja saada ihmiset totalitarismin valtaan. Suurella määrällä vertahan on usempikin totalitarismiin pyrkinyt taho vienyt tavoitteitaan eteenpäin – kohti onnelaa, jonka lupasivat.

Tuumailija

Kaikki piiput savuaa globalistisilla lääkefirmoilla.
Tästä tuskin mainitaan suomen ”mediassa”, katsokaa kohdasta 39:25 alkaen: https://www.youtube.com/watch?v=R9IqNR-f9-8

John Quiman

Juu. Brasiliassa panostettiin Ivermektiiniin, siihen mikä on monissa maissa kielletty ja muualla maailmassa muuten vain julistettu pannaan. Ruumiskasat ovat järjettömän politiikan tuote, vieläpä tahallisen järjettömyyden tuote. Pääosa kuolleista ja muista ”pandemian” vahingoista on tapahtunut vain siksi, että rokotetehtailijat voisivat myydä hätätilaan vedoten rokotteitaan ja tehdä miljardeja.

Osavastuun kantaa media, mukaan lukien some, kuten Facebook, Google, Twitter, Youtube jne., jotka poistavat heti kaiken ”väärän tiedon”, joka väittää, että Ivermektiini toimii koronan hoidossa. Niinpä useimmat suomalaiset nettilehdetkin poistavat tai estävät kaikki viestit, joissa väitetään, että Ivermektiinillä voi hoitaa koronaa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Mitenkähän kävisi jos suomessa vaatisi tuota lääkettä. Kai kansalaisella on oikeus valita kun kerran noita kokeellisiakin myrkkyjä niin kovasti rummutetaan. Veikkaan kyllä että ei hyvin kävisi. ”Oikean” lääketieteen ja lääkeyhtiöiden edestä vaikka kansakunta hautaan.

Tuumailija

Muutaman lyhyen artikkelin lukenut, missä henkilöt olivat kysyneet ”lääkäriltä” ivermektiiniä, niin kummassakin oli ollut vastauksena ettei sitä voi käyttää koronan hoitoon koska se on syyhylääke ja pitkällä aikavälillä käytettynä menettää tehonsa.
Mutta suomessa ei ole myynnissäkään noita ivermektiinituotteita joita käytetään intiassa ja nyt brasiliassa, näissä kun on kylkiäisenä sinkkiä yms. hyvyyttä tehosteena.
Saa nähdä lykkääkö ”hyväntekijät” eli IMF ja kumppanit joitain painostuskeinoja brasilialle, kun noin vastuuttomasti hoitaa porukkaa terveeksi, eikä käytä sikakalliita ja toimimattomia geeniterapiapiikkejä. Etelä amerikasta ei ole vielä tainnut tulla omaa varianttia? Moronic tuli afrikasta (omicronit oli aikoinaan microsoftin pelissä pahiksia joita vastaan piti tapella, sattumaako yhteys?)

Ilkka Manttari

Eikö tällaisena aikana sitten tulisi kaikki kivet kääntää ja saada noita lääkkeitä myös suomeen. Kuten tiedämme Trump käytti sitä ja oli muutamassa päivässä OK.Kai niitä joku yksityinen firma onnistuisi tuomaan vai meneekö samaan luokkaan kuin huumausaineet. Minä en nyt kovin paljon noihin ”väärä lääke” syytöksiin perustaisi jos henki on kyseessä. Ei pitäisi myöskään viranomaisten kantoihin perustaa, etenkään jos lääkkeellä on saatu hyviä hoitotuloksia. Tullaan siis tilanteeseen että viranomaisia pitäisi totella mutta kun ne noudattavat poliitikkojen päätöksiä, taas ilman sitä yhteiskunnan toiminta on aika vaikeaa. Poliitikot itse vievät tämän maan aika vaikeaan kehään josta on vaikea murtautua ulos. Syntyy konflikti. Isompi tai pienempi. Jos lääke on hyvä ja sitä ei haluta yleisesti saatavaksi sen kieltämisen tulisi johtaa rikossyytteisiin, no kaikki tiedämme että noin ei tapahdu, koskaan.Eihän natsisaksassakaan ollut kukaan syyllistynyt mihinkään, no harvoin, he vain noudattivat käskyjä.Taas tullaan samaan asiaan. Kuka maksaa ja kenelle ja kuinka paljon. Kyse on vain kontrollista. No kai se on oikiein että luottamus yhteiskuntaan alkaa mennä näissä suurissa asioissa, jos ei menisi niin en kai olisi mitään oppinut tähän ikään.

John Quiman

Ei niitä voi saada lääkäreiltä, koska ne toimivat ja se osoittaisi, että kansaa on huijattu ja mikä pahinta, hätätilamyyntilupa rokotteille lakkaisi olemasta perusteltu. Siksi se on alunperinkin bannattu.

Kun Pfizer teki siitä kopion sen verran muuttaen, että sai patentin, johan kehuivat. Tosiasiassa Pfizer ja poliitkot sekä media myönsivät, että Ivermektiini on toiminut koko ajan.

Kata
Ilkka Forsten

Rokotefirmat / nykypoliitikot tekevät nyt saman kuin poliitikot ja asetehtaat Vietnamin sodan aloittamiseksi. Tuolloin sodan aloittamista vastustanut Presidentti Kennedy ammuttiin, jotta saatiin sodalle myötämielisempi Johnson valtaan.

Ennen kun oli selvillä 100 % varmuudella että kennedy oli kalmo, vannoi johnson virvalansa jo lentokoneessa, ja siitä lähti liikeelle tapahtumasarja josta tuli yli kymmenen vuotta jatkunut sota.

Ei ollut varmaan ihan sattuma että sellaiset valmistajat kuin Mc Donnell Douglas, Colt, Bell ja muutamat muut olivat menossa konkurssiin ellei sotaa saataisi aikaan. Kennedy oli siis ongelma joka piti raivata pois, ja kun se oli tehty, alkoi asetehtailla mennä ihan loistavasti. Tätä nopeutti vielä se että kenraaleilla oli, ja on yhäkin kyseisten firmojen osakkeita, joten samalla saatiin mukavat osinkotuotot sillekin kaartille. Sitten piti enää lavastaa Tonkininlahden selkkaus, ja näin oltiin päästy tavoitteisiin.

Nyt poliitikot lavastavat koronapandemin varjolla itselleen etuuksia, omistavat kenties lääketehtaiden osakkeita, tai ainakin ovat hillotolpan toivossa EU:n suuntaan valmiit mihin tahansa valheeseen. Sillä ei ole mitään väliä paljonko uhreja tulee, itse asiassa se on vain hyödyksi, sillä näin voidaan jatkaa loputtomiin valehtelemista ja ihmisten elämän rajoittamista, sekä lisätä kerta toisensa jälkeen rokotusten määrää väittäen, että kyllä sitä päästään normaaliin elämään kun vaan olette kuuliaisia.

