Kotimaa Maahanmuutto

Suomen poliisin kielletyt totuudet

Kuva Valavuori Live Talk Show

Aleksi Valavuoren Valavuori LIVE talk show:n vieraana oli sunnuntaina 13.2. pitkään poliisina Helsingissä työskennellyt ”Jari” (nimi muutettu). Hän kertoo olleensa sekä tutkinnassa että kentällä, ja olleensa erityisen paljon ulkomaalaisten kanssa tekemisissä.

Valavuori hämmästelee poliisissa viimeaikoina yleistynyttä kevyin perustein tapahtuvaa irtisanomiskulttuuria. – Jos Suomen poliisivoimia jatkuvasti heikennetään, niin silloin myös kaikkien suomalaisten turvallisuus heikkenee vähintäänkin yhtä kovassa suhteessa, jopa eksponentiaalisesti, sanoo Valavuori.

Mitä on Suomessa muuttunut ja missä vaiheessa?

”Jarin” mukaan viimeisen kymmenen vuoden aikana poliisissa on alkanut sisäinen kyttäyskulttuuri. Helsingin poliisissa perustettiin ”eettinen kanava”, johon voi kannella työtoverista nimettömänä.

– Poliisin työ on joukkuetyötä, toimitaan joukkueena kovissakin paikoissa, jossa pitäisi voida luottaa kaveriin. Jos ei voi niin kyllä siinä toimintakyky kärsii merkittävästi, pohtii Valavuori.

Myös ns. paimenkirjeitä on tullut johdolta. Noin vuonna 2016 muun muassa paimenkirjeellä ohjeistettiin, että ei virassa eikä vapaalla saa kukaan kommentoida mitään negatiivista turvapaikanhakutulvasta tai sen lieveilmiöistä. Sanottiin, että ääriajatuksille ei saa olla tilaa, etenkin ns. äärioikeisto, vasemmistosta ei ole niinkään väliä. On paljon parempi olla vasemmalle kallellaan oleva poliisi kuin oikealle, kertoo ”Jari”. – Enemmän suvaitaan, jopa suositaan vasemmistoanarkistista ajattelua, mutta jos jollakin tasolla viittaa isänmaallisuuteen tai oikeistoon, niin ylempi johto kokee olevansa sen verran sivistynyt että he saavat ohjata alempien mielipiteitä ja jotkut mielipiteet ovat heidän mielestään vääriä ja niitä pitää karsia, ”Jari” jatkaa.

Jari Taponen, ylikomisario, Ennalta estävän toiminnon johtaja ja Turvallinen Helsinki -verkoston puheenjohtaja twiittasi 1.2. ”Kaikki väitteet eivät ole samanarvoisia. Väärä argumentaatio voi vaarantaa terveyden, turvallisuuden ja koko yhteiskunnan vakauden. On vastuutonta tehdä misinformaatioon perustuvaa politiikkaa tai bisnestä. Vääristellyn tiedon levittäminen on yleistynyt etenkin #COVID19 aikana.”

Valavuori kertoo jakaneensa Taposen twiitin saatesanoilla ”Täysin samaa mieltä Jarin kanssa. Pidän etenkin poliisin levittämää misinformaatiota erittäin vastuuttomana sekä vaarallisena. Katujengejä oli ja on, ne vaarantavat etenkin pk-seudun turvallisuuden ja vakauden”, lisäten Taposen twiitin maaliskuulta 2020, jossa Taponen kirjoittaa edustamansa Turvallinen Helsinki -verkoston nimissä, että katujengejä ei ole. Taponen ei ole vastannut Valavuoren kysymykseen siitä, onko tämä korjannut jakamaansa misinformaatiota.

”Jarin” mukaan ainakin Helsingin laitoksessa on poliiseja, jotka pyrkivät olemaan poliittisia vaikuttajia sen lisäksi että ovat viranomaisia. Esimerkkinä siitä miten tällainen heijastuu työssä, ”Jari” kertoo Rautatientorin leireistä, joista toisessa oli mielenosoittajina turvapaikanhakijoita ja toisessa heidän vastustajiaan. Kun leirejä piti alkaa purkamaan, niin ylikomisario Taponen määräsi, että Suomi Ensin -leiri puretaan, mutta toinen leiri saa jäädä. Toinen päällikkö sitten määräsi myös toisen leirin purettavaksi. Poliisien keskuudessa Taposen määräyksiä ihmeteltiin.

Kaikki jäljet johtaa sisäministeriöön, sanoo Valavuori. Myös ”Jarin” mielestä isot suuntaviivat vedetään ylhäällä ja ne laitetaan alaspäin toteutumaan.

Poliisilla on itse aiheutettu auktoriteettiongelma

Poliisi joutuu koko ajan miettimään mitä saa tai voi tehdä. Yleisilmapiiri poliisin työssä on nykyisin eräänlainen pelkäämispolitiikka, On havaittu kansalaisissa muutos, että yhä enemmän kyseenalaistetaan poliisin työtä.

