Kotimaa Kulttuuri Uutiset

Suomi Herää-kulkue järjestetään jälleen itsenäisyyspäivänä

Kuva: Suomi herää.

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2022 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta.

Suomalaisuus on vuosituhansien saatossa ainutlaatuisessa ympäristössä jalostunut veren, kielen, luonnonmaiseman ja kulttuurin liitto.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomi Herää -kulkueeseen Helsinkiin itsenäisyyspäivänä 6.12. Seuraa tiedotusta kanavillamme.

https://www.suomiheraa.com/

 

33 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juu

Todennäköisesti on täysi mediahiljaisuus, mutta jos jotain uutisoidaan niin kaikki paikalla olleet leimataan äärioikestoksi

Aatu H.

Mitä sitten jos leimaavat? Ne leimaavat päivittäin äärioikeistoksi muutenkin ja ihan joka paikassa ja asiayhteydessä. Ei mitään uutta eikä ihmeellistä.

Heikki Salama

Olet pirun oikeassa! Jos sinusta ei huomisessa lehdessä ole ivaa, pilkkaa, loukkausta tms, olet viettänyt tämän päivän väärin.

undertaker

Tuo kulkue kasvanee lopulta niin suureksi, että punagröönat ja heidän tukemansa kemujengit alkavat hyökkäillä sen kimppuun.

Silloin kyllä Suomen viranomaisten arvopohja mitataan.
(pahimmassa tapauksessa on se perinteinen kuusi jalkaa maanpinnan alapuolella)

Tuumailija

Se on ollut kohtuullisen kokoinen jo useampana vuonna, samoin kuin 612 kulkue. Antifat ja äärivassarit hyökivät kyllä yksin kulkevien ihmisten kimppuun, joilla ei ole mitään tekemistä kummankaan kanssa, on vain kiva muiluttaa jotain eläkeläispariskuntaa illan ratoksi (kuten eräinä vuosina on tapahtunut).
Itse ollut kummallakin marssilla, tunnelma on hieno kun kumpaankin suuntaan katsoessa ei näy kärkeä eikä häntää korttelien matkalla, pelkkä soihtujana.

Ilmari

Onko 612 ja Suomi Herää eri kulkueita?

Ilkka Forsten

Jos herää 6:12 niin on.

Kata

😀

Rotta 33

Niinkauan kun suomessa sallitaan vapaamuurarius ja j–talainen tyhjästä painettu raha KAIKKI tälläinen turhan päivänen valittaminen ja ihmettely on turhaa!! Voisi vaihtoehto mediat harvoja lukuunottamatta pikku hiljaa ruveta puhumaan asioiden oikeilla nimillä vai eikö tämä lammas goyim kansa ole vielä saanut tarpeekseen????

Valko ihoinen goyim on todellakin pääosin äärimmäisen aivokuollut ja typerä ilmestys nykypäivänä niitä harvoja vastarinta liikkeen jäseniä ym muita J kysymyksen ymmärtäneitä!! Näin loppuun vielä stuuupid goyim!!!

Syrjäinen rannikkokaupunki

…taas pitäis lähteä Helsinkiin… Empä taid viitsiä tälläkään kertaa. Olispa jotain Turussa, Tampereella tai Jyväskyässä niin vois ajatella.

Taidan ylistää Suomea kuten ennenkin. Polttamalla ulkomaalaisia savukkeita, käyttämällä nuuskaa ja juomalla ulkomaalaista kaljaa.

Ilmari

Miksi ihmeessä kukaan polttaa minkäänmaalaisia savukkeita? Joka askissa on varoitus että tupakka tappaa.

Lasse

Tiiätkö ilmari mitä? Älä uso kaikkee mitä luet Se on elämä kun tappaa. Tupakka ei ketään tapa, joitakuta saattaa rööki nopeuttaa hautaan ei kaikkia. Jokku täyttää sata piippu suun pielessä sun harmiks

Tuumailija

Tupakka yksistään ei ole tappanut vielä ketään, eikä sen vuoksi tai käytön vuoksi ole tapettu. Mutta ei sen polttaminenkaan hyväksi ole, edesauttaa monen sairauden syntyä.
Miksi alkoholipitoisiin valmisteisiin ei laiteta varoitusmerkkiä, sen vuoksi ja vaikutuksen alaisena on moni päässyt hengestään ja terveydestään suoranaisesti.

Kata

Ja alkoholilla on se vaikutus että joku muukin voi päästä hengestään…tupakalla,ei edes sen tuskalla sitä tapahdu.
En pidä tupakasta enkä sen hajusta mutta kunhan kukaan ei polta mun himassa.Eikä partsilla.

Vanhoissa leffoissa kaikilla käryää keittiön pöydän ääressä ja lapsoset mukana ja ei kukaan ollut millänsäkään.On voinut olla haittoja mutta…näin asiat meni silloin ja muuttuu ajan myötä.
En usko että cancelointi auttaa tähänKÄÄN.

Ilmari

Iskusana Tupkka tappaa on aivan riittävä. Jokainen ymmärtää tai ainakin pitäisi ymmärtää, että siinä tarkoitetaan tupakanpolttoa.