Tämä on vedätys, rikos ihmisten vapautta vastaan ja osoitus miksi nykyiset päättääjät on saatava pois virasta.

Samaa tyhjän puhumista käytetään hyväksi ituvihreiden agendassa koskien lajien sukupuuttoa. Ne jotka ovat lukeneet muutakin kuin vihreä lanka nimistä roskapaperia, tai ovat kuunnelleet muutakin kuin Maria Ohisalon ilmastohätilaa, tietävät että nyt on meneillään niin sanottu kuudes lajien kato. Toisin sanoen, maapallon historiassa on tapahtunut näitä tilanteita toistuvasti, samoin kuin ilmastonmuutoksia. Ihmisellä ei ole ollut mitään tekemistä niiden kanssa vaikka nyt koitetaan julistaa että etenkin länsimainen elämäntapa on tuotanut kaiken ongelman. Ilmeisesti kehitysmaissa ei kukaan hengitä ulospäin, eikä käy pas****a, sillä väitteen mukaan heidän toimintansa, vaikka onkin järjetöntä ylikansoitusta, ei lisää sanottavasti hiilidioksidin määrää ilmakehässä. Kohtapuoliin taas mitataan ilmaa ja todetaan että voi sentään, noen ja epäpuhtauksien määrä etenkin euroopan alueella on kasvanut valtavasti, mikä johtuu suurelta osin taannoisesta tulivuorenpurkauksesta siinä euroopan laidalla. Tämä jää sanomatta, sillä bensaveroa ei voisi nostaa eikä asumiskustannuksia kasvattaa sähköfirmojen toivomusten mukaan, kun oltaisiin rehellisiä syistä ja seurauksista.

Hyvää illanjatkoa hölmölään, ja suurkiitos demareille ja ituhipeille kaikesta siitä mitä tarjoilette faktoina. Kyllä nyt keloapinoiden taas kelpaa istua katujen tukkeena ja nillittää autoilun vaaroista. Yksikään niistä ei käy töissä, ei maksa senttiäkään veroja eikä joudu kustantamaan oman elämänsä menoja, silloin on helppo kuvitella itsensä supersankariksi. ” Äitsykkä ja Isykkä ” rakastaa teitä, olettahan te tiedostavaa ryhmää, mutta tiedostatte vain sen mitä kommunistit teille sanovat ja se ei ole mitään tietoa. Se on propagandaa josta TEKIN tollot maksatte lopulta kovan hinnan kun tulee aika kaiva omasta lompsasta tuohet elämän ylläpitämiseksi.

Haistkaa pas***a, aikanne ulisette ja sitten loppuu ” tiedostaminen ” kuin kanan lento.

Ilkka Manttari

Suunnilleen tuohon tulokseen olen myös itse tullut.

John Quiman

Aivan. Meitä huijataan kehdosta hautaan.

Tuumailija

Tuohon Kennedy episodiin lisäksi se, kuka rahoitti aseteollisuuden? No se ongelma ratkesi samalla kun kerran Johnssonilla oli pännä kädessä, kumotaan laki joka kieltää valuutan painamisen muilta kuin valtiolta (Kennedyhän oli vahvistanut tämän aiemmin omallaan), näin FED saatiin yksityistettyä ja rahakoneet alkoivat laulamaan synkkää dollarin sävelmää.
FED on sama puulaaki joka hallinnoi saksan kansallisomaisuutta sekä kultavarantoja, näin päätettiin Nürnbergin näytösoikeuden jälkimainingeissa Morgenthau suunnitelman ohjeistamana.

Kata

Joo tuohan on tiedetty jo kauan mutta ei se käy ollenkaan kun tonaltti niitä esitti.Kuten hydroklorokiiniakin.Niitä pitää nauraa meidän uutisissamme!
Mielellään P-Korean äänensävyllä…..

Ilkka Forsten

Huuhii johtajamme, suuri maailman valo, merien välke, ja kaukainen tuuli, oi huuhii johtajamme, kaikkitietävä ja osaava, analyyttinen ja kosmoksen lahja, huuhii johtamme on täten määrännyt että huuhii johtajamme, tuo silmien säihke ja runojemme aihe, on täst edes huuhii johtajamme hamaan tulevaisuuteen, kauan eläköön huuhii johtajamme, huuhii huuhii huuhii..

Lue tämä korkealla falsetilla pilittäen, niin tulee samalla luetuksi Pohjois-Korean uutiset ja Eurostoliiton vastaavat.

Lieväasteinen

Myrskyisiä, kauankestäviä suosionosoituksia, jotka muuttuvat kunnianosoitukseksi. Kaikki nousevat seisomaan. Huutoja: ”Toveri Marinille hurraa!”, ”Eläköön toveri Marin!”, ”Toveri Marinille kunnia!”.

Kata

😀 Kiitos taas naurusta!Sitä tarvitaan tääh huuhiin seassa!

Ilkka Forsten

Lista oli pitkä ja tuskin siitä puuttui mitään mikä ei olisi ollut haitallista.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CXcQTOLjt-I/?utm_source=ig_web_copy_link
Jaahas ja taas ollaan Saksan maalla ja joulupukki on nyt saatava pois maisemista ko ei oo maskia…ihan siis karseaa…lapsiparat jos oli paikalla…maskikin on vallan väline kuten piikitkin.
Kuka ohjailee noitakin sekopolliiseja…

John Quiman

Ja kun se maski on vieläpä täysin hyödytön viruksia vastaan. Kyse on mielivallasta, ei terveydestä.

Kata

Juuri sitä!

Tuumailija

Juuri näin. Jos kyseessä olisi oikeasti hengenvaarallinen taruntatauti olisi suojavarusteena ainakin viranomaisilla tämä: https://en.wikipedia.org/wiki/Hazmat_suit
Joten suojautuminen jollain paperinpalaan verrattavalla maskilla ei ole perusteltua, koska se ei suojaa mitään/miltään, enempi se on merkki alistumisesta mielivaltaan.

Ilmari

Tartuntatautilain 48 pykälässä säädetään jo nyt hoitohenkilökunnan pakollisista rokotuksista. Kukaan ei ole kyseenalaistanut, etteikö näin voida menetellä .

Ehdotettu 48 a pykälä tuo siihen lisäksi koronan. Mikä tässä on niin kummallista?

Kata

”Viimekädessä rokotustarve arvioidaan aina paikallisesti. Arvioinnissa toimipisteen johto käyttää apunaan tartuntatautien torjunnan ammattilaisia.”Siis huolimatta koronasta.