– Kun katson kaikkea sitä mitä tämä kansa rahoittaa tällä hetkellä pakotettuna, siellä muutama prosentti sanelee säännöt miten 90 prosentin pitää toimia ja niinhän tämän demokraattisen yhteiskunnan ei pitäisi koskaan alistua toimimaan. Me luullaan tämän vallitsevan ilmapiirin olevan oikea mitä se ei ole. Meistä liian monesta järkevästi ajattelevista ihmisistä on tullut lampaita. Me ei uskalleta enää sanoa asioita ääneen, ääripäät huutavat, usein sieltä vasemman laidan syvästä päästä olevat ääripäät, Valavuori tilittää. – Me kumartelemme, pyydämme anteeksi asioita mistä ei pitäisi olaa pahoillaan. Me ollaan ihan itse menetetty se määräämisoikeus, tietynlainen valta myöskin monesti ihmisille jotka eivät ole tasapainossa edes oman elämänsä kanssa.

”Jarin” mukaan poliisissa panostetaan voimakkaasti nuoriin, etenkin maahanmuuttajanuoriin, etteivät he syrjäytyisi ja joutuisi ulos yhteiskunnasta. – On kivaa, että poliisi menee someen ja on kiva heittää kiviä poliisin kanssa, antaa yläfemmaa ja muuta, mutta toisaalta kun poliisi tulee tutuksi, poliisi arkeistuu ja poliisin auktoriteetti katoaa.

Uhmaamiskulttuuri poliisia vastaan on yleistynyt etenkin jenginuorilla. Maahanmuuttajaryhmät ovat tässä yliedustettuna. Auktoriteettiongelma on poliisin itsensä aiheuttama, koetaan että poliisille voi mennä mitä tahansa haistattamaan ja kertomaan tyhmiä juttuja.

Valheita, paineita ja selvittämistä

Ohjelmassa ajauduttiin keskustelemaan ajoista, kun Suomeen tuli hallitsematon turvapaikkahakijoiden tulva, tuolloin poliisissa nähtiin ongelmat ja miten ne syntyivät. Nähtiin myös miten valheellisesti tilanne syntyi, ja millaisin valhein väkeä tänne tuli. ”Jari” kertoo, miten poliisissa tiedettiin koko ajan, että sisäministeriön virkamies Päivi Nerg valehteli julkisuuteen. ”Jari” kertoo turvapaikkasysteemin laajamittaisesta väärinkäytöstä. Ohjelmassa kuullaan monille tilanteen kehitystä seuranneille jo tiedossa olleet asiat suoraan asioiden kanssa töitä tehneeltä poliisilta. ”Jari” antaa varmistuksia monille väitteille, joita on vähätelty ja vääristelty.

Tullin, aluehallintoviraston ja poliisin yhteinen valvontaryhmä joka keskittyi valvomaan ulkomaalaisten yritystoimintaa ja siellä esiintyviä ongelmia toimi erittäin hyvin useamman vuoden, kunnes sitä alettiin ajamaan alas. ”Jarin” mukaan tarkastuskäynneistä seurasi poliisijohdolle liikaa painetta ja liikaa selvittämistä. Ulkomaalaisten yrityksissä tehtiin lakimiesten avustuksella selvityspyyntöjä ja valituksia poliisin toiminnasta, vaikka ryhmä meni listojen mukaan kohteisiin joissa oli havaittu epäkohtia. ”Jari” kertoo esimerkkinä Puhoksen moskeijan johon mentiin katsomaan käytetäänkö tilaa siihen mihin se oli vuokrattu. Moskeijassa muun muassa piilotettiin laittomasti maassa olevia ihmisiä. Valituksia tuli.

Ruotsin poliisi on sanonut, että sota on hävitty

Helsingin ja Tukholman poliisit ovat vierailleet toistensa työhön tutustumassa. Tukholman keskustan poliisin ulkomaalaisvalvontaryhmä neuvoi Suomessa tekemään jotain vielä kun on tehtävissä. Suomen poliisin ylin johto kävi Ruotsissa vierailulla myös, ja ylikonstaapeli Taponen sanoi, että ei siellä ole ongelmaa. Paikalliset poliisit kuitenkin kertovat, että poliisi ei mene tietyille alueille, koska siellä jopa ammutaan poliisia.

”Jarin” mukaan meilläkin on orastava alakulttuuri, mutta poliisi voi mennä edelleen mille alueelle tahansa Suomessa.

Talkshowssa keskustellaan näistä ja monista muista sellaisista poliisin työhön liittyvistä asioista joista poliisijohdon määräysten mukaan ei saa keskustella.

60 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tehkää lapsia!(Huom.rotupuhtaita!)

”kaikki jäjet johtaa sisäministeriöön” Sisäministeriön kansliapäälikkö Kirsi Pimiä on pitkän linjan kommunisti ja aiemmin toiminut yhdenvertaisuusvaltuutettuna. Hän mm. rikosilmoituksen de Wittin järjestämästä ”stop islamisaatio” miekkarista. Tosin syytteitä ei nostettu.
Kirsi Pimiästä löytyy kuva, jossa hän perinteisen kommunistin tavoin poseeraa nyrkki pystyssä.
Ehkäpä toimitus voisi artikkelin tästä kauheasta viherkommunistista. Pimiältä löytyy myös vihreitten puoluekirja.

Dick Ursby

Tuosta jutusta saa sen kuvan että ylempi poliisipäällystö on tulvillaan opportunistisia velliperseitä.