Ilkka Forsten

Stubb:n akka tappaa…. Olen samaa mieltä.

Pekka is pest

Tupakan ainoa isompi ongelma on se, että ulkopuoliset kärsii siitä (passivinen tupakointi). Jos tupakkimies kuolee johonkin ödeemaan, on se itseaiheutettua ja sen hoitoyritysten kustannukset on pieni raha sen rinnalla, mitä Marin lahjoitti Italiaan.

Tuumailija

Ei ole pakko olla samassa tilassa tupakoitsijan kanssa. Siksi toiseksi se on enempi hajuhaitta kuin mitään muuta.
Järkevä ihminen ei pössyttele esim. bussipysäkillä jos siellä on lapsia (ihan esimerkinkään vuoksi).
Mielummin haistelen tupakan tuoksua/hajua kuin sitä että joku koittaa epätoivoisesti peittää p**kan/ vaihdevuosien hajut hajuveteen/axeen, haisee kuin portugalilaisen porttolan pisuaari, ihan vain laiskuuttaan henk.koht hygieniasta.

Tosi, se keuhkoödeema on ihan tupakkimiehen oma ongelma, mikä sen loppupelissä on oikeasti aiheuttanut onkin sitten eri asia, tupakka ei sitä tee mutta edesauttaa.
Mutta samalla tavalla kaikki joutuvat sen rapajuopon maksan-/haiman/ munuaistensiirrot maksamaan, siltikin vaikka tiedetään että nämä riemuidiootit menevät ja tärvelevät siirretyt elimet uudelleen. Samalla joku nuorempi henkilö jää ilman siirrännäistä ja joutuu kärvistelemään helvetin tuskissa dialyysilaitteen kanssa vuositolkulla.

Ilmari

Vieläkö tätäkin saa lukea. Tupakka nimenomaan on suurin keuhkosyövän aiheuttaja. Ei siitä ole pitkiin aikoihin ollut epäselvyyttä

Ilkka Forsten

En juo koskaan ennen aamukymmentä – mutta ainahan kello on kymmenen jossain päin maailmaa.

ike

Tupakka samoin kuin alkoholikin ovat suomessa niin kalliita että joku lääkäri sanoi, ovat kyllä hoitonsa maksaneet. Eri asia sitten on mihin ne verot käytetään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilmari

Lääkäri on väärässä. Eivät ole maksaneet hoitojaan etukäteen. Tietenkin kaikki pitää silti hoitaa

ike

Se johtuu riippuvaisuudesta, aivan samoin kuin punavihreyskin. Sekin tappaa.

ike

No vastaus meni taas odottamaan hyväksyntää.

Kata

Näen sun kommentin ja siinä on se sana..”taputtaa.”

Ilkka Forsten

Tiedämme myöskin että viina on hitaasti tappava myrkky, mutta mihinkäs tässä on kiire ?

Aatu H.

Voisipitäisi – TEE! Aina voi itse järjestää tapahtuman omalla tai lähimmällä paikkakunnalla, jos ei ”viitsi” lähteä kauemmas tälläkään kertaa. Tai kerätä mukaan hyvän porukan ja lähteä samalla kyydillä kauemmas, missä tapahtumat järjestetään. 0h0km0€-tyyppien kommentointi ja valittaminen sohvalta ei enää kiinnosta tapahtumiin aktiivisesti osallistuvia ja tapahtumien järjestäjiä. Vain aktiivisella osallistumisella on merkitystä.

ike

Jotta Suomi heräisi siihen ei prinsessa Ruususen suudelma enää riitä, tarvitaan aivan uutta otetta. Olen lyhyellä välillä pessimisti, pitkällä aikavälillä optimisti, olemmehan täällä jo olleet muutaman tuhat vuotta, siis suomessa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
otto suni

Suudelma ei todellakaan riitä sillä kuoleman suudelma Mafian tapaan olisi ainoa pelastus ja se tulisi antaa kaikille nykypolitiikoille. Vanhaan tapaan saunan taakse ja sillä asiat järjestyy!

Lasse

tää kansa ei herää se on varma. Muutamat kyllä on hereillä mut se ei riitä muutaku niiden muutamien vttumaiseen vtutukseen. Kattokaa eduskuntaa ja kalluppeja jos ette uso

Pekka is pest

Ehkä noin. Mutta vetäistään yksi -30C pakkasyö ilman energiaa ja katsotaan, kuinka moni narsistinen sipulisäkki vielä haluaa meuhkata sukupuoli-identiteeteistä, ilmastonarratiiveista, rasismista ja viherliberalismista. Ehkä muutama vielä voi, mutta laitetaan siihen sitten yksi -30C yö jatkoksi, ja katsotaan uudestaan.

ike

Täytyy toivoa kylmää talvea, ehkä se herättäisi suomen kansan. En nyt kuitenkaan olisi varma. Nämä politrukit elää aina mukavasti, olosuhteista riippumatta.

Kata

Ihan taatusti!Voipa jopa olla bileiltojaKIN…..

Uusimmat uutiset