Ei siellä mistään ”pakkorokotteesta” puhuta.Nuo mistä mainitaan on meillä kaikilla jo lapsena saatuja ja joihinkin buustereita.
Ja EIT:n päätös kieltää pakkorokotteet ja syrjinnän.Tämä on vain yksien styrankien vallanhimoa.
Toki EU kävelee kaikkien sopimustensa yli..kevyesti.Ehkä myös EIT.
Pakkokeinot kun ei ole kyse mistään efektiivisestä ”rokotteesta” vaan koronasta tehtiin bisnes ja politiikkaa.

Ilmari

Eihän niitä nyt enää lapsina saa, kun on rokotettu.

En oikein ymmärtänyt EIT-viitettä. Suomen lait säätävät mahdollisista pakkorokotuksista, ei EIT.

Kata

irishsentinel.com/2021/01/29/european-court-of-human-rights-voted-that-prohibits-member-states-from-making-vaccination-against-the-coronavirus-mandatory/?fbclid=IwAR3Rc6PzeiSowF_QJMJxjGMQmuOyGagh1wZF57MfY1mzzRRSFJV5SKr2IIw

No ethän sie ymmärrä…älä siis latele tyhmyyksiäsi täällä vaan ota selvää mitä EIT on päättänyt näin mutta pitääkö se paikkansa…Kyllä EIT on Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin…ainakin se kuolleen irakilaisen kohtalo ja henkiinherääminen oli niiden asia vai mitä?Ja varsinkin se oletettu poistuminen sai eräät tahot rääkymään viikkoja…ihme kun ihmisiä kuolee kuule joka puolella koko ajan,eikoo kumma?
Lue tuo jos enkku onnistuu ja sitten laita pää pensaaseen ja odota aikoja parempia.

John Quiman

Etenkään kokeellisen rokotukseen ei saa pakottaa, eikä edes painostaa. Se on rikos kansainvälisten sopimusten ja lakienkin mukaan, samoin se on rikos Suomen lakeja vastaan.

Ilmari

Koronarokote ei ole kokeellinen vaan normaalisti tutkittu. Sen vuoksi tässä yhteydessä ri ol mielekästä pohtia, voidaanko ihmisiä määrätä kokeelliseen rokotukseen.

Tuumailija

Tuossa luin, että ”koronaan” tarkoitetut geenimanipulaatiopistokset saavat euroopassa rokotteen statuksen vasta vuonna 2023-24.
Hoitohenkilökunta on muutenkin ensisijalla, jos kyseessä on vakava tauti/epidemia, suojauksessa jotta he kykenevät toimimaan. Kyseessä olevalla taudilla ei ole tätä statusta, vaikka WHO onkin mennyt mulkkaamaan pandemian määritelmää rokotevalmistajien käskystä, jotta oikeutettaisiin kokeen jatkuminen todentamatonta virusta vastaan ja näin tukisi tällaisen (48a) pykälän laillisuutta, vaikka se toimi juuri päinvastoin (variantit).
Tietääkseni edes EIT ei ole antanut säädöksissään maakohtaista vapautta tällaiseen toimintaan, miksi tässä eu;n säädäntö ei menekkään kansallisen säädöksen yli, jos se soppelisti muualla jyrää jopa perustuslain?

John Quiman

Noin asioita hoidellaan, koska kyseessä ei ole terveys, vaan raha ja valta.

Ilmari

Tässä on niin paha väärinymmärrys että se pitää heti oikaista.

EIT on Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin. Se ei siis anna mitään säädöksiä.

vesku

On Hienoa että LUCIA-NEIDOT ovat vielä toistaiseksi ,kotomaisia vaaleaverikköjä, kauniita,,,toista kuin Mainokset, AAMU-TEE-VEET, täynnä vierastyövoimaa,, huntuineen ja trasselipäineen,,,,LUCIA-TYTÖISTÄKIN saadaan apua todennäköisesti esim. hoitotyöhön sekä vanhustemme auttamiseen,,,,,

Ilkka Forsten

Mitäs jos on onkin tarkoitus synnyttää hoitajapula, mikä sitten paikataan ” siirtolaisilla ” jotka otetaan vieläkin enemmän alipalkattuina leikkimään hoitajaa. Tässä tulee nyt samalla testattua painaako YK:n artiklat enää yhtään mitään kun valkoisia yritetään pakkorokottaa aineilla, jotka ei ole kuten artikkelissa todetaan, edes kunnolla tutkittuja saati turvallisia.

Jäisikö pakkorokotukset vain hoiva-alan harmiksi, vai tulisiko niistä koko työelämän kattava pakko, jolloin viimeistään alkaa vaikuttamaan siltä että kyseessä onkin haittojen lisääminen eikä poistaminen yleishyödyllistä veruketta käyttäen ?

Onko ” siirtolaisille ” suunnattu samanlaista pakkorokotusten kamppanjaa, vai ovatko he siitäkin vapaita kuten muustakin mikä liittyy yhteiskuntaamme ? Jos allahiin tai koraaniin vetoamalla saa jättää asiasta eriävän mielipiteen, mihin se on silloin nojaavinaan ?

Ja vielä, miettikääpäs mikä on niiden lasten tulevaisuus jotka nyt pakkorokotetaan. Onko heillä oikeasti mitään tulevaisuutta jos käykin ilmi että rokotus aiheuttaa pysyviä haittoja loppuelämän ajaksi. Sanna Marin ei tuolloin pelasta suomea koronalta, kuten ei ole tehnyt tähänkään asti, vaikka kuvittelee olevansa maan pääministeri hamaan tulevaisuuteen.

Kata

Lapset huolettaa eniten….ja heidän aikuisuutensa johon voi tulla kaikkea mahdollista oiretta koska ei sitä tiiä mikään eikä kukaan taho!Aivan kauheaa!
Jo noin 2 miljoonaa siirtolaista lampsinut jenkkeihin…ei tarvita piikkejä eikä testejä kuten paskki sanoi…”He tulevat vain käymään”..Miten voi ihminen valehdella päin naamaa asiaa joka on selviö toiselle ettei niin ole…ja silti pysyvät vallassa!
Mie menisin vaan käymään mutta ei käy!

John Quiman

Tuleehan turistikin maassa käymään, mutta pitää olla se viimeinenkin rokotus passissa.

Kata

No nythän on nykissä menossa juttu että laittomille annetaan äänestysoikeus paikallisvaaleissa ja sitten myöhemmin varmaan kaikissa…tässä se syy on että mairitellaan kaikin tavoin.Hyi hitto!

https://www.youtube.com/watch?v=aqDetjyKpPU

John Quiman

Siinä se harhaanjohtaa kuulijoita selitellen, että kuka muu kuin (laiton)imigrantti hoitaa vanhukset, kerää sadot jne. Nämä, jotka ovat nyt tulleet, eivät sitä tee, koska niitäå hoitavat jo toiset. Teknologia on kehittymässä nopeasti ja kohta ei appelssiineja enää ihmiset kerää, mutta demokraatit raahaavat maahan suuria määriä laittomia siirtolaisia oloihin, joissa eivät saa työtä, kun eivät osaa muuta kuin sellaista, mihin ei ole tarvetta.