Tornion pesänjakajat

Noin törkeän viranomaisvääristelyn taustalla ei voi olla mikään muu kuin jokin Suomen päättäjien allekirjoittama, ”käänteiseen kehitysapuun” velvoittava myllynkivisopimus.

suojeluskuntalaisen poika

Päättäjät ilmeisesti vaan odottelee että Suomi ajautuu oikein pahaan kemukriisiin.
Lopulta hallitus joutuu pyytämään Presidentiltä lupaa valmiuslain asettamiseen,

I'm only assking

”… muutama prosentti sanelee säännöt miten 90 prosentin pitää toimia ja niinhän tämän demokraattisen yhteiskunnan ei pitäisi koskaan alistua toimimaan.”

Ei niin, demokratiassa päätökset tehdään enemmistön mukaan. Vähemmän merkittävät yksinkertaisella enemmistöllä, perustuslakiin vaikuttavat 2/3:n enemmistöllä. Muutoin kyseessä on harvainvalta, eli oligarkia.

Tämä näkyy hyvin mm. sukupuolineutraaleissa liikennemerkeissä. Liikennemerkit ohjaavat sitä, miten kaikkien yhteiskunnassa tulisi toimia. Se, että niiden symboliikka on sukupuolineutraalia, laajentaa sukupuolineutraaliuden kaikkia koskevaksi. Kuitenkin itsensä täysin sukupuolettomaksi kokee korkeintaan pari prosenttia väestöstä.

Toinen esimerkki ovat nykyiset mainokset, joissa ei valkoihoista kohta enää näekkään.

Ilkka Forsten

Täytyykin ” tarrata ” ideaan ja liimailla lisää jotain ja jonnekin. Tämä maa on viemärissä, ja ihmiset äänestää yhä samoja poliitikkoja jatkamaan seuraavassakin hallituksessa. Toivotaan nyt että sota Ukrainassa alkaa, niin pääsee antifan militantitkin osallistumaan tositoimiin Donbassin rintamalla. Voi olla että joku tekee kepposen ja rojauttaa takaisin, toisin kuin mölykuoro olettaa. Heitä EI PIDÄ sen jälkeen kohdalla veteraaneina eikä hyysätä suomen kansan rahoilla, petturille on aina varttuna vain yksi paikka.

Tuumailija

Tuossa Putkonen ajelee Donbassin ”rintaman” läpi aika kylmän rauhallisesti, keskellä tykkitulta (läntisen median mukaan).
Tämä näkyy You- ja Tokentubessa: https://mvlehti.net/2022/02/15/tanaan-verkkostudio-live-aattoilta-vaitetyn-venajan-hyokkayksen-etulinjassa-15-2-2022-alk-klo-19/

Ilkka Forsten

Kaikki on tiedetty kansan syvissä riveissä vuosikaudet. Älkää poliisit ja virkamiehet ihmetelkö kun alkaa tapahtumaan jotain kantaväestönkin taholta. Te ette toimi lain mukaan vaikka olette kyttäämässä toisten käytöstä ja lainmukaisuutta. Luuletteko että se lisää uskoa kykyihinne hoitaa yhtään mitään ? Luuletteko että soitan teille jos kotiini murtaudutaan, tai kimppuuni käydään. En, minä en soita koska pystyn hoitamaan asian omin neuvoin, eikä ruumiiden hävittäminen ole niin vaikeaa kuin te oletatte. Te ette nauti enää luottamusta puolueettomina virkamiehinä, te olette kommunistien puudeleita ja lakeijoita. Tässä maassa tulee vielä aika kun kaikki maksatetaan korkojen kanssa. Teillä oli jo nyt jonkinlainen ” hälytystila ” päällä, joten luottakaa siihen että niitä samoja tilanteita alkaa esiintymään tiheämmin.

Tarjotkaa matuille lisää pelitilaa ja miettikää suvaitaanko sitä veronmaksajien keskuudessa, mokkanekut eivät maksa mistään mitään, mutta me maksamme. Jo tämä antaa oikeutuksen puuttua kehitykseen johon te ette uskalla ettekä saa puuttua. Älkää luottako loputtomasti siihen että huudattamalla sireeniä ja vilkuttamalla sinistä valoa, kansa väistyy edestänne. Te vainoatte oman palkkanne maksajia, mutta annatte joutojätkille tilaisuuden tehdä mitä mieleen juolahtaa. Jos opitte tämän käytöksen poliisikoulussa, olisiko aika kokeilla jotain muuta ammattia ? Halveksin ammattikuntaanne sillä ryhtyminen vasemmiston käsikassaraksi tekee selväksi sen, että emme seiso samalla puolella barrikaadia.

Jos vetoatte siihen että teitä velvoittaa virkavala, muistakaa että niin pitäisi velvoittaa poliitikkojakin mutta velvoittako se ? Jos kukaan ei siellä puolella välitä säännöistä, miksi oletatte että niin tapahtuisi tällä puolella Minä en ole vannonut käsi Raamatulla toimivani yhteiskunnan hyväksi, mutta poliitikot ovat. Nyt voidaan kuitenkin kysyä minkä yhteiskunnan hyväksi he toimivat, ja ketä te tottelette sokeasti vaikka oikeustaju on täysin kadoksissa. Älkää kertoko että EU velvoittaa seuraamaan sokeasti kommunismia. Itä-euroopan kolleeganne ovat näyttäneet ettei tarvitse. Eikö teitä hävetä missään vaiheessa madella akkalauman käskytettävänä, joista suurin osa ei kykene muuhun kuin tonttuilemaan. Minua hävettäisi. Jos nillitätte polarisaatiosta, miksi annoitte kaiken polarisoitua. Jos teistä on oikein että Raija Toiviainen käskee hyppäämään alas parvekkeelta, niin hypätkää. Tehkää se, niin pääsemme eroon jostain mikä hylkäsi oman kansansa. Me heitämme sitten myöhemmin sen käskijän samaan kasaan. Älkää ihmeessä luulko ettei vuoden 1918 tapahtumat voi toistua.

