Kotimaa Rikos Uutiset

Tampereen Nekalassa puukotuksia: ulkomaalaistaustaiset tunkeutuivat yksityistilaisuuteen

Kuvituskuva: Youtube (ei liity uutiseen).

Tampereen Nekalassa on tapahtunut perjantain ja lauantain välisenä yönä useita väkivallantekoja. Uhreille on aiheutunut vakavia vammoja ja kaksi ihmistä on saanut sairaalahoitoa. Ainakin yksi epäilty on otettu kiinni. Kansalaiselle tulleen silminnäkijähavainnon mukaan kyse on juhlista joihin on kutsumatta saapunut joukko ulkomaalaistaustaisia miehiä puukkoineen.

Täysi-ikäiset suomalaisnuoret ovat vuokranneet talliosakkeen jonka ovat remontoineet vapaa-aikatilakseen, jossa voi tavata kavereitaan, pelata biljardia ja viettää aikaa yhdessä. Perjantaina nuorten tapaamispaikassa oli avajaisjuhlat, joissa piti olla läsnä vain kaveriporukka. Paikalle oli kuitenkin saapunut runsaasti kuokkavieraita.

Silmitön väkivaltatilanne oli saanut alkunsa, kun kutsumattomia ulkomaalaistaustaisia miehiä oli kehotettu riisumaan kengät saavuttaessa peremmälle juhliin.

Yksi uhreista sai useita puukoniskuja päähänsä, lisäksi hänet potkittiin tajuttomaksi. Toinen uhri on saanut vakavia pistohaavoja alavatsaan.

Kuten tavallista, valtamedia nimittää tilannetta nuorisojuhlien ”joukkotappeluksi”, kun todellisuudessa kyse on tuntemattoman ulkomaalaistaustaisista koostuneiden miesten joukon tunkeutumisesta puukkoineen yksityistilaisuuteen.

41 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Palautetta

Avoimet ovet olivat kaikille ihmisille tilaisuuteen.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Palautetta
Huutista kirjoitukselle

Tapahtuma ei todellakaan ollut vain kaveriporukalle vaan sinne sai tulla kuka vaan, joka käy myös chill loungen somesta ilmi. Miksi kirjoittaja valehtelee?

Maailma pois kylästä

Hyvä esimerkki siitä kuinka käy, jos on liian avoin ja suvaitsevainen.

fakta esiin

Kuka vaan ei saa tulla yksityisiin juhliin. Tilan saa vuokrata ajanvarauskirjasta maksua vastaan kuka vaan, mutta tunkeutua toisten illanviettoon ei saa. Lisäksi kyseinen tila on sellaisessa paikassa, että satunnainen ohiajo ja poikkeaminen on mahdotonta.

ike

Jos noin on tämä ”kaveriporukka” teki vain yhden virheen, luulivat että ihmiset ovat luonnostaan mukavia, samanlaisia, samanarvoisia ja kaikista voi tulla kavereita. Jopas on mennyt perille valtamedian propaganda. Ei vielä ollut kokemusta noista röyhkeistä maahantunkeutujista jotka eivät kunnioita maan tapoja pätkääkään. Olkoon tämä opiksi. Tuota porukkaa ei koskaan saa hyväksyä mihinkään porukoihin joissa osallistujista ei ole kenelläkään pitkäaikaista kokemusta, senkin jälkeen aika varauksella.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
Jsn-Man

Täysin epäolennaista onko tilaisuus ollut kaveriporukalle vai kaikille jotka sattuivat paikalle. Matut siis tulivat jo valmiiksi sillä asenteella että ’otetaan paikka haltuun’ ja raivostuivat siitä kun heitä pyydettiin riisumaan kengät!

ike

Kaikkien tulisi jo tietää että laki ei ole kaikille sama.

Minervan Pöllö

Tämä muslimien väkivalta on ollut jokaisen omilla aivoillaan ajattelevan ja omilla silmillään näkevien tiedossa jo vuosikymmenet. Tällainen toiminta on luonnollista seurausta, heidän ”kulttuuristaan”, he tulevat barbaarisista takapajuisista yhteiskunnista, joissa he ovat yläluokkaa ja siten herrakansaa, ainoan oikean uskonnon ja jumalan edustajina. Kaikki muut kuin he, ovat toisen luokan kansalaisia, usein pelkästään orjan asemassa olevia. Rasismi näissä hapettomissa teokratioissa, on herrakansan etuoikeus ja täysin luonnollinen olotila.