Eipä silti. Demokraateille nuo puheet ovat kansan harhauttamista varten. Tosiasiassa haluavat itselleen äänestäjiä ja luoda sekasortoa, kuten ovatkin jo luoneet hyvin kauan. Ei siis ole kyse siirtolaisista, vaan ihan omasta vallasta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
John Quiman

On juuri julkaistu mielipidekyselyn tulos. Siinä kysyivät, että ketä nämä laittomat siirtolaiset äänestäisivät, jos saisivat äänestää. Taisivat demokraatit pettyä, kun puolet olisi äänestänyt republikaaneja.

Käytännössä saattaa yli puolet äänestää republikaaneja, kun huomaavat demokraattien leftistien aatteet mm. sukupuolista. Ne ovat enimmäkseen katolisia uskovaisia ja siksi hyvin konservatiivisia.

Kata

Hyvä!!!

Tuumailija

Tässähän on se back-up suunnitelma toteutumassa, aavistivat että tässä mahdollisuus: https://mvlehti.net/2021/12/09/suomen-tyopaikkojen-rokotepakon-vaatiman-paikkaustyovoiman-rekrytointi-aloitettu-turkissa/

John Quiman

Haluavat enemmän ja vähemmän ammattitaidottomia sekä kielitaidottomia, mutta kun saa halvalla. Siinä samalla lemikkikokoelmat kasvavat ja väestönvaihto edistyy. Ongelmiakin tuottavat, mikä sopii kanta-asukkaiden kurittamiseen, jotta kansan yhtenäisyys saataisiin rikki.

Tuumailija

Hyvä vipuvarsi tulevaa yleissitovuuden purkua ajatellen. Kun tarpeeksi näitä kehareita on ”työllistetty” alle minimipalkan, niin voidaan vedota tähän että muutenkin on pakko pudottaa palkkatasoja, liitoistahan ei tule mitään vastakaikua saati tukea tämän tiimoilta.
Tahallaan ja tarkoituksellisesti tehty systeemi, ei vain mainita sitä ettei näillä elintasoturisteilla ole arjessa rasitteena työmatkakuluja, vuokran maksuja, sähkön-ja veden maksamisia tms. kun kaikki on kustannettu pohjattomasta lainakaivosta ja vielä toimintarahaa n.1000€/kk/hlö tax-freena (työ ei ole etuuksien maksamiselle este).
Mikä jottei voi tehdä töitä sitten alle minimipalkan ja vaikka kuinka lyhyissä pätkissä, kun se ei vaikuta omaan talouteen millään tavoin esim. ruoan loppuminen, vuokran maksamatta jättäminen.

Ilmari

Kukaan ei ole esittänyt lasten pakkorokottamista.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=WjIlrT6qeHQ

Terhes,romanialainen meppi kertoo yrzylälle totuuksia ja erittäin upealla tavalla.Hitto että kunnioitan tuota miestä ja noita muitakin seurassaan!

Kata

Ei ole meän mepeistä tällaiseen puheeseen.Nuo itäeurooppalaiset tietää rautalangoista…Nostan hattua tälle Christianille.

Ilkka Manttari

On se hyvä että joku MEPeistä osaa puhua selkokieltä. On niin selvää tekstiä että koko EU:n tulisi hävetä.

Tuumailija

Kyllä Terhes ja tuo muu poppoo on kovaa luuta, he eivät periksi anna ja laittavat oikeasti puheillaan leyenit yms. koukkunokat seinää vasten.
Huhtasaari olisi, mutta miksi hän ei ole tuossa porukassa?
Itä-euroopassa on vielä liian hyvässä muistissa samankaltainen järjestelmä jolla vanha cccp alisti näissä maissa.

Kata

Todella oon ihmetellyt miksei Huhtasaari ole tuossa poppoossa.On siinä eri poliittisia näkökulmia mutta tämä asia on sama ja se on oikea että aletaan vastustamaan yhdessä vaaleilla valitsematonta matamia!Ja muita ”oikeusvaltioperiaate”-hörselöitä.

Ilmari

En usko, että ymmärrät romaniaa.

John Quiman

Ilmeisesti Ilmarille englanti on romaniaa.

Ilmari

Tarkoitin tekstiä.

Kata

😀 Hän puhui englantia hahahahahahahaaaa voi ilmari sentään!

Ilkka Forsten

Ilmarilla voi olla vähän samanlainen ongelma kuin Matti Nykäsellä. Mattihan ilmoitti närkästyneenä että jos ei tyyli muutu hän anoo ruotsin kansalaisuutta ja muuttaa Kööpenhaminaan.

Kata

😀 Joo niin teki…fifty-sixty….

John Quiman

No siinä on puheessa ytyä. Valitettavasti EU:n johto tuskin kuuntelee, vaan haluaa alistaa kaikki jäsenmaat heidän mielivaltaansa.

Puolueeton

Muistelen epidemian alkuaikoina tavoittena oli, että 60% väestöstä saa immuniteetin, jolloin epidemia voitetaan. Tätä kai THL Salminenkin mainitsi TVssä. (?)
Tarkistin asiaa matemaattisesti https://plus.maths.org/content/maths-minute-r0-and-herd-immunity ja immuniteetti 60%:lla on todella merkittävässä epidemiassa laumaimmuniteetin raja. Suomessa 5.12.21 2 rokotetta saaneita oli 73,2% eikä ole merkkiäkään laumaimmuniteetista. Ei voi muuta kuin päätellä, ettei rokote toimi kunnolla. Tätä todistavat lisäksi tilastot hyvin samankaltaisissa maissa, Ruotsissa ja Suomessa.
Ruotsissa pyrittiin laumaimmuniteettiin luopumalla rajoituksista. Nyt aktiivisia tapauksia on 45000. Parantuneita on kaikkiaan 1,17 miljoonaa eli 12 %, ei lähelläkää laumaimmuteetti rajaa helposti leviävässä taudissa mutta kuitenkin merkittävä määrä. Suomessa parantuneita on 46000 vajaa 1%.
Suomessa turvauduttiin rajoituksiin ja rokotuksiin ja nyt aktiivisia tapauksia on 150000 väkilukuun nähden liki 7 kertaa enemmän kuin Suomessa. Voidaanko päätellä ettei Covid kokotteilla ole juuri mitään merkitystä taudin hoidossa, mutta aidon immuniteetin vähäiselläkin lisääntymisellä on merkittävä vaikutus.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Pekka Viherä
Ilkka Forsten

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla, etenkin jos osuu hyvin sillä ensimmäisellä..