Oirehtija

Monikulttuurisuus ei toimi niin sen ongelmista halutaan vaieta. Samat naamat jotka haluavat monikulttuurisuutta niin ulisevat rakenteellisesta rasismista, eivät halua hyväksyä että rasismi on monikulttuurisuuden oire. Jos haluaa monikulttuurisuutta niin kaupan päälle saa myös rasismia.

John Quiman

Aika vähän rasismia, enemmänkin arvostelua, joka syntyy aiheesta, ei ennakkoluuloista tai ihonvärin perusteella.

Kun joku ryhmä pilaa maineensa, voi se ryhmä odottaa arvostelua, eikä sen ryhmän pitäisi siitä valittaa, vaan muuttaa tapojaan ja ansaita arvostus.

Suomalaisia arvosteltiin Ruotsissa joskus 50-60-luvuilla ja se johtui paljolti siitä, että siellä oli suomalaisia, jotka kohelsivat, kuten Slussenin sissit. Siihen liittyi toki myös ennen sitä Ruotsissa vallinnut eugenia, jonka arvoasteikossa suomalaisia painettiin alaspäin vähemmän kehittyneinä. Eräs nainen kertoi menneensä 50-luvulla jonnekin Ruotsissa ja olivat siellä ihmetelleet, että kuinka sinä voit olla suomalainen. Eikös suomalaiset ole lyhyitä ja tummia?

Siinä oli kyseessä osin propagandan luoma ennakkoluulo ja osin todelliset häiriköt.

Suomalaiset eivät valittaneet tai juosseet median sivuilla itkemässä. He tekivät töitään ja elivät elämiään. Kun tultii 70-luvulle, oli suomalainen jo hyväksytty ihmiseksi ja arvo nousi niin, että ei ollut enää mitään suomalaisuutta halventavaa asennetta. Suomalaiset ansaitsivat arvostuksen ihan itse, vaikka pääsääntöisesti sitä arvon alentamista ei oltu itse omilla toimilla ansaittu.

Ilkka Forsten

Suomalaisten mukana ei Allah saapunut kaupunkiin.

alpoaarno

Mutta ainakin s24 maahanmuuttopalstaa hallitsee itseoppinut profeetta Moktar.Gubta.

Kokenut mies

Suomen kehitys on parikymmentä vuotta perässä siitä mitä tapahtui esim. Yhdysvalloissa. Vielä 90-luvulla pystyi vapaasti keskutelemaan rotueroista, siitä olisiko eriryhmien parempi elää omilla alueillaan ja maahanmuuton vastustus oli laajaa. Tätä keskustelua harjoittiin lehdissä ja televisiolähetyksissä, jopa yliopistoissa pystyi järjestelmään tilaisuuksia, joissa näistä asioista puhuttiin. Sitten tapahtui jotain ja kaikesta tuli rasismia ja natsismia, koska hallitsijat huomasivat mihin asiat voivat johtaa. Taustalla oli tietenkin väestöpaine, joka Etelä-Amerikasta kohdistui ja johtajat päättivät entisestään monikulturistaa Yhdysvaltoja. Nykyisin valkoinen ei voi puhua näistä asioista mitään, jos haluaa säilyttää työpaikkansa tai virkansa.
Euroopassa ja Suomessa olemme nyt astuneet tämän vaiheen alkupäähän. Askelmerkit ovat täysin samanlaiset. Jos kehitystä ei pysäytetä nyt heti ja vastustus ole kansan keskuudessa riittävän laajaa, niin kahden kymmenen vuoden päästä Suomi on täysin erinäköinen etnisesti ja vihamielinen paikka kantaväestölle. Hiljaiseksi natsi ja rasisti syytöksillä pelotellut ihmiset pakenevat etnojengien väkivaltaa lähiöissä. Röyhkeä matupoliitikot ja alttarille nostetut toteemit pilkkaavat heitä ja vaativat lisää omille ryhmilleen.

John Quiman

Suomessa ei ole ollut amerikalaisten ongelmia noissa rotuasioissa, mutta viherfasistit ovat luoneet sellaisen mielikuvan, että on amerikkalaiset rotuongelmat Suomessakin. Amerikan rotuongelmat ovat historialliset, joten niitä samoja ei Suomessa edes voi olla. Paitsi, kyllä joku somalityttö selitti videolla, oliko Senaatintorilla, että he ovat rakentaneet kaikki siellä olevat rakennukset, ilmaiseksi. Siksi heillä on oikeus rikkoa ne kaikki.

Nyt, kun viherfasistit ovat saaneet Suomeen erivärisiä, tulkitaan jokainen poikkipuolinen sana niistä sen kuvitellun amerikkalaisen rotuongelman mukaan, vaikka arvostelu liittyy niiden eriväristen omiin tekoihin ja sossun tuilla elämiseen. Ikään kuin se olisi rasismia, vaikka se ei ole sitä. Suomessa tuo rasismivouhotus on täysin keinotekoinen.