 Suomessa kuten ei Euroopassakaan ylipäätään ymmärretä, että me, olemme heidän silmissään, emme pelkästään toisenluokan kansalaisia, vaan myös toisenluokan ihmisiä. Se, että heille sallitaan ”uskontonsa” ja ”kulttuurinsa” vuoksi etuoikeuksia, jotka eivät heille kuuluu vahvistaa tätä käsitystä, puhumattakaan, että näille on vuosikymmenet todistettu kantaväestön rasistisuutta, ominaisuutta, joka kuuluu vain heille, ja josta he hyötyvät samalla tavoin täällä kuin kotimaassaankin On naurettava puhua kotouttamisesta ja asioiden puhumisella selvittämisellä, tämä ongelma ei poistu muutoin kuin samalla myrkyllä jota he meille tarjoavat. Jollei tähän puututa todella järein asein, on seuraava vaihe, että nämä aseistautuu ja ryhtyvät todenteolla viemään eteenpäin islamilaisen maanpäällisen paratiisin luomista a´la Afganistan.  Se että näiden väkivaltaisten mielipuolten annettaan terrorisoida ihmisiä on täsmälleen sama asia kuin terroristien rekrytointi esim. Issisin riveihin, tässä tapauksessa suvereeniksi valtioksi itseään kutsuva Suomi kustantaa ja tukee sitä.   

 

 

Kata

Katsoin eilen ”The Cave” lyhytelokuvan NG:lla…sairaala Syyriassa.Niin hirveää, ei ei sitä voi tajuta.
Leffa kertoi kuinka muutama nainen oli saanut ”luvan” hunnutettuna hoitaa lapsia,voi lapsiparat mitä he kokevat yhä…ja tuo sota vaan jatkuu..jo 3000 vuotta ja silleen.Mutta ”perinteet” säilyy!
Mukaan sitten lähimaat ja iso maa naapurista.Ja issikset sekaan.Tuhoa se tietää.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Katariina Pihl
Bling Bling

Apeat on nykyään verhot meillä Suomessa.

Nationalisti

Tällaiset tapahtumat ovat vain lisääntymään päin, valtamedian toimintakin on erittäin vastenmielistä.
Suomalaisten olisi korkea aika oppia puolustautumaan ja tosissaan laittaa vastaan näille rotumuukalaisille.
Pelkästään se, että maahantunkeutujia tulee paikalle ja kukaan ei ole heitä kutsunut, on merkki siitä, että nyt on syytä varautua väkivaltaan.
Suomalaiset, lopettakaa se bilettäminen ja roskaruoan syöminen, alkakaa harrastaa itsepuolustuslajeja ja saliharjoittelua.

Jones

Ikävä kyllä mutta alistamisella on pitkät perinteet. Jo raamatun ajoilta lähtien on hekutettu tulokkaiden jumallallisuutta. Evankeliumi Johanneksen mukaan: 10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’? 10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

Jsn-Man

No ei se Jeesus tarkoittanut että jonkun uskontoryhmän jäsenet olisivat Jumalan kaltaisia. Jeesus tarkoitti että Taivasten valtakunta on meidän sielumme ja jokainen voi tulla Jumalan kaltaiseksi tämän maallisen lihakuoren jälkeen.

ike

Miten kävisi jos me (maapallon asukkaat nyt) löytäisimme elämää muulta planeetalta, joka olisi samalla tasolla kuin itse olimme vaikka 2….3000 vuotta sitten. Tiedän, aika epätodennäköistä, kun otetaan huomioon edes se mitä nyt tiedämme maailmankaikkeudesta. Kuitenkin jos astronautti menisi sinne pattereilla toimivan parranajokoneen kanssa aika läheltä liippaisi että hänestä tehtäisiin jumala. Tiedän, aika epätodennäköistä tuo noin lähellä oleva yhteensattuma. Olisivat joko paljon meistä jäljessä (jonkinlainen biologinen alku) tai paljon meitä edellä. Tuo yhtenäinen match on ehkä lähes mahdoton kun ottaa huomioon maapallon iän ja sen kuinka vanha universumi on, tai kuka tietää. Riippuu siitä minkä painoarvon antaa käsitteelle ääretön.