Kata

😀

John Quiman

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Valkosipuli päivässä pitää kaikki loitolla.

Ilkka Forsten

Vamppyyrit ainakin.

Tuumailija

Kaikenmoiset imevät parasiitit ja succubukset. Verottajaan ei tahdo tehota…

Satunnainen kulkija

”Rokote” ei toimi, eikä luo laumaimmuniteettia koska se ei ole sterilisoiva eli ei pysäytä taudin leviämistä. Tämä ”rokote” luo aina vaan uusia ”rokotteen” kiertäviä variantteja, eikä kierre lopu koskaan jos nuorisokin saadaan rokotettua. Vahvalla immuniteetilla varustettu nuoriso toimisi puskurina ja pysäyttäisi kaikki variantit ja siten saisi taudin leviämisen kuriin. Tämä tieto on peräisin belgialaiselta rokoteasiantuntija Geert Van Den Boschelta. Kannattaa käydä katsomassa miehen videoita!

John Quiman

Niinpä, mutta Nohynekki se vaan saarnaa, että rokottamattomat tuottavat variantteja. Väite on päätön. Rokotetussa syntyy rokoteen kiertävä variantti ja se lisääntyy parhaiten, koska muut variantit eivät menesty yhtä hyvin.

Rokottamaton, joka saa viruksen, levittää sitä vähemmän, saa vaikean taudin hyvin pienellä todennäköisyydellä, etenkin jos on nuori. Erityisesti nuori ei tarvitse rokotetta terveytensä vuoksi. Poliittisesti kyllä, jos ei kestä rokotefasistien painetta.

Omicronia varten kiihkoillaan nyt rokotuksista, mutta senhän kerrottiin olevan lievä, eikä kovin vihainen heti, kun se tuli. Mutta kyllä se käy pelotteluun ja rokotekauppaan terveysfasisteilla.

Tuumailija

Nuhanenän oli pakko jyrkentää lausuntojaan, kun oli uhkana pestin menetys eli potkut suojatyöpaikasta

maskimato

HUS:in tekemän arvion mukaan tämä korona-aika tulee kestämään vielä 4 – 5 vuotta nykyisellä rokotuskattavuudella.
Parhaassa tapauksessa se kestäisi 2 v. mikäli loputkin Suomen maaperällä parveilevat innostuisivat rokottautumaan.
Arvioivat samalla että tehosterokote tarvittaisiin vähintään vuoden välein,

Vuoteen 2027 mennessä ehtivät sitten mellakoida ihan muutkin ihmisryhmät kuin rokote- tai passivastaiset.

Ilkka Forsten

Kukaan ei uskalla syyttää kiinaa ongelmasta, mutta jostain saadaan toistuvasti ihme lukuja mitkä on olevinaan se lopullinen totuus. Paljonko rokotekattavuuden tulee olla että tilanne nollautuisi. Kun tätä kysyy, sanotaan ettei täydellistä tilannetta saavuteta koskaan,joten onko tämä pääteltävissä niin että ihmiskuntaa rokotetaan seuraavat vuosikymmenet siitäkin huolimatta ettei mikään muutu ? Ja kun jotain kuitenkin muutuu, niin se ei ole mitään positiivista ja silloin ei kukaan kanna vastuuta tehdyistä valinnoista. Sanna Marin iloitsee jo että hän on sitten vuonna 2035 hiilineutraalin ja terveen suomen pääministeri.. Jos uskoo noin vahvasti harhoihin, olisi syytä tarkistuttaa muutakin kuin mahdollinen koronatartunta.

Norjassa on nyt laskettu että pikapuoliin ollaan katastrofin partalla kun tartunnat nousevat jopa 300 000:n helmikuuhun tultaessa. Ja varmaan nousee, sillä rokote ei suojaa ja mitä enemmän sitä litkua ihmisiin piikitetään, sitä enemmän alkuperäinen virus muuntuu.

THL julisti että kun kaksi piikkikertaa on saatu, ollaan hyvällä puolella ja sitten keksittiin koronapassi, mikä on kuin taikalapanen, sitä vilauttamalla saa mennä mihin tahansa ja lisätä tartuntoja, sillä eihän passin omaava mitään tartuta vaikka menisi poskivalssia aamusta iltaan 3 promillen kumarassa pikkujouluista toiseen.

Kukahan lataisi TIK-TOK:n puolelle uuden version, jossa muijalauma parin homppelin rinnalla heiluttaa kätösiään ja laulaa, this is my healty gone, this is my vaccine zone.

John Quiman

Sanna on altistunut ilmiselvästi Schwab-virukselle. Eikä vain altistunut, vaan sairastunut myös. Siitä ei kyllä ihan pienellä piikillä pääse, eikä lääkitystä ole.

Ilkka Manttari

Aika pitkälle pääsee ”nouseva kurki”-paidalla, ilman muita edellytyksiä.

John Quiman

Sanna käytetään loppuun ja sitten heitetään kuin rätti pois, jos vähänkään vikuroi. Jos on loppuikänsä hiljaa, saa nauttia eläkkeestä.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Hitsi miten hyvä ajatus tuo tikkitokki! 😀 Siinähän voisi esiintyä peeämmän seurakaverit bileistä..olis vaikuttavuutta!

Kata

https://www.instagram.com/tv/CXZaGilJwnj/?utm_source=ig_web_copy_link

Oliko tuo linkki liikaa kun meni hyväksyntään?

Jussi Hämäläinen

Liekö tuo ”hyväksyntään” meneminen keino nöyryyttää porukasta pois ei-halutut? Kovin montaa kertaa sitä ei kannattane sietää.

Arbeit Macht Geld

Suomalaisjuoppojenkin pidätyksistä saataisiin kuvattua ”leirille viedään” -henkinen kännykkävideo mikäli kuvaaja luettelisi saksan kielen prepositioita lääpittimensä mikrofoniin.

Kata

Minusta tämä ei ole leikinlaskun asia.Vanha ihminen on todella hätääntyneen näköinen, hän on elänyt tuo ajan jo aiemminkin…??Mikä onkaan hänen rikoksensa…ei papereita?
Eikö nuo uskalla käydä nuorempien kimppuun..oksettavaa toimintaa.

Ilmari

Paperit saa kun hakee rokotteet. Ei se niin vaikeaa ole.

John Quiman

Kannattaa valita oma terveys mieluummin. Jotkut ne vaan ovat rokotekauppiaampia kuin rokotefirmat itse.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Facepalm,voi Ilmari kun sulta ei kysytty nyt mitään joten mene omiesi pariin?Tai no ,täällä ei heitetä susille kuitenkaan jos eri mieltä kuten tapahtuu sinun siellä ihquissa joukoissa…
Tykkäätkö pakkotoimista..Orwell kertoo kyllä hyvin miten se onnistuu…ja sitten kaikki ovat onnellisia.