Ilkka Forsten

Se ei olutkaan itämaan kommunismi joka nus****i suomineitoa silmään,se tulikin lännestä 1960 luvulla.

John Quiman

Itse asiassa kulttuurimarxismin alkulähde oli Moskovassa 20-luvulla. Sieltä se siirtyi kulkien jopa Amerikan kautta Frankfurtiin ja on tunnettu Frankfurtin koulukuntana.

Tuumailija

Sinnehän koko idea vietiin euroopasta Engelsin ja Marxin toimesta. Moskovassa sitten omat tahot alkoivat jalostamaan tätä ideologiaa ja pallo lähti pyörimään kuvailemallasi tavalla.
Nyt ollaan palattu lähtöruutuun.

John Quiman

Nykyinen kulttuurimarxismina tunnettu alkoi syntyä Moskovassa vallankumouksen jälkeen. Ihmettelivät siellä, että miksi Euroopan työläiset eivät yhtyneet vallankumoukseen. Päätyivät tulokseen, että ongelmana oli ”koti, uskonto ja isänmaa”, eivätkä olleet tarpeeksi sorrettuja.

Siksipä loivat uutta taktiikkaa, jonka tavoite ei ollut enää luoda vastakkainasettelua työläisten ja porvarien välille, vaan keksivät uusia vastakkainasettelun tapoja vähemmistöjen ja enemmistöjen välille. Kohteena oli perhe, kansallismielisyys ja uskonto. Nämä piti rappeuttaa ja luoda vastakkainasetteluita niihin asioihin. Näinhän tämä nykyinen ”suvaitsevaisuus” toimii.

I'm only assking

No, minä olen jo vuosia odottanut lähinnä sitä, mikä maa ja etenkin millä keinoilla asettuu edelläkävijäksi maahanmuuton ongelmien ratkaisussa. Vielä sellaista ei ole ilmaantunut. Nähtäväksi jää, onko edelläkävijyys sitten noin 80 v askel taaksepäin.

Suoraan kuin Neuvostoliitosta

”Helsingin poliisissa perustettiin ”eettinen kanava”, johon voi kannella työtoverista nimettömänä.”
Tää on niin Stalinistinen toimintatapa.

John Quiman

Sitähän se on. Oikeinajattelevat uskovat vieläpä tekevänsä hyvän työn, kun ilmiantavat väärinajattelevia.

On niin hieno nimikin annettu kanavalle. Ikään kuin olisi kysymys eettisyydestä. Tosiasiassa on kyse ajatusvalvonnasta, manipuloinnista ja muusta halveksittavasta alistamispyrkimyksestä.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Vasikka tv:n jatkoa?

Ilmeisesti poliisijohdolla jäi ikävä entistä poliisi-tv:tä, joten piti perustaa oma sisäinen vasikkalinja 😁

Ilkka Forsten

Mitä etiikkaa vaatii kannella toisista. Eettisyys tarkoittaa hyvettä ?

John Quiman

Viherfasistien ajatusmaailmassa kaikki on hyvettä, jos sillä edistetään viherfasistista ideologiaa ja lähestytään viherfasismin diktaturiaa.

Eka Kettunen

Yle on punavihermädätetty.
Poliisilaitos on punavihermädätetty.
Oikeuslaitos on punavihermädätetty.
Yliopistot on punavihermädätetty.
Valtamediat on punavihermädätetty.
EU on punavihermädätetty.

Kata

Totta,niin totta.

Jussiboy

Valhe, täysi valhe. Tuhon punavihreän tilalle voisi laittaa sinimustamädätetty, jos ne pääsisivät valtaan mutta onneksi eivät tule ikipäivinä saavuttamaan valta-asemaa. Ei tuo mädätysmielipide ollut kuin mielipide muiden joukossa, joskin hyvin pienen vähemmistön mielipide. Sinimusta on kuin se vasaran omistaja.

Ilkka Forsten

” Digitaalinen tallenne säilyy iäisyyden tai kymmenen vuotta, siitä riippuen kumpi tulee ensin täyteen.”
Laita tuon sanan digitaalinen paikalle vihersosialismi, niin tiedät mitä tuleman pitää ja millä aikataululla. Älä milloinkaan kuvittele että tämä kommunistinen vedätys on ja pysyy maailman tappiin. Suomi EI OLE ollut kommarivaltio vuosikymmeniä, ja se mikä oli olemassa ennen sitä, tulee takaisin. Ehkä sinunkin kannattaisi miettiä asiaa siltä kannalta, että lojaaliutesi omalle maalle tullaan kyseenalaistamaan.

Jussiboy

Kuule Forsten, minä en pelkää tippaakaan tulevaa ja kukaan ei voi kyseenalaistaa minun lojaaliuttani tälle maalle, ennemminkin kyseenalaistaisi sinun lojaaliuttasi ja yleensä sinimustien lojaaliutta. Minua vain sapettaa tuollainen kiilusilmäinen vihervasemmistohössötys, joka paikassa nähdään piruja ja uhataan, että sitten kun me pääsemme valtaan niin sinäkin joudut pulaan. Sitä päivää ei tule. Sinimustat ei saa edes kannattajakortteja täyteen ja jos saa niin ei saa yhtään kansanedustaja seuraavissa vaaleissa.

John Quiman

Ei totuus muutu valheeksi vain sillä, että joku väittää niin. Tottahan tuo punavihermädätys vähän kaikkialla ja kaikessa on.

