Koti ja perhe Kotimaa

Tasa-arvofanaatikko Opettaja-lehdessä: tarhaikäisten lasten leikit ja kaverit pitäisi arpoa tasa-arvon nimissä

Kuvakollaasi: Piqsels / CC0.

Opettaja-lehdessä julkaistiin kuluvalla viikolla kolumni, jossa pähkäillään keinoja pakottaa tarhaikäiset lapset tasa-arvon tielle. Kolumnistia häiritsee, että lapset saattavat leikkiä ”sukupuolistereotyyppisillä leluilla”, joten näiltä pitäisi ottaa lelut pois ja ”arpoa” uusi lelu sekä myös leikkikaveri sen sijaan, että tämä leikkisi sen kanssa, jonka kanssa viihtyy parhaiten.

”Jos on huomattu, että lapset leikkivät paljon samaa sukupuolta olevien kanssa ja sukupuolistereotyyppisillä leluilla, kehittämistoimenpiteeksi ei riitä, että leikistä tehdään tasa-arvoista.

Laki vaatii konkretiaa eli tässä tapauksessa voidaan esimerkiksi miettiä, onko päiväkodissa sukupuolitettu joitain leluja värien perusteella. Sen jälkeen voidaan vaikka arpoa leikkejä ja leikkikavereita”, kolumnisti kirjoittaa.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli tyttölapsi leikkii toisten tyttöjen kanssa ja vieläpä nukeilla, tulisi lelut takavarikoida ja tyttöporukka rikkoa sekä pakottaa nämä leikkimään poikamaisemmilla leluilla, ja päivän päätteeksi vanhemmille valehdeltaisiin, että lasten kaverit ”arvottiin”, vaikka kyse on lasten pakottamisesta oman luonnon vastaiseen toimintaan.

Kolumnisti kertoo kolumnissaan vetävänsä työkseen ”täydennyskoulutuksia tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisestä vakan (varhaiskasvatus) henkilöstölle. Koulutuksissa on oltu tosi innoissaan siitä, että nyt tämän teeman äärelle saa pysähtyä.”

Varhaiskasvatuksen lähitulevaisuus tulee siis olemaan kulttuurimarxismin kyllästämää, ja kannustammekin vanhempia keskittymään omien lasten kasvatukseen sekä antamaan palautetta oman lapsen hoidosta päiväkotien työntekijöille silloin, kun erikoisuuksia tulee ilmi.

Lähde: Opettaja.fi

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Tätähän kokeiltiin jo Tanskassa: pojille annettiin nukkeja ja tytöille autoja. Tulos oli se, että pojat päristelivät nukeilla pitkin lattioita ja tytöt rakensivat autojen ympärille kodin.

John Quiman

Moniko kysyy sitä, että kuinka kehitys johti siihen, että pojat leikkivät omia leikkejään ja tytöt omiaan. Ettei vaan ihan luonnollinen mielenkiinto olisi ollut ohjaamassa. Poikkeuksia on jonkin verran, mutta nekin ovat sitä luonnostaan.

Suvakeille ei kelpaa luonnollinen, ei kelpaa niin tässä kuin muissakaan asioissa. Luonto on väärässä ja heidän ideologiansa on oikeassa, joten pitää tuhota luonnollinen käyttäytyminen ja pakottaa ideologinen käyttäytyminen. Samalla ihmisistä tulee yhtä sekopäisiä kuin suvakitkin, joilla on keskimäärin varsin runsaasti mielenterveysongelmia.

John Quiman

Vapaus on sitä, että lapset saavat leikkiä mitä haluavat, keiden kanssa haluavat. Vihervassuille ja muille suvakeille tällainen ajatus on täysin kauhistuttava, koska lapset eivät tee kuten he haluavat lasten tekevän. Siksipä he haluavat pakottaa lapset pois vapaudesta. Suvakeille toisten vapaus on sietämätöntä.

Ilkka

Suoritetaan arvonta saman tien sen ” tasa-arvon nimissä ” kenet lastentarhan opettajista muslimit raiskaa kaksi seuraavaa päivää. Eihän tämä voi kuulostaa mitenkään omituiselta eihän, mehän KAIKKI haluamme tasa-arvoa ja jakamattomia ihmisoikeuksia.

Vappu Simanen

      Lopultakaan kysymys ei ole siitä, että lapset olisivat soveltumattomia koulua varten vaan siitä, että opettajat ovat soveltumattomia tehtäväänsä.

Kauko Aalto

Eikö tämä järjestelmä ole jo hullujen huone, miten sitä vielä hullummaksi täytyy tehdä. Ensimmäinen parannus olisi, että muslimit ulos kaikista tarhoista, joissa on ihmislapsia. Samoin kaikki seksuaaliperverssien lapset, joihin kuuluvat myös kommunistit ja vihreät.  Ruotsissa jo päiväkodeissa hoitajat pelkäävät muslimivanhempia, jotka eivät kunnioita meidän ihmisten arvomaailmaa. Perustakoot omat tarhansa, mutta niihin ei tule antaa senttiäkään valtion varoja ja on myös tarkkailtava, että varjoja ei lähetetä muslimivaltioista, ei myöskään venäjältä kuten ei muistakaan roistovaltioista, jos niitä kuitenkin lähetetään on ne takavarikoitava ja jaettava ihmisille  Alkon lahjakorttien muodossa. Vesipojille ja tytöille ei sitten sentin senttiä.

Karri P

Painavaa tekstiä mutta niin pitää ollakin.