Tuumailija

Tuossa saman tyyppinen tapahtuma lievempänä. Vartija kuulostaisi ja näyttäisi olevan näitä itämaan insinöörejä. https://mvlehti.net/2021/12/13/koronapassiton-vanessa-poistettiin-voimatoimin-leppavaaran-uimahallista/

Kata

Voi jumaliste…siinähän mongertaa sitten niin eli samalla tiellä ollaan mekin ja tuollaiset suutananveetanan ”vartijat” ovat muka oikeutettuja katsomaan ihmisen terveystietoja.Tuohon ei ole luottamista ja vielä kävin käsiksi!Boikotoikaa kuka pystyy tuotakin lafkaa!
Varmaan on suvakkiuskuumeessa ollu joku… pahempi kuin moronic.

John Quiman

Kansa alkaa toimia fasistisesti koronahouruissaan ja hyväksyy fasistisen politiikan kannatushuudoin. Sitten moralisoivat saksalaisia, jotka retkahtivat natsismin alaisuuteen.

juha II

Luulenpa erittäin paljon niin paljon, että se on lähellä tietoa, että koko asetuksen päsmärit eivät itse ole ”piiki-sirkuksen” pääesiintyjiä.
Koko päätöksen läimiminen presidentin antamalla asetuksella on yhtä pätemätön ja valtiooikeudellisesti pätemätön, koska tässäkin ohitettiin eduskunta (jälleen kerran). Eikä siinä kaikki, vaikka lahjotetut ja pelotellut kansanedustajat (sätkynuket) olisivat pakkorokotuslain hyväksyneet. Sotii se karkeasti ja halveksuen Suomen perustuslakia vastaan, joka on ollut Suomessa ”kusitolppana” 1990-luvun ”lamakaustista” alkaen, jossa valtiovalta kylmästi murhasi 15 000 yrittäjää joukossa kokonaisia perhekuntia. Vertailuksi todettakoot, että v. 1939 Talvisodassa kaatui 25 000 suomalaista sotilas sankarikuolemalla.

”Lamakaustiin” pääsyyllinen on silloinen presidentti Mauno Koivisto ensin täydellisen väärästä talouspolitiikasta, joka ei edes kuulu presidentille. Ja kun paska oli osunut tuulettimeen kutsui hän ns. ”Koiviston konklaavin”, jossa hän takoi pöytään ilman pöytäkirjoja ”Pankit voittaa aina” -päätöksen, jolla varastettiin (ryöstömurhattiin) keskellä kirkasta päivää pkk-yrittäjien koko omaisuus rikollisille ja ahneille pankeille!
Tämä päätös korruptoi vielä sitä ennen edes jossain kuosissa olleen oikeuslaitoksen tavalla joka on tehnyt siitä täydellisen ”mielivaltalaitoksen”, joka ei lue lakia oikein eikä noudata sitä antamissaan päätöksissä kuin vahingossa!

Ilkka Forsten

Kannattaa muistaa että silloin valtiovarainministerinä oli Iiro ” iipo vinetto ” Viinanen ( KOK .) Pääministerinä hääräsi Esko ” pölhönkanto ” Aho ( KESKUSTAPUOLUE. ) Jolla oli päällimmäisenä ei kristilliset vaan ” kirstilliset ” arvot, sillä vaimokkeen nimi on kirsti. Sittemmin tämä suuri sankari meni luennoimaan Harvardiin, jossa kukaan ei oppinut mitään, ja iippo dementoitui syyttäen kovaa työpainetta.

Kata

Joo olihan hän ”fellow” Harvardissa 😀

jep

Olipa hyvin argumentoitu. Jos Arkadianmäellä vielä omatunto on kohdillaan, niin laki ei mene läpi. Epäilen tätä kuitenkin vahvasti.

Pah

Hienoa SoTe-ammattilaiset! Hieno juttu että edes jotkut ovat tajunneet että ”ihminen joka vaihtaa vapauden hänelle tarjottuun turvallisuuteen, ei ole ansainnut kumpaakaan ja tulee menettämään ne molemmat”.
Näille natsien ajamille natsipasseille pitää pistää hanttiin! Terveysperusteinen apartheid ei käy! Ei ikinä enää uudestaan! Ei mistään hinnasta!! Ei vaikka terveysalan inkvisiittorit yhdessä politiikkojen ja median kanssa toteuttavat vain isäntiensä agendaa. Ei parane unohtaa että maailman kaksi suurinta omaisuudenhoitoyhtiötä BlackRock ja Vanguard omistavat suurelta osin Big Pharman ja valtamedian joten jälki on sitten tietenkin tämän näköistä.BlackRock ja Vanguard muodostavat salaisen monopolin, joka omistaa lähes kaiken muun, mitä voit ajatella. Kaiken kaikkiaan he omistavat 1600 amerikkalaista yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli 9,1 biljoonaa (biljoona on 10 potenssiin 12) dollaria. Kun siihen lasketaan mukaan maailman kolmanneksi suurin omistaja, State Street, niiden yhteenlaskettu omistus kattaa lähes 90 prosenttia kaikista S&P 500 -yrityksistä. Vanguard on BlackRockin suurin osakkeenomistaja. Toisaalta Vanguardilla itsessään on ainutlaatuinen rakenne, joka tekee sen omistajuudesta vaikeampaa erottaa, mutta monet maailman vanhimmista ja rikkaimmista perheistä voidaan liittää Vanguardin rahastoihin.
Sitäpaitsi: ”Jos olet kolminkertaisesti rokotettu virusta vastaan, jonka eloonjäämisprosentti on yli 99,5 %, mutta haluat silti riistää muilta ihmisiltä heidän vapaudensa ja ihmisoikeutensa, jotta ”tuntisit olosi turvalliseksi”, sinulla on vakava ongelma.”
”Ensimmäistä kertaa historiassa lääkkeen tehottomuudesta syytetään niitä, jotka eivät ole sitä ottaneet” – mRNA-piikitysten keksijä, tohtori Robert Malone.
Ja muistetaan vielä että: Kokeellisen ”rokotteen” valmistajan ei tarvitse kantaa vastuuta valmisteistaan. Hallituksella ei myöskään ole vastuuta, piikittäjä ei myöskään kanna vastuuta, mutta sinä olet vastuuton jos et suostu ottamaan kyseistä kokeellista piikkiä josta kukaan muu ei suostu ottamaan vastuuta, vaan ainoastaan rahasi.
Auschwitzista selviytynyt kertoo miten ihmisten erottelu alkoi silloin … https://oikeamedia.com/o1-170917

jari turpeinen

kannatin, koska pystyin.