Hh1488

Sä oot vitun tyhmä kommari, toivottavasti tulet kärsimään ja paljon.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Henri Hirn
Jussiboy

Heh, olet kova poika tai nainen uhoamaan. Sano muillekin veren veljille, että älkää eksyksissä sinne lumiseen metsää.

muttaneitikö

Onkos tuo Jussiboy suomi24 trolli Moktar.Gubta????

Kata

😀 Jauzaa jauzaa….

Kata

😀 Voi voi jussipussi…

Guuppa

Jussiboy taas selittämässä vasenta oikeaksi. Ei yllätä.

Juha

Heh. 99 % kansasta haluaa tätä kommunismia. Jos äänestät globalistisia vasemmistopuolueita, kuten kokokustaa, vihervassareita tai näennäisoppositio persuja on turha nyyhkyttää, että ympäröivä yhteiskunta mätänee. Sitä saa mitä tilaa

Pekka

Ketä sinä sitten olet äänestänyt?

Juha

Äänestän aina puolueita joiden ohjelma on globalismia vastaan ja sanovat selvällä Suomen kielellä ”EI EUlle” ja ”IRTI EUsta”.

Tämä kaikki kommunistinen ideologia on ulkoatuotua globalistisissa ajatushautomoissa mädätettyä aivoskeidaa. Kommunismi on ihmiskunnan syöpä. Luulisi jo Neuvostoliiton opettaneen suomaalaisille mitä kommunismi on.. ja silti valtaosa aivopestystä kansasta, yli 99 %a, haluavat lisää EU-kommunismia.

Pekka

Mitkä puolueet näin tekevät? Nimiä esille.

Juha

2015 eduskuntavaalit IPU n. 14 000 ääntä
2019 eduskuntavaalit IPU ja SKE n. 5000 ääntä

Suomaassa ehkä noin 10 – 20 000 kannattaa Fixitiä, joka on alle 1 %a äännestysikäisistä.

99+%a kannattaa EU kommunismia, jättämällä äänestämättä tai äänestämällä EU myönteisiä puolueita.

Juha

EU:sta eroaminen tapahtuu eduskunnan päätöksellä. Kyllä se on mahdollista jos kansa tahtoo.. nyt ei ole tahtoa kuten briteillä.
EU:n omissa sopimuksissa on määrätty menettely, jolla jäsenmaa voi erota unionista. Niiden mukaan eroaminen voi tapahtua kahden vuoden kuluttua eroilmoituksesta.
Suomi voi erota unionista riippumatta siitä, mitä EU:n lait siitä sanovat. Riittää, että eduskunta tekee asiasta päätöksen. Suomen perustuslain mukaan maamme on itsenäinen ja ylin valta Suomessa kuuluu Suomen kansalle”

Lot

Itse asiassa sekin toimisi, kun saataisiin ylin oikeus toteamaan petoksellisuus ja laittomuudet liittymisprosessissa.
Todetaan että koko EU reissu oli laiton alusta loppuun. Hallitus vain ilmottaisi, että laittomuuksien tähden ei voi muuta kuin palata tilanteeseen jossa 90-luvun alun lait pätee.
Oikeuslaitos vain on kommunisteja ja femakoita täynnä. Erittäin paha tilanne.

Pekka

Nyt sinä oiot kyllä vähän liikaa. Minusta sinä et saa kommunistia etkä EU:n kannattajaa tekemälläkään.
Miksi IPU ja SKE eivät saa enempää ääniä johtuu lähinnä siitä että ne ovat täynnä täysiä toopeja jotka eivät tiedä edes perusasioita. Tällä hetkellä ei ole yhtäkään puoluetta joka olisi oikeasti uskottava vaihtoehto tälle nykymenolle.
Tässä on yksi hyvä esimerkkivideo siitä miksi kukaan tervejärkinen ei näitä sinun pikkupuolueitasi äänestä:
https://www.youtube.com/watch?v=8xM0qBmEp88
FIXITiä on myös helppo huudella, mutta fakta on se että Suomen valtionvelka on 135 miljardia euroa joka takaa sen että meidät pidetään EU-eliitin talutushihnassa hautaan saakka.

Juha

Aivan, ymmärrän perusteesi ja tuo lienee syy, ettei näille puolueille ole ääniä satanut. Mutta tilanne nyt vaan on ollut sellainen, että muut puolueet eivät ole ilmoittaneet EU eroa tavoitteekseen. Valtion velka on toki iso ja se kertoo mitä EU on saanut aikaiseksi. Mutta ei se estä Fixitiä siinä missä ei Brexitkään jäänyt brittien velan takia tekemättä.

EU muuttuu vuosi vuodelta pahemmaksi kommunistiseksi diktatuuriksi. Sammakot eivät vaan ymmärrä hypätä kattilasta vaikka vesi kiehuu jo. 2023 vaaleissa äänet niille, jotka ajavat EU eroa, sillä Fixit tapahtuu vain eduskunnan kautta.

John Quiman

Moni uskoo, että ero EU:sta ratkaisisi kaikki ongelmat ja sitten oltaisiin itsenäisiä ja tehtäisiin mitä itse halutaan. Näinhän ei käytännössä kuitenkaan olisi, ellei sitten tee albanioita ja sulje maata kaikelta ulkopuoliselta kontaktilta. Se tuskin on kenenkään toiveissa, että ollaan itsenäisiä, mutta eletään kurjuudessa.