Jari Vuorinen

Niin, tätä on kyllä useaan otteeseen ennusteltu tai oikeestaan tiedetty tapahtuvaksi.Näin väkivaltaisen käytöksen takana on huumeet ja valtataistelu,jossa pelko on valtaa ja valta on pelottelua sekä välivaltaa,äärimmäistä maineenhankintaa piireissä joissa käytetään kamaa.

murre riepunen

Kantaväkeen kuuluville nuorille myös opetettava kuinka valloittajien edessä tulee toimia, ei siinä pyydellä kenkiä riisumaan, ei , vaan kumarretan ja tarjotaan kaikkea mitä tarjolla on, anteeksi ja ylistysä vieraiden maallemme tuotua rikkautta sekä uuden meille hiukan kaukaisen kulttuurin ihanuutta.

mansen gona

Kantaväestöön kuuluville pitää opettaa kaikenlaisten kättäpidempien käyttöä.
Silloin vastaavien kuokkavierailujen sattuessa poliisin ei tarvitsisi tehdä muuta kuin nostaa valmiit mustat paketit mustaan maijaan.

I'm only assking

Nämä nyt olivat varmaan niitä hauskoja kokkailu- ja pelihetkiä, joista niin paljon silloin v. 2015 puhuttiin.

Juha

Tampere on menetetty kaupunki.
Kommunismi on sielun vihollinen ja ihmiskunnan syöpä.

ike

Tuossa pitäisi menetellä niin että niskasta kiinni, tunnisteet pankkitilin jäädytys ja käteisen takavarikointi ja seuraavaan koneeseen. Ei koskaan enää pohjoismaihin, Olisikohan tuossa pohjoismaisen yhteistyön paikka, no leikillänihän minä tuon pohjoismaisen yhteistyön. Ei tuosta ruotsista ainakaan juuri apua olisi.

Ruupo Kustaa

Nyt pitää miettiä onko tämä hyvä uutinen. Yle ynnä muut ns oikeat mediat herätyyys. Voisitteko muotoilla uutisen teidän suodattimien läpi, niin että asia näyttäisi vaikkapa yhteiseltä pelihetkeltä plus että, tarvitaan lisää osaajia jne. Kyllä te tiedätte

Prozac

Kun hollitupalaiset päästetään saliin, niin sali muuttuu hollituvaksi.

Irmeli

Ei ollut mediaseksikäs teko. Olisi pitänyt olla joku äääärioikeestoon viitaava porukka, niin kyllä olisi praavadat laulaneet…Ylellä istuttu huivipää eukkojen kera, haukkumassa suomalaisia ja valittamassa rasismista…Mutta tosiasiassahan suomalaiset ei mene mihinkään vieraaseen joukkoon porukalla puukkojen kera heilumaan…Määrätyllä kultuurilla/uskonnolla on vaan se vuosisatojen ero sivistyksessä…

juha II

”Nuorisojuhlien joukkotappelu” kutistuu kylläkin tosielämässä matujen riehunnaksi puukkoineen.
Olisiko niin, että kenkien riisuminen katsottiin ”epäpyhäksi” rienaukseksi ja kehotus tuohon toimeliaisuuteen loukkaukseksi, sillä eihän kuffari voi lakia lukea ”ylemmilleen” edes kohteliaalla pyynnöllä. Kengäthän on riisuttava pois kun astuu Moskeijaan. SPR on keuhkonnut vain suojateilleen ”rasismista” ja laskenut huimia tulojaan unöhtaen kertoa, että Suomessa on tapana riisua kengät pois kun astuu vierastaloon ja kotonakin on sama komento! Tämä kertoo vain siitä, että runsaasta ja nälkävuoden mittaisesta listasta oli jäänyt uupumaan vielä yksi tuikitärkeä ”koordinaattori” pois!!!

Kokenut mies

Siihen loppui kokoomusnuorten yritysbisnes, kun isien ja äitien maahantuoma voimavara näytti parastaan.

X

Eipä taida kuule vaikuttaa rahakkaampien kansanosien vointiin näiden kultamussukoiden perseily. Rupeaa olemaan aina vaan selvempää ettei poliisi kykene/halua/uskalla puuttua näihin nurkanvaltaamisiin, mitkä ovat Ruotsissa jo pitkällä. On erittäin todennäköistä ja selvää että tarvitsee asiassa kansan apua.

Jaaha

Kokoomusnuorison tilako tuo oli? No siinä menee nyt viestiä suoraan maan rikkaille ja mahtaville. Kokoomushan on ollut halpatyövoimaa toivomassa ja rajoja avaamassa sekin.

Puolueeton

Miten asiaa voisi suomalaisten kohdalta parantaa?
Yksi tapa on hankkia pippurisumutin tai ampuma-ase ja opetella sen käyttö. On paljon järkevämpää ottaa pieni tuomio, kuin saada puukonpistoja mahaansa tai muuten vammautua. Näin eräs kokenut tuomari valisti.
Suomen lakihan on huonosti laadittu. Itsepuolustusta saa harjoittaa vain yhtä suurella väkivallalla, mitä hyökkääjä käyttää.

Tuumailija

Edelleen lakia tulkitaan niin, että itsepuolustusoikeuden lunastaa kuollessaan, muutoin saa jonkinasteisen rangaistuksen aiheuttaessaan mielipahaa väkivallantekijälle jos hän epäonnistuu tai saakin sitä hyvyyttä mitä toiselle on yrittänyt.
Ohjeistaahan posliinikin; pakene, piiloudu, hälytä (jos ottavat hätäkeskuksessa todesta).

Pippurisumute olisi kelpo väline, se ei aiheuta pysyvää vahinkoa, mutta on tehokas pysäyttäjä/hidastaja (piripäille), jotta ehtii ottamaan hyökkäykseen etäisyyttä. Pientä joukkoakin vastaan pätevä.

Heckler Koch

Chilimaustetta kaupasta, kaadetaan sekaan Lasolia, sekoitetaan, siivilöidään kahden kahvisuodatinpaperin läpi, liuos litteään shampoopulloon, kantama 4-5 meriä ja aina tippuu. Lasten vesipyssyjäkin voi käyttää.

Horace Smith

Kyllä. Mieluummin raudoissa kuin laudoissa.

sepänsällin spesiaali

Koska oikeista väkivaltarikoksistakaan ei kovin helpolla tuomioita rapsahda, niin luulisi että itseään puolustaneen olisi vielä moninkertaisesti vaikeampaa saada juridisia seuraamuksia.

ike

Niinhän sitä luulisi.

Kata

Kiitos sippiläorponen ja jatkajat hallituksessa!Kansalaisten turvallisuus on mennyttä mutta te vaan hymistelette pashajargonia ja kyllähän suomalaisetkin!Ei hel**tissä ollut tämä maa vielä näin seko keväällä 2015!!
Ei ihme että nuoriso voi huonosti!Mikä kasvuympäristö vouhottajawokki-akkoineen ja samaa kaartia wokeäijät!Hävetkää!
Ja kaikki muukin sekaisin talouttammme myöten!

Syväitkää…voi kiesus ja suutananveetana!

Tuumailija

Kun mainittu ulkomaalaistausta (kun mainitaan erikseen suomalaistausta, niin tarkoitetaan paluumuuttajia), niin pakko olla ultraradikaaleja äärioikeistolaisia jostain itäblokin maasta. Selvitys varmaan menossa, miten saisi linkitettyä nämä akselerationalisteihin.

Mediakaan ei puhu kovaankaan ääneen näiden raketti-insinöörien edesottamuksista, Partisaaniaa on pitkä litania karua luettavaa, siinä missä kantapeikko laitetaan maksamaan lopun ikänsä korvauksia ensin maksimiajan tiilenpäitä luettuaan, näille laitetaan minimikorvaus ”tulojen” mukaan sekä rankka puolen vuoden ehdollinen. Kyllä hivelee kansalaisen oikeustajua.

manu

Vapaa Nekala! Sielähän palaa talo vuodessa ja miestä kylmenee. Tampere on malliesimerkki nuotioon-nukahtaneiden integroitumisesta suomeen.

juu

Joukkotappeluhan on nykyään sellanen että 10 ählyä potkii yhtä sivullista.

Kaitsu

Vihervassareiden lemmikit näytti taas mitä todellisuudessa ovat.
Näitä pitää saada lisää tänne riekkumaan muuten ei Suomi pelastu ja talous lähde nousuun, näinhän meille vakuutellaan.
Tiedä miksi sitten näistä yleensä saa lukea lehtien poliisiuutisista ja rikostilastoista, sielläkö esiintyminen tämän maan pelastaakin??

Kultamunat

Suuttuivat vissiin kun kunniakansalaisia ei kutsuttukaan mukaan karkeloihin. Hehän kuitenkin omistavat Suomen.

Sari Saarela

Kuka yllättyi? Käsi ylös!

Ilkka Forsten

En nosta käsiä ylös käskystä enkä kumarra muulle kuin piirongin laatikolle. Net on eri miähet ko tekee rumihia, ko net jotka rumihia pesöö.

Uusimmat uutiset