John Quiman

Eduskunta ja hallitus mitä ilmeisimmin välttelee tuon lukemista ja jos joku vahingossa lukee, työntää hän päänsä pusikkoon ja sanoo, että ei ole, ei ole.

Mie en taho

Puolustusvoimien henkilökunnankaan ei pidä hyväksyä aseenkäyttöpakkoa hyökkäävää vihollista vastaan sillä se rikkoo mahdollisesti jonkun joitakin oikeuksia jossakin.

pää määrää

Sinun pääsi määrää, että aseenkäyttö liittyy terveyden hoitoon minun pääni ei löydä mitään yhteyttä.

Huolestunut

Eipä taida aseistakieltäytyjät päästä puolustusvoimien palveltavaksi jos olen ymmärtänyt niin ja jos tätä nyt voi edes verrata kyseessä olevaan asiaan.

Ei mulla muuta

”Unionin perustana olevat arvot ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vapaus, kansanvalta, tasa-arvo, oikeusvaltio ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen, vähemmistöihin kuuluvien oikeudet mukaan luettuina. Nämä ovat jäsenvaltioille yhteisiä arvoja yhteiskunnassa, jolle on ominaista moniarvoisuus, syrjimättömyys, suvaitsevaisuus, oikeudenmukaisuus, yhteisvastuu sekä naisten ja miesten tasa-arvo.” 

EU:n perusoikeuskirjaEU:n perusoikeuskirjaan on koottu tietyt EU:n kansalaisille ja asukkaille kuuluvat yksilön oikeudet, kansalaisoikeudet sekä poliittiset, taloudelliset ja sosiaaliset oikeudet, jotka perustuvat EU:n lainsäädäntöön.
Perusoikeuskirja sisältää johdannon ja 54 artiklaa, jotka on jaoteltu seitsemäksi luvuksi:
I Ihmisarvo1 artikla: Ihmisarvo 
2 artikla: Oikeus elämään 
3 artikla: Oikeus henkilökohtaiseen koskemattomuuteen 
4 artikla: Kidutuksen sekä epäinhimillisen tai halventavan rangaistuksen ja kohtelun kielto 
5 artikla: Orjuuden ja pakkotyön kielto
II Vapaudet6 artikla: Oikeus vapauteen ja turvallisuuteen
7 artikla: Yksityis- ja perhe-elämän kunnioittaminen
8 artikla: Henkilötietojen suoja
9 artikla: Oikeus solmia avioliitto ja oikeus perustaa perhe 
10 artikla: Ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus
11 artikla: Sananvapaus ja tiedonvälityksen vapaus
12 artikla: Kokoontumis- ja yhdistymisvapaus
13 artikla: Taiteen ja tutkimuksen vapaus
14 artikla: Oikeus koulutukseen
15 artikla: Ammatillinen vapaus ja oikeus tehdä työtä
16 artikla: Elinkeinovapaus
17 artikla: Omistusoikeus
18 artikla: Oikeus turvapaikkaan
19 artikla: Suoja palauttamis-, karkottamis- ja luovuttamistapauksissa
III Tasa-arvo20 artikla: Yhdenvertaisuus lain edessä
21 artikla: Syrjintäkielto
22 artikla: Kulttuurinen, uskonnollinen ja kielellinen monimuotoisuus
23 artikla: Naisten ja miesten välinen tasa-arvo
24 artikla: Lapsen oikeudet
25 artikla: Ikääntyneiden henkilöiden oikeudet
26 artikla: Vammaisten sopeutuminen yhteiskuntaan
IV Yhteisvastuu27 artikla: Työntekijöiden oikeus saada tietoja ja tulla kuulluksi yrityksessä
28 artikla: Neuvotteluoikeus ja oikeus työtaistelutoimiin
29 artikla: Oikeus työnvälityspalveluihin
30 artikla: Suoja perusteettoman irtisanomisen yhteydessä
31 artikla: Oikeudenmukaiset ja kohtuulliset työolot ja työehdot
32 artikla: Lapsityövoiman käytön kielto ja nuorten suojelu työssä
33 artikla: Perhe- ja työelämä
34 artikla: Sosiaaliturva ja toimeentuloturva 
35 artikla: Terveyden suojelu
36 artikla: Mahdollisuus käyttää yleistä taloudellista etua koskevia palveluja
37 artikla: Ympäristönsuojelu
38 artikla: Kuluttajansuoja
V Kansalaisten oikeudet39 artikla: Äänioikeus ja vaalikelpoisuus Euroopan parlamentin vaaleissa
40 artikla: Äänioikeus ja vaalikelpoisuus kunnallisvaaleissa
41 artikla: Oikeus hyvään hallintoon
42 artikla: Oikeus tutustua asiakirjoihin
43 artikla: Euroopan oikeusasiamies
44 artikla: Oikeus esittää vetoomus
45 artikla: Liikkumis- ja oleskeluvapaus
46 artikla: Diplomaatti- ja konsuliviranomaisten antama suojelu
VI Lainkäyttö47 artikla: Oikeus tehokkaisiin oikeussuojakeinoihin ja puolueettomaan tuomioistuimeen
48 artikla: Syyttömyysolettama ja oikeus puolustukseen
49 artikla: Laillisuusperiaate ja rikoksista määrättävien rangaistusten oikeasuhtaisuuden periaate
50 artikla: Kielto syyttää ja rangaista oikeudenkäynnissä kahdesti samasta rikoksesta
VII Yleiset määräykset51 artikla: Soveltamisala
52 artikla: Oikeuksien ja periaatteiden ulottuvuus ja tulkinta
53 artikla: Suojan taso
54 artikla: Oikeuksien väärinkäytön kielto

Ilkka Forsten

Vain artikla 18 on nykyään käytössä, muilla on pyyhitty perperiä..

Lieväasteinen

Ketä berberiä? 😉

Ilkka Forsten

Ei tuota taija tohtia sanova, voipi joutuva käräjille ja mätkähtee 10 000 euron kuitti kämenee.

huolestunut

Nyt jos koskaan tarvitaan suoraselkäisiä hoito-alan ammttilaisia nousemaan tätä hullutta vastaan. Toivottavasti myös ne lääkärit jotka tietävät rokotteen haitat ja olemattomat hyödyt muistavat että he ovat vannoneet valan olla vahingoitamatta ihmisen terveyttä. Liian moni asiantuntija on anonyymisti asiasta kirjoittanut mutta valitettavasti sellaiset ulostulot todetaan valtamediassa yksittäistapauksina ja jonkilaisina tieteen ja konseksuksen vastaisina argumentteina.