Muut maat, etenkin suuret, vaikuttavat joka tapauksessa, jos aikoo olla missään tekemisissä niiden kanssa. Jotta voisi käydä kauppaa, niillä on ehtoja, niillä jokaisella, kun luodaan sopimuksia.

Eikä Venäjän-kauppa ole mikään merkittävä ratkaisu vientikaupalle, vaikka aika moni uskookin niin olevan, etenkään jos muu kauppa heikenee.

Mitä suvakkihullutukseen tulee, ei se katoaisi, koska oma eduskunta, lehdistö ja virkakoneisto on täynnä suvakkeja. Vieläpä ne EU:nkin päättäjät ja muut ovat pullollaan suvakkeja. Niistä ei pääse eroamalla EU:sta.

Jos Suomi olisi suurvalta ja suvakkivapaa, sitten olisi asia ehkä toinen, mutta kun ei ole.

Jos halutaan suvakit kulttuurimarxismeineen pois vallasta ja vaikuttamasta, pitää ne saada pois vallasta omassa maassa ja ennen kaikkea myös EU:n vallankahvasta. Niistä ei kovin helposti pääse, ellei sitä tapahdu Yhdysvalloissa. Jos se tapahtuu Yhdysvalloissa, helpottuu niistä eroon pääseminen EU:ssakin. Ongelma on kansainvälinen, eikä sitä pääse karkuun etenkään pienet maat omin nokkineen.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Juha

Heh. Ulkomaankauppaa on täältä tehty aina. Ei se EU ero sitä lopeta.

Sen ymmärtää, että Suomi muuttuu pikkuhiljaa EUn periferia oblastiksi = lammaslaitumeksi, joka kerää pudonneita muruja pöydän alta, kun valtakunta on täynnä lampaita.

John Quiman

Ulkomaankauppaa on käyty erilaisin sopimuksin ja kuten kirjoitin: niille sopimuksille tulee ehtoja. En sanallakaan väittänyt, että vientikauppa lakkaisi EU-eron vuoksi.

Ei pidä katsoa niin kapeasti, että ei näe kokonaiskuvaa. Oikeassaoleminen ei ole uskoon perustuvaa, vaan tosiasioihin, jotka eivät muutu uskomusten tai halujen vuoksi.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Jouhi

Jos haluat antaa ymmärtää että PS olisi ollut jotenkin vakavasti otettavampi kuin muut vaihtoehdot, olet täysin pielessä.

Muutenkin tollaset cherry picking leimailuvideot ovat lapsellista iskua vyön alle. Jokainen joka asioista ymmärtää, tietää sen, että vaalilistat oli pyrittävä täyttämään ja vapaaehtoisia aktivoimaan. Persuillakin koostaan huolimatta oli vaikeuksia saada listojaan täyteen ja millaisia ehdokkaita siellä, ken muistaa, muistaa. Niin moni asia on pielessä ajatustavassasi.

Jos pienpuolueella on ollut erittäin hyvä ja selkeä PUOLUEOHJELMA, jossa selkeä tulevaisuuden FIXIT tavoite, johon ehdokkaat sitoutuvat, ja puoluejohto on aidosti älykkäitä, niin millään sivuseikoilla ei pitäisi olla väliä. Se on viesti, päämäärä ja aktivoituminen eri tavoin, eri tasoilla ja keskustelujen avaaminen, niin ettei niistä voi vaieta, jotka vievät asioita ETEENPÄIN.
Ainakin toisella mainitulla puolueella oli historiansa aikana todellisia patrioottisia ja päteviä valtiomiehiä johdossaan. Ainoa ”ongelma” taisi olla, että se ei persujen lailla valehdellut hoitavansa mamuongelmia pois, vaan ilmoitti että ongelmien juuret ovat muualla, siksi Fixit jne.

Juuri sellaiset ”haluan vain olla voittajien joukkueessa” -ihmiset, ketkä eivät välitä vaikka joukkue on läpimätä, rötösteleviä perseilijöitä, valehtelijoita, selkärangattomia opportunisteja jne. – juuri sellaiset ihmiset ovat vallanpitäjien viimeinen puolustuslinja, eli näennäisoppositio. Valehtelevat valtapuolueetkin ovat rehellisempiä toiminnastaan ja siten vähemmän vahingollisia.

Ilkka Forsten

SKE, pellelauma. Se nähtiin silloin kun hehkutettiin Suomi – Maidania joka sai aikaan pelkkää myötähäpeää, kun keppanätölkit kourassa örvellettiin täyttä tuubaa.

Juha

Vähemmän vahinkoa SKE olisi aiheuttanut hallituksessa kuin nykyiset nolot örveltäjät.. päägangsteri bilettää sinun rahoillasi kaljapullo kourassa. SKE sentään maksoi omat bissensä. Ja oli ainoita puolueita joka uskalsi ehdottaa EU eroa.

Tosin nykyinen WEF/EU nukkehallitus törsää moninkertaisesti sinun rahojasi kuin muutama uutiskynnyksen ylittänyt örvellysilta tai krapula-aamupala. Mutta sehän on maan tapa.

Hohhoijaa. Suomaan kansa.. turvenuijia täynnä. Onneksi EU suojelee soitamme.

Oku

Totta! Tätä kansa haluaa ja onttopäät nauttii siitä!!!

Kaitsu

Kyllähän poliisille suurinta hallaa tekevät nämä ”Taposet” ym vihervasemmistolaista ajatusmallia yli-innokkaasti levittelevät ja ylistävät ”poliisit”.
Se, että poliisin ylimpänä käskijänä toimii vihreä sisäministeri, niin on jo sinällään rikos kansaa kohtaan.

Jouni S.

Asioita, joihin pitäisi suhtautua vain ja ainoastaan kylmällä järjellä, ei pitäisi koskaan antaa mekkoa käyttävien vihervasemmistolaisten päätettäviksi ja/tai hoidettaviksi. Valitettavasti nämä henkilöt päästävät aina tunteet pintaan & etusijalle, kun on kysymys esimerkiksi tietyistä kansanryhmistä. Samalla järki (jos sitä edes on) väistyy johonkin taka-alalle.
Tällaisesta toiminnasta kärsii lopulta valtaosa kansasta (meillä kantasuomalaiset), jos ei muuten, niin maksamalla siitä nousevina välittöminä ja välillisinä veroina mm. siksi, että valtio vain velkaantuu yhä, ja siltikään tärkeitä resursseja ei saada lisää.
Se, että tällaiset henkilöt pääsevät vielä poliisiministereiksi ja -kansiapääliköiksi asti, on erityisen vaarallista, koska sillä on välitön vaikutus poliisin toimintaan käytännön työssä. Asioita priorisoidaan tavalla, joka johtaa vain lisääntyviin resurssitarpeisiin, kun pitäisi puuttua juurisyihin, jotta väärille urille pyrkivä toiminta loppuisi heti alkuunsa.
Samankaltaista suhtautumista on valitettavasti havaittavissa myös syyttäjä- ja tuomioistuintoiminnassa. Tuntuu vahvasti siltä, että vastuulliset eivät sielläkään ole tilanteen tasalla.

Hema

Juuri lisääntyviin resurssitarpeisiin valtiovalta tähtää, ja on tähdännyt jo kauan. Niin meillä kuin muuallakin. Kun valtio perustaa jonkin uuden viraston, tai työryhmän, heidän kykynsä saada juuri siihen toimeen lisää määrärahoja perustuu juurikin tehottomuuteen. Heidän toimensa eivät aivan riitä saamaan juuri sitä tai tätä ratkaistuksi, mutta ensi vuonna – kunhan määrärahoja on lisätty – saavutamme tavoitteemme. Tälle toiminnalle on sitten helppoa perustella lisää verorahoja, joiden oletusarvot taas oikeuttavat valtiovaltamme lainaamaan tuon rahan jo etukäteen.
Kuinka moni teistä kokisi olonsa huolettomaksi, eläessään yli varojensa ja lainaten kokoajan lisää?

Tuumaus

Irtisanomiskulttuuri heh, rikolliset pysyy töissään vaikka mikä olisi koska oikeuslaitos on läpimätä ja yhden poliisin todistus vastaa vähintään kahden muslimimiehen todistusta niiden oikeudessa: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cc982f69-0595-4354-b050-960ada5ce3c5 jokainen videossa oleva syyllistyi virkavirheeseen.
Poliisissa on mitä varmasti lakia rikkovia ihmisiä huomattavasti enemmän kuin normaaleissa juuri tämän takia, joissain poliisipiireissä rikollinen toiminta(virkavirhe) on normi käytäntö ja heitä ei rangaista koskaan aarnio oli poikkeus mutta kai siinä on jotain muuta ja nämä sitten muka valvovat lakien noudattamista, luotan yhtäpaljon kuin vaikka kepun lupauksiin.

Tuumailija

Tuosta ”eettisestä” valikoinnista on noussut vähän väliä pieniä jutunpätkiä esille, mutta ei juuri valtamediassa.

Aikoinaan poliisi oli poliisi myös vapaa-ajalla, virkavelvoite sitoi häntä yksityiselämässäkin. On huoimattu, että tänä päivänä ollaan siviilissä silloin poliisia kun halutaan väärin perustein päteä itselleen etuisuuksia pelottelemalla tahi vältellä vastuuta.

Taponen taasen on ollut erityisen aktiivinen ulostuloissaan, puolustaessaan vasemistokulttuuria. On itse rikkonut ohjesääntöä nostamalla toisen puolesta rikosilmoituksen ja itse tutkimalla sitä, tähän jostain kumman syystä ei olla puututtu muulla tavoin kuin asian eteenpäinviennin estämisellä ts. tukinta lopetettu muiden taholta.
Mutta koska vasemmistolainen agenda takana, niin painetaan villaisella.

skeptikko

Mätänemisen kehitys tuli itselleni näkyväksi jo vuonna 2000. Toin asiaa esille ja tietenkin sain pilkka-naurut osakseni, nyt on naurajat sitten olleet hilljasempia.

Juha

Samoin. EUn alkuajoista asti olen puhunut ja kirjoittanut kuuroille korville että tämä kommunismi tuhoaa Suomen. Ja näin on tapahtunut.
Espoolaiset vasemmistolaista kokoomusta ja keskustaa kannattavat ystäväni itkevät nyt että ei tämä olekkaan enää se turvallinen muumimaailma jossa elävät. Joukkopako mädätetyistä tsadista, turusta ja tampereesta (punakaupungit kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella) kiihtyy. Mutta sorry boys, vassareille ei myydä asuntoja meidän lintukodosta.