Kotimaa Politiikka

Suomi sulkemassa ilmatilan venäläiskoneilta

Kuva: Flickr.

Myös monet muut Euroopan maat ovat omaksuneet samanlaisen linjan Ukrainan sodan vuoksi.

 

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd.) ilmoittaa Twitterissä, että Suomi valmistautuu sulkemaan ilmatilan Venäjän lentoliikenteeltä.

Harakka ei kerro, milloin sulkeminen alkaisi tai kuinka kauan se kestäisi.

Monet eurooppalaiset ovat ottaneet samanlaisen linjan Ukrainan sodan takia. Esimerkiksi Saksa, Viro ja Puola ovat kieltäneet venäläisyhtiöitä lentämästä ilmatilassaan.

Venäjä on ilmoittanut vastaavista rajoituksista joillekin Euroopan maille. Lentoliikennettä tarkkaileva Flightradar24 kertoo Twitterissä, että lähes kaikki Euroopan maat, jotka ovat maantieteellisesti lähellä Venäjää, ovat asettaneet rajoituksia Venäjän lentoliikenteelle.

 

Lähde: Verkkouutiset, Twitter

23 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ola

Suomi varmisti Finnarin konkurssin, se on jatkumoa määrätietoiselle suomen tuhoamiselle mitä nykyhallitus harrastaa.

Tietää

Moskovan-Pariisin kone lentää Suomenlahden käytävää pitkin Itämerta Saksan yli Ranskaan. Eli lentoreitit muualta on jo estetty. Kun lisää sulkeutuu, venäjän koneet pääsee vain jäämeren kautta kohteisiin jotka eivät ole kiltäneet lentämistä.

huono veto

Mitä tähän nyt sanoisi… Tämä on kuin ampuisi itseään jalkaan.

ike

Kun tuo kaukoidän liikenne loppuu Finnairilta niin siitä tulee niin kallis yhtiö että sitä ei enää yliverotettu suomen kansa pysty tekohengittämään. Muistakaahan tuo.

Tuumailija

Vielä kun muistetaan kuinka pitkään käytiin poliitikkojen (oikeiden) taholta neuvotteluja että Finnair sai luvan lentää NL:n/Venäjän ilmatilan halki.
Nyt palautuu takaisn reitti lähi-idän kautta, joka aiheuttaa reiluja polttoinekulujen nousuja sekä matka-ajan pidentymisen.

Ilkka Forsten

Niin, ja miten käy ilmastohätätilan, kyllä nyt pitää keloapinoiden taas maata Mannerheimintiellä liikenteen tukkona, sillä sehän auttaakin asiaa.

kasimir

Olemme ottaneet rusinoiden sijaan pullasta ne kirpeät jauhot. Venäjän silmissä emme ole neutraali, mutta Naton silmissä olemme. (Tai ei ehkä täysin, mutta olemme edelleen ilman Naton turvatakeita).

Hulluinta tässä on tämä vitkuttelu kun Nato ja kaiken maailman kenraalit ovat lähes rukoilleet Suomea Natoon, eli saisimme jäsenyyden todnäk heti. Ja Venäjä tietää tämän, kuten myös sen, ettei Nato ota sotaa käyviä maita liittoonsa. Mitä tässä siis jää jäljelle Venäjän näkökulmasta? – Se, että nyt kannattaa äkkiä hyökätä Suomeen kun vielä ehtii. Vielä kun pystyy tekemään meille ”ukrainat”. Nato ja kv yhteisö on juuri osoittanut miten käy jos olet liittoutumaton. Apua ei heru keltään.

kasimir

Parempi ehkä ammua itseä jalkaan ja ottaa vähän taloudellista iskua, mutta kohta täällä on joku muu ampumassa meitä jalkaan.

Oletuksena nyt se, että Suomi nyt todella pohjustaa Natoon liittymistä pikakaistaa pitkin. Muutoinhan tässä ei ole mitään järkeä osoittaa Vanjalle olevamme puolueellisina heitä vastaan mutta jättää hakematta Naton turvaa.

ike

Jostakin lueskelin että turvatakuut astuu voimaan heti kun hakemus on jätetty joten missä viipyy.

John Quiman

Juuri nyt on otollinen aika, kun Venäjän armeija on kokolailla varattuna Ukrainan valtaamisyritykseen. Eivät jouda muualle eli ovat heikkoja muualla.

unto

Ja tähän loppuu Finnairin kannattava/pystyssä pitävä Aasian bisnetti. Silti näin on tehtävä, koska Venäjän ilmatila sulkeutuu Neukkula-malliin joka tapauksessa.

mr.rock and roll

taitaa suomi oy ab.olla sekaantunut ihmis/lapsikauppaan,mitenkä myö pärjätään,ku rahahanat menee kiinni.aasiassa on sanonta.no money,no honey.

Ilkka Forsten

Sinulla tuntuu olevan niin vahvasti huolena tuo lapsiin sekaantuminen, että alan hiljalleen uskoa lukevani ihgun pedarin ulostuloja.

mr.rock and roll

se koira älähtää,mihin keppi kolahtaa.

Ilkka Forsten

Niin näyttää tehneen.

mr.rock and roll

luuletko ilkka oikeesti,että maailma on rehellisellä pohjalla.ihan täyttä illuusiota ja harhakuvaahan tää on.

Ilkka Forsten

Tajunnanlaajentajien näkövinkkelistä katsoen kaikki on mukavaa illuusiota, ja eikös ne rock and roll porukat yleensä hiimuile kokkelit nokassa ?

mr.rock and roll

pyydä anteeksi tuota lauasuntoasi.onko selvä.

Ilkka Forsten

Kyllä, olen selvä.

John Quiman

Onko mielestäsi koko Ukraina ja kaikki ukrainalaiset sekaantuneet ihmis- ja lapsikauppaan, kun toivot venäläisten ottavan haltuunsa Ukrainan?

Oletko tullut ajatelleeksi, että sitä laatua rikosta on Venäjälläkin ihan taatusti siinä missä Ukrainassakin. Entä Kiina ja sen ihmiskauppa sekä kehon osien bisnes?

John Quiman

Suomen pitää tehdä jotain muiden eurooppalaisten tapaan.

Ei voi unohtaa sitäkään, että lennoista maksetaan venäläisille, jotka laittavat rahat oman lentoliikenteensä kehittämiseen. Ehkä he eivät halua menettää niitä rahoja.

Eipä Venäjän yli lentäminen loppuisi ikiajoiksi, mutta joksikin aikaa kyllä.

mr.rock and roll

oi lapsi suomen.valtamedia kaatumassa,rikollisten ”valtio” ukraina kaatuu.hienoja aikoja,kyllä tätä on toivottukin.

Irmeli

Luulonsa kullakin….venäjä ulos, hullu putiini alas!