Ilkka Forsten

Samalla tavalla valtamediassa on todettu rokotehaitat hyvin marginaalisiksi yksittäistapauksiksi. Sitä ne periaattessa ovatkin, sillä yksilöillä ne ongelmat on ilmenneet, mutta luvattoman monella, ja siitä ei kukaan välitä mitään.

John Quiman

On kuulemma haittailmoituksia 15.000, joista 4500 on tutkittu ja tilastoitu. Niissä tutkituissa on kuulemma 135 kuolemaa. Tuosta voi päätellä, että kuolemia on tähän mennessä suunnilleen 450. Lisää tulee ja hallitus vakuuttaa median kompatessa, että rokotteiden hyödyt ylittävät haitat. Kuinkahan kauan?

Pitää olla jokaisen oma vapaa valinta ottaa tai jättää ottamatta rokote, etenkin, kun se on kokeellinen. Rokotteeseen pakottaminen tai painostaminen on rikollista.

Nohynek selitti Iltalehdessä, että eivät ole kokeellisia, koska on ntutkittu niin paljon. Rokote on kuitenkin kokeellinen niin kauan kunnes sillä on normaali myyntilupa. Näillä on vain väliaikainen myyntilupa, koska kokeet eli tutkimukset siitä ovat vielä kesken. Siis Nohynek on joko tietämätön tosiasioista tai valehtelee kylmästi. Väliaikaista myyntilupaakaan ei olisi, jos esim. Ivermektiinin toimivuus olisi tunnustettu, koska mitään hätätilalupaa ei tipu, jos on toimiva lääke. Siksipä Ivermektiini on kieletty monissa maissa ja mustamaalattu etenkin länsimaissa. Kun Pfizer tekee siitä kopion pienin muutoksin (patentin saamisen vuoksi), sitä kehutaan. Tosiasiassa he samalla tunnustavat Ivermektiinin toimivuuden.

Moniko on turhaan kuollut tai vammautunut vain siksi, että poliitikot, bisnes ja media ovat kusettaneet ihmisiä voidakseen ajaa rokotteita ja päästäkseen rokotepakkoihin?

Kata

No erittäin hieno homma ja olette todella oikealla asialla!EIT on kieltänyt pakkorokotukset ja syrjinnän ja nämä hiton hillotolppien metsästäjät ovat vain pikkitekkien ja pharmojen asialla,ei muuta!Älkää antako periksi!Te olette vapaita ja koskemattomia ihmisiä!

https://theirishsentinel.com/2021/01/29/european-court-of-human-rights-voted-that-prohibits-member-states-from-making-vaccination-against-the-coronavirus-mandatory/?fbclid=IwAR3Rc6PzeiSowF_QJMJxjGMQmuOyGagh1wZF57MfY1mzzRRSFJV5SKr2IIw

Jälleen laitan tämän…sekö ei merkitse mitään nyt…?Vouhotetaan oikeusvaltioperiaatteesta kyllä muissa yhteyksissä suureen ääneen ja tuomiten!

Tuumailija

Silloin kun pykälät eivät sovi narratiiviin, niin niistä ei tarvitse välittää, aivan kuin suomen perustuslaki (ja monen muun maan) joiden ylitse kävellään surutta.
Niin kauan kun ruohonjuuritason ihmiset hyväksyvät mukisematta piikkiselitykset ja koko narratiivin lainrikomisineen, niin muutosta parempaan ei saada eteenpäin.
Tänään viimeksi jouduin kuuntelemaan tätä https://www.youtube.com/watch?v=eV-MQYm1__I taloyhtiön joulukahvittelussa, vielä kehui että esittäjä on lääkäri. Kun propagandalta ei saa rauhaa edes kahvitellessa, niin huomaa kuinka suppeaksi on ihmisten ”ajattelukyky” mennyt.

Kata

Joo nyt se lääkevirasto kyllä sois pikkulapsetkin piikitettäväksi!Ihan kokeilusoosilla.Voi hyvä luoja.
Tuossa ei vielä ollut tätä hurlumheitä joka alkoi sitten keväällä ja koik yhes koos piikille tai jäät ulkopuolelle ja kauhukampanjat alkoivat.
Jos kaikki olisi ollut rauhallista ja oma tahto ottaako vai ei mutta tämä hullu tyrkky mitä on maailma nyt täynnä niin ei normaali ihminen ajattele että joo niin se on ettei mun takia kukaan kuole…sitä tapahtuu sitäkin, koko ajan,tavalla tai toisella.
Ihmiset ovat niin realiteeteista erkaantuneet,sen näkee muutamien kommenteista kun kauhu on pesiytynyt syvälle tumakkeeseen.
Tarkoitus kai niin olikin.Silloin ollaan onnesta mykkiä kun isketään nahkaan jotain mistä ei kerrota mitä se kokonaisuudessaan on.
Vasta 2023…Jos sittenkään.

Tuumailija

Salaushan kestää sinne 2098 asti, mutta kun yksi paperi järkkyine tuloksineen tuli julki, niin saa nähdä kykenevätkö purkamaan muiden salattujen osalta.
Vaikka en itse olekkaan joulu yms. ”uskovainen”, niin suotakoon että jokainen saa sitä tahollaan viettää rauhassa (uskonvapaus) ja ilman poliittisia vihjailuja yms. häiriötä.

Kata

Nimenomaan niin.

John Quiman

Jo sen seikan, että niitä halutaan salata, pitäisi avata kansalaisten silmät tajuamaan, että meille valehdellaan.

Tuumailija

Yleensä se on salaamisen peruste ettei asiat olekkaan miltä ne on annettu näyttää tahi kokonaisuuteen liittyy vielä raadollisempia yhteyksiä jotka ovat vaikka minkä KV-lain/sopimuksen kieltämiä.
Nythän USA (CIA) haluaa kaikin keinoin Assagnen kylmäksi ja suomen ”mediakin” tätä hymistelee sekä tukee. Kuitenkin media oli nostamassa melkein nobelin saajaksi kun hän vuosi salattua aineistoa sotarikoksista maailmalle, niin se takki kääntyy kun käsky käy.

Ilkka Forsten

Kun kuulet lauseen, meillä ei ole tässä asiassa mitään salattavaa, tiedät että valehdellaan. Sitä ei tarvitse sanoa jos fakta on ettei salaamisen arvoista ole tapahtunut.

Ilkka Forsten

” Kahdesta asiasta olen varma. Avaruuden rajattomuus ja ihmisten ääretön tyhmyys..Mutta siitä avaruudesta en ole ihan varma.”

Albert Einstein.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Kun katselee hallitusta, tulee mieleen Mark Twainin lausahdus: ”Kun on keskinkertaisuus ja itseluottamus on vahva, on menestys taattu”.

Uusimmat